`Three-strikes laws are statutes enacted by state governments in the United States which mandate state courts to impose harsher sentences on habitual offenders who are convicted of three or more serious criminal offenses. In most jurisdictions, only crimes at the felony level qualify as serious offenses. Twenty-four states have some form of habitual offender law. The name comes from baseball, where a batter is permitted two strikes before striking out on the third.
The three-strikes law significantly increases the prison sentences of persons convicted of a felony who have been previously convicted of two or more violent crimes or serious felonies, and limits the ability of these offenders to receive a punishment other than a life sentence. Violent and serious felonies are specifically listed in state laws. Violent offenses include murder, robbery of a residence in which a deadly or dangerous weapon is used, rape and other sex offenses. serious offenses include the same offenses defined as violent offenses, but also include other crimes such as burglary of a residence and assault with intent to commit a robbery or murder. Depending on the seriousness of the current and the prior crimes committed by the offender, the sentence can range from a minimum of 25 years to a maximum of life imprisonment (typically the defendant is given the possibility of parole with a life sentence).`
Ovo drugo boldovano gore je UPRAVO ono o čemu pričamo na ovoj temi.
Ako ponavlja teža krivična dela (u koja spada `pljačkanje stana/kuće uz upotrebu opasnog ili smrtonosnog oružja`)- posle trećeg puta ide na MINIMUM 25 GODINA do DOŽIVOTNE ROBIJE. I NEMA VIŠE da se iko plaši tog kriminalca, i da razmišlja više o njemu. Biva zaključan u zatvor i ZABORAVLJEN - dok ga neko ne izbode/shank-uje ili ne izj*ebe u bulju u zatvoru.
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Re: Čitajte i PLAČITE što ne živite u USA (Part II)
23.05.2013. 22:18
status: user broj poruka: 4054
3 x neplatis parking .. ode ti bulja
kod nas .. svaki ..ali SVAKI krimos koji ima 10+ krivicnih prijava a ne lezi u buksi .. radi za DB prljave poslove .. dok im valja na slobodi je ..
:: http://en.wikipedia.org/wiki/Three-strikes_la :: :: `Three-strikes laws are statutes enacted by state governments in the United States which mandate state courts to impose harsher sentences on habitual offenders who are convicted of three or more serious criminal offenses. In most jurisdictions, only crimes at the felony level qualify as serious offenses. Twenty-four states have some form of habitual offender law. The name comes from baseball, where a batter is permitted two strikes before striking out on the third :: :: The three-strikes law significantly increases the prison sentences of persons convicted of a felony who have been previously convicted of two or more violent crimes or serious felonies, and limits the ability of these offenders to receive a punishment other than a life sentence. Violent and serious felonies are specifically listed in state laws. Violent offenses include murder, robbery of a residence in which a deadly or dangerous weapon is used, rape and other sex offenses. serious offenses include the same offenses defined as violent offenses, but also include other crimes such as burglary of a residence and assault with intent to commit a robbery or murder. Depending on the seriousness of the current and the prior crimes committed by the offender, the sentence can range from a minimum of 25 years to a maximum of life imprisonment (typically the defendant is given the possibility of parole with a life sentence).` :: :: Ovo drugo boldovano gore je UPRAVO ono o čemu pričamo na ovoj temi :: :: Ako ponavlja teža krivična dela (u koja spada `pljačkanje stana/kuće uz upotrebu opasnog ili smrtonosnog oružja`)- posle trećeg puta ide na MINIMUM 25 GODINA do DOŽIVOTNE ROBIJE. I NEMA VIŠE da se iko plaši tog kriminalca, i da razmišlja više o njemu. Biva zaključan u zatvor i ZABORAVLJEN - dok ga neko ne izbode/shank-uje ili ne izj*ebe u bulju u zatvoru. :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Sve je tako kao sto vidimo.Od oslobodjenja nema nista jedino cemu moze da se nada je 6 meseci minimum.A niko ne uzima u obzir porodicu i kako ce oni pregurati bez svog hranitelja uzas!!!
Pa može kao i za svako drugo delo da se pribegne pritiskom na one koje o tome odlucuju.Postoji mogucnost da usled jake razdraženosti ili prepasti izazvane napadom covek oslobodi ali je izjavama supruge to poprilicno dovedeno u pitanje.
Re: Re: Čitajte i PLAČITE što ne živite u USA (Part II)
23.05.2013. 23:28
status: user broj poruka: 3278
Za kriminalce nije ni cudno da rade raznorazne radnje ...
Najgore je sto imas raje koji su sasvim obicni ljudi /porodicni/ zaposleni u nekim firmama / verovatno su neki od njih bash tvoji prijatelji / komsije ili rod za koje u zivotu ne bi pomislio da su recimo u najmanju ruku dousnici !
Lep prikaz imate u domacem filmu profesionalac, zanimljiv detalj gde krece strajk radnika.
:: :: 3 x neplatis parking .. ode ti bulj :: :: :: kod nas .. svaki ..ali SVAKI krimos koji ima 10+ krivicnih prijava a ne lezi u buksi .. radi za DB prljave poslove .. dok im valja na slobodi je . :: :: :: http://en.wikipedia.org/wiki/Three-strikes_la :: :: :: :: `Three-strikes laws are statutes enacted by state governments in the United States which mandate state courts to impose harsher sentences on habitual offenders who are convicted of three or more serious criminal offenses. In most jurisdictions, only crimes at the felony level qualify as serious offenses. Twenty-four states have some form of habitual offender law. The name comes from baseball, where a batter is permitted two strikes before striking out on the third :: :: :: :: The three-strikes law significantly increases the prison sentences of persons convicted of a felony who have been previously convicted of two or more violent crimes or serious felonies, and limits the ability of these offenders to receive a punishment other than a life sentence. Violent and serious felonies are specifically listed in state laws. Violent offenses include murder, robbery of a residence in which a deadly or dangerous weapon is used, rape and other sex offenses. serious offenses include the same offenses defined as violent offenses, but also include other crimes such as burglary of a residence and assault with intent to commit a robbery or murder. Depending on the seriousness of the current and the prior crimes committed by the offender, the sentence can range from a minimum of 25 years to a maximum of life imprisonment (typically the defendant is given the possibility of parole with a life sentence).` :: :: :: :: Ovo drugo boldovano gore je UPRAVO ono o čemu pričamo na ovoj temi :: :: :: :: Ako ponavlja teža krivična dela (u koja spada `pljačkanje stana/kuće uz upotrebu opasnog ili smrtonosnog oružja`)- posle trećeg puta ide na MINIMUM 25 GODINA do DOŽIVOTNE ROBIJE. I NEMA VIŠE da se iko plaši tog kriminalca, i da razmišlja više o njemu. Biva zaključan u zatvor i ZABORAVLJEN - dok ga neko ne izbode/shank-uje ili ne izj*ebe u bulju u zatvoru. :: :: :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Fatty, treba izbeći glorifikovanje ili nipodaštavanje `amerike`, do imbecilnosti. Tamo je daaaaleko od toga da cveta cveće, a ako nisi, a nisi iako revnosno čitaš i objavljuješ ovde baš takve vesti primetio, tamo je u toku kampanja koja će promeniti ustav u smislu prava na nošenje i posedovanje oružja. A u to spadaju i ovi slučajevi prava na odbranu ličnog vlasništva. To se neće desiti sutra ni prekosutra, ali će se desiti. Dovoljno je da se dese ili isprogramiraju još neki ili desetine umobolnika ili `spavača` koji će masovnom pucnjavom legalnim oružjnem pobiti decu u školama, nevine u bioskopima, šta ja znam na šta više nisu(smo) oguglali... staračkom domu, porodilištu... šta god bude potrebno da bi javnost prihvatila ograničenje slobode posedovanja i nošenja oružja za normalnu većinu zarad sprečavanja te slobode opasnima... postupak se zove korak po korak uz najavljivanje i odustajanje, a opisao ga je mnogo rečitije i pametnije u jednoj rečenici Noam Čomski, baš amerikanac.
O lupetanju... vidiš, ti si za mene čovek koji ovde u Srbiji, kad završi fakultet u roku, sa ocenama 10.00, prestižnim nagradama na državnim/međunarodnim takmičenjima iz svoje oblasti, apolitičan i bez da si učlanjen u neku stranku, ode i javi se na javni konkurs za radno mesto baš tih kvalifikacija, i dobiješ ga, a da ništa pri tome ne platiš nikome iz komisije, provodadžiji do članova komisije, stranci iz koje su članovi komisije i direktoru, upravniku, great mudu šta već. Sve po zakonu i propisu koji ovde VEĆ postoji.
Pa nismo mi indijanci zato što nemamo zakone, nego baš zato što ih imamo i kako po njima radimo. Svi. Oguglali na korupciju, na nepravdu, na `veze`, podmetanje, nezdravu konkurenciju, na sve ono što nam prija ako smrdi na `da komšiji crkne krava` naviku. Ponavljam se, ali, Srbi se (ispravni) rađaju samo i jedino uz mito i korupciju - ako potplate (i to dovoljno) babice, sestre, čistačicu i doktore za porođaj - u suprotnom, bar nekako dobiju porođajnu kilu (prstima probijena trbušna maramica prilikom grubog izvlačenja bebe), ostanu bez kiseonika nepoznato dugo pri porođaju (koji je morao na carski, ali, pošto ni nakon odugovlačenja od 12 sati porodica nije platila, eto im sad, pa nek razmišljaju kad im se saopšti dijagnoza i napiše uput za elektromagnetsko snimanje glave nakon godine dana deteta - da se vidi da li je i šta je oštećeno na mozgu zbog nedostatka kiseonika na porođaju)... preko veze i uz potplaćivanje mogu na to snimanje ranije od 6 meseci kada je traženo, na isti način jedino mogu da uđu u vrtiće/obdaništa, i tako dalje. Jedino, ako ti imaš drugačije iskustvo.
(za ovog Saška koji je `penzionisao` narkomana-provalnika)
`Navijači`, `patrijote` - koji kad ubiju devojku na Adi, KAO VELIKI SRBI, idu kod SINA NAJVEĆEG ŠIPTARSKOG NARKO-BOSA (Keljmendija) da ih krije od SRPSKE pravde.
Evo tri stavke ako ubijes kriminalca i registrovanog narkomana http://goo.gl/1wmSs :
Odbrana 1. Napad i odbrana moraju biti istovremeni 2. Oružje kojim se odbija napad mora biti srazmerno napadačevom oružju 3. Nužna odbrana i napad ne smeju drastično da se razlikuju
1. On ima recimo noz usao je u sobu moje dece ja ne smem da ga diram dok ne krene da kolje moje dete, ako ga napradnem malo ranije da odbranim svoje dete ja treba da idem u zatvor.
2. On ima Noz ja pistolj, ja moram da bacim pistolj i da uzmem noz ali nikako veci od njegovog jer cu ja onda biti osudjen na zatvor.
3. Ako on mene ubode u nogu ili moju zenu ili dete ja njega ne smem u vrat...
Tako nekako. Pri tome, pištolj i nože, ne smeju biti u spavaćoj sobi, inače si unapred planirao da ubiješ napadača. Nego ga lepo ispitaj šta je poneo pa odi u sef ili kuhinju po potreban ti alat i...
Ma, kao i u saobraćaju i drugim situacijama gde se nadaš da će te zaštititi pravda i pravosudni `sistem`: u tim situacijama, najbolje je ako si ti nekog udario, ako si ti napao, ti pozajmio i ne vraćaš... jer MIRNO SPAVAŠ.
Budale računaju na sreću.
:: Evo tri stavke ako ubijes kriminalca i registrovanog narkomana http://goo.gl/1wmSs :: :: Odbran :: 1. Napad i odbrana moraju biti istovremen :: 2. Oružje kojim se odbija napad mora biti srazmerno napadačevom oružj :: 3. Nužna odbrana i napad ne smeju drastično da se razlikuj :: :: 1. On ima recimo noz usao je u sobu moje dec :: ja ne smem da ga diram dok ne krene da kolje moje dete :: ako ga napradnem malo ranije da odbranim svoje dete ja treba da idem u zatvor :: :: 2. On ima Noz ja pistolj, ja moram da bacim pistolj i da uzmem noz :: ali nikako veci od njegovog jer cu ja onda biti osudjen na zatvor :: :: 3. Ako on mene ubode u nogu ili moju zenu ili dete ja njega ne smem u vrat.. :: :: Da nije zalosno bilo bi smesno, ili obrnuto? :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell
Ja ne mogu da verujem da neko i dalje brani Uroša Mišića...
24.05.2013. 11:51
status: user broj poruka: 3241
Adžeme, ODAKLE BRE NEKOME PRAVO DA NAPADNE POLICAJCA?! Odakle bre hrabrost i ideja da ubiješ policajca?! Da nije bilo ljudi koji su izvukli tog policajca, misliš da ga Mišić ne bi ubio? Da sam ja na mestu policajca, ispraznio bih mu ceo okvir u glavu pa makar otišao na robiju, moja glava je meni najvrednija.
Što se tiče prava napadnutog policajca, veoma dobro znam ovlašćenja civilne i vojne policije pošto sam ih učio napamet i znam da je žandarm imao pravo da puca u napadača jer je bio brojno nadjačan i život mu je bio ugrožen. Ali pošto čovek ima decu, nije hteo ni u takvoj situaciji da puca na nečije dete da ne bi završio kao onaj iz interventne koji je slučajno prilikom intervencije opalio metak i ubio mladića...
I šta sada? Ova balava govna nisu nikada pravila probleme i onda je to u redu, mogu da se socijalizuju da više to ne rade, a devojka ode u grob u 21. godini...
mislim da bi svako iole normalan od nas uradio za svoju porodicu isto sto i doticni covek.Bez trunke grize savesti bi postupio isto,BRANIO BIH SVOJE SVIM STO IMAM!!! Sta ostaje kao poruka drugim narkicima i krimosima da imaju veca prava nego posten svet. Kao sto je neko napisao on ce iz corke izaci a ovaj propalitet iz groba nece! Samo je sramota za drzavu da coveka otera u zatvor zato sto ista tog nije uhvatila na vreme isprecila da do ovoga uopste dodje.Covek je vec to radio i radio bih jos da ga ovaj nije izbo. Jednostavno i kada se ja cimnem iz sna treba mi vremena da se priberem da funkcionisem, covek se trgao iz sna i napao uljeza cim je stigao.
pazi samo ove pajsere iz pravosudja zloupotreba samoodbrane>! WTF upao si mi na gajbu sa srafcigerom a ja da mirno gledam i mislim dal ces mi ubiti porodicu?
1. Promeni zakona protivi se ADVOKATSKA MAFIJA - isti oni koji brane kriminalce.
2. Promeni zakona protive se POLITIČARI - jer NAORUŽAN NAROD SLABO TRPI TIRANIJU, to jest - mnogo je lakše da neko od njih bude ukokan ako padne u nemilost naroda, ako narod počne da ga mrzi - ako je taj narod naoružan. Zato je u američki Ustav dodat 2. Amandman - čija je poenta da se narod može odbraniti od Vlade - ako Vlada postane tiranska i počne da vlada/upravlja državom na štetu interesa naroda - i da bi se zemlja mogla odbraniti od stranih osvajača - tako da teret odbrane ne pada samo na vojsku, nego da postoji i narodna milicija, iliti ono što mi zovemo `paravojne formacije`.
:: pazi samo ove pajsere iz pravosudja zloupotreba samoodbrane> :: WTF upao si mi na gajbu sa srafcigerom a ja da mirno gledam i mislim dal ces mi ubiti porodicu
Znaju vlastodrsci kako je bilo kad je kralj Milan hteo seljacima da uzme oruzje pa se digla buna!Znajuci koliko je ovaj narod sklon revoluciji nikad mu nece dati slobodu u naoruzavanju!Jbg ne preostaje nam nista nego da robijamo braneci svoj prag!Ja sam ne tako davno imao slicnu situaciju doduse u unutrasnjosti kad je lopov pokusao da ukrade neku zicu koju smo kupili za ogradu u selu.Sreca te je sa mnom tada isao i moj staford koji je osetio sunjanje u dvoristu pocepao ga kao zec kupus .Naravno lopovcina ciganska je napala psa palicom sreca te nije naneo neku vecu povredu psu,pitanje je sta bi bilo da moj deda koji tamo zivi sam izasao onako mator i slabovid on bi njega tom istom palicom udario i ubio na licu mesta i kako onda covek da ne poludi i izbode bagru!!!
To je ono što sam i hteo da kažem al nisam.Ceo sistem i desetine hiljada skupo placene administracije se tome protivi ne samo kod nas nego svuda u svetu.To je udruženo klupko kriminal i cinovnici državni i ceo pravno policijski sistem.Pravno polisijska struktura-Kriminal.Zavise jedni od drugih a pre svega ovi prvi od ovih drugih dok ovi prvi više dodje ko medium izmedju nas gradjana i kriminalaca gde je veoma cesto situacija da su ovi drugi više zašticeniji od nas.I svi se prave ludi i niko o tome ne govori.
Ovde sad cujem i nove elemente da je uboden u ledja 5 puta a da je ovaj hteo da napadne stanare i da je bio spreman na to situacija bi bila mnogo drugacija i verovatno obrnuta, pa je zato i pokrenut proces protiv ovog coveka.Inace ovde on može da se lako oslobodi na osnovu jake razdraženosti ako ima volje kod tužioca a ocito nema jer vole oni da upisuju na konto ovakve stvari tj da se ljudima govori da nesmeju ovo da rade jer je to poso policije i pravosudja o cemu sam i govorio na pocetku.Niko ne voli da se drugi ljudi mešaju u njihov poso zato se prevashodno ovo i dešava.
Mi možemo da pomognemo coveku tako što cemo slati peticije organizovati druge oblike podrške zainteresovati pre svega tv medije za neka istraživanja i držati stalni pritisak na pravosudni sistem al to niko ne radi jer kod nas ne postoji javni sektor vec samo politicko organizovanje pa je zato bolje da sve ovo podrži i neka partija.
:: 1. Promeni zakona protivi se ADVOKATSKA MAFIJA - isti oni koji brane kriminalce. :: :: 2. Promeni zakona protive se POLITIČARI - jer NAORUŽAN NAROD SLABO TRPI TIRANIJU, to jest - mnogo je lakše da neko od njih bude ukokan ako padne u nemilost naroda, ako narod počne da ga mrzi - ako je taj narod naoružan. Zato je u američki Ustav dodat 2. Amandman - čija je poenta da se narod može odbraniti od Vlade - ako Vlada postane tiranska i počne da vlada/upravlja državom na štetu interesa naroda - i da bi se zemlja mogla odbraniti od stranih osvajača - tako da teret odbrane ne pada samo na vojsku, nego da postoji i narodna milicija, iliti ono što mi zovemo `paravojne formacije` :: :: :: pazi samo ove pajsere iz pravosudja zloupotreba samoodbrane> :: :: WTF upao si mi na gajbu sa srafcigerom a ja da mirno gledam i mislim dal ces mi ubiti porodicu ::
napao je coveka,rvali se,bo ga srafcigerom gde je stigao, a zestoko ga ubo u nogu,ovaj jedino sto je mogo kad ga prigrli je da ga bode u ledja... I nakon tih 5 uboda, ovaj je pobegao i bezao 200 metara... Za sve to vreme nigde policije...
Opet da je upalio svetlo i vikao- ovaj bi verovatno bolje isplanirao i dosao ponovo....
DA otvoris prozor i vices,neznas dali ima pistolj, dali ce te napasti..... i opet i da ga oteras,mozda dodje ponovo. MOzda te saceka negde na ulici posto si ga video , itd itd...
Tako da kako god okrenes, nejasno je pritvaranje ovog coveka,koji je viteski odreagovao. Svaka mu cast !
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 3.8ghz/Msi gtx 460 1gb cyclone/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.marantz pm550dc & Pilot RS 2.
Naz zakon je ralativan... Jer kod nas u zakonima pise sta ne moze da se radi, a sve ono sto nije taksativno navedeno da ne moze u stvari moze... Dok u normalnim zemljama u zakonu pise kako moze, i sve ostalo ne moze...
Kod nas kradja kola nije KRADJA nego je POZAJMLJIVANJE...
Primera bezbroj...
Vratite Dusanov zakonik i sve ce se vratiti u normalu...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: juju, koliko se ovde mesaju babe i zabe pa to je strasno.. :: Nije problem u Americi i njihovom zakonu, on je doduse fantastican, problem je u genetici tog izopacenog naroda! Taj narod nema cistu krv, a za sve odgovore naravno stoji istorija, kao najveca uciteljica zivota.. :: :: Sto se tice Urosa, previse ostrasceno pricate o svemu tome, a zasto je ispao incident i kako se dalje odvijao ne mozete ni da znate, mediji su ucinili svoje.. :: Ovde cu se i zaustaviti i samo reci onako kako i treba da bude :: Ispalo je sranje, decko je klinac bio i jurnula mu je krv i adrenalin u glavu, o pokusaju ubistva nema govora, a sto se tice njegovog divljastva sankcije su trebale da postoje ali u drugom smislu :: Robiju od 10 godina(prva presuda) necu ni da komentarisem, cak i 5 godina koliko je lezao je suludo(ubice idu toliko) i jednoj drzavi nista ne znaci da nekoga drzi toliko dugo u zatvoru(troskovi) a da ta kazna nije bila delotvorna :: Dokaz za to je sledece sranje, posle samo mesec dana po njegovom pustanju :: Decko ce do kraja zivota imati mrznju prema drzavi, policiji i sistemu, sto je logicno i dolazimo do zakljucka da je boravak u zatvoru bio samo drzavni trosak i nista vise :: To je ista prica kao sa dusevnim bolnicama, u njih dolazis lud, a izlazis jos ludji :: Decko je jednostavno trebao da dobije kaznu od godinu dana(6 meseci robije) humanitarnog rada, kucnog pritvora i kopanja krompira u padinjaku, uz strucno nadgledanje psihologa i pedagoga :: Onda tu ide rad sa decom, skola, borba protiv nasilja u porodici, humanitarne organizacije i jednog takvog izgasiranog decka smiriti finim i strucnim metodama, a ne da mu se upropasti zivot sa 5 godina robije i da se postigne suprotan efekat :: U takvim slucajevima su na gubitku i drzava i krivac :: :: A vi i dalje mozete ostrasceno da pljujete po svemu tome, besni zbog licnih problema i sta ti ja znam.. :: :: :: Taj `dečko ` već očigledno ima mržnju prema svemu civilizovanom. Ako on može da nekome upropasti život i on zaslužuje još gore. Takve treba istrebiti jednostavno, nemogu pošteni ljudi više ni na utakmicu da odu a da im neki kretenčići ne zagorčaju sve. Divljanje po ulicama, rušenje grada, nesmeš ni da prođeš blizu stadiona više. Šteta što država nema snage ni volje da se obračuna sa takvima. Sad još treba da ga žalim jeli ? Kakav kuršlus bre. Da vidiš kako bi se on proveo pre 30tak godina. Smirili bi oni njega vrlo `stručnim` metodama. Zašto svega toga nije bilo dok je policija radila posao kako treba a ne podilazila takvim kretenima.
@CuMsHoT Uh naslov teme je definitivno pogresan... buduci da je ipak bolje da ti njega napucas pa neka te strpaju u aps iz koga ces kad tad izaci (mozda nikad neces ni otici u aps) ali baraba nece iz groba ustati...
@PhatPhuck A sto ti koristis englesku rec i to je jos pises srpski `patriJote` umesto da lepo upotrebis nasu rec `rodoLJubi` ?
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: (za ovog Saška koji je `penzionisao` narkomana-provalnika :: :: `Navijači`, `patrijote` - koji kad ubiju devojku na Adi, KAO VELIKI SRBI, idu kod SINA NAJVEĆEG ŠIPTARSKOG NARKO-BOSA (Keljmendija) da ih krije od SRPSKE pravde :: :: http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/382948/Keljmendijev-sin-krije-ubice-devojke-sa-Ade-Ciganlij :: :: `SrBske navijačke patriJote` - indeed. : :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.