to su ti stare teorije o klesanju kamena nekog `kamenoloma`, dovlacenja i dizanja. Sada imas nove teorije, sto su najpribliznije surovoj realnosti, a to je izlivanje blokova. Ionaku su blokovi od neke vrste krecnjajka. Vanzemaljci i da su pomagali, nisu pomagali kako onaj kvarcovani zamislja. Oni su samo mogli da daju uput kako da naprave neko, sada nama, primitivno orudje, kao i kako se nositi sa materijalima u opet nama primitivnom obliku. Bukvalno su ih naucili kako da naprave neku vrstu betona. A i sami su to mogli bez ikakve intervencije. Znas i sam kako je dete znatizeljno, pa ce i samim svojim akcijama provaliti kako neke stvari funkcionisu.
Evo ti jedan banalan primer kako je nastala hand-made vatra: Video covek munju kako je spalila nesto. Fire gooooood. Izvalio je kremen da stvara varnice pri udaru, podestilo ga je na munju i to je iskoristio da stvori vatru.
Nije covek glupo bice, nego kada udari ego znanja kao ove sto se vrte po Ancient Aliens, onda umisle da sve znaju.
A to sto su isklesane letelice, to nije nista novo. To je za njih, kao sto se danas snimaju leteci tanjiri kamerom ili fotoaparatom. Samo sto u to vreme, vanzemunci su mogli da se pojavljuju direktnije nego sad. Nije bilo velegradova, pa su mogli i da zapaze letelicu lepo. A zbog danasnje paranoje izazvane pricama i filmovima, do toga sto smo napredovali sto se tice oruzja, tesko da ce koji da se pojavi kako treba.
:: I dan danas nije moguce napraviti piramidu onako precizno i uskladjeno :: Amerikanci su otvorili ogroman budzet da se replicira Keopsova piramida u manjem obimu i radovi su ubrzo obustavljeni jer su naisli na prepreke :: :: U ono vreme sa tadasnjom tehnologijom,ako se to uopste moze nazvati tehnologija nije bilo moguce napraviti piramidu.Prvo kamen nije postojao u pustinji a drugo onolike blokove od kojih su neki dostizali tezine i od 50 tona nije bilo moguce podici,poredjati i to obradjene da ni list papira nije mogao da stane ispod istih :: :: Tezina tih blokova danas bi eventualno mogla da se podigne ali nikako da se takav blok obradi sa takvom preciznoscu a kamo li da se sama piramida podigne u takvom skladu i tako precizno.To su rekli svi najsavremneniji svetski inzinjeri :: :: Piramidu je sagradio covek isto tako kao sto je covek nastao od majmuna :: Suplje teorije slavoljubivih naucnika koji su nametnuli narodu ono sto je po njima bilo logicno takodje bez i jednog argumenta i dokaza :: :: Mi treba da se pomirimo sa sudbinom da je covek bio veoma nazadno bice u proslosti,to sto smo sada dostigli toliko visok tehnoloski stupanj ,vreme je ucinilo svoje :: Sad je covek savremeno bice,ne samo po tehnologiji vec i po svojoj svesti :: :: Ljudska svest u ono vreme nije bila razvijena,razmisljali su za onoliko koliko su imali saznanja i nikako drugacije.Svaki fenomen su opisivali na nacin koji je njima bio razuzmljiv :: :: Mene bas upravo nervira to sto covek danas kao ljudsko bice izigrava ultimativno bice ,uziva u svom egoizmu nipodastavajuci sva ostala bica :: :: Lako je biti na vrhu lanca kao svesno i napredno bice prema zivotinjama pa cak i prema nekim drugim rasama ljudi :: Sad kad nam pojam vanzemaljac ili ti bice iz svemira nije strano dosli smo do problema :: Sad se covek nasao ugrozenim,sad je proradio ego,vise nismo ta ultimativna bica,vladari,neprikosnovena inteligencija.Zamisli,ima nesto i iznad nas : :: :: Da se vratim na piramide. :: :: Kako god covek zeleo da pojasni i smatra da su nastale niko do sad nije dokucio kako su u ono doba na zidinama piramida nastali jasni isklesani crtezi danasnjih supersonicnih aviona,helikoptera ,kosmonauta,cak i samih vanzemaljaca i letecih tanjira. :: Ako nadjem sliku okacicu mada sam vec kacio nekoliko puta kada se vodila prica o ovim stvarima. :: Mrzi me da kopam po kompjuteru a na netu cu potraziti uz put :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Openhajmera sam spomenuo kao Nemački kadar(Nemački Jevrej), koji je vrbovan od strane Američke vlade da bi napravio atomsku bombu, apsolutno nisam pogrešio ni u čemu i stojim iza toga. Možda te je zbunilo to što sam ga spomenuo u istoj rečenici gde sam naveo i Mengelea kojeg su takođe iskoristili pred kraj i posle rata. Ako je tu nastao nesporazum, onda se izvinjavam ukoliko je zvučalo drugačije.
Što se tiče titula i slično, ja pogotovo u Srbiji ne prizanajem ničije diplome jer svi dobro znamo kako se dobijaju tj kupuju. Ljudi se cene po znanju, veštinama, i drugim vrednostima koje danas niko u Srbiji ne j*be ni 5%.
A za ove zakone stvarno možemo do sutra. Prvo kažeš da se slažemo, a onda izvlačiš iz konteksta moje postove. Dobro znamo da se tekstovi, pogotovo zakoni ne mogu nikako prevesti sa Engleskog ili bilo kog drugog jezika, a da pritom imaju identično značenje i da ne izgube nešto od svoje forme. Druga stvar je da sam ja lepo rekao više puta da se zakon ne može slepo gledati i da varira od države do države, pogotovo u Americi. Kao i svuda u Svetu, i u Americi se zakon može kriviti, preskakati, zaobilaziti i slično, samo je pitanje koliki si igrač. I kod nas važe mnogi dobri zakoni ali je naše pravosuđe toliko smešno da se od zakona pravi parodija. Ukoliko bi bukvalno prekopirali zakon iz Amerike, onaj ko ima para za fensi advokata će uvek izbeći i iskriviti pravdu.
Za poslednji post ne znam šta da ti kažem. Nije mi jasno šta mi ne veruješ? Evo, detaljnije ću ti opisati situaciju u sledećem postu pa ćeš možda razumeti...
http://tiny.cc/msvoj Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - G
Ma zajebi prepucavanje, klikni na prosledi vise puta i eto ti za cas 200 komada...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: :: :: Gde je sad Fetko? Na ovom forumu sam skoro od pocetka a imam bednih 180 postova. Hocu Fetka nazad te da danas doguram do bar 200. To bi bas bilo lepo, zar ne :: Hajde Feche, ne odustaj tako lako :: :: Tvoj debilni Sluzbeni glasnik Saso :: ::
Nemacki Jevrej? OMFG!!!!!!! Fetko, vracaj se, sve ti je oproshteno!!! Neko je zbunjen u ovom buretu, ali cenim da to nisam ja.
Sve se moze prevesti, sa manje ili vise vernosti. Jedini problem je sto si ti ono preveo gtranslate-om i malo doterao i potpuno si promenio smisao onoga sto tamo pise. U tvom slucaju, prevod nije prava rec. Batali deckonja, jednostavno batali.
Ono za tavan isto batali. Mada, ako bude zanimljivo mozda mi ti pomognes da naguram do 200. posta.
:: Openhajmera sam spomenuo kao Nemački kadar(Nemački Jevrej), koji je vrbovan od strane Američke vlade da bi napravio atomsku bombu, apsolutno nisam pogrešio ni u čemu i stojim iza toga. Možda te je zbunilo to što sam ga spomenuo u istoj rečenici gde sam naveo i Mengelea kojeg su takođe iskoristili pred kraj i posle rata. Ako je tu nastao nesporazum, onda se izvinjavam ukoliko je zvučalo drugačije. :: :: Što se tiče titula i slično, ja pogotovo u Srbiji ne prizanajem ničije diplome jer svi dobro znamo kako se dobijaju tj kupuju. Ljudi se cene po znanju, veštinama, i drugim vrednostima koje danas niko u Srbiji ne j*be ni 5%. :: :: A za ove zakone stvarno možemo do sutra. Prvo kažeš da se slažemo, a onda izvlačiš iz konteksta moje postove :: Dobro znamo da se tekstovi, pogotovo zakoni ne mogu nikako prevesti sa Engleskog ili bilo kog drugog jezika, a da pritom imaju identično značenje i da ne izgube nešto od svoje forme. Druga stvar je da sam ja lepo rekao više puta da se zakon ne može slepo gledati i da varira od države do države, pogotovo u Americi. Kao i svuda u Svetu, i u Americi se zakon može kriviti, preskakati, zaobilaziti i slično, samo je pitanje koliki si igrač. I kod nas važe mnogi dobri zakoni ali je naše pravosuđe toliko smešno da se od zakona pravi parodija :: Ukoliko bi bukvalno prekopirali zakon iz Amerike, onaj ko ima para za fensi advokata će uvek izbeći i iskriviti pravdu. :: :: Za poslednji post ne znam šta da ti kažem. Nije mi jasno šta mi ne veruješ? Evo, detaljnije ću ti opisati situaciju u sledećem postu pa ćeš možda razumeti.. :: :: :: :: :: :: http://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - :: ::
Zakoni mogu da se iskopiraju, jer delo ucinjno ovde ili tamo je identicno. Da li ce to biti kradja ili ubistvo. Mnogo zakona je iz EU iskopirano ovde, ali postoji jedna stvar. Nase iskoriscavanje tih zakona u nasu korist. Tako da zakoni nisu kompletno prevedeni i uzet je samo jedan deo. Da bi politicari imali korist od toga. Sa druge strane, dato je to neukim ljudima da prevedu to, tako da postoji pored svega i zabuna.
Daven 2003. u vojsku nam je svratio jedan vojni psisholog, da nam da psiho testove. Meni i jos jednom liku, pored regularnih, dao nam je zbirku od 250 pitanja, jer nas je neko druknuo sto smo pirnuli vutru. U svakom slucaju bilo je mnogo cudnih pitanja. Cak sam na jednom zapazio, u jednoj recenici, jedno 7 negacija. A po gramatici neparan broj negacija cini NE (negaciju). I onda sam upitao tog psihologa, u cemu je kvaka sa ovim pitanjem, da li je negacija ili sta. On mi je odgovorio da je test preveden sa francuskog i jos nesto, koliko se secam, ali u svakom slucaju insinuirao je da je lose preveden. A koristi se. E taj koji ga je prevodio lose ga je prevodio, treba da dobije otkaz ili jednostavno da mu vise ne daju da prevodi.
Cak i profesionalni prevodioci ofrlje prevedu i sam film ili knjigu. To je problem kod nas. Lose prevodjenje i `izbirljivost` politicara.
:: Openhajmera sam spomenuo kao Nemački kadar(Nemački Jevrej), koji je vrbovan od strane Američke vlade da bi napravio atomsku bombu, apsolutno nisam pogrešio ni u čemu i stojim iza toga. Možda te je zbunilo to što sam ga spomenuo u istoj rečenici gde sam naveo i Mengelea kojeg su takođe iskoristili pred kraj i posle rata. Ako je tu nastao nesporazum, onda se izvinjavam ukoliko je zvučalo drugačije. :: :: Što se tiče titula i slično, ja pogotovo u Srbiji ne prizanajem ničije diplome jer svi dobro znamo kako se dobijaju tj kupuju. Ljudi se cene po znanju, veštinama, i drugim vrednostima koje danas niko u Srbiji ne j*be ni 5%. :: :: A za ove zakone stvarno možemo do sutra. Prvo kažeš da se slažemo, a onda izvlačiš iz konteksta moje postove :: Dobro znamo da se tekstovi, pogotovo zakoni ne mogu nikako prevesti sa Engleskog ili bilo kog drugog jezika, a da pritom imaju identično značenje i da ne izgube nešto od svoje forme. Druga stvar je da sam ja lepo rekao više puta da se zakon ne može slepo gledati i da varira od države do države, pogotovo u Americi. Kao i svuda u Svetu, i u Americi se zakon može kriviti, preskakati, zaobilaziti i slično, samo je pitanje koliki si igrač. I kod nas važe mnogi dobri zakoni ali je naše pravosuđe toliko smešno da se od zakona pravi parodija :: Ukoliko bi bukvalno prekopirali zakon iz Amerike, onaj ko ima para za fensi advokata će uvek izbeći i iskriviti pravdu. :: :: Za poslednji post ne znam šta da ti kažem. Nije mi jasno šta mi ne veruješ? Evo, detaljnije ću ti opisati situaciju u sledećem postu pa ćeš možda razumeti.. :: :: :: :: :: :: http://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - :: ::
Necem da varam i preterujem. Za ovakvu debilcinu i ludaka 200 postova je sasvim ok i nadasve zadovoljavajuce. Ali hvala na predlogu. Prepucavanje? Ma jok. Ludo se zabavljam sa omladinom.
:: Ma zajebi prepucavanje, klikni na prosledi vise puta i eto ti za cas 200 komada.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: :: :: :: :: Gde je sad Fetko? Na ovom forumu sam skoro od pocetka a imam bednih 180 postova. Hocu Fetka nazad te da danas doguram do bar 200. To bi bas bilo lepo, zar ne :: :: Hajde Feche, ne odustaj tako lako :: :: :: :: Tvoj debilni Sluzbeni glasnik Saso :: :: :: ::
Ja google translate ne koristim pošto Engleski jezik koristim od svoje šeste godine. Iz tog razloga sam i naveo upravo tekst na Engleskom za ljude koji razumeju Engleski kao svoj maternji, i kojima prevod na Srpski nije potreban. Te fore `batali, nemoj da pokušavaš da mi objasniš` i slične fore koje moja baba koristi kada nije u pravu, ostavi za sebe druže.
Za događaj vezan za čoveka koji je provalio u moju kuću sada neću ni da pišem bez potrebe jer ti omalovažavaš sve ljude ovde i nastavljaš da se ponašaš kao da si Albert Ajnštajn u odnosu na sve ostale ljude. To što ti veruješ ili ne mene iskreno zabole patika, samo čekam kada ćeš da počneš da prosipaš Frojda i slično kao i neki drugi članovi ovde. To što ste pročitali definiciju psihologije vam ne daje nikakvu titulu niti vas čini podobnim da drugima objašnjavate šta su oni u stvari mislili svojim postovima...
EDIT: Konsultuj sada neki psihijatrijski forum (kao što si onaj za policajca i provalnike)kako bi mogao da mi adekvatno odgovoriš. Sada se vidi ko ne želi da prizna kada nije u pravu. Podsećaš me na jednu osobu sa foruma, imate isti odbrambeni mehanizam kada vam neko dokaže da niste u pravu...
http://tiny.cc/msvoj Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - G
Jos jedna suplja i primitivnija teorija.Kao sto sam kazes TEORIJA.Sve ti govori. Ljudi u to doba nadasve primitivni nisu mogli da znaju za hemijski sastav granita,monolita kao i kako i kojoj razmeri smesa da se napravi i gde da nabave te sirovine.
Drugo nisi svi blokovi isti sto implicira da bi trebalo da se prave kalupi za ogroman broj blokova sto je prosto nemoguce jer je skoro svaki razlicit!
Ja ti rekoh da su Amerikanci pokusali kao jedna od najstabilnijih nacija kada je rec o finansijama i tehnologiji da naprave repliku ali jednostavno nisu uspeli!
Vidi,ja ljude ne iskkljucujem u prici kao graditelje ali njihov udeo je mozda svega 10% za neke sitne radove .. Pitanje je da li su uopste u bilo cemu i ucestvovali!
Mnogo su suplje te teorije o pravljenju piramida i jako me iritira to sto nauncini inace najveci skeptici i egoisti uvek imaju neke svoje teorije kad god je neki fenomen u pitanju koji ne umeju da objasne na nacin koji je njima po njihovim naucnim metodama poznat. Tako je u svim sferama i oblastima pogotovu kada se tice paranormalnih stvari.
Kazem ti,covek je pravio piramide kao sto je covek nastao od majmuna po Darvinovoj teroriji. Danas retko ko stoji iza te teorije naravno jer je pobijena!
Za 20-30-50 godina ce se i to znati,ko je,kako i zasto napravio piramide. A nova saznanja promenice i nasa razmisljanja,svest ce uznapredovati. Zivimo u savremenom dobu,kao savremeni ljudi ali smo i dalje na neki nacin zaostali i ne mozemo da percepciramo odredjene stvari na pravilan nacin. Vreme cini svoje..
Sto se tice vanzemaljaca i njihovog otkrivanja covecanstvu i za to ce proci jedan izvestan period jer covek kao bice nije mentalno zreo za interakciju sa drugim bicima. Na planeti bi nastao opsti haos i religijska pometnja!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Sky :: :: to su ti stare teorije o klesanju kamena nekog `kamenoloma`, dovlacenja i dizanja. Sada imas nove teorije, sto su najpribliznije surovoj realnosti, a to je izlivanje blokova. Ionaku su blokovi od neke vrste krecnjajka :: Vanzemaljci i da su pomagali, nisu pomagali kako onaj kvarcovani zamislja. Oni su samo mogli da daju uput kako da naprave neko, sada nama, primitivno orudje, kao i kako se nositi sa materijalima u opet nama primitivnom obliku. Bukvalno su ih naucili kako da naprave neku vrstu betona. A i sami su to mogli bez ikakve intervencije :: Znas i sam kako je dete znatizeljno, pa ce i samim svojim akcijama provaliti kako neke stvari funkcionisu :: :: Evo ti jedan banalan primer kako je nastala hand-made vatra :: Video covek munju kako je spalila nesto. Fire gooooood. Izvalio je kremen da stvara varnice pri udaru, podestilo ga je na munju i to je iskoristio da stvori vatru :: :: Nije covek glupo bice, nego kada udari ego znanja kao ove sto se vrte po Ancient Aliens, onda umisle da sve znaju :: :: A to sto su isklesane letelice, to nije nista novo. To je za njih, kao sto se danas snimaju leteci tanjiri kamerom ili fotoaparatom. Samo sto u to vreme, vanzemunci su mogli da se pojavljuju direktnije nego sad. Nije bilo velegradova, pa su mogli i da zapaze letelicu lepo. A zbog danasnje paranoje izazvane pricama i filmovima, do toga sto smo napredovali sto se tice oruzja, tesko da ce koji da se pojavi kako treba :: :: ____________________________ :: http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jp ::
Eto sad lupetas. Prvo, pravi se proracun izgradnje. Drugo, prave se razliciti kalupi. Trece, odnosi razmera nisu problem, kada se svakodnevno eksperimentise da se dobije zeljena smesa .
I tesko da su civilizacije bile primitivne. Vrlo tesko. To sto su ameri pokusali, to dokazuje da razmisljaju na danasnji nacin izgradnje.
Danas kada gradis kucu od cigala, ti moras da lomis neke cigle. Na pola ili na 1/3 ili 2/3. Da bi radio sa uglovima. A inace cigla je stara oko 9000 godina od danasnjeg dana. To moze da ti objasni zasto su kalupi razliciti.
Ancient aliens su serije tipa zabavnog karaktera, nemoj mnogo da verujes onome sto vidis na TV-u. _____________________________ http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jpg
:: Jos jedna suplja i primitivnija teorija.Kao sto sam kazes TEORIJA.Sve ti govori :: Ljudi u to doba nadasve primitivni nisu mogli da znaju za hemijski sastav granita,monolita kao i kako i kojoj razmeri smesa da se napravi i gde da nabave te sirovine :: :: Drugo nisi svi blokovi isti sto implicira da bi trebalo da se prave kalupi za ogroman broj blokova sto je prosto nemoguce jer je skoro svaki razlicit :: :: Ja ti rekoh da su Amerikanci pokusali kao jedna od najstabilnijih nacija kada je rec o finansijama i tehnologiji da naprave repliku ali jednostavno nisu uspeli :: :: Vidi,ja ljude ne iskkljucujem u prici kao graditelje ali njihov udeo je mozda svega 10% za neke sitne radove . :: Pitanje je da li su uopste u bilo cemu i ucestvovali :: :: Mnogo su suplje te teorije o pravljenju piramida i jako me iritira to sto nauncini inace najveci skeptici i egoisti uvek imaju neke svoje teorije kad god je neki fenomen u pitanju koji ne umeju da objasne na nacin koji je njima po njihovim naucnim metodama poznat :: Tako je u svim sferama i oblastima pogotovu kada se tice paranormalnih stvari :: :: Kazem ti,covek je pravio piramide kao sto je covek nastao od majmuna po Darvinovoj teroriji :: Danas retko ko stoji iza te teorije :: :: Za 20-30-50 godina ce se i to znati,ko je,kako i zasto napravio piramide :: A nova saznanja promenice i nasa razmisljanja,svest ce uznapredovati :: Zivimo u savremenom dobu,kao savremeni ljudi ali smo i dalje na neki nacin zaostali i ne mozemo da percepciramo odredjene stvari na pravilan nacin :: Vreme cini svoje. :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: Sky :: :: :: :: to su ti stare teorije o klesanju kamena nekog `kamenoloma`, dovlacenja i dizanja. Sada imas nove teorije, sto su najpribliznije surovoj realnosti, a to je izlivanje blokova. Ionaku su blokovi od neke vrste krecnjajka :: :: Vanzemaljci i da su pomagali, nisu pomagali kako onaj kvarcovani zamislja. Oni su samo mogli da daju uput kako da naprave neko, sada nama, primitivno orudje, kao i kako se nositi sa materijalima u opet nama primitivnom obliku. Bukvalno su ih naucili kako da naprave neku vrstu betona. A i sami su to mogli bez ikakve intervencije :: :: Znas i sam kako je dete znatizeljno, pa ce i samim svojim akcijama provaliti kako neke stvari funkcionisu :: :: :: :: Evo ti jedan banalan primer kako je nastala hand-made vatra :: :: Video covek munju kako je spalila nesto. Fire gooooood. Izvalio je kremen da stvara varnice pri udaru, podestilo ga je na munju i to je iskoristio da stvori vatru :: :: :: :: Nije covek glupo bice, nego kada udari ego znanja kao ove sto se vrte po Ancient Aliens, onda umisle da sve znaju :: :: :: :: A to sto su isklesane letelice, to nije nista novo. To je za njih, kao sto se danas snimaju leteci tanjiri kamerom ili fotoaparatom. Samo sto u to vreme, vanzemunci su mogli da se pojavljuju direktnije nego sad. Nije bilo velegradova, pa su mogli i da zapaze letelicu lepo. A zbog danasnje paranoje izazvane pricama i filmovima, do toga sto smo napredovali sto se tice oruzja, tesko da ce koji da se pojavi kako treba :: :: :: :: ____________________________ :: :: http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jp :: :: ::
Ako se ne slazes sa mnom ne znaci da treba da se svadjamo.Budi malo kulturniji,nema potrebe za takvim tonom!
Koji bre crni proracuni u ono vreme?Kuka i motika.. Pogotovu sto je piramida tako slozen kompleks..
Ancient Aliens Debunked - upravo ono o cemu sam pricao,ispiranje mozga sa teorijama savrsenog coveka..Gledao sam sve to ali i dalje razmisljam svojom glavom.
20 godina se pravila piramida,po toj proceni kada iskalukulises svaki blok je pravljen oko 15-20 min :))))))
Teorije i samo teorije..
Da ti kaze nesto cika Sky,zaista ne potcenjujem tvoju inteligenciju niti te poznajem da bi mogao da iznesem neki sud niti zelim da te analiziram ali stvari kao sto je Ancient Aliens Debunked kao vid informacije se plasira iz mnogo drugih razloga a ti razmisli zasto. Da li zato da se covecanstvo pravilno informise ili da se jos vise obmane?
Mozda sam paranoican i lud a mozda je istina negde na pola puta. Ko to zna..I ja i ti mozemo samo da teoretisemo u nedogled ali naravno svako ima pravo da kreira svoje misljenje ..
P.S.Sledece godine ili za par godina pojavice se neko sa novom teorijom koja ce da privuce nove pristalice i opet ce krenuti polemika. Naci ce se neki novi Sky i nexus koji ce o tim stvatim raspravljati svako iz svog ugla gledista! Mozda izadje nova epizoda Ancient Aliens Debunked koja ce zamemeniti ovu staru na istu tematiku :))))
Pozdrav.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Eto sad lupetas :: Prvo, pravi se proracun izgradnje :: Drugo, prave se razliciti kalupi :: Trece, odnosi razmera nisu problem, kada se svakodnevno eksperimentise da se dobije zeljena smesa :: :: I tesko da su civilizacije bile primitivne. Vrlo tesko :: To sto su ameri pokusali, to dokazuje da razmisljaju na danasnji nacin izgradnje :: :: Evo cisto pogledaj ovo :: http://www.youtube.com/watch?v=ZhNPTRl1w7 :: :: A imas ceo video :: http://www.youtube.com/watch?v=j9w-i5oZqa :: :: ____________________________ :: http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jp ::
Vidi prijatelju, ako koristis engleski od seste godine odmah da trazis pare od onog ko te je ucio. Onaj text u tvom prevodu je pravi masakr. Pusti engleski na miru, ma koliko nam Englezi bili krivi za mnogo stvari, nije u redu da im satiresh jezik. Openhajmer nije nemacki kadar i proveri to, ako Boga znas.
:: Ja google translate ne koristim pošto Engleski jezik koristim od svoje šeste godine :: Iz tog razloga sam i naveo upravo tekst na Engleskom za ljude koji razumeju Engleski kao svoj maternji, i kojima prevod na Srpski nije potreban. Te fore `batali, nemoj da pokušavaš da mi objasniš` i slične fore koje moja baba koristi kada nije u pravu, ostavi za sebe druže :: :: Za Openhajmera stvarno ne razumem šta se koji moj čudiš? :: http://static.astronomija.co.rs/nauke/istorija/biografije/openhajmer/openhajmer.ht :: Sin Nemačkog Jevrejina. Šta je onda on, Kinez, Vanzemaljac? :: :: Za događaj vezan za čoveka koji je provalio u moju kuću sada neću ni da pišem bez potrebe jer ti omalovažavaš sve ljude ovde i nastavljaš da se ponašaš kao da si Albert Ajnštajn u odnosu na sve ostale ljude. To što ti veruješ ili ne mene iskreno zabole patika, samo čekam kada ćeš da počneš da prosipaš Frojda i slično kao i neki drugi članovi ovde. To što ste pročitali definiciju psihologije vam ne daje nikakvu titulu niti vas čini podobnim da drugima objašnjavate šta su oni u stvari mislili svojim postovima.. :: :: EDIT: Konsultuj sada neki psihijatrijski forum (kao što si onaj za policajca i provalnike)kako bi mogao da mi adekvatno odgovoriš. Sada se vidi ko ne želi da prizna kada nije u pravu. Podsećaš me na jednu osobu sa foruma, imate isti odbrambeni mehanizam kada vam neko dokaže da niste u pravu.. :: :: http://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - :: ::
Proračuni su jako važni i postojali su mnogo pre nego što mi mislimo, pogotovo u građevinarstvu. I dan danas se koriste tehnike provere, proračuna i zidanja, koji su se koristili pre mnogo godina:
Ako ste gledali `The pillars of the Earth` mini-seriju, možete da vidite fantastične tehnike proračuna u arhitekturi, koji su postavili temelje za sve što danas radimo. Čak njihove građevine opstaju 1000 puta duže od naših najmodernijih. :)
Na primer, tzv `ćuskija` ili gvozdena šipka koja ima krug na vrhu, koja se zabode u zemlju i postavi na mesto početka temelja. Onda se druga zabode na drugi kraj ali tako da se kroz oba kruga vidi određeni predmet kao npr Sunce i slično. Tako su dobijali savršeno prave uglove zgrada. Danas ipak niko od građevinara ne može da garantuje da laser pokazuje 100% tačne udaljenosti i mere uglova, pa je zato vagres crevo zakon u građevini.
Au Sky, sad shvatam da dobrano bulaznis. Pre piramida, sve moguce civilizacije na ovoj planeti su dizali megalitska zdanja, statue i razna cudesa. Kinezi, Grci, Arapi. I Egipcani su dizali isto tako pre piramida. Opet donoeti gomilu blokova, uzdici jedan na drugi i od toga isklesavati bozanstva. Zato, malo pogledaj siru pricu o ljudskom rodu. LJUDSKI ROD NIJE GLUP. DA JE GLUP OSTAO BI GLUP! Glup je narod posle njih. Jer su u to vreme znali da je zemlja okrugla zbog nacina kretanja i nisu lupetali da je zemlja centar sveta. To je doslo sa hriscanstvom. E tada je nastala glupost. Ranim civilizacijama su kompleksniji astrolonomski proracuni, nego dizanje zdanja sa pravilnim ivicama.
Tako da i u to vreme se rodio neko koji je skapirao i razmisljao o mnogim tehnikama. Ne samo jedan, nego vise njih. I tako je prenosio znanje drugima. Da nije u to vreme, mozda bi ranije ili kasnije.
A piramida je u kurcu slozen kompleks. Ti piramidu mozes da izgradis tako sto ce ti baza biti kocka, a dalje od toga, okolo, radis oblik piramide.
Jbg. zavrsi prvo pejzaznu arhitekturu bar u srednjoj skoli, pa ces skapirati elemente gradnje. Od nivelisanja zemljista, materijala, nacina izgradnje i mnogo toga.
A ti ako nazivas ljude u to doba glupim, onda si i ti danas glup, jer ne zelis da priznas da i tebe nVidia obmanjuje u mnogim stvarima. Ne samo tebe, mnoge druge. Pocevs od iPhone, Smasung, LG, AMD....nabrajaj do mile volje. Tebe danas obamnjuju mnoge stvari, kao sto je i ova serija.
Hvala ti na ovome. Jbg. pisem na brzinu, jer se pripremam da skuliniram nesto i paljba do ribe. Cekam da se odmrzne meso :)
Nego Sky jednostavno nece da shvati da postoje gradjevine starije od Egipcana koje su izdrzale zub vremena. A opet izgledaju da bi ovi iz Ancient Aliens serijala, rekli...`ma mora da su vanzemaljci`.
Sky, covek je shvatio da su neki metali mekani, neki jaki. Pa su poceli da prave legure, da imaju jak metal, a da nece lako da se slomi. Tako ti je nastala i katana, primera radi. Pored toga, tako su nastali i orudja i oruzja. Od mesarskih, gradjevinskih, borbenih.....
Piramide nisu gradjene tako daleko vremenski. Razumem da pricas o coveku iz kamenog doba i izgradnji piramida od strane njih, ali ovo je bilo pre jedno 4-5 hiljada godina.
:: ontopic na vaš offtopic :: :: Proračuni su jako važni i postojali su mnogo pre nego što mi mislimo, pogotovo u građevinarstvu :: I dan danas se koriste tehnike provere, proračuna i zidanja, koji su se koristili pre mnogo godina: :: :: http://www.ancient-wisdom.co.uk/constructiontechniques.htm#Folded%20Corner :: :: Daj nekom današnjem zidaru da napravi katedralu sa kamenim svodom koji se neće srušiti :: Gledaće te belo i poslati te u Lazu.. :: :: http://www.howstuffworks.com/engineering/structural/10-roman-engineering-tricks.htm#page= :: :: Ako ste gledali `The pillars of the Earth` mini-seriju, možete da vidite fantastične tehnike proračuna u arhitekturi, koji su postavili temelje za sve što danas radimo. Čak njihove građevine opstaju 1000 puta duže od naših najmodernijih. : :: :: Na primer, tzv `ćuskija` ili gvozdena šipka koja ima krug na vrhu, koja se zabode u zemlju i postavi na mesto početka temelja. Onda se druga zabode na drugi kraj ali tako da se kroz oba kruga vidi određeni predmet kao npr Sunce i slično. Tako su dobijali savršeno prave uglove zgrada. Danas ipak niko od građevinara ne može da garantuje da laser pokazuje 100% tačne udaljenosti i mere uglova, pa je zato vagres crevo zakon u građevini :: :: :: :: :: http://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - :: ::
`Prijatelju`, ne znam da li si primetio da sam ja preveo samo deo teksta koji se tiče odgovornosti vlasnika imanja, o čemu je inače i tema, ali nije bitno. Pošto si vidim i lektor za Engleski jezik ali ne onaj koji svi ostali koriste u Svetu, nego neki izmišljeni, nema svrhe raspravljati se dalje sa tobom. Za tvoju informaciju, ja sam morao da se premestim u drugu srednju školu jer je glupača od profesorke stalno pravila greške koje sam ja ispravljao, i dan danas u svom poslu ispravljam strance i razne naše prevodioce koji nemaju blage veze sa engleskim...tako da me tvoje smešne opaske uopšte ne dotiču...
Naveo sam da je Openhajmer Nemac, Nemačkog porekla, Nemački Jevrej, a ti se krstiš na to i pišeš `Nemacki Jevrej? OMFG!!!!!!! Fetko, vracaj se, sve ti je oproshteno!!! Neko je zbunjen u ovom buretu, ali cenim da to nisam ja.` Gde još hoćeš da ti proverim, kod Openhajmerovog tate, da ga pitam jel` ga on napravio? Da kontaktiramo eventualne preživele iz projekta `Menhetn`? Znači svi članci i izvori na internetu lažu? Stvarno postaješ grozan kada nisi u pravu. Opusti se, uzmi Snickers...
:: Vidi prijatelju, ako koristis engleski od seste godine odmah da trazis pare od onog ko te je ucio. Onaj text u tvom prevodu je pravi masakr. Pusti engleski na miru, ma koliko nam Englezi bili krivi za mnogo stvari, nije u redu da im satiresh jezik :: Openhajmer nije nemacki kadar i proveri to, ako Boga znas ::
:: ontopic na vaš offtopic :: :: Proračuni su jako važni i postojali su mnogo pre nego što mi mislimo, pogotovo u građevinarstvu :: I dan danas se koriste tehnike provere, proračuna i zidanja, koji su se koristili pre mnogo godina: :: :: http://www.ancient-wisdom.co.uk/constructiontechniques.htm#Folded%20Corner :: :: Daj nekom današnjem zidaru da napravi katedralu sa kamenim svodom koji se neće srušiti :: Gledaće te belo i poslati te u Lazu.. :: :: http://www.howstuffworks.com/engineering/structural/10-roman-engineering-tricks.htm#page= :: :: Ako ste gledali `The pillars of the Earth` mini-seriju, možete da vidite fantastične tehnike proračuna u arhitekturi, koji su postavili temelje za sve što danas radimo. Čak njihove građevine opstaju 1000 puta duže od naših najmodernijih. : :: :: Na primer, tzv `ćuskija` ili gvozdena šipka koja ima krug na vrhu, koja se zabode u zemlju i postavi na mesto početka temelja. Onda se druga zabode na drugi kraj ali tako da se kroz oba kruga vidi određeni predmet kao npr Sunce i slično. Tako su dobijali savršeno prave uglove zgrada. Danas ipak niko od građevinara ne može da garantuje da laser pokazuje 100% tačne udaljenosti i mere uglova, pa je zato vagres crevo zakon u građevini :: :: :: :: :: http://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - :: ::
Ispravljao profesorku, u srednjoj skoli???? Pa ti si neki vunderkind? Fetko je u pravu za ono da sam debil i ludak. Ja u srednjoj nisam ispravljao profesore, vec pokusavao da nesto naucim. Svaka ti chast i alal ti engleski. Trudim se da budem duhovit ponekad i ako te moje smesne opaske ne doticu...
Openhajmer Nemac? Nemacki kadar? Jesi siguran? Da li si 100% siguran? Znas sta pricas? Iskreno sumnjam u tvoje znanje engleskog, tvoju mogucnost rasudjivanja, i svakako sumnjam u onog sa tavana.
:: `Prijatelju`, ne znam da li si primetio da sam ja preveo samo deo teksta koji se tiče odgovornosti vlasnika imanja, o čemu je inače i tema, ali nije bitno. Pošto si vidim i lektor za Engleski jezik ali ne onaj koji svi ostali koriste u Svetu, nego neki izmišljeni, nema svrhe raspravljati se dalje sa tobom. Za tvoju informaciju, ja sam morao da se premestim u drugu srednju školu jer je glupača od profesorke stalno pravila greške koje sam ja ispravljao, i dan danas u svom poslu ispravljam strance i razne naše prevodioce koji nemaju blage veze sa engleskim...tako da me tvoje smešne opaske uopšte ne dotiču.. :: :: :: Naveo sam da je Openhajmer Nemac, Nemačkog porekla, Nemački Jevrej, a ti se krstiš na to i pišeš `Nemacki Jevrej? OMFG!!!!!!! Fetko, vracaj se, sve ti je oproshteno!!! Neko je zbunjen u ovom buretu, ali cenim da to nisam ja.` :: Gde još hoćeš da ti proverim, kod Openhajmerovog tate, da ga pitam jel` ga on napravio :: Da kontaktiramo eventualne preživele iz projekta `Menhetn`? Znači svi članci i izvori na internetu lažu? Stvarno postaješ grozan kada nisi u pravu. Opusti se, uzmi Snickers.. :: :: http://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - :: :: :: Vidi prijatelju, ako koristis engleski od seste godine odmah da trazis pare od onog ko te je ucio. Onaj text u tvom prevodu je pravi masakr. Pusti engleski na miru, ma koliko nam Englezi bili krivi za mnogo stvari, nije u redu da im satiresh jezik :: :: Openhajmer nije nemacki kadar i proveri to, ako Boga znas :: :: ::
Ne vredi moracu da se ogradim jer vidim da si me pogresno shvatio i celokupnu pricu baziras na toj osnovi. Znam sta ti smeta ..Ne smatram ja coveka glupim i nazadnim kako ti to dozivljavas kroz moju pricu. Ja samo govorim da u ono doba covek nije bio razvijen ,nije imao dovoljno znanja,sredstava,apsolutno nikakvu tehnologiju da napravi tako kompleksnu gradjevinu kao sto je piramida!To je fizicki dokazano,sve ostalo su samo teorije da bi se pripisala slava coveku i da bi bilo razumljivije obicnim ljudima.. Danasnjom tehnologijom to nije moguce uraditi,jednostavno to je cinjenica.
Po logici stvari ako danas savremeni covek ne moze da percepcira kako su ljudi u to doba gradili piramide to bi znacilo da mi zapravo i nismo napredovali vec da smo degradirali. To sto sada imamo savremenu tehnologiju i razvijenu nauku ne znaci da ne mozemo da percepciramo kojim sve metodama moze nesto da se uradi. Kad vec pominjes arhitekturu,u danasnje vreme je ona na najvecem stupnju razvitka . I pored toga opet nije moguce napraviti jednu piramidu koju je u to doba isti covek pravio :)))
Sto se tice gradjevina sirom sveta,pa i mnoge od njih takodje nemaju uporiste u krajnjoj realiziji njenog pravog postanka..Monolitni blokovi od preko 500 tona stoje u nedjodjiji itd..
Vidi inteligentan covek ne bi podizao tenziju i dodavao ulje na vatru.Inteligentan covek ne bi pominjao druge stvari koje se ne ticu tematike i trazio u tome opravdanje za iznosenje svog licnog stava ..
Ko je obmanjen a ko ispred svog vremena pokazace vreme.To sam vec rekao.Sta god da se desi ,bilo koji scenario ja cu sasvim normalno da prihvatim.Ja ostavljam prostor za svaku mogucnost. Pitam se sta ce biti sa onim koji su cvrsto uvereni u svoje stavove postavljajuci sebe iznad situacije? :) Ko ce tad ispasti glup? :DDD
Opinions are like assholes... Zašto bi morao da budem vunderkind da bih znao bolje Engleski od profesorke? U prvom razredu sam pričao na Engleskom kao na Srpskom sa strancima, znao sam da čitam i pišem i latinicom i ćirilicom pre osnovne škole, idu mi is jezici i istorija i geografija, ali matematika i slično mii ne ide, tačnije ne volim ih nikako...jednostavno mi nisu zanimljivi kao gore pomenuti predmeti. Ne treba biti pametan da bi nešto naučio, samo treba da te zainteresuje to što učiš. Ja volim jezike i uspešno se sporazumevam i sa Italijanima , Francuzima i Nemcima, iako nisam učio njihove jezike u školi. U 7. i (. razredu sam uveliko bio vodič i prevodilac strancima koji su dolazili u beograd preko jedne humanitarne organizacije, i svi su bili začuđeni mojim znanjem Engleskog i izgovorom istog...
I da,`Prijatelju`, ceo moj razred i iz osnovne i iz srednje je nastojao da mi se što više ušlihta da bi sedeli pored mene na Engleskom, i mnogi od njih koji su imali petice ne bi imali ni trojke da nije bilo mene, ali nije bitno, ti ionako ne bi verovao u to čak ni da upoznaš sve te ljude uključujući i moju profesorku. Verovatno bi već smislio kako je to zavera samo da bi impresionirao nekoga sa foruma koga možda nikada neću ni čuti ni videti...
A u Srbiji je inače paranormalni fenomen beskućnik koji provaljuje u kuću...
No further questions, I rest my case...
:: Ispravljao profesorku, u srednjoj skoli???? Pa ti si neki vunderkind? Fetko je u pravu za ono da sam debil i ludak. Ja u srednjoj nisam ispravljao profesore, vec pokusavao da nesto naucim. Svaka ti chast i alal ti engleski. Trudim se da budem duhovit ponekad i ako te moje smesne opaske ne doticu.. :: :: Openhajmer Nemac? Nemacki kadar? Jesi siguran? Da li si 100% siguran? Znas sta pricas? Iskreno sumnjam u tvoje znanje engleskog, tvoju mogucnost rasudjivanja, i svakako sumnjam u onog sa tavana :: ::
Kolega, jurim postove pa cu da ti odgovorim. Vidi, gresis za piramide. Nije to nikakva nauka napraviti, ali kosta mnogo. Trebalo bi navatati nekog faraona da sve to finansira i ochas posla bi imali jos jednu piramidu. Nije stvar u neznanju, samo u tome da za tako beskoristan projekat treba naci nekoga sa viskom para na racunu.
:: Ne vredi moracu da se ogradim jer vidim da si me pogresno shvatio i celokupnu pricu baziras na toj osnovi :: Znam sta ti smeta ..Ne smatram ja coveka glupim i nazadnim kako ti to dozivljavas kroz moju pricu :: Ja samo govorim da u ono doba covek nije bio razvijen ,nije imao dovoljno znanja,sredstava,apsolutno nikakvu tehnologiju da napravi tako kompleksnu gradjevinu kao sto je piramida!To je fizicki dokazano,sve ostalo su samo teorije da bi se pripisala slava coveku i da bi bilo razumljivije obicnim ljudima. :: Danasnjom tehnologijom to nije moguce uraditi,jednostavno to je cinjenica :: :: Po logici stvari ako danas savremeni covek ne moze da percepcira kako su ljudi u to doba gradili piramide to bi znacilo da mi zapravo i nismo napredovali vec da smo degradirali :: To sto sada imamo savremenu tehnologiju i razvijenu nauku ne znaci da ne mozemo da percepciramo kojim sve metodama moze nesto da se uradi :: Kad vec pominjes arhitekturu,u danasnje vreme je ona na najvecem stupnju razvitka :: I pored toga opet nije moguce napraviti jednu piramidu koju je u to doba isti covek pravio :)) :: :: Sto se tice gradjevina sirom sveta,pa i mnoge od njih takodje nemaju uporiste u krajnjoj realiziji njenog pravog postanka..Monolitni blokovi od preko 500 tona stoje u nedjodjiji itd. :: :: Vidi inteligentan covek ne bi podizao tenziju i dodavao ulje na vatru.Inteligentan covek ne bi pominjao druge stvari koje se ne ticu tematike i trazio u tome opravdanje za iznosenje svog licnog stava . :: :: Ko je obmanjen a ko ispred svog vremena pokazace vreme.To sam vec rekao.Sta god da se desi ,bilo koji scenario ja cu sasvim normalno da prihvatim.Ja ostavljam prostor za svaku mogucnost :: Pitam se sta ce biti sa onim koji su cvrsto uvereni u svoje stavove postavljajuci sebe iznad situacije? :) :: Ko ce tad ispasti glup? :DD :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Morao bi da budes vunderkind da bi ispravljao profesorku i da bi u SEDMOM razredu bio vodic i prevodilac. Ja sam totalno impresioniran. Samo da ponovim primer savrsenog prevoda iz tvog posta od jutros:
The People have the burden of proving beyond a reasonable doubt that the defendant used more force than was reasonable to protect property from imminent harm. If the People have not met this burden, you must find the defendant not guilty of crime
ZNAČI, ISTRAŽIĆE SE SVI ASPEKTI SITUACIJE I SAGLEDATI ONAKO KAKO BI SVAKA RAZUMNA OSOBA MOGLA DA REAGUJE, I ,AKO JE REAGOVANjE OPTUŽENOG BILO RAZUMNO, NIJE POTREBNO DOKAZIVATI DA LI JE STVARNA OPASNOST UOPŠTE I POSTOJALA.
Ako ovo cita, tvoja profesorka place od srece, bless her. Choveche, zasto dozvoljavash da budes u Fetkovoj senci? Samo udri, bolji si od njega. Doduse, da je on rekao da je ispravljao profesorku, verovao bih. Njegovi prevodi su skoro savrseni, a tvoji jako blizu Hiroshime i Nagasakija.
:: Opinions are like assholes.. :: Zašto bi morao da budem vunderkind da bih znao bolje Engleski od profesorke? U prvom razredu sam pričao na Engleskom kao na Srpskom sa strancima, znao sam da čitam i pišem i latinicom i ćirilicom pre osnovne škole, idu mi is jezici i istorija i geografija, ali matematika i slično mii ne ide, tačnije ne volim ih nikako...jednostavno mi nisu zanimljivi kao gore pomenuti predmeti. Ne treba biti pametan da bi nešto naučio, samo treba da te zainteresuje to što učiš. Ja volim jezike i uspešno se sporazumevam i sa Italijanima , Francuzima i Nemcima, iako nisam učio njihove jezike u školi. U 7. i (. razredu sam uveliko bio vodič i prevodilac strancima koji su dolazili u beograd preko jedne humanitarne organizacije, i svi su bili začuđeni mojim znanjem Engleskog i izgovorom istog.. :: :: I da,`Prijatelju`, ceo moj razred i iz osnovne i iz srednje je nastojao da mi se što više ušlihta da bi sedeli pored mene na Engleskom, i mnogi od njih koji su imali petice ne bi imali ni trojke da nije bilo mene, ali nije bitno, ti ionako ne bi verovao u to čak ni da upoznaš sve te ljude uključujući i moju profesorku. Verovatno bi već smislio kako je to zavera samo da bi impresionirao nekoga sa foruma koga možda nikada neću ni čuti ni videti.. :: :: A u Srbiji je inače paranormalni fenomen beskućnik koji provaljuje u kuću... :: :: No further questions, I rest my case.. :: :: http://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - :: :: :: Ispravljao profesorku, u srednjoj skoli???? Pa ti si neki vunderkind? Fetko je u pravu za ono da sam debil i ludak. Ja u srednjoj nisam ispravljao profesore, vec pokusavao da nesto naucim. Svaka ti chast i alal ti engleski. Trudim se da budem duhovit ponekad i ako te moje smesne opaske ne doticu.. :: :: :: :: Openhajmer Nemac? Nemacki kadar? Jesi siguran? Da li si 100% siguran? Znas sta pricas? Iskreno sumnjam u tvoje znanje engleskog, tvoju mogucnost rasudjivanja, i svakako sumnjam u onog sa tavana :: :: ::
@sashai Ponovicu jos jednom i ovim zavrsavam svaku polemiku na tu temu. Imam svoje misljenje i nadam se da imam pravo na to kao sto imam jelte :) Sa druge strane rekao sam da ostavljam prostor za svaku mogucnost. Kad se dokaze a ne teoretise onda cu da prihvatim saznanje kakvo god da je.
Sa druge strane istorija koju smo mi ucili,ne mislim samo na nasu vec na sveukupnu istoriju je vecim delom pogresna i neistinita.To nadam se da sada vec mnogi znaju..Isto tako je pogresno tumaciti nesto na osnovu te vrste saznanja i biti ubedjen da si upravu.Postavlja se pitanje a sta ako nisi?Sta je starije jaje ili kokoska?
Da ne idemo presiroko..Dosta sam rekao,mislim da nema potrebe da vise pricam.
@nexus2000 Mogu ti reci da se ti postavljas bas onako arogantno i prepotentno. Prijatelju niko se nije naucen rodio ..Moj jako dobar prijatelj je arhitekta i taj posao razbija ,rodjak mi je gradjevinac.I sta sad?Da ih pitam da konstruisu i izgrade piramidu? :D
Aj pozdrav ljudi..Dok se imalo vremena moglo se i pisati..
Jesi ti toliko ograničen da ne možeš da uočiš deo teksta koji sam ja (ne bukvalno)preveo, i koji se odnosi na suštinu ove cele teme?! Džaba si ti sedeo u školi i učio ako si ti istripovao da se moj prevod odnosi na deo teksta koji bi ti želeo da bude...
When deciding whether the defendant used reasonable force, consider all the circumstances as they were known to and appeared to the defendant and consider what a reasonable person in a similar situation with similar knowledge would have believed. If the defendant`s beliefs were reasonable, the danger does not need to have actually existed.
Dečko, ovo je ono na šta se odnosi moj prevod! Nisam pisao na Kineskom pa da prevedem u jednoj rečenici tri pasusa na Engleskom.I da, nisam bukvalno preveo, već sam napisao poentu ovog pasusa tako da bi svi mogli da razumeju suštinu tog zakona! Jel` ti sada jasno?
Mislim da sada tvoja profesorka može da zaplače, ali od tuge...
Ja tebe nisam ničim vređao, a ti se stalno postavljaš kao da ovde pričaš sa debilima. Smanji ego, još malo pa nećeš moći da prođeš kroz vrata sa njim...
:: Morao bi da budes vunderkind da bi ispravljao profesorku i da bi u SEDMOM razredu bio vodic i prevodilac. Ja sam totalno impresioniran. Samo da ponovim primer savrsenog prevoda iz tvog posta od jutros :: :: The People have the burden of proving beyond a reasonable doubt that the defendant used more force than was reasonable to protect property from imminent harm. If the People have not met this burden, you must find the defendant not guilty of crime :: :: ZNAČI, ISTRAŽIĆE SE SVI ASPEKTI SITUACIJE I SAGLEDATI ONAKO KAKO BI SVAKA RAZUMNA OSOBA MOGLA DA REAGUJE, I ,AKO JE REAGOVANjE OPTUŽENOG BILO RAZUMNO, NIJE POTREBNO DOKAZIVATI DA LI JE STVARNA OPASNOST UOPŠTE I POSTOJALA :: :: Ako ovo cita, tvoja profesorka place od srece, bless her. Choveche, zasto dozvoljavash da budes u Fetkovoj senci? Samo udri, bolji si od njega. Doduse, da je on rekao da je ispravljao profesorku, verovao bih. Njegovi prevodi su skoro savrseni, a tvoji jako blizu Hiroshime i Nagasakija
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.