Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
1 `Big Brother` CCTV KAMERA ZA SVAKA 32 STANOVNIKA
STRANA 3 OD 4  
pesicnik Re: Ovaj PhatPhuck 04.03.2011. 19:36 #302099

status: user
broj poruka: 209
Koji je tebi?! Čovek ti pomaže, a to ćeš videti za koji mesec!

:: je idiot koji nema sta drugo da radi nego kenja na forumu i smislja neke nebulozne teme, cak ga ne mrzi da bolduje pola recenica u psotu... Covece ti si poremecen, ne smaraj vise
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck @TheBear 04.03.2011. 19:38 #302100

broj poruka: 1886
Tvojoj deci želim što više fluora u organizmu, i da ih nadgleda što više kamera... Pošto ti ja toliko smetam.

Budući da je to što ti želim suprotno od onoga o čemu ja upozoravam, siguran sam da se slažeš sa mnom.

::Ovaj phatphuck je idiot koji nema sta drugo da radi nego kenja na forumu i smislja neke nebulozne teme, cak ga ne mrzi da bolduje pola recenica u psotu... Covece ti si poremecen, ne smaraj vise
raic Re: Re: Ovaj PhatPhuck 04.03.2011. 19:42 #302101

broj poruka: 9006
... pod uslovom da nam uopšte ima pomoći, hehe.

Šta misliš pešiću, dokle će voda na tom izvoru na kojem je tankuješ biti čista?

Always carry a flask of whiskey in case of snakebite.
Furthermore, always carry a small snake.

:: Koji je tebi?! Čovek ti pomaže, a to ćeš videti za koji mesec
Satyr aaaaaaaaaa 04.03.2011. 19:42 #302102

broj poruka: 226

jel ovo tema u fazonu `Zavera cele planete i kosmosa protiv Srbije`??
Panta019 Re: @Panta 019 04.03.2011. 19:43 #302103

broj poruka: 1583
Pa neka me snime. Šta me briga. Samo im ljubazno pošaljem pozdrave sa srednjim prstom i nastavim dalje.

Imam preča posla u životu od konstantnog pokušavanja da se zaštitim od toga da me snimi neka kamera velikog burazera ili da me prisjuškuju.

Slobodno ti nastavi da se oprerećuješ stvarima koje ne možeš da promeniš i opasno ćeš narušiti svoje psihičko zdravlje. A ukoliko se to desi misliš da će neko da te žali ? Neće im padati na pamet.

I jedna pesma za raspoloženje :
Monty Phython - Always Look On The Bright Side of Life : http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ

Master Splinter.

:: Biće da sam ja izmislio i ovaj `zapaljivi` jezik, kako ga ti nazivaš, u citatima iz članka na engleskom...
:: Ali dobro je što bar tebi nisam uspeo prodati ovu teoriju zavere, i što ćeš ti i dalje blaženo egzistirati... Uz povremena šišanja. I snimanja tvog kretanja kad odeš kod švalerke. I prisluškivanja tvojih razgovora... Zbog toga što se Srbija još više zamerila Al Kaidi od Amerike, pa nam treba još više kamera.
pesicnik Re: Re: Re: Ovaj PhatPhuck 04.03.2011. 19:47 #302104

broj poruka: 209
Dok bude, biće. Kad ne bude, naći ću drugi izvor. Uvek će biti neki čist. Nije mi žao ni 100 kilometara da putujem po vodu, ipak je život u pitanju .)

:: ... pod uslovom da nam uopšte ima pomoći, hehe
:: Šta misliš pešiću, dokle će voda na tom izvoru na kojem je tankuješ biti čista
:: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite
:: Furthermore, always carry a small snake.

:: :: Koji je tebi?! Čovek ti pomaže, a to ćeš videti za koji mesec
:: ::
PhatPhuck Re: aaaaaaaaaa 04.03.2011. 19:49 #302105

Jedino takvo pitanje, u tom maniru, ume i da postavi neko kome je mozak ispran masom holivudskih filmića u kojima su svi ljudi koji iznose nepoželjne ili manje poznate informacije - predstavljeni kao `zli i opaki teoretičari zavere`.

Idi sad brže-bolje naloči se fluorisane vode, veruj i dalje da mobilni telefoni `uopšte nisu opasni`, veruj da kamere svuda oko tebe postoje `isključivo radi tvog dobra i tvoje bezbednosti, a nikako protiv tvojih interesa` - i zaboravi na moje teorije zavere.

Srbije TREBA da nema, i to što nas svake godine ima po 25 HILJADA manje, jeste SASVIM PRIRODNA posledica naše elementarne gluposti i plitkosti - a to je, bar do sada, jasno vidljivo i na par primera na ovoj temi. Sigurno nas PAMET i sposobnost da mislimo svojom glavom ne smanjuje za po 25 hiljada svake godine - nego to čini ono SUPROTNO od pameti.

:: jel ovo tema u fazonu `Zavera cele planete i kosmosa protiv Srbije`?
raic Hehe 04.03.2011. 19:53 #302107

A što tebi šajo kamere toliko smetaju, imaš nešto da kriješ?

Satyr Re: Re: aaaaaaaaaa 04.03.2011. 19:53 #302108

aha, tako sam i mislio...
Prvo codex alimentarius, sad i zle kamere...
JADNI MI

:: Jedino takvo pitanje, u tom maniru, ume i da postavi neko kome je mozak ispran masom holivudskih filmića u kojima su svi ljudi koji iznose nepoželjne ili manje poznate informacije - predstavljeni kao `zli i opaki teoretičari zavere`.
:: Idi sad brže-bolje naloči se fluorisane vode, veruj i dalje da mobilni telefoni `uopšte nisu opasni`, veruj da kamere svuda oko tebe postoje `isključivo radi tvog dobra i tvoje bezbednosti, a nikako protiv tvojih interesa` - i zaboravi na moje teorije zavere
:: Srbije TREBA da nema, i to što nas svake godine ima po 25 HILJADA manje, jeste SASVIM PRIRODNA posledica naše elementarne gluposti i plitkosti - a to je, bar do sada, jasno vidljivo i na par primera na ovoj temi. Sigurno nas PAMET i sposobnost da mislimo svojom glavom ne smanjuje za po 25 hiljada svake godine - nego to čini ono SUPROTNO od pameti.
:: :: jel ovo tema u fazonu `Zavera cele planete i kosmosa protiv Srbije`?
PhatPhuck Re: Re: @Panta 019 04.03.2011. 19:54 #302109

:: Pa neka me snime. Šta me briga. Samo im ljubazno pošaljem pozdrave sa srednjim prstom i nastavim dalje.

Jao, alaj si pametan... Sve dok te na osnovu nekog takvog snimka nekada ne privedu, ili u javnost izbije neki deo tvoje intime, koji si ti želeo da sačuvaš SAMO za sebe, pa ti život izvrnu naglavačke... I tada ćeš im uspešno pokazati srednji, zar ne?

:: Imam preča posla u životu od konstantnog pokušavanja da se zaštitim od toga da me snimi neka kamera velikog burazera ili da me prisjuškuju.

Niko ti nije ni rekao da se KONSTANTNO štitiš.

:: Slobodno ti nastavi da se oprerećuješ stvarima koje ne možeš da promeni

PRAVI MUŠKARAC... Čovek od dela, `kadar stići i uteći, i na strašnom mestu postojati`... I sve je, samo ne pokorna `ovca` i DEFETISTA, koji se predaje i pre nego što je išta pokušao.
A to sve opisuje jednog PRAVOG MUŠKARCA.

*ebo zemlju, u kojoj je ovo primer razmišljanja MUŠKARCA, stanovnika te zemlje. Bolje da takve zemlje i nema.
PhatPhuck @satyr 04.03.2011. 19:57 #302110

Ma, samo nek` si im ti pokazao kako ti umeš da ANALIZIRAŠ stvari, razmišljajući SVOJOM glavom...

I tvojoj deci želim što više fluora u pijaćoj vodi, što više vakcina sa nepoznatim sadržajem, i što više kamera koje ih snimaju svuda i uvek...
Jer to je sigurno bolje i zdravije od tamo nekih nezdravih `teorija zavere`.
raic re 04.03.2011. 20:01 #302111

Evo imam ja jednu zanimljivu priču, možda je o kamerama a možda i nije.

Skupili se nekad davno glavari u Crnoj Gori da odlučuju da li da uvedu javnu rasvetu u Cetinje, glasalo se fala bogu javno i svi behu za to, samo je glasao protiv Jošo Perov. Okupiše ga onda ostali glavari:
- A što si ti Jošo jedini protiv kandilja kad smo svi ostali za?
A Jošo odgovara:
- Pošten čojak je kući prije mraka, a kurvini kopiljani neka polomu nosove.

Daum ... 04.03.2011. 20:02 #302112

broj poruka: 12805
Znaš kako, ako se nadaš da će ovo sve da ti podigne ego kao pravom muškarcu, preispitaj bolje svoje sexualno opredeljenje, jer ko zna šta hoćeš da sakriješ, da li veličinu, ili pozu

Nećeš samo paranoisan da umreš jednog dana, nego još i devica...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A

Satyr Re: @satyr 04.03.2011. 20:04 #302113

Hvala puno
srećom ne želiš meni puno fluora JUPIIII, ko j*b* decu...
inače public sex je nešto što me najviše pali tako da sam zahvalan i na ovome weeee :D

:: Ma, samo nek` si im ti pokazao kako ti umeš da ANALIZIRAŠ stvari, razmišljajući SVOJOM glavom...
:: I tvojoj deci želim što više fluora u pijaćoj vodi, što više vakcina sa nepoznatim sadržajem, i što više kamera koje ih snimaju svuda i uvek...
:: Jer to je sigurno bolje i zdravije od tamo nekih nezdravih `teorija zavere`.
raic Re: ... 04.03.2011. 20:06 #302114

Vidiš, kad si to već pomenuo... ma mogu da nam stavljaju šta god oće, hlora se ne bojim, koji IQ poenčić gore-dole i nije tako bitno, beg nije cicija a svi znaju da smo mi Srbi ionako najpametniji narod, i nebeski jašta.
Nego mi je samo da ne krenu brom da nam doziraju, tek kad ne bude više mogao da nam se digne, stvari će postati ozbiljne.

:: Znaš kako, ako se nadaš da će ovo sve da ti podigne egoi kao pravom muškarcu, preispitaj bolje svoje sexualno opredeljenje, jer ko zna šta hoćeš da sakriješ, da li veličinu, ili pozu
ElitePro Vi ste prsli skroz 04.03.2011. 20:07 #302115

broj poruka: 305

Sta rade ovi admini kad svakakva sranja svakakve budale postavljaju
PhatPhuck Re: ... 04.03.2011. 20:08 #302116

Mirno ja spavam, znajući da ti znaš da klokuješ, a i da troluješ sa ad hominem napadima... Pokazao si to, u sa šes` `iljada ISKLJUČIVO KORISNIH I INFORMATIVNIH postova do sada...

Znajući to, ne sumnjam u budućnost ove zemljice seljaka na brdovitom Balkanu, jer sudeći po tome kako danas živimo, ti si primer te `sjajne` budućnosti.

:: Nećeš samo paranoisan da umreš jednog dana, nego još i devica...
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1
PhatPhuck Re: Vi ste prsli skroz 04.03.2011. 20:09 #302117

Pa, kako `šta rade`? Svi grickaju nokte i čekaju sledeći informativni i pametni post od tebe, da nešto novo nauče...

:: Sta rade ovi admini kad svakakva sranja svakakve budale postavljaju
Satyr @PhatPhuck 04.03.2011. 20:10 #302118

Rado čitam svaki tvoj post i lepo se zabavljam :D

Daum ... 04.03.2011. 20:11 #302119

Ih, kako ne. Zdrav sam, prav sam, imam nenormalno sexualnu/privlačnu devojku, posao iz snova, jedina briga godišnje mi je gde ću da odem na more, i na šta ću platu da potrošim. Nema mesta tu za okretanje preko ramena i razmišljanja od kamera...

Kad nadješ smisao života, prestaće da te zanimaju druge stvari, ali prethodno moraš da odrasteš...

PhatPhuck @Daum 04.03.2011. 20:15 #302120

Aha. U to svi verujemo, budući da si dežurni troll, smarač i RAZVODNJIVAČ/INFANTILIZATOR TEMA ovde, i da se redovno utrkuješ sa svim da budeš prvi odgovarač na svakoj temi.
To obično rade ljudi koji su OBASUTI pažnjom - a to ne rade ljudi kojima je falilo pažnje i ljubavi, PRIZNANJA, od roditelja, devojaka, braće/sestara i drugih bližnjih... Zar ne?

`Ja sam Elmer Džej Fad. Posedujem palatu i jahtu... Ja sam Elmer Džej Fad, posedujem palatu i jaghtu.` :)

:: Ih, kako ne. Zdrav sam, prav sam, imam nenormalno sexualnu devojku, posao iz snova, jedina briga godišnje mi je gde ću da odem na more, i na šta ću platu da potrošim.
brutos daj ti snimak ovog sexa ispred arene 04.03.2011. 20:16 #302121

broj poruka: 190
da mi pogledamo nesto konkretno, a ne da se umaramo sa ostalim linkovima :)

gilopile Re: @PhatPhuck 04.03.2011. 20:17 #302123

broj poruka: 9459
Ok je lik skroz! Makar vidi dalje od grafickih kartica i tamo nekih frekvencija koje su pojedinima zatupile mozak vise nego ruzicasta TV:)

@pesicnik: Zanimljivo razmisljanje, ima tu istine!

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Rado čitam svaki tvoj post i lepo se zabavljam :
PhatPhuck Re: daj ti snimak ovog sexa ispred arene 04.03.2011. 20:17 #302124

Traži od MUPeta... Za njihove plate plaćaš porez... A oni su i snimili to :)

:: da mi pogledamo nesto konkretno, a ne da se umaramo sa ostalim linkovima :
Daum ... 04.03.2011. 20:18 #302125

Znaš kako, nemam šta da se tvojim kompleksima dokazujem, tako je kako je, a to što dolazim ovde je čisto iz zabave, ne da bih lečio komplekse ko `neki`...

Imam i ja slobodnog vremena ne brini se, ne sedimo svi za tastaturom i gledamo gde su kamere...

STRANA 3 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs