Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Srpska maceha!
STRANA 3 OD 3
alrad Re: SAMO VAS GLEDAM !!! 02.07.2013. 03:55 #502177

status: user
broj poruka: 4867
Ja te nikada nisam pljuvao, ne laskaj sebi da si jedini svestan. Jednom sam samo rekao da je teze pljuvati po ovom sistemu odavde nego iz neke Malezije. Ja se slazem sa tvojim stavovima pod uslovom da ti je cilj konstruktivan.

Ali neke stvari moraju da imaju odredjenu formu da bi se podrzale. Iznesi svoje misli na suptilniji i manje bukvalan nacin kao sto je to ucinio autor teksta, pa ces imati malo vecu naklonost publike. Metod koji ti koristis zaista vise lici na mrznju nego na kritiku. Mozda su te neki zbog toga stvarno i pljuvali, jer su tako shvatili.
A ako nisu shvatili pogresno... e, onda ne znam sta da ti kazem?

:: KAD SAM JA OVO PISAO PO FORUMU SVI STE ME PLJUVALI..
::
:: TI MRZIS SRBISTAN, TI SI OVAKAV, TI SI ONAKAV..
:: SAMO VAS GLEDAM !!
:: Citat:
:: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Re: SAMO VAS GLEDAM !!! 02.07.2013. 09:06 #502185

broj poruka: 7779
Ja moje misljenje iznosim tako da ga svi razumeju...

I to se ni malo nije promenilo u odnosu na period pre dolaska ovde...

Ja se nisam iselio za stalno... uvek se vratim i shvatim da sam ipak trebao da kopam za stalno... nostalgija ima svojih prednosti...

A to sto velikoj vecini srbistanaca smeta kada cuje `PERA SE USRAO` (konkretan primer) zato sto su generacijama trenirani da cuju `NESTO SMRDI` (uopsten primer) to je vec nije moj problem...
Ja jednostavno ne zelim ljude da dovodim u neprijatnu situaciju da se njuskaju proveravajuci da li su oni ti koji smrde... lepo kazem `PERA SMRDI` i onda se svi distanciraju od Pere...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Ja te nikada nisam pljuvao, ne laskaj sebi da si jedini svestan. Jednom sam samo rekao da je teze pljuvati po ovom sistemu odavde nego iz neke Malezije. Ja se slazem sa tvojim stavovima pod uslovom da ti je cilj konstruktivan.
:: Ali neke stvari moraju da imaju odredjenu formu da bi se podrzale. Iznesi svoje misli na suptilniji i manje bukvalan nacin kao sto je to ucinio autor teksta, pa ces imati malo vecu naklonost publike. Metod koji ti koristis zaista vise lici na mrznju nego na kritiku. Mozda su te neki zbog toga stvarno i pljuvali, jer su tako shvatili
:: A ako nisu shvatili pogresno... e, onda ne znam sta da ti kazem
:: :: KAD SAM JA OVO PISAO PO FORUMU SVI STE ME PLJUVALI..
:: ::
:: :: TI MRZIS SRBISTAN, TI SI OVAKAV, TI SI ONAKAV..
:: :: SAMO VAS GLEDAM !!
:: :: Citat:
:: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
count Kako neko ko nije gluv ko top 02.07.2013. 10:53 #502202

broj poruka: 1368
može da i približno poveže Cecu, Lukasa i takve sa MUZIKOM, ta dva pojma su potpuno ne vezana. Gledajući ih, čak i sa isključenim tonom je užas živi. Čak ni sa narodnom nebi moglo u isti džak.
Ja sam odrastao sa `Kućicom u cveću` rock and rollom ali is Mozartom, Bahom, baletom i operom i slušao i Cuneta, sevdalinke i pravu narodnu muziku. Bio sam jedan od prvih DJa u Beogradu i imao svakog četvrtka dvočasovnu emisiju kod Minimaxa na 202. Uzimalo mi je nedelju dana da sastavim traku od 2 stata za emitovanje da bih izabrao pravu muziku a ne samo nabacivao šta se meni sviđa. Sad ni na radiju nemogu da čuem 2 stvari za redom koje idu jedna sa drugim.
I nemojte misliti da su Ceca i takvi odraz društva i neki simbol sadašnjice i skore prošlosti, oni su UZROK i ALATKA za srozavanje društva od strane onih kojima trebaju primitivni i neuki da bi lakše manipulisali njima a preko tih i ostalih ljudi a posebno mladih.

MaliAbner Re: Kako neko ko nije gluv ko top 02.07.2013. 12:35 #502225

Amin...

Inace Bruce Springsteen je vecu lovu namlatio praveci pesme za gringo narodjnjake nego sopstvenim pevanjem... koje inace nije nista drugo do velicanje svoga sela a to je amerika cela... i kad smo kod toga ni ostali nisu mnogo bolji...

Od svih likova koji jos uvek mogu da prenesu neku poruku ostao je samo Leonard Coen...

`Svi znaju...` , `...prvo smo uzeli menhetan a zatim ceo svet...`

Citat:

:: može da i približno poveže Cecu, Lukasa i takve sa MUZIKOM, ta dva pojma su potpuno ne vezana. Gledajući ih, čak i sa isključenim tonom je užas živi. Čak ni sa narodnom nebi moglo u isti džak
:: Ja sam odrastao sa `Kućicom u cveću` rock and rollom ali is Mozartom, Bahom, baletom i operom i slušao i Cuneta, sevdalinke i pravu narodnu muziku. Bio sam jedan od prvih DJa u Beogradu i imao svakog četvrtka dvočasovnu emisiju kod Minimaxa na 202. Uzimalo mi je nedelju dana da sastavim traku od 2 stata za emitovanje da bih izabrao pravu muziku a ne samo nabacivao šta se meni sviđa. Sad ni na radiju nemogu da čuem 2 stvari za redom koje idu jedna sa drugim
:: I nemojte misliti da su Ceca i takvi odraz društva i neki simbol sadašnjice i skore prošlosti, oni su UZROK i ALATKA za srozavanje društva od strane onih kojima trebaju primitivni i neuki da bi lakše manipulisali njima a preko tih i ostalih ljudi a posebno mladih
alrad @MaliAbner 02.07.2013. 16:47 #502249

broj poruka: 4867

E jbg, a sta ako Pera nije kriv sto smrdi nego covek ima neki problem koji ne moze da kontrolise.

MaliAbner Re: @MaliAbner 02.07.2013. 17:24 #502255

@alrad
Do svega ovoga ne bi doslo da je Pera na vreme oitsao u WC da sere...

Citat:

:: E jbg, a sta ako Pera nije kriv sto smrdi nego covek ima neki problem koji ne moze da kontrolise
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs