ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
sad su carevi,a ako kiksnu protiv kengura ima da ih lincujemo. Sve u svemu jako pametna igra i dosta srece. Ono sto zabrinjava je opet losa realizacija i pokretljivost u napadu,ako uskoro ne pocnu da trce bolje da se vrate kuci,jer ce nas opet neko osramotiti.
Sad je najbitnije da kenguri oderu sutra one cigane,pa da mozemo na miru da uzivamo protiv Australije.
Jer svaka cast nasim momcima ali ako ne budemo prvi u grupi Englezi ima da nas satru. Dok bi nam prvo mesto u grupi srazmerno reprezentaciji koja ce biti druga u C grupi,sirom otvorilo vrata cetvrt finalu.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Dobro je! Vise srece nego pameti, ali red je bio da nas pogleda sreca posle svih malera koji su nas obicno pratili :) Prvi put nam se defanziva isplatila, ali treba spomenik da dignemo sudiji, jer da nije iskljucio Klosea, obrali bi zelen bostan. Nema veze, vratili smo se u igru, sad da razbijemo one kengure i eto nas dalje!
P.S. Na sledecoj utakmici nasi igraci bi umesto dresova trebalo da nose ludacke kosulje, da ne padne na pamet nekome da opet dize ruke :) Eh, ko bi rekao da ce Dudic imati uticaja na generacije fudbalera ... :)
Koj brate sudija, pa ono su bila 2 zuta tu nema sta.
:: Dobro je! Vise srece nego pameti, ali red je bio da nas pogleda sreca posle svih malera koji su nas obicno pratili :) Prvi put nam se defanziva isplatila, ali treba spomenik da dignemo sudiji, jer da nije iskljucio Klosea, obrali bi zelen bostan. Nema veze, vratili smo se u igru, sad da razbijemo one kengure i eto nas dalje :: :: P.S. Na sledecoj utakmici nasi igraci bi umesto dresova trebalo da nose ludacke kosulje, da ne padne na pamet nekome da opet dize ruke :) Eh, ko bi rekao da ce Dudic imati uticaja na generacije fudbalera ... : :: ::
Sto sam Srbin,sto volim Srbiju bezuslovno,sto je volim i kad pobedjuje i kada gubi....jate voooolim,ja te vooooolim,ja te vooooolim Srbijooooooooooooo!!!!!!!!!!
ahahahhahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Gde su sad ovi sto pljuvase i likovase protiv Srbije. Mrs, u kucicu sramote jedne !!!!!!
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
jesi prosao te `sigurice` na kladionici.... Da te cujem sada... LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Kvota na Nemce je 1.70 što je poklon :: :: Nemačka - Srbija 1, 1-1, 3 :: :: Može svako da priča šta hoće, ali mi nemamo taj kvalitet da nešto napravimo na ovom SP :: :: Kvalifikacije ćemo prolazati i to je naš maksimum :: :: https://www.mojtip.co :: ::
@shgh: NHF, samo mi je bilo slatko sto si rekao da se kladis u 5850... inace, da, nisam verovao da je nasa reprezentacija sposobnija za bilo sta bolje od debakla protiv nemacke...
koji je znao ekipu da psiholoski preokrene posle poraza od Gane i to smo videli u rezultatu protiv Nemacke.I da su izgubili ne bi mi bilo zao pored ovakvog zalaganja.
sam ne znam kako je zigic onako precizan pa sa 2m pogodi precku!!:D volina jedna
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: koji je znao ekipu da psiholoski preokrene posle poraza od Gane i to smo videli u rezultatu protiv Nemacke.I da su izgubili ne bi mi bilo zao pored ovakvog zalaganja.
:: ahahahhahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahah :: Gde su sad ovi sto pljuvase i likovase protiv Srbije :: Mrs, u kucicu sramote jedne !!!!! :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
ocekivao sam pobedice nas mentalitet pad u depresiju posle poraza ,medjutim izgleda je Antic uspeo da ih preokrene i to je rezultiralo uz faktor srece, pobedili smo,mnogo znaci ko vodi ekipu.
Ono sam izjavio iz ocaja i pritisnut situacijom, ali ni jednog trenutka nisam pocenio nase momke, recima da ce da prime 5 komada,i da cer Nemci da nas razbiju, kao neki ovde. Samo sam pomenuo istorijske cinjenice(cinjenice iz istorije). Mentalitet kad obuzdamo moze da pobedimo svaku ekipu, to je bila poenta price. Pogledaj i videces da sam izjavio pre utakmice da ce biti 2:0 za Srbiju. Malo je falilo.) ukucaj u Google Savicevic vs Manchester da vidis sta im je genije radio:)))
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
imali smo srece kao nikada do sada u bilo kojem takmicenju,sto je vec i red bio.Sabili su nas svabe sa igracem manje,da nije bilo Stojkovica verovatno bi nam posle penala dali i drugi.To je mentalitet nasih zvezda.Ovo nam je realno Bog pomogao,ali ne verujem da ce Bog gledati prvenstvo do kraja,ako ovako budemo igrali nemamo sta da trazimo tamo.Zelim im puno srece i dalje,ali da daju bar 75 posto od onoga sto realno mogu bilo bi mnogo lakse nama za gledanje.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.