Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Debeli ,idem tvojim stopama :))) Warning!
STRANA 3 OD 4  
SkyFire sashai 05.06.2013. 01:03 #496333

status: user
broj poruka: 18472
Meni je mnogo lakse da se deklarisem da sam glup i naivan nego da tebi otvaram oci.
Kad kazem tebi mislim na ljude poput tebe.
Ono sto ti smatras gluposcu ja smatram cinjenicama koje opet imaju osnovu jer su kao takve i opstale godinama a kroz sadasnjost i dokazane.

Ti jednostavno sebi ne zelis da dopustis da verujes,to je zato sto si zakljucan,tvoja trenutna svest nije dovoljno napredna da prihvatis ovakav vid informacije niti si realno upucen a kamo li da vidis opipljive dokaze..Verujem pa i cak kad bi ispred nosa dobio neoboriv dokaz da bi i tad trazio objasnjenje,razlog da ne verujes.
To te ne cini neinteligentnim kao ni zaostalim..Ni ja koji verujem i znam nisam zaostao,niti ti koji ne verujes i ne znas nisi.To je prirodna pojava u drustvu,tako smo podeljeni..
Kreiramo svoje misljenje na osnovu licne percepcije.

Samo cu ti reci jednu stvar..Previse je covek egoistican po tom pitanju da izigrava Boga u svom neusavrsenom postojanju.Cak i da se ne zna reci da smo sami u beskrajnom univerzumu bi trebalo da bude primitivna izjava svakom inteligentnom coveku!

P.S.Pored svega ne znas koliko ja znam i kako znam tako da moras malo olabaviti stav ako hoces da pricas sa mnom na tu temu obzirom da ti je zanimljiv serijal Anticki Vanzemaljci sto govori da ti negde u malom mozgu crvic ipak neda mira :))))

Imas mali milion dokaza i video materijala koji prezentuju stanje na ovom polju.
Mnogi od njih su fake ali imas dosta i validnih.Ako znas da raspoznas bice ti lako da nastavis sa edukacijom u tom smeru .)

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: ... 05.06.2013. 03:43 #496342

broj poruka: 7783
Ene... moguce...

Meni je danas (05.06.2013.) 20ta godisnjica braka...

Bilo je padova i uspona, srecnih i tuznih trenutaka...

A nadam se da ce ih biti jos...

A ovo sto dozvoljavaju ovim nazadnima da se zene, neka ih to je totalno njihova stvar...

ALI STO IM DOZVOLJAVAJU DA DECU USVAJAJU, E TO JE GREH PREMA SVEMU... DRUSTVU, POTOMSTVU KOJE NE ZASLUZUJU, PREMA SOPSTVENIM RODITELJIMA, ITD...

PO MENI ONI BI MORALI DA RESE PROBLEM POTOMSTVA NA NEKI DRUGI NACIN RECIMO KROZ VESTACKU OPLODNJU AKO IM JE MRSKO DA GA ZABODU U ZENSKO ILI DA PRIME MUSKO... I NIKAKO IM NE TREBA DOZVOLITI DA USVAJAJU DECU...

OD MENE TOLIKO !!!

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

::
:: Apsolutno ne vidim šta je ovde`Warning`
:: Živimo u vremenu kada se brakovi i ne sklapaju (na tradicionalan način), a i oni koji se sklope-više od polovine se raspadne u prvih 5 godina.Svi koji su bili u braku,pa se rastali znaju koliki je problem i koliki trošak nosi razvod
:: Ljudi u današnje vreme imaju slobodu izbora i po meni je to u redu,nebitno kakvoj populaciji pripadaš (gay ili heteroseksualnoj).Ljudi su pre samo 70-80 godina na ovdašnjim prostorima imali ugovorene brakove,a da nisu nikad ni videli ono drugo.Da ne pričam o tome koliko je bilo brakova između rođenih braća i sestara da bi se sačuvala imovina,tj., ne rasipala.Hoće li neko da mi kaže da je to bilo u redu?
:: Meni ne pada na pamet da se ženim.Sa sadašnjom devojkom sam godinu dana i čim smo se skontali,odmah sam joj rekao da ja neću da se ženim,a ona meni odgovorila da neće da se uda.Posle 5 dana veze smo počeli da živimo zajedno,ali nema ničeg što nas drži pod moranjem i takva veza ili kako god da nazovem je nešto što mi savršeno odgovara.Samo da napomenem da smo već svršeni ljudi,ona 35 ja 29 godina..
:: A ovakvi frikovi mogu da trabunjaju o kakvim god hoćeš stvarima,jednostavno,porodica u tom nekom tradicionalnom ili kakvim smo mi navikli načinu jednostavno više ne postoji
:: toto je piča,ja tam domov..
sashai ... 05.06.2013. 07:06 #496346

broj poruka: 417

Dobro jutro svima. Pre svega, a i najvaznije u celoj ovoj temi, cestitam MAbneru obljetnicu braka. 20 godina nije malo, pogotovo u ova luda vremena u Serbistanu. Gospodza i ja slavimo za koji dan, ali je u pitanju mnogo manja cifra. 20 necemo docekati, posto cekam da mi se javi prijatelj, advokat Milic i razresi dilemu vezanu za olakravajuce okolnosti glede ubistva bracnog druga, a sve opet u vezi mog iskrenog ubedjenja da je doticna vanzemaljac, i to od one loshe sorte, agresivne i opasne. Ovo u vezi usvajanja potpuno podrzavam, mada ima dosta ljudi u `normalnom` braku, a ne bi smeli da imaju decu. No, cestitam jos jedno i zelim da budete zajedno bar jos 50. Malo li je?
sashai Ciji je veci? 05.06.2013. 07:32 #496348

Sky, nemas ti nikakve dokaze, samo verovanje, slicno verovanju u Boga. Ne upustam se u polemiku sa vernicima, ali koliko oni imaju dokaza da Bog postoji, toliko imam i ja da Bog ipak ne postoji i da je sve na ovom svetu prepusteno haosu, te da osim matematike, fizike i drugih, nadasve egzaktnih nauka, nista drugo ne postoji. Ne pratim Drevne vanzemaljce - zivot je suvishe kratak da bih ga tratjio na neshto takvo. Svaka poseta bilo kom xxx sajtu je, po meni bar, mnogo korisnija po sive celije od tog shou programa, a i zabavnija. Svrstao bih ga u emisije tipa Farma, Vel`ki brat i sl. Sami sebi postavljaju pitanja, sami odgovaraju, pri tom zaradjujuci lepe pare od kupaca njihovih sabranih dela: `Mama, pukao sam godinu jer su me oteli vanzemaljci` vol. 1, 2 i 3. `Ubijao zbog zavere vanzemaljaca - true story` vol. 1-10. Zivot je samo jedan, don`t waste it on silly things and silly walk.
quna ... 05.06.2013. 08:32 #496351

broj poruka: 1656
Ocigledno je rec o jednoj jako isfrustriranoj, nesrecnoj, ne voljenoj i iskompleksiranoj osobi, kog god da je pola ili seksualne orijentacije.

Cuj porodicu iskoreniti, neka kaze to moru samohranih roditelja cija su deca zavrsila kao narkomani i kriminalci, to je realna statistika.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bomid Re: @sashai 05.06.2013. 08:41 #496352

broj poruka: 1563
Druze, ako sam te dobro razumeo trazis neke `dokaze`. Pitanje je sta za tebe predstavlja `dokaz`. Ne ocekujes valjda da ce kreatori Novog svetskog poretka doci I tebi, meni ili nekom drugom reci: `Da, mi radimo to i to da bi ostvarili, smanjenje svetske populacije, uvecali moc, unistili drzave i narode i sl. Naravno da nece nego ce prica biti lepo upakovana i servirana i objasnjeno da je sve to sto se dogadja u stvari za dobrobit covecanstva. `Djura ce ti lepo oprostiti sto te tukao`.
Nedavno je bila slicna tema u kojoj sam veoma aktivno ucestvovao i stvarno ne mogu ponovo da pisem kilometarske postove. Informisi se malo. Postoje ozbiljni ljudi-naucnici koji se bave proucavanjem ovih oblasti. Prema tim stvarima ne treba biti skeptic. Ako sacekamo da se licno uverimo u neke `teorije` bice kasno.

PhatPhuck sashai je `SLUŽBENI-GLASNIK-MAN` 05.06.2013. 08:53 #496354

broj poruka: 1886
`Ako nije izašlo u `Službenom Glasniku` da je Hrist istorijska ličnost, da su, nekako vrlo zgodno i sistematski OBA brata Kenedi `ubivena` (mlađi - da sa pozicije Predsednika USA ne bi istraživao ubistvo starijeg, Džona), ako u `Sl. Glasniku` nije objavljeno da USA koristi municiju sa osiromašenim uranijumom po ISTOM principu po kome su nekada davno Rimljani POSULI SOLJU zemlju Kartagine kako više ništa tu ne bi rodilo, itd, itd...`

Kucajte vi kol`ko `oćete - Sašoo vi ne veruje niš`, dok ne izađe u `Službenom Glasniku` :)
iraklije smrdljiva 05.06.2013. 10:36 #496381

broj poruka: 227
i glupa jevrejka.Neka ide pa neka sere o tome u Izraelu pa kad joj zube izbiju ortodoksni jevreji ima da ucuti.

sashai Ma... 05.06.2013. 11:33 #496400

Postujem prave vernike, i kao sto rekoh, nerado ulazim u polemike sa vernicima i to ma koje fele bili. Za verovanje se logika obicno iskljucuje, a kako polemisati bez upliva logike? Religija jeste nesto veliko i vrlo je moguce da nije sa ovog sveta. Imala je veliku ulogu, ali ta uloga postaje epizodna razvojem i modernizacijom i crkvama koje se pretvaraju u prchvarnice i legla nemorala. Ne treba mi Sluzbeni glasnik vec dajem sve od sebe da mislim svojom glavom kada dozvole obaveze inache sam disciplinovani suprug i otac. Mozda vam samo zavidim na tolikoj kolicini vremena koje mozete da trosite na teorije zavere, vanzemaljce i ine mitove i legende. Btw, a10 koristi municiju sa osiromasenim uranijumom a to nije tajna vec 20 godina i vise. Svaka cast na otkrivanju tople vode i osiromasenog uranijuma.
MaliAbner Sodoma i Gomora... 05.06.2013. 13:15 #496416

broj poruka: 7783
Lutov narod je nagrabusio od strane Boga zato sto je bio sklon istom polu...
Bog mu je poslao glasnika sa porukom da se prizovu pameti, sto oni nisu prihvatili...
Zato je Bog reako Lutu da se skloni iz grada sa sve svojom porodicom sem zene njegove koja se odala razvratu...
Kad se Lut i njegova porodica evakuisase iz grada Bog je njega bacio vrelo blato...

Niko nije preziveo...

Slicno se desilo Noe-vom narodu...

Tako kazu i Biblija i Quran...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

PhatPhuck sashai, opet si promašio poentu 05.06.2013. 16:30 #496468

broj poruka: 1886
Niko NORMALAN ne dovodi u pitanje to da li USA koristi osiromašeni uranijum.
Nisi razumeo moju poentu.

Moja poenta je da to rade SA NAMEROM DA BOMBARDOVANE/NAPADNUTE NARODE SATRU ŠTO VIŠE - dakle, da osir. uranijum nastavi da ih TRUJE i UNIŠTAVA POPULACIJU KANCERIMA i nakon što intervencija `Milosrdnih Andjela` prestane...

Ako jedna zemlja ima takvu politiku, da TAKVO NEŠTO OTVORENO RADI DRUGIM NARODIMA - po ISTOM principu kao što su Rimljani hteli da satru Kartaginjane posipanjem soli po njihovoj zemlji da ništa ne bi rodilo - onda se takvoj zemlji (USA) ništa ne može verovati - niti da je Kenedija ubio samo običan simpatizer komunizma, niti da je Džek Rubi (isto jevrejin, koincidencija ili ne) posle brže-bolje ubio Li Harvija Osvalda zato što je `mnogo voleo ubijenog Kenedija, pa je želeo da ga osveti`, niti da cilj Amerike NIJE uništavanje nacionalnih država širom sveta tako što se RUINIRA DEFINICIJA OSNOVNE ĆELIJE DRUŠTVA - PORODICE - PUTEM GEJ I FEMINISTIČKOG AKTIVIZMA KOJI USA UVEK PODRŽAVA I BRANI, niti mnogo drugih stvari...

Generalno, moja poenta (koju ti nikada nećeš shvatiti) je: od ZLIKOVACA se NADAJ SVAČEMU, OČEKUJ da čuješ i vidiš svašta, i NIŠTA te neće iznenaditi - od makro zavera, pa sve do onih na mikro nivou.

Da i ne otvaram priču o MONSANTU i PLANOVIMA DA SE LJUDI GLOBALNO TRUJU GMO `HRANOM` (koja izaziva - u najmanju ruku - gojaznost - a često i kancere), i o CHEMTRAILS-ima...
sashai Re: sashai, opet si promašio poentu 05.06.2013. 20:22 #496517

Nisam ni gadjao poentu, posto je nema, a chak i da je ima, potpuno je beskorisna bez konkretne akcije. Zasto pas lize svoje testise? Zato sto moze, kao sto bilo koja velika sila moze da radi sta hoce. Usa i jevrejska drzava su zlo? Pa, pustaj brkove, umotaj glavu, sakupi ekipu iz kraja i postani novi Jaser Arafat. Kada pobijesh dovoljno civila, velike sile ce morati da te uzmu za ozbiljno i ili ce da te upokoje ili ce da pregovaraju sa tobom. Tada racunaj da si nesto uradio, ovako je sve prazna tlapnja. Nego, nikako da mi odgovorish gde se dede tvoj stari avatar? Promenio ga kada si shvatio da je `old blood and guts` samo old fart? Da, naravno da mozes da imas avatar koji hoces - mene samo zanima zasto si ga promenio.

:: Niko NORMALAN ne dovodi u pitanje to da li USA koristi osiromašeni uranijum
:: Nisi razumeo moju poentu
:: Moja poenta je da to rade SA NAMEROM DA BOMBARDOVANE/NAPADNUTE NARODE SATRU ŠTO VIŠE - dakle, da osir. uranijum nastavi da ih TRUJE i UNIŠTAVA POPULACIJU KANCERIMA i nakon što intervencija `Milosrdnih Andjela` prestane..
:: Ako jedna zemlja ima takvu politiku, da TAKVO NEŠTO OTVORENO RADI DRUGIM NARODIMA - po ISTOM principu kao što su Rimljani hteli da satru Kartaginjane posipanjem soli po njihovoj zemlji da ništa ne bi rodilo - onda se takvoj zemlji (USA) ništa ne može verovati - niti da je Kenedija ubio samo običan simpatizer komunizma, niti da je Džek Rubi (isto jevrejin, koincidencija ili ne) posle brže-bolje ubio Li Harvija Osvalda zato što je `mnogo voleo ubijenog Kenedija, pa je želeo da ga osveti`, niti da cilj Amerike NIJE uništavanje nacionalnih država širom sveta tako što se RUINIRA DEFINICIJA OSNOVNE ĆELIJE DRUŠTVA - PORODICE - PUTEM GEJ I FEMINISTIČKOG AKTIVIZMA KOJI USA UVEK PODRŽAVA I BRANI, niti mnogo drugih stvari..
:: Generalno, moja poenta (koju ti nikada nećeš shvatiti) je: od ZLIKOVACA se NADAJ SVAČEMU, OČEKUJ da čuješ i vidiš svašta, i NIŠTA te neće iznenaditi - od makro zavera, pa sve do onih na mikro nivou.
:: Da i ne otvaram priču o MONSANTU i PLANOVIMA DA SE LJUDI GLOBALNO TRUJU GMO `HRANOM` (koja izaziva - u najmanju ruku - gojaznost - a često i kancere), i o CHEMTRAILS-ima...
Ispicutura @drum 05.06.2013. 20:49 #496523

broj poruka: 268
Tebi je decko Canak isprao mozak sa tom idiotskom krava muzara politickom manipulacijom. Niko normalan ne moze da se deklarise kao Vojvodjanin, jer takve nacije, kao ni one Bosnjacke, nema ! Ako ti se ne svidja, ti lepo idi u Madjarsku ili Hrvatsku ! U pravu si za jedno, ljudima u Vojvodini je muka od vas secesionista i nacionalnih otpadnika sto ne znate sta ste ! Znate da ste u manjini, zato ste tako i glasni i agresivni, bas kao i Hitler sto je bio na pocetku njegove bajne karijere.

iraklije hm 05.06.2013. 20:51 #496525

broj poruka: 227
Prekjuce bosnjaci,juce crnogorci,danas vojvodjani koja je na redu sutra nacija mozda sumadinci :)

drum Re: @drum 05.06.2013. 21:47 #496543

broj poruka: 1301

Vučić je rekao da će naša deca živeti bolje...

Naša će deca kuvati žuto iz zlatne kašike...

toto je piča,ja tam domov...

:: Tebi je decko Canak isprao mozak sa tom idiotskom krava muzara politickom manipulacijom. Niko normalan ne moze da se deklarise kao Vojvodjanin, jer takve nacije, kao ni one Bosnjacke, nema ! Ako ti se ne svidja, ti lepo idi u Madjarsku ili Hrvatsku ! U pravu si za jedno, ljudima u Vojvodini je muka od vas secesionista i nacionalnih otpadnika sto ne znate sta ste ! Znate da ste u manjini, zato ste tako i glasni i agresivni, bas kao i Hitler sto je bio na pocetku njegove bajne karijere
Shomiman `Meni je mnogo lakse da se deklarisem da sam glup i naivan nego da tebi otvaram oci.` 05.06.2013. 21:51 #496544

broj poruka: 1187
SkyFire®-ove `vragolije`... Eh, kako se to samo nekad radilo... Stručno, bez emocija...

`There`s someone in my head, but it`s not me?`
bomid Re 05.06.2013. 23:22 #496559

broj poruka: 1563
Drugari, kolege, mislim da ste se jako puno udaljili od teme. Toliko da su pojedinci poceli da ispoljavaju svoje separatisticko-secesionisticke tendencije koje ni malo nemaju veze sa onim o cemu je SkyFire poceo. Sto se mene tice `ako mozete` vi `vojvodjani` se odvojite koliko sutra jer pun mi je vise k.... slusajuci vas i sve druge (Slovence, Hrvate, `Bosnjake` , Crnogorce i dr.) 25 godina, kako vas jadne Srbija i Srbi upropastise a mogli ste biti ko zna gde, mozda na mesecu i ne znam kako razvijeni u pm.
Do 1990. godine, skoro da nisam znao ko je Srbin, ko Hrvat a ko `Bosnjak`- Musliman i nije me zanimalo a onda su svi poceli nacionalno da se deklarisu i da vuku na svoju stranu. Naravno Srbi su kao i uvek kasnili u nacionalistickim tendencijama a na kraju smo `etiketirani` kao najveci nacionalisti, sto apsolutno nije tacno. Jednostavno po dobro oprobanom receptu od zrtve je napravljen zlocinac. No bez obzira na sve i kroz sta sam prosao za ovih 20-25 godina ne mrzim nikoga ko je druge nacije ili veroispovesti i sa svima bih ponovo mogao da zivim u istoj drzavi. Kamo srece da je ostala SFRJ. Bili bi jaki kao crna zemlja, u svakom pogledu. To je naravno `neko` procenio i jednostavno nam ubacio seme razdora po nacionalnoj osnovi. Ima jedna jako poucna prica ali da ne bih sada na veliko i na siroko probacu da je svedem u samo jedno pitanje. Da li je lakse-teze slomiti svezanj (5,6,7...10) pruteva ili jedan po jedan?

SkyFire ... 05.06.2013. 23:31 #496563

@bomid
Skidam ti kapu za stav koji zastupas i za ono ljudsko sto nosis u sebi.
Svaka cast druze!

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Shomiman `Do 1990. godine, skoro da nisam znao ko je Srbin, ko Hrvat a ko `Bosnjak`` 05.06.2013. 23:34 #496564

To je `stoga` što nisi `prgledao` ranije. Sada to dobro znaš..? Ili... ...

`Kapu skini, kapu stavi...` Jbt. Kako se daleko otišlo... Možda je `vrijedno` odlikovanja..? Gvozdeni `križ` ili `što` drugo..?

Pačija `pjesma` (oda)

Drugar (kolega) Debeli jaše na čelu kolone
Uz usku stazu planinsku.
Visoko,
Na vrhu, led. Krš, blato naokolo.
Dolje, u klancu, mutan potok šumi.
Oblaci tmasti vuku se po nebu,
A pramen, magle kao div se diže
Iz šume jela, bukvi i omorika.
................................................

- On jaše, sve to ne vidi, ne čuje.
Kamo ga Miso prenijela? U kom
Svijetu živi? Od čega je bora
Na čelu i grč oko tvrdih usta?
Al` najednom je stao. trgnuo se.
Avet je pred njim. Sva je od blata smrznuta,
Od snijega i mraza. Stoji, studen širi
I veli:
`Kud ćeš drzniče? Ja vladam
U toj planini. Okreni se, gledaj
Te jadne momke, koje ovud vodiš.
Oni su, bosi, bijedno ljudsko meso.
Nevoljna krv, što moj je dah smrzava,
Kamo ih vodiš u patnju i u smrt?
Kipove od leda napravit ću od vas.
I stajat ćete, kruti, nepomični,
U tami noćnoj i u sv`ijetlu danjem
Na ovim gorskim stazama, znamenje
Velje mi moći, ljudima opomena,
Da čovjek ne sm`je preko nekih granica.
Okreni se i vrati u nizine,
Da kosti griješ kod ognjišta svoga,
Pokoran i tih. - najveći je zakon
Čovječiji: živjet, ma i kako bilo!`

To avet reče. on očima bljesne
I vatru prospe iz plamenih zjenica.
Ošinu konja i neman pregazi,
Pa viknu s visa:
`Naprijed`

shortee srbija srbima 05.06.2013. 23:51 #496570

broj poruka: 568
kome se ne svidja nek se ocepi ,nek ide de oce ,kod taste ili u pizdu materinu.Ne mogu i necu da sluusam da smo mi srbi najgori a da sve druge mucimo itd.Kad bi svi otisli u crnu goru,bosnu ili siptariju mozda bi ja rodjeni beogradjanin imao mesta da udjem i sednem u jutarnji autobus nekad i da ne slusam dje ,ba i muuuuu po ceo dan.

Toliko.

Pozdrav za bomida i sky-a
Shomiman `Pozdrav za bomida i sky-a` 05.06.2013. 23:53 #496575

Ima `nešto` u tome što nas nisi `pozdravio` sve! Moglo bi se okarakterisati kao... ... ...

SkyFire Re: srbija srbima 05.06.2013. 23:58 #496581

Izvini ali morao sam da te citiram i ovo apsolutno nema veze sa tvojim pozdravom,svejedno bih te citirao zbog ove poslednje recenice jer si me slatko nasmejao i ako te u potpunosti razumem..

`mozda bi ja rodjeni beogradjanin imao mesta da udjem i sednem u jutarnji autobus nekad i da ne slusam dje ,ba i muuuuu po ceo dan.`

Stvarno si mi ulepsao vece,zacenio sam se zaista..
P.S.Svakako razumem sve sto si napisao ali sta da se radi kad je tako kako je..

Superior Technology

:: kome se ne svidja nek se ocepi ,nek ide de oce ,kod taste ili u pizdu materinu.Ne mogu i necu da sluusam da smo mi srbi najgori a da sve druge mucimo itd.Kad bi svi otisli u crnu goru,bosnu ili siptariju mozda bi ja rodjeni beogradjanin imao mesta da udjem i sednem u jutarnji autobus nekad i da ne slusam dje ,ba i muuuuu po ceo dan
:: Toliko
:: Pozdrav za bomida i sky-a
Shomiman `Suština je očima nevidljiva, samo se srcem dobro vidi` 06.06.2013. 00:05 #496586

`Kad god ti se učini da ne znaš na koju ćeš stranu, da su ti misli pobrkane ili te utisci varaju, pogledaj u srce. Svoje. Tudja su, ionako, zaključana i od znanaca i od neznanaca, u strahu od nenadane žalosti i sreće, jer obe jednako mogu da ih uznemire.

Kad pomisliš da su pitanja s kojima se budiš isuviše teška, da odgovori koje tražiš ne mogu da se nadju, bi brzo, ni lako , jer su zakopani iza debelih zidova tajanstvenosti i hladnoće, pogledaj u svoje srce. U njemu ćeš naći dve pretkomore, za istinu i za tajnu. I dve komore, za radost i za bol. Za sreću i za žalost. Za suzu i za osmeh. Za život i za smrt.

Srcem se najbolje vidi. I taj pogled doseže najdalje. Čak do dubine pora, zapretenih mikronskim čipovima tajne. Do senke paučine. Do korala na dnu morskog modrila. Do izvora misli, početka sna i odgovora na pitanja, vekovima traženih .

Srce će ti reći istinu , kad ne možeš da pohvataš konce – šta je šta i ko je ko, a nemaš koga da pitaš ili će te ti, koje pitaš, navesti na pogrešan trag. Kao kad si bio mali, pa rasturao radio da bi u njima pronašao šarene žice umesto malih ljudi.Jer su propustili da ti kažu kako ih tamo nema.

Uostalom, šta je suština ? Suština života,smrti, boli, patnje, rastanaka, muke, nevolje, sreće… Suština radjanja, bivstvovanja, životarenja, življenja , eeeeeeeeej, života u punom sjaju …

Tvoje srce, ti u malom ,ti, kao na dlanu – sušta suština biti. Bića i bivstvovanja. San i java. Tajna, enigma, rebus… Eureka, odgovor, našao sam…

Srcem se, ipak, najbolje vidi …`

SkyFire Moram da ispricam jednu anegdotu.. 06.06.2013. 00:06 #496587

Prvo da vam kazem da ljude nikad nisam delio po nacionalnosti vec po onom sto nose u sebi ali mogu da potpisem da su danas svi veci nacionalisti od nas Srba..
No..Jedne zanimljive letnje veceri imao sam razgovor sa odredjenom personom zenskog pola koja i ne izgleda lose..
Klasican nadmen stav,nebom para oblake inace crnogorka ..
E sad najgore od svega je to sto je dosla u Beograd i zivi tu i studira a krenula pricu i sve najgore o Beogradu.Ama sa tolikim zarom pljuje a uzgred glorifikuje Podgoricu,moja Podgorica itd..
Ja na kraju balade kad sam joj prvenstveno ocitao bukvicu postavim jedno prosto pitanje koje je glasilo : `Pa dobro kada ti se Beograd toliko ne dopada zasto si u opste i dosla tu?` ... Odgovor je glasio neartikulisanim zvukom muuuuuuuuu!

I tako,ima raznih primera..Mi smo najgori,svi su bolji..Samo jasi,svi smo nasi

Superior Technology
Shomiman `Samo jasi,svi smo nasi` 06.06.2013. 00:11 #496588

`Komšo , nadam se da se ne ljutiš što ti opet tražim mešalicu?
Ma samo jaši svi smo naši!
Šta reče komšo?
Ma rekoh nosi, ako ne završi kod tebe, zgrabiće je neko drugi iz sela.
Pa jebi ga, kad je samo ti imaš.
Ma da , što da kupujete kad ima budala koja će to uraditi umesto vas...`

STRANA 3 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs