:: Hvali se na Pcaxe-u i Bench-u da je uvalio nekome procesor za 220 evra :: :: :: :: Vidim da mu je procesor opet aktuelan, izgleda da nije uspeo nikog da zajebe za 200e :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
:: jel i tamo omiljen kao ovde :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: :: :: Hvali se na Pcaxe-u i Bench-u da je uvalio nekome procesor za 220 evra :: :: :: :: :: :: :: Vidim da mu je procesor opet aktuelan, izgleda da nije uspeo nikog da zajebe za 200e :: :: :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: :: :: ::
Na PCAxe je poznat kao bot, isto kao ovde. Cimao je ljude u jednoj temi da mu pomognu oko overclocka da bi rekao na kraju da je on to sve sam uradio...
Jbg, kad si govno ne možeš da sakriješ smrad... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Sale pa tebi samo ovo moze da ga digne!!! Mora da si se preracunao kad si kupovao, nemoj da te bude sramota desava se i gorima od tebe (ako ih ima). Ako ne mozes da skupis kintu za neka nova cuda koja dolaze od strane Intela i nVidie, da ti lepo uzmes lopatu pa da cistis sneg ipak si ti Maestro :P. Placaju 1600din tako da ti je to 6 dana ciscenja snega skoro 100e, pa ti vidi.
BOZE BACI CIGLU I BUDI PRECIZAN _______________________
On topic: Auuu unistili ste coveka... Mozda vozi dostavno vozilo za neku apoteku, pa kao slucajno ispalo iz vozila kada je nagazio na rupu prouzrokovanu prekomernim bacanjem soli zbog snega. Pa to sto je ispalo, greota da se baci, bolje da proda... rekao je da uzima nov kompa, pa cemo svi mi da vidimo svoga Boga...
:: :: Jbg, kad si govno ne možeš da sakriješ smrad.. ::
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647752. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.