bice Bruka dobro .) josh kad probaju lozu ima totalno da pobenave ... Muuumuuuumuuuu .)))
Hebeno je to velik brod pa josh puta tri treba to napojiti lozom a za mlade Asarijanke - na muci se poznaju junaci - ocekujem pozitivan odziv pcberzasha .)
Za razliku od snupija moje iskustvo je malo drugacije: javili su mi da dolaze na vishe mesecho druzenje dve specijalistkinje i guzata tehnicharka samo za mene pa vi sad vidite .) Inace susret je planiran od Septembra ...
:: E ovako :: :: Posto ste svi primetili da me slabo bilo ovih dana na forumu, dosao je red da vam kazem da sam bio na jednom od ova dva broda (onom sto je blize Jupiteru). Moram da kazem da ove informacije koje su date nisu tacne. Prvo, planeta se ne zove Zeeba, nego Zeema. Drugo, nece stici na jesen ove godine, nego na zimu, planiraju tad da dodju posto je na njihovoj planeti uvek decembar, i moraj usput da svrate u MegDonalc. Dalje, brod im nije 320km, nego 3200km, ovi nasi zemljani vecito imaju problem sa nulama. I na kraju, nece to tek da bude invazija, invazija je pocela odavno, samo sto mi nismo to primetili jer su se kamuflirali pomocu tela u ljudskom obliku, ili nesto priblizno antropomorfnom organizmu (boki trinajes, jelena karleusa, bil gejts, pumba, i papa su samo neki od njih) :: Ostaje samo da sacekamo avgust da vidimo sta ce nasi da izvedu i kako ce da upozore javnos`, pa da se vanzemuljci slatko ismeju. :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: ::
inace kad god dodju dobrodosli su dok ne pokazu zle namere.
:: bre najjaci forum na netu ..idemo od loze do ratovanja sa elijenima...al lepo kaze nigrutin svi misle da su marsovci zeleni,u stvari su metalik roze i debeli haha ja bi voleo da dodju u miru i da donecu neku spejs rakijetinu a ako ne boze moj tolike sam pobio po igricama mogu valjda i ovako da roknem par debelih elijena ...hehe oprostite bio sam na suncu danas (bez ladnog piva,al zato sad nadoknadjujem)
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647752. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.