PEDER-BAL i paganski rituali, ORGIJANJA i alkoholisanje AMERIČKE ELITE svakog jula, svake godine
STRANA 3 OD 3
vladats
@SkyFire
17.07.2011. 21:45
status: user broj poruka: 4537
Postojao je jedan covek,koji je bio mali mrav,neugledan i mrsav. Bio je antialkoholicar,vegetarijanac i nije voleo gay-pokrete. Uzdigao ga je njegov narod,nadajuci se spasenju od dolazece pretnje i nedostaka resursa za zivot. Pobedise ga Oni,sto veruju u suprotno da se zivot ne zasniva na radu,disciplini i zdravom duhu,nego na bankarskim manipulacijama,lazi,prevari i izrabljivanju siromasnih kolonija.
Ljudi, opustite se, leto je, lepo vreme, uzivajte malo..
17.07.2011. 22:25
status: user broj poruka: 6083
Sky, citirao sam tvoj post zato sto smatram da nije bilo na mestu tako nesto reci za raica. On jeste da je dosta na forumu, ali je isto tako od velike pomoci i uvek je tu da se nadje nekom i da pomogne, svi znamo ko je zajmio i davao karte kada je bilo potrebno. Drugo, ako gledamo vreme provedeno na forumu, i ja i ti dodjemo spameri i imamo nesredjen i neispunjen zivot. Nista ne mora da znaci i ne mozemo tek tako dolaziti do takvih zakljucaka. Evo ja dok ucim vrlo cesto kliknem na berzu i ponesto odgovorim sto mi dodje nesto kao 15-o sekundna pauza i pomaze mi da duze zevam u knjigu, ali neko ko gleda sa strane moze pomisliti da visim ovde non stop i da nemam normlan zivot. Imam, ali volim i da vidim sta vi radite, sta ima, itd.. Valjda si shvatio sta sam hteo da kazem, a sada odoh malo na vazduh, fino je napolju.
A da, sto se tice ovakvih tema, mislim da je ljudima najveci problem sto ti, phatphuck, postavis, posto je bilo dosta nesuglasica.
Poz svima
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: E moj Rale,zanimljivo je to da ti koji imas `sredjen` zivot i dobro organizovan,posao,devojku,razonodu imas toliko vremena da spamujes na forumu bez prestanka i da nekog na isti nacin kritikujes.Neko ko toliko vremena provodi na forumu za sigurno nema sredjen zivot niti je ispunjen :: Samo primecujem no hard feelings :: :: @Pha :: Ti si definitivno naporan sa temama i ako ima istine u tome sto postavljas ali razumi da narod to ne zanima jer je pitanje opstanka nacije,svake individue zasebno :: Zamisli da ja sad svakodnevno smaram ljude na forumu sa vanzemljacima,NLO-ima sa stvarima koje je u domenu mog interesovanja a imam poprilicno dosta toga da iznesem i uputim ljude. :: Koje je rezultat svega toga?Gubljenjenje vremena i na kraju ispadnes `idiot :: Previse se trosis na ove stvari a imas jako los odnos prema forumasima i mnogo si sujetan.Nisu svi neprijatelji,nisu svi zli i nemaju lose namere.Ljude jednostavno smaraju ovakve stvari. :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.