Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Google DVE GODINE 100% SVESNO I BEZ KAJANJA ŠPIJUNIRAO LJUDE
STRANA 3 OD 3
PhatPhuck Re: Re: Impresivno, zaista... @sashai 03.05.2012. 21:51 #415817

status: user
broj poruka: 1886
:: Sta, pitas se kako znam ko si, Phate? Paaa... rekla mi jedna ptichitza, kao shto mi je rekla i za onu tvoju nezgodu od pre par meseci kada si probao da se ulogujes na moj nalog ovde na Berzi. Nema tajni

Ti si paranoidna bolesničina - a što je najluđe, ti DRUGE tako etiketiraš.

Zbog debila koji se nazivaju onom divnom engleskom novo-kovanicom, `sheeple` (sheep-people, ovce), postoji PRIRODNA SELEKCIJA - koja ih, GLUPE, NESVESNE, LAKOVERNE, NAIVNE i VEČITO-BLAGOTELEĆE-NEPRIPREMLJENE KAKVI UVEK JESU - ZBRIŠE i očisti genetski pool čovečanstva od debila svaki put kad se desi neka velika prirodna katastrofa ili svetski rat - a PRIPREMLJENI, SVESNI i OBAVEŠTENI LJUDI OPSTANU - i njihovi geni prežive.
Evolucija je divna stvar. A kad pročitam kako ti `razmišljaš`, još više joj se divim.

Ostalo što si baljezgavio i paranoisao, nisam imao snage ni da čitam.

Zapamti samo tu reč: sheeple.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck BRITANSKI PAR UHAPŠEN ZBOG ŠALA NA TVITERU 03.05.2012. 21:58 #415819

`British pair arrested in U.S. on terror charges over Twitter jokes`

Britanski par uhapšen POD OPTUŽBAMA ZA TERORIZAM - zbog ŠALA NA TVITERU

`Two British tourists were barred from entering America after joking on Twitter that they were going to `destroy America` and `dig up Marilyn Monroe`.
Leigh Van Bryan, 26, was handcuffed and kept under armed guard in a cell with Mexican drug dealers for 12 hours after landing in Los Angeles with pal Emily Bunting.
The Department of Homeland Security flagged him as a potential threat when he posted an excited tweet to his pals about his forthcoming trip to Hollywood which read: `Free this week, for quick gossip/prep before I go and destroy America?``

Za pojedine mongoloide: OVO Je ono o čemu sam ja pričao, a što pojedinim glupim skotovima ne vredi pričati... Kao što rekoh - zbog njih postoji PRIRODNA SELEKCIJA.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2093796/Emily-Bunting-Leigh-Van-Bryan-UK-tourists-arrested-destroy-America-Twitter-jokes.html

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano

sashai Zovite vatrogasce! Gori Phat! 03.05.2012. 22:17 #415826

broj poruka: 417

Opet padas u vatru. Smiri se malo. Paranoidna bolesničina? Paranoidna kako tako, ali odakle izvadi bolesničinu? Zar nisi obećao doktoru da nećeš vređati ljude, redovno piti prepisane medikamente, i dolično se ponašati?
Prirodna selekcija tokom dešavanja prirodnih katastrofa ili svetskih ratova? Ček bre, to oće reći da su svi jadnici poginuli od ne tako davnog Cunamija, u stvari glupi, nesvesni, lakoverni, naivni... bla bla... debili? Da su sve žrtve prvog i drugo svetskog rata glupi, nesvesni, lakoverni, naivni... bla bla... debili? O, kako me dugo niko nije ovako zabavio. Hvala ti. Genetski pool? OMG? Znaš li ti, djokice, da je u prokletom, da ne kazem fucking WWI, izginulo pola srpske nacije (NE POLA VOJSKE, POLA NARODA!!!)? Verovatno su bili neobavešteni, nepripremljeni i nesvesni? To oće reći da je genetski pool srpskog naroda očišćen, te da smo sada mnogo bolji kao nacija, ovako malobrojni. Odgovoriću sam, neka mi ne bude zamereno. Bilo bi nas sada bar 30 miliona (odokativna procena, ne hvataj se za ovo). A moje, nadasve skromno misljenje je da svako mora ozbiljno da shvati 30 miliona ljudi, pa makar bili glupi, nesvesni, lakoverni, naivni... bla bla... debili!!!
Sheeple, sheeple, sheeple... Evo, pokušavam da zapamtim. Hvala na savetu.
P.S. Hvala na trudu da mi pojasniš stvari, te mislim da ću uskoro revidirati svoje stavove, čak možda počnem i da citiram razne mudrolije iz novinskih članaka.

sashai Re: BRITANSKI PAR UHAPŠEN ZBOG ŠALA NA TVITERU 03.05.2012. 22:30 #415829

:: `British pair arrested in U.S. on terror charges over Twitter jokes
::
:: Britanski par uhapšen POD OPTUŽBAMA ZA TERORIZAM - zbog ŠALA NA TVITERU
:: `Two British tourists were barred from entering America after joking on Twitter that they were going to `destroy America` and `dig up Marilyn Monroe`
:: Leigh Van Bryan, 26, was handcuffed and kept under armed guard in a cell with Mexican drug dealers for 12 hours after landing in Los Angeles with pal Emily Bunting.
:: The Department of Homeland Security flagged him as a potential threat when he posted an excited tweet to his pals about his forthcoming trip to Hollywood which read: `Free this week, for quick gossip/prep before I go and destroy America?``
:: Za pojedine mongoloide: OVO Je ono o čemu sam ja pričao, a što pojedinim glupim skotovima ne vredi pričati... Kao što rekoh - zbog njih postoji PRIRODNA SELEKCIJA.
:: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2093796/Emily-Bunting-Leigh-Van-Bryan-UK-tourists-arrested-destroy-America-Twitter-jokes.htm
:: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Sopran

Retaliator-e,
Samog sebe ukopavaš i dokazuješ moju tezu da su pojedinci opasniji od organizacija. Koliko vidim iz ovog linka, ova jadnica napisala da će otkopati MM, a savesni američki žandari tražili ašove i lopate kod iste persone. Mislim, verovatno akterima nije bilo smešno to što im se desilo, ali od te priče može da se napravi komedija. Sve je to samo dokaz da su panduri isti u celom svetu, glupi kao noć. Ako ti u ovome vidiš naznaku zavere svetskih razmera, mašta ti je prebujna i kreni da pišeš knjige. Možda staneš rame uz rame sa Ladlamom.
Pusti se velikih reči, nego da se javiš Đuri i kažeš mu da oslobodi one ljude iz podruma, a ti pusti krojača da ide u Pariz. Radiće on za nas, kao i oni Đurini iz podruma.
Lug a da niste vas dvojica u stvari jedan isti? 03.05.2012. 23:14 #415850

broj poruka: 995

AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7

sashai Sah-Mat? O Remiju mozeš samo da sanjaš. 03.05.2012. 23:21 #415852

Umorio si se? Odgovori sve sporije stižu. Ne možeš da polemišeš padajući u vatru, vređajući i omalovažavajući tuđe mišljenje i očekivati da pobediš u polemici. Vidim da ti je to manir ovde, čim se neko usudi da izrazi drugačije mišljenje. Kod tebe se radi o nekom žestokom poremećaju, a što duže odlažeš odlazak kod stručnjaka tegobe će dobijati na intenzitetu.
Vraćam se na ovo dvoje, čisto da shvatiš da si čuo za načine rada CIA-e, kao što si čuo za Madagaskar.
Ono što je njima urađeno, čisto srpska je stvar. Opet baljezgam? Ne djokice, sačekaj da završim. Recimo, ja neki baja u DB-u našem... Ne, ne valja. Ti si ovde glavni. Moram ponovo... Dakle, ti neki baja u DB-u ovdašnjem. Dobijaš obaveštenje da dvoje britanskih državljana koji dolaze na, Exit recimo, baljezgaju neke gluposti. Nešto tipa, ona će da otkopa... Hteo da pomenem ime jedne naše glumice, ali uvlačiti mrtve u ovo moje baljezganje nije baš primereno, tako da ću to izbeći. A junačina izjavi na tviteru, fejsu ili bilo gde da ide da uništi Srbiju. Ti to saznaš, i kako reaguješ? Pa, naravno da im pošalješ ekipu najglupljih policajaca koje imaš u službi da ih malo pretresu, lupe koju iza uva, stave ih u višesatni pritvor (sa sve prodavačicama ljubavi, dva gancija koji su se potukli zbog predbombardovske Nokije i tri lika koji samo ćute), čisto da ovo dvoje nauče da ne seru o Srbiji ako misle još koji put da dođu. Objaviš to u novinama, da i neki budući gosti ne bi srali o Srbiji, ako u istu planiraju da dođu. Tako se to radi, kratko ali...

sashai Re: a da niste vas dvojica u stvari jedan isti? 03.05.2012. 23:29 #415855

Ko, Retaliator i Phuck? Svakako!
Phuck i ja? Jedan od nas je toliko bolestan, da to i nije tako neverovatno. Naježio sam se. Zamislite da neko bude toliko bolestan da polemiše sa samim sobom, o nadasve efemernim temama? Ne znam za Retaliator Phucka, ali ja ću u ponedeljak svakako da krenem na terapiju. Ako si u pravu, a ljudi u belom mi pomognu, ostaće samo jedan od sadašnja tri naloga. Kada mi bude bolje odlučiću da li ostaje sashai, Phat ili retaliator.

Hvala ti, Lug.

:: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-
Lug kako ćeš znati da ti je bolje? 03.05.2012. 23:45 #415861

broj poruka: 995

AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7

sashai Re: kako ćeš znati da ti je bolje? 03.05.2012. 23:48 #415862

Bem li ga, valjda ove čike u belom znaju. Mada... Da nisu oni još u štrajku? Ako jesu, Phat, retaliator i ja smo u žestokoj buli. Upomoć!

:: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-
gliga79 Re: Re: Re: Google DVE GODINE 100% SVESNO I BEZ KAJANJA ŠPIJUNIRAO LJUDE 04.05.2012. 00:08 #415874

broj poruka: 4641
Ja ne razumem tebe?
Meni se ne dopada sto orbitiraju sateliti 24/7 iznad glave i ne mogu nista?
Mogu samo da kenjam.
Sta si ti uradio da promenis nesto, osim praznih prica?

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: :: :: A sta ja to krijem na FB, i na Google pa da mi je frka od spijunaze??
:: :: :: Ako sam im zanimljiv neka dodju , ja cu sve da im kazem otvoreno
:: Nemam više vremena za mlaćenje prazne slame
:: Zbog ljudi kao ti postoji izreka - `sapienti sat`: mudrome dovoljno
:: `Spajanje moći korporacija i države predstavlja fašizam.` - Benito Musolin
:: `The homeland is part of the battlefield and people can be held without trial whether an American citizen or not,” said Senator Lindsey Graham, a South Carolina Republican, one of the key backers of the new authority.
:: 1. http://www.youtube.com/watch?v=NW-e7z7S6V
:: 2. http://youtu.be/rMogo4_kpZ
:: 3. http://www.youtube.com/watch?v=Ya2TmSmbUQ
:: 4. http://www.youtube.com/watch?v=4EkURdh1TB
:: 5. http://www.youtube.com/watch?v=UERicIJ2J5
:: 5. http://www.youtube.com/watch?v=UERicIJ2J5U
Retaliator Re: Re: Impresivno, zaista... 04.05.2012. 10:43 #415926

broj poruka: 7

:: Sta, pitas se kako znam ko si, Phate?

Vidi se šta je intelekt, odmah te provale. Ne moš` im ništa. :-)

sashai Mat! 04.05.2012. 19:02 #416037

PhatPhuck Re: Mat! @sashai 04.05.2012. 19:14 #416038

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=you%20can%27t%20fix%20stupid

`Ućutkajte tog paranoika!` :)
Imbecilu, čovek se zeza sa tobom :)
Jel` i tebi treba `sarcasm-sign`, kao Šeldonu Kuperu?

Kao što rekoh, u tvom slučaju, JEDINO rešenje je nemilosrdna, ali pravedna - prirodna selekcija :)

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
sashai Re: Re: Mat! @sashai 04.05.2012. 19:39 #416043

:: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=you%20can%27t%20fix%20stupi
:: `Ućutkajte tog paranoika!` :
:: Imbecilu, čovek se zeza sa tobom :)
:: Jel` i tebi treba `sarcasm-sign`, kao Šeldonu Kuperu
:: Kao što rekoh, u tvom slučaju, JEDINO rešenje je nemilosrdna, ali pravedna - prirodna selekcija :
:: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Sopran

Samo opušteno. Opet padaš u vatru. Zašto bi mene bilo ko trebao da ućutka? Zar ja postavljam beznačajne teme, na tako zbrčkan način, ili ti? Imbecilu, matirao sam tebe, ne tvoj alter ego, aka retaliator. Popasao si disciplinsku i nadam se da u buduće nećeš postovati gluposti, bez smisla, i svakako bez ikakvog značaja.
Hvala ti za ova zadnja dva dana. Ulepšao si ih. Ovoj mojoj ajkuli ne smem ništa da kažem, a ti si se namestio kao kamenjarka redovnoj mušteriji. Obožavam da `polemišem` sa likovima koji se trude da nametnu ostalima iz okruženja potpune gluposti, a pri tome nemaju dovoljno znanja o čemu pišu, niti dovoljno volje da bilo šta o tome nauče. Prepisuješ ti, citiraš, ali sve je to bez duha, dubljeg unošenja u temu... Totalna površnost, a očekuješ da te neko ozbiljno shvati? Ne znaš čak ni da braniš vlastite (preciznije - tuđe) misli, upravo zato što su tuđe, a nisi ni pokušao da shvatiš o čemu se radi.
Vidim, postovao si youtube link za jednu igricu i gromoglasno najavio novi telefončić - baš simpa.

Moje poštovanje.
PhatPhuck Re: Re: Re: Mat! @sashai 04.05.2012. 19:44 #416044

:: Samo opušteno. Opet padaš u vatru. Zašto bi mene bilo ko trebao da ućutka?

Debilčino, to je pošalica - citat iz filma `Tito i ja`... I to si `provalio`, zar ne? :) Vidi se :)
Ja inače nikada ne pozivam na ućutkivanje bilo koga, jer poštujem svačije pravo na slobodu mišljenja i govora.

:: Imbecilu, matirao sam tebe, ne tvoj alter ego, aka retaliator. Popasao si disciplinsku i nadam se da u buduće nećeš postovati gluposti, bez smisla, i svakako bez ikakvog značaja

Skotino glupa, nemoj uvek polaziti OD SEBE: to što bi ti registrovao dodatne nickove da bi sam sebe podržavao na forumima, ne znači da su i ostali toliko potonuli u bolest da bi isto to radili, krembilčino.
Svako ko me je čitao ovde duže vreme, zna moj `stil`, način na koji pišem, reči koje koristim, koje smajlije koristim i kada, itd, itd - tako da bi me provalili pre ili kasnije...

:: Hvala ti za ova zadnja dva dana. Ulepšao si ih. Ovoj mojoj ajkuli ne smem ništa da kažem, a ti si se namestio kao kamenjarka redovnoj mušteriji.
::Obožavam da `polemišem` sa likovima koji se trude da nametnu ostalima iz okruženja potpune glupost
A dok polemišeš sa tim `likovima`, stojiš ispred ogledala, pa ti se žena zapustila, jer ne može da stane da se dotera? :)

Nemam više vremena za tebe... Ja ne mogu po ceo dan da stojim ispred ogledala i polemišem sam sa sobom :) Uživaj, ovco majmunska - do sledeće prirodne selekcije, kada ćeš se pridružiti ptici dodo :)
sashai Re: Re: Re: Re: Mat! @sashai 04.05.2012. 20:23 #416051

:: :: Samo opušteno. Opet padaš u vatru. Zašto bi mene bilo ko trebao da ućutka?
:: Debilčino, to je pošalica - citat iz filma `Tito i ja`... I to si `provalio`, zar ne? :) Vidi se :
:: Ja inače nikada ne pozivam na ućutkivanje bilo koga, jer poštujem svačije pravo na slobodu mišljenja i govora
:: :: Imbecilu, matirao sam tebe, ne tvoj alter ego, aka retaliator. Popasao si disciplinsku i nadam se da u buduće nećeš postovati gluposti, bez smisla, i svakako bez ikakvog značaja
:: Skotino glupa, nemoj uvek polaziti OD SEBE: to što bi ti registrovao dodatne nickove da bi sam sebe podržavao na forumima, ne znači da su i ostali toliko potonuli u bolest da bi isto to radili, krembilčino
:: Svako ko me je čitao ovde duže vreme, zna moj `stil`, način na koji pišem, reči koje koristim, koje smajlije koristim i kada, itd, itd - tako da bi me provalili pre ili kasnije..
:: :: Hvala ti za ova zadnja dva dana. Ulepšao si ih. Ovoj mojoj ajkuli ne smem ništa da kažem, a ti si se namestio kao kamenjarka redovnoj mušteriji.
:: ::Obožavam da `polemišem` sa likovima koji se trude da nametnu ostalima iz okruženja potpune glupost
:: A dok polemišeš sa tim `likovima`, stojiš ispred ogledala, pa ti se žena zapustila, jer ne može da stane da se dotera? :
:: Nemam više vremena za tebe... Ja ne mogu po ceo dan da stojim ispred ogledala i polemišem sam sa sobom :) Uživaj, ovco majmunska - do sledeće prirodne selekcije, kada ćeš se pridružiti ptici dodo :)

Dženerale, već predugo si u defanzivi, da ne kažem, počela bežanija, sve nogama u dupence (zadnjih 5 postova, rekao bih). Te nemaš vremena, te si zgrožen mojom imbecilnošću i neshvatanju nebeskih istina koje si nesebično podelio sa članstvom, a ja se usuđujem da ti protivurečim. Silly me, or is it You?

Poštuješ svačije pravo na slobodu mišljenja i govora?
Osim što su oni koji izvole slobodno misliti suprotno od tvog mišljenja i govora, debili? Zanimljivo, te nadasve uveseljavajuća izjava.

Tvoj `stil`?
Odgovor na ovo bi postao prevelika sprdačina, pa ću ga preskočiti.

Ajkula se nije zapustila, čak šta više. Ja sam onaj koji se ofucao, ali pustimo moj fizički izgled sada.

Nemaš više vremena za mene?
Zar opet? Nemoj da odlaziš od mene. Baš se fino družimo, i ako si spreman za umetnički život u dvoje, hajde da u Ponedeljak zajedno odemo na pregled kod stručnjaka, a posle ćemo da snimamo ton filmove. Ok?

Sledeća prirodna selekcija? Ne ide to u etapama, već konstantno. Dobro de, znam... Nizak udarac. Ali da nisi pao u vatru, malo bi razmislio pre nego što napišeš tako nešto.

Ovo se razvodnjava malo, pogubićemo publiku. Hajde malo inicijative - neki citat, bilo šta.

Moje poštovanje.
MaliAbner Re: Re: Re: Re: Re: Mat! @sashai 09.06.2013. 05:57 #497331

broj poruka: 7779
@sashai
Citajuci ovu temu ne mogu da shvatim sta ti u stvari zelis...
Da li je u pitanju konflikt licnosti ili samo imas mnogo vremena da se prepucavas sa nekim na forumu...
No dobro to je nacionalna sportska disciplina nadjebavanje sa sagovornikom u ovom slucaju sa dokucnikom... ako se to moze tako nazvati...

Produbljivati temu sa nekim ko ima svoj tvrdokorni stav koji se pri svemu tome ne da promeniti (razni su faktrori koji uticu na takvo stanje) je mazohizam...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: :: :: Samo opušteno. Opet padaš u vatru. Zašto bi mene bilo ko trebao da ućutka?
:: ::
:: :: Debilčino, to je pošalica - citat iz filma `Tito i ja`... I to si `provalio`, zar ne? :) Vidi se :
:: :: Ja inače nikada ne pozivam na ućutkivanje bilo koga, jer poštujem svačije pravo na slobodu mišljenja i govora
:: :: :: Imbecilu, matirao sam tebe, ne tvoj alter ego, aka retaliator. Popasao si disciplinsku i nadam se da u buduće nećeš postovati gluposti, bez smisla, i svakako bez ikakvog značaja
:: :: Skotino glupa, nemoj uvek polaziti OD SEBE: to što bi ti registrovao dodatne nickove da bi sam sebe podržavao na forumima, ne znači da su i ostali toliko potonuli u bolest da bi isto to radili, krembilčino
:: :: Svako ko me je čitao ovde duže vreme, zna moj `stil`, način na koji pišem, reči koje koristim, koje smajlije koristim i kada, itd, itd - tako da bi me provalili pre ili kasnije..
:: :: :: Hvala ti za ova zadnja dva dana. Ulepšao si ih. Ovoj mojoj ajkuli ne smem ništa da kažem, a ti si se namestio kao kamenjarka redovnoj mušteriji.
:: :: ::Obožavam da `polemišem` sa likovima koji se trude da nametnu ostalima iz okruženja potpune glupost
:: :: A dok polemišeš sa tim `likovima`, stojiš ispred ogledala, pa ti se žena zapustila, jer ne može da stane da se dotera? :
:: :: Nemam više vremena za tebe... Ja ne mogu po ceo dan da stojim ispred ogledala i polemišem sam sa sobom :) Uživaj, ovco majmunska - do sledeće prirodne selekcije, kada ćeš se pridružiti ptici dodo :)
:: Dženerale, već predugo si u defanzivi, da ne kažem, počela bežanija, sve nogama u dupence (zadnjih 5 postova, rekao bih). Te nemaš vremena, te si zgrožen mojom imbecilnošću i neshvatanju nebeskih istina koje si nesebično podelio sa članstvom, a ja se usuđujem da ti protivurečim. Silly me, or is it You
:: Poštuješ svačije pravo na slobodu mišljenja i govora
:: Osim što su oni koji izvole slobodno misliti suprotno od tvog mišljenja i govora, debili? Zanimljivo, te nadasve uveseljavajuća izjava
:: Tvoj `stil`
:: Odgovor na ovo bi postao prevelika sprdačina, pa ću ga preskočiti
:: Ajkula se nije zapustila, čak šta više. Ja sam onaj koji se ofucao, ali pustimo moj fizički izgled sada
:: Nemaš više vremena za mene
:: Zar opet? Nemoj da odlaziš od mene. Baš se fino družimo, i ako si spreman za umetnički život u dvoje, hajde da u Ponedeljak zajedno odemo na pregled kod stručnjaka, a posle ćemo da snimamo ton filmove. Ok
:: Sledeća prirodna selekcija? Ne ide to u etapama, već konstantno. Dobro de, znam... Nizak udarac. Ali da nisi pao u vatru, malo bi razmislio pre nego što napišeš tako nešto
:: Ovo se razvodnjava malo, pogubićemo publiku. Hajde malo inicijative - neki citat, bilo šta
:: Moje poštovanje.
sashai Oh, those glory days... 09.06.2013. 07:44 #497334

@Abner - neko ovde ima viska vremena, slutim da to nisam ja. Zasto da ne polemisem sa njim ili sa bilo kim cije misljenje mi se ne svidja? Da ga pustim? Mozda i bih, ali zadnjih par dana sam bas imao zelju da ga k.... On ima viska vremena, ne ja. Znas i sam kako je kad imas malu decu. On ustaje kad ustaje i dok je keva na rintanju ne bi li se platio net i ine rezije, on uziva u xxx sajtovima a u pauzama izmedju porn zvezdica i smesnih klipova na tubetu, uskace ovde na forum kao marsovac. Kao sto vidis, skoro pa sam ga podrzao u zadnjoj temi i nisam ga napao, sto hoce reci da nije nista licno - polemishem sa stavom, ne sa covekom. @Fetko - A gde se dede retaliator?
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs