Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
* Facebook, to jest, Veliki Brat, vas sada vidi UVEK i SVUDA *
STRANA 3 OD 3
raic Re: Re: re 08.06.2011. 17:14 #332537

status: user
broj poruka: 9006
Ma de je mogao da se nada, juče je upoznao, i to preko fejsbuka i odma sutradan gajba i tunge-munge?
Niko nije ni toliko lep, ni toliki optimista.

Svejedno, i ja kontam da je luđi on... ona bar može da se vadi na nimfomaniju.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

:: Oboje u slucaju da ona nema sidu, samo on ako ona ima sidu pa htela jos jednog da povuce sa sobom
::
:: Edit: ipak vise on- koji djavo ides ribi na gajbu bez kese?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Re: manje gudre, molim... 08.06.2011. 21:43 #332699

broj poruka: 19073
malo kulture nije na odmet..

:: izmet..
ramzesIII Sta bi sa pracenjem, 09.06.2011. 01:11 #332820

broj poruka: 1017

pusti ti sad devojke ?
Shomiman Re: Sta bi sa pracenjem, 09.06.2011. 01:55 #332830

broj poruka: 1187
Najpre, da se isprate `djevojke`... ... Posle moze i o kulturi, face-tu, tamponima, kevama, zavisnicima, pubertetlijama, podvojenim i potrojenim, ali i ustrojenim likovima...
I sve to, bas sad, dok nas snimaju, stambiljaju, ili sta nam vec rade...
phoboskv Re 09.06.2011. 02:14 #332836

broj poruka: 940
@PhatPhuck

Brate, opusti se malo i zivi zivot. Kako vidim tvoj post znam da se radi o nekoj od teorija zavere. `Fejs` ne koristim i zabole me sta preko njega moze `da bude` a sta ne moze (inace ne mislim da je `fejs` neka losa stvar, njesra i tako to i da su svi koji imaju profil na `fejsu` pacenici. Ne, mislim da ima svojih prednosti i dobrih strana, ali mi jednostavno nije potreban)

E sad da se vratim malo na tvoje postove. Prvo si rekao: `Nisam na Fejsetu... To jest, nisam pod pravim imenom. I Fejs koristim samo za muvanje riba. (što, verovao ili ne, i td.`....

*pa onda:`Zato što, ako te recimo POGREŠNO identifikuju, to jest, pomisle da si neko (opasan) ko nisi, i odluče da te `preventivno` uhapse ili roknu, kao što to svakoga dana čine, recimo, u Pakistanu i td.`

*a na kraju kazes: `Poenta je u kompletnom pristupu... Kakve sopstvene slike postaviš, kakve stavove izraziš na profilu, koju `žvaku` joj kažeš... One od svega toga formiraju svoj prvi utisak o tebi, i na osnovu toga se vode.`

Znaci ti brate postavljas svoje slike, a lazno se predstavljas? (posto ne verujem da ti prolazi muvanje riba sa laznim slikama, jer ce te kasnije videti, a normalnu devojku neces tako smuvati).

Pa CIA, masoni, illuminati ili ovi sto fluorisu vodu te bre mogu naci preko tih slika covece. U MUP-u imaju tvoju sliku iz licne karte. Plus, mozda bas ubodes neko lazno ime, a koje je zapravo ime nekog `rebel-a` koga jure ovi vaskoliki mocnici...a mozda ti naidje i neka riba, koju `smuvas` preko `fejsa`, a koja je zapravo agent u sluzbi navedenih mocnika. Ja mislim da oni sve prate, a jos kad vide da ih je neko sa nickom PhatPhuck provalio, mislim da ce se baciti u poteru za tobom. Dao si im sve podatke o profilu devojke sa `fejsa` koja te moze zainteresovati, tako da verovatno vec rade na ubacivanju mamca za tebe. Uh, ne znam sta da ti kazem. Ja bih se zamislio da sam na tvom mestu.

Mada verujem da ces ti naci resenje u Otkrovenju. Ipak je tamo sve tacno napisano sta je bilo i sta ce biti.

Iskuliraj bre malo. Nije da sve sto ti pises nije tacno. Sa nekim stvarima se i ja slazem. Ali ne valja kad zastranis previse.

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`

gliga79 PC Berza 09.06.2011. 03:23 #332839

broj poruka: 4641
IT Forum.........hahahahahahaha
E ovo da mi je neko pricao pre 4 god, rekao bi mu da je nemoguce.
Sastavljao sam post po pola sata od tri recenice, kako bi sve bilo uklopljeno i gramaticki tacno, pri tom neznim jezikom i krajnje neuvredljivo kako ne bih nekom upao u oko i kako mi nebi zamerili.
Gledaj ovo na sta spade forum bog te ????

Thermaltake Soprano RS 200
Seasonic S12D, 850w Super Silent
Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
MSI 6850 Cyclone, Power edition

Dexter013 Ok. 09.06.2011. 15:59 #333047

broj poruka: 17098
Aj sad ozbiljno da vidite sta kaze cika goole i ostali o fejsu i majspejsu!

http://www.youtube.com/watch?v=xm1rZUjAm64

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs