Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Srbija ce biti Srbija moze da prodje i milion godina- za povracanje
STRANA 3 OD 3
operator re 29.06.2012. 13:08 #428125

status: user
broj poruka: 4291
Ljudi, do sada sam zaglavio 5 puta na ispiranju somaka od Frikoma, ali od onih za 110 din 1000 ml od Merkatora u zadnjih 2 godine ni jednom. Samo što se ne us..em od sladoleda ovog ljeta. :D
I najbitnije ima više mlijeka nego naše mlijeko u 3 litre i ne zajebavam se nego sam mrtav ozbiljan.
Da ne kažem kako sam se oporavio i dobio 15 kg u zadnjih mjesec i po dana otkako ga jedem, a da nema negativnog aspekta po moj želudac, koji je poprilično osjetljiv.
Dosta mi je sladoleda sa vodom.

Skoro 30 % populacije kod nas se ne sjeća šta je sladoled, a misli da ga jede :O

Kako si napustio svog sina? To je ono što radimo za njih. Volimo ih, štitimo ih, to je ono što se od nas traži...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mirko78 re 29.06.2012. 13:17 #428127

broj poruka: 419
15kg za mesec i po?

operator re 29.06.2012. 13:22 #428128

broj poruka: 4291
PA izgubio sam 60 kg za 5 mjeseci,a sladoled je jedan od faktora, koji mi je pomogao da se oporavim, verovao ili ne.
Kako si napustio svog sina? To je ono što radimo za njih. Volimo ih, štitimo ih, to je ono što se od nas traži...

Mirko78 re 29.06.2012. 13:26 #428129

broj poruka: 419
ok, izvini nisam znao, nadam se da ti zdravlje nije ugrozeno, ipak toliki gubitak nije normalan

groftrade eh .. slatki greh .. 29.06.2012. 13:28 #428130

broj poruka: 73
Odakle vama pare za sladoled a zivite u Srbiji ?

Dexter013 @groftrade 29.06.2012. 13:47 #428131

broj poruka: 17098
Burzujcine!

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Shomiman Tisina... `Podmladak` govori... 29.06.2012. 14:28 #428133

broj poruka: 1187
Ne mogu da verujem... Al` zaista, da ne kazem `odista`... Uzdrzite se `bre` komentara...

`There`s someone in my head, but it`s not me?`

ilicstefan Pre svega 29.06.2012. 15:17 #428154

broj poruka: 1577
Ovakvi slučajevi se dešavaju. Oni ko zna koliko sladoleda naprave i svim tim serijama i serijama proizvodnje mora da ima određeni procenat defekta. Kao i sa komponentama. I pored sveg testiranja i proveravanja uvek bude neka komponenta koja je iz fabrike neispravna. Dešava se ljudi, nemoj da ste toliki baksuzi.

I ja sam pio pre par godina neki sprajt. Dok sam bio sve je bilo nešto crveno kroz tečnost. A eto, sprajt ne pravi naša domaća firma već ga pravi ogranak Coca-Cole u Srbiji.

Ja bih vam preporučio da pazite na povrće koje jedete i na meso. A ovakve stvari vam neće ni naškoditi.

EDIT: Ja sada uglavnom pravim sam sladoled. Našao sam kako da napravim osnovnu masu i onda se samo doda voće ili nešto drugo za ukus.

Ko hoće neka proba, bar ste tako sigurni da neće muva da uleti. Umutiti4 belanca sa 50 grama šećera, zatim dodati u to 4 žumanca, u to dodati 200 grama umućenog šlaga (umutiti ga sa mlekom), može i slatka pavlaka. Sve to izmešati i to je baza, posle dodati ili 200 grama eurokrema ili nekog drugog voća, obavezno voće ocedite od vode kako taj sladoled ne bi postao rumenko (tj da se ne bi zaledio pa bio jedna velika ledenica). I voila, instant sladoled koji ima jači i bolji ukus nego bilo koji kupovni.

I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`.

http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#!

Voanerges ... 29.06.2012. 16:47 #428183

broj poruka: 202

Е, човече, кад сам видео наслов теме, помислио сам: Овај извук`о стан!
Кад он извук`о муву!
Bobi4ever Re: eh .. slatki greh .. 29.06.2012. 16:47 #428184

broj poruka: 4890
Ko kaze da ga kupujem?
Sad kad svaka trafika ima frizider......
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

:: Odakle vama pare za sladoled a zivite u Srbiji ?
::
tortojed Bolje nemoj nista da im pises - naplatice ti...mesni dodatak! 29.06.2012. 18:29 #428228

broj poruka: 11018
...

toothless E jebiga sad... 29.06.2012. 18:38 #428230

broj poruka: 3241
Ti se buniš što si našao muvu u sladoledu.
Normalan čovek u Kini bi se žalio Frikomu da je našao sladoled na muvi, i da su mu se muve zgadile zbog zalutalog sladoledana istoj.Pošto su kod njih insekti poslastica, baš kao paSprikaš, Frikom bi puk`o para i para za odštetu. :)
Nego, jeste vi bili u vosjci, kad ste toliko gadljivi?Koliko ste insekata nesvesno pojeli u voću i povrću, i koliko ste paukova progutali u snu?

Šta bi radili da vam se ovako nešto desi:
http://tiny.cc/43aogw

E, sad, jedino ako ta muva nije imala `na sebi` korišćen prezervativ...onda je u redu da se ljutiš... :P

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

markozutic re 29.06.2012. 21:54 #428275

broj poruka: 1463
Poslednji put sam jeo kupovni sladoled na štapiću pre 5 godina, na moru .P

Ovako kupim one na mutnju, sipam mleka, zamutim kilo. zamrznem, izvadim i jedem dok ne crknem .D

btw jednom prilikom sam ja u Studentskom restoranu - menzi našao neku bubu u pomfriju, dal je bio žohar, dal je bila muva ne znam, znam da je bila mrtva i ispržena..
samo je sklonio sa strane da ne bulji u mene i nastavio da jedem onaj pomfri hahah .D

Asus K53SV
Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo)
HM65
8GB DDR3 1333MHz
500GB 5200rpm
15.6 LED HD (1366x768)
GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD3000
N1030 WiFi+BT3.0
Altec Lansing® stereo speakers
W7Pro

Satyr re 30.06.2012. 00:54 #428306

broj poruka: 226
čitam ovde na prvoj strani ljudi pitaju gde je kupljeno. Zar je bitno gde je, oni su to dobili u celofanu iz frikoma, nije prodavac kriv. Druga stvar, imao sam svašta u hrani i piću, pa svaki put zanemarim i nastavim da pijem i jedem isti brend, dešava se jbg. A i ako se nađe po koji crvić, potpuno nebitno. Volim često da ispečem crve ili skakavce u tiganju, po 20-30 komada, jako dobra stvar, ukus sličan čipsu, samo mnogo zdravije :) mmmmm :)

max888 ...иии љеб те јебо о.О 30.06.2012. 01:08 #428308

broj poruka: 241

Прво не видех о чему се ради, после... о.О

MaliAbner @markozutic 30.06.2012. 08:37 #428320

broj poruka: 7779
Zemljace sve si objasnio i boju, i vrstu insekta, i da je ispecen...

Samo jednu stvar nisi:

JEL BIO UKUSAN !!!

Covece Srbistan je cudo, kukate zbog jedne bube a sta bi bilo da odete u neki fancy restoran gde sluze samo bube...

Prodjite malo sveta vidite kako se i gde zivi... latinska amerka tuga ziva, karibi kako gde, azija malo bolje nego latinska amerika ali u globalu najgore mesto je bar`a`bar sa boljim mestima u latinskoj ameriki... ali zato indija, bem ti sunce... pa to je jedna velika gradska deponija, ne kazem da nema raskosi ali u globalu samo promil u odnosu na bedu... pa Surdulica je ko NY za indiju...

E sad cistunci moji mozete li da zamislite kakva je klopa u indiji, ili po aziji... mislim na one restorane ispod drveta uz ulicu... i sto je najgore najbolja klopa u najvecim rupama...

Tomato Republic Of Serbia !!!

imarkovic Re: @markozutic 30.06.2012. 09:39 #428321

broj poruka: 19087
haha, e ova ti je dobra, Surdulica je ko NY za Indiju haha, pa nije tamo tolika deponija, samo su malo zatupeli ljudi i pustos je jbg..
Nego zaboravio si da pomenes koliko je lepo u KL :P salim se, ozbiljno kakva je sad situacija tamo, jel ok ovako za nekog da dodje i da radi na 6 meseci npr.?

@Satyr, brate pitao sam gde je onako, nisam mislio da pitam zbog toga da bih zaobilazio

:: Zemljace sve si objasnio i boju, i vrstu insekta, i da je ispecen..
:: Samo jednu stvar nisi
:: JEL BIO UKUSAN !!
:: Covece Srbistan je cudo, kukate zbog jedne bube a sta bi bilo da odete u neki fancy restoran gde sluze samo bube..
:: Prodjite malo sveta vidite kako se i gde zivi... latinska amerka tuga ziva, karibi kako gde, azija malo bolje nego latinska amerika ali u globalu najgore mesto je bar`a`bar sa boljim mestima u latinskoj ameriki... ali zato indija, bem ti sunce... pa to je jedna velika gradska deponija, ne kazem da nema raskosi ali u globalu samo promil u odnosu na bedu... pa Surdulica je ko NY za indiju..
:: E sad cistunci moji mozete li da zamislite kakva je klopa u indiji, ili po aziji... mislim na one restorane ispod drveta uz ulicu... i sto je najgore najbolja klopa u najvecim rupama..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
aco RE 30.06.2012. 09:43 #428322

broj poruka: 2788
Ne jedem nesto mnogo sladoleda, ni slatkisa. Kad su vrucine uzmem da se rashladim malo, al` uglavnom moji uzmu Eskimko (plazma ili stracatela) i to jedemo.
Pokazao sam ove slike nekim drugaricama :D Reakciju mozete sami da predpostavite :P

adamadam Re: RE 30.06.2012. 10:40 #428327

broj poruka: 397

a drugarice se gade na smrznutu muvu itd
a koliko su ili ce tek Qrca izlizati .... kuku

:: Ne jedem nesto mnogo sladoleda, ni slatkisa. Kad su vrucine uzmem da se rashladim malo, al` uglavnom moji uzmu Eskimko (plazma ili stracatela) i to jedemo
:: Pokazao sam ove slike nekim drugaricama :D Reakciju mozete sami da predpostavite :
codeus Re: Re: RE 30.06.2012. 11:26 #428331

broj poruka: 4054

ne .. gade se na muvu generalno ... znaju ako vide muvu na *iti - gde je ta *ita bila !?

:: a drugarice se gade na smrznutu muvu it
:: a koliko su ili ce tek Qrca izlizati .... kuk
:: :: Ne jedem nesto mnogo sladoleda, ni slatkisa. Kad su vrucine uzmem da se rashladim malo, al` uglavnom moji uzmu Eskimko (plazma ili stracatela) i to jedemo
:: :: Pokazao sam ove slike nekim drugaricama :D Reakciju mozete sami da predpostavite :
:: ::
philaemos Re: Re: Re: RE 30.06.2012. 11:36 #428334

broj poruka: 2743
Uvek postoji Johnnie Walker za dezinfekciju:

http://www.youtube.com/watch?v=bCggfHtVLNw

:: ne .. gade se na muvu generalno ... znaju ako vide muvu na *iti - gde je ta *ita bila !?
:: :: a drugarice se gade na smrznutu muvu it
:: :: a koliko su ili ce tek Qrca izlizati .... kuk
:: :: :: Ne jedem nesto mnogo sladoleda, ni slatkisa. Kad su vrucine uzmem da se rashladim malo, al` uglavnom moji uzmu Eskimko (plazma ili stracatela) i to jedemo
:: :: :: Pokazao sam ove slike nekim drugaricama :D Reakciju mozete sami da predpostavite :
:: :: ::
aco Re 30.06.2012. 11:54 #428336

broj poruka: 2788
To su sve maloletna lica, a vi tako...

Shomiman Re: Re 30.06.2012. 12:08 #428337

broj poruka: 1187
Sve je to obescastio Johnnie Walker, ipak je ovo srbija... ... ...

http://img406.imageshack.us/img406/4718/dsc00487ur.jpg

`There`s someone in my head, but it`s not me?`

STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647753.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs