Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Intervju (od juče) Emira Kusturice ruskoj verziji BBC-a (RT-u)
STRANA 3 OD 4  
Shomiman ` ...Da, iz ove rechenice se jasno vidi moja arogancija sprotju nesretnog shomija...` 17.12.2013. 19:23 #532391

status: user
broj poruka: 1187
Eeeeetooo, i kako da budem `sretan`..?

`There`s someone in my head, but it`s not me?`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
sashai Re: ` ...Da, iz ove rechenice se jasno vidi moja arogancija sprotju nesretnog shomija...` 17.12.2013. 19:27 #532395

broj poruka: 417
Ti bash reshio da vecheras proslavish hiljaditu obljetnicu? Samo udri. Srbija ti kliche!
Nemam vishe vremena, ali mozda nadjem da dodjem do charobnog broja 300. Tjeratjemo se.

:: Eeeeetooo, i kako da budem `sretan`..?
::
:: `There`s someone in my head, but it`s not me?
SkyFire Re: Re: Re: Re: ... 17.12.2013. 19:28 #532397

broj poruka: 18472
Htedoh da odem u stanje offline rezima ali izgleda da nisam dovoljno pojasnio situaciju..
Kolega ja mogu da vam kazem sledece..
Meni je serijal Ancient Aliens edukativnog karaktera..Sta mislite koji mi je koeficijent inteligencije?

Da vam procena bude malo laksa , ne gledam Farmu i ne slusam Grand muziku , toga se jezim .. Tu sam valjda ispunio vase standarde :)

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

:: Stavio sam u isti kosh Ancient Aliens i Farmu i to je moje mishljenje. Oba shou programa su namenjena zna se kome. Mislim, trenutno mogu da se setim samo one divne epizode u kome su nepostojeci vanzemaljci, davno davno, u jednom kraljevstvu, daleko daleko, genetskiim inzenjeringom jakako, napravili hiljade, mozda milione Saskvocha/Jetija, a sve ne bi li ovi kopali rudu... Sky, da li ste gledali emisiju u kojoj je ovo bila tema? Da li mogu da dobijem bar malu dozu kritike na racun Ancient Aliens shou programa, bar na osnovu pomenute emisije
:: :: Ne , ne kolega..Ocigledno je da nemate dovoljnu koncentraciju kada pisete jer vase recenice daju smisao onog sto zelite da istaknete
:: :: Ja zaista ne mogu da vam citam misli ali citam sta pisete a to sto pisete ima neko znacnje
:: ::
:: :: Ancient Aliens je samo jedan mali primer i nije problem sto ga vi dozivljavate komicno vec je problem sto u toku konverzacije sa sagovornikomna na osnovu tog primera jasno dajete do znanja da je isti primitivan jer nema isto poimanje kao i vi.E u tome je problem..Ja ne kazem da vi to radite svesno ali dok vrsite konverzaciju i te kako vredjate sagovornike.
:: :: Superior Technology
:: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud
:: :: :: Pomenuo sam shomija i njegove `argumente`. Ne znam kako sada ispada da sam vas stavio u isti kosh? Mislio sa na polemiku kada sam napisao da Sky to radi potkovano, ne na uvrede ili slicno. Nezdrava polemika? Sta je to? Uvrede? Uvreda je to sto sam Ancient Aliens nazvao uvredom za ljudsku inteligenciju? Ta emisija to upravo i jeste i ako se neko uvredio, jaaaaako mi je zao. Odgledajte tu emisiju malo pazljivije, molim vas. Analizom se da utvrditi da je ovih par zadnjiih rechenica uvreda? Tako je i izvinjavam se, ali ta emisija je tolikoj meri moronska saga da ne mogu drugacije da pisem, zaista ne
:: :: ::
:: :: :: Izvinjavam se josh jednom, jache je od mene
Shomiman `Naravno da u svakoj polemici mislim da sam u pravu - zar ne misle to svi ucesnici polemike` 17.12.2013. 19:31 #532398

Ti si dete bolesno... ... To sto te niko ne `demantuje`, ne znaci da svi tako i misle... ...

sashai Re: Re: Re: Re: Re: ... 17.12.2013. 19:31 #532399

Svakako, ali mene interesuje vase mishljenje u vezi epizode sa vadjenjem ruda. Mogu li da chujem vashe mishljenje o njoj. Kako edukativno, pa to je shou program? Bas zato sto sam siguran da ne pratite ove domace baljezgarije, tesko mi je da shvatim zasto bas Ancient Aliens??? Da je shomi rekao da prati AA to bih svakako razumeo.

:: Htedoh da odem u stanje offline rezima ali izgleda da nisam dovoljno pojasnio situaciju.
:: Kolega ja mogu da vam kazem sledece.
:: Meni je serijal Ancient Aliens edukativnog karaktera..Sta mislite koji mi je koeficijent inteligencije?
:: Da vam procena bude malo laksa , ne gledam Farmu i ne slusam Grand muziku , toga se jezim .. Tu sam valjda ispunio vase standarde :
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud
:: :: Stavio sam u isti kosh Ancient Aliens i Farmu i to je moje mishljenje. Oba shou programa su namenjena zna se kome. Mislim, trenutno mogu da se setim samo one divne epizode u kome su nepostojeci vanzemaljci, davno davno, u jednom kraljevstvu, daleko daleko, genetskiim inzenjeringom jakako, napravili hiljade, mozda milione Saskvocha/Jetija, a sve ne bi li ovi kopali rudu... Sky, da li ste gledali emisiju u kojoj je ovo bila tema? Da li mogu da dobijem bar malu dozu kritike na racun Ancient Aliens shou programa, bar na osnovu pomenute emisije
:: :: :: Ne , ne kolega..Ocigledno je da nemate dovoljnu koncentraciju kada pisete jer vase recenice daju smisao onog sto zelite da istaknete
:: :: :: Ja zaista ne mogu da vam citam misli ali citam sta pisete a to sto pisete ima neko znacnje
:: :: :: Ancient Aliens je samo jedan mali primer i nije problem sto ga vi dozivljavate komicno vec je problem sto u toku konverzacije sa sagovornikomna na osnovu tog primera jasno dajete do znanja da je isti primitivan jer nema isto poimanje kao i vi.E u tome je problem..Ja ne kazem da vi to radite svesno ali dok vrsite konverzaciju i te kako vredjate sagovornike.
:: :: :: Superior Technology
:: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud
:: :: :: :: Pomenuo sam shomija i njegove `argumente`. Ne znam kako sada ispada da sam vas stavio u isti kosh? Mislio sa na polemiku kada sam napisao da Sky to radi potkovano, ne na uvrede ili slicno. Nezdrava polemika? Sta je to? Uvrede? Uvreda je to sto sam Ancient Aliens nazvao uvredom za ljudsku inteligenciju? Ta emisija to upravo i jeste i ako se neko uvredio, jaaaaako mi je zao. Odgledajte tu emisiju malo pazljivije, molim vas. Analizom se da utvrditi da je ovih par zadnjiih rechenica uvreda? Tako je i izvinjavam se, ali ta emisija je tolikoj meri moronska saga da ne mogu drugacije da pisem, zaista ne
:: :: :: ::
:: :: :: :: Izvinjavam se josh jednom, jache je od mene
ramzesIII re.. 17.12.2013. 19:31 #532400

broj poruka: 1017
I Fat i Shomi i ostali nek mi objasne, a sta to Asad pokusava da sacuva u Siriji?
Jadan narod izgibe zbog zlocinca, kao sto je bio Causesku, Enver Hodza, itd.
Svi ovi sto pljuju demokratiju poslao bi ih kod Kima.
I sad se Kusta uvali u fotelju i prede o svestkoj zaveri protiv slobodoljubivih naroda.
sashai Re: `Naravno da u svakoj polemici mislim da sam u pravu - zar ne misle to svi ucesnici polemike` 17.12.2013. 19:33 #532401

Ali, ti mene nisi razumelo. Polemika, razumesh? Vishe `pametnjakovica` palamudi na zadatu temu. Nema tu mesta za bilo kakvo demantovanje, `zumesh? Hotjesh bonu?

:: Ti si dete bolesno... ... To sto te niko ne `demantuje`, ne znaci da svi tako i misle... ..
Shomiman ` a sta to Asad pokusava da sacuva u Siriji?` 17.12.2013. 19:33 #532403

`Jadan narod`...

Shomiman Odoh i ja... 17.12.2013. 19:36 #532404

` Vishe `pametnjakovica` palamudi na zadatu temu`... Ides ti na `pecanje`, blago meni... ... ... `Odje` ne `triba` sagovornik.

SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... 17.12.2013. 19:44 #532406

Da li ste se ikad zapitali da li ste zaista deo izmanipulisanog sistema i da li vam je dozvoljeno da znate ? Koliko je isforsirano putem pa skoro savrsene masinerije ispiranja mozga da ljudi budu u ubedjenju da je to sve show program i jedna velika laz , obmanjivanje naroda a u stvari..

Hipoteticki ili ne..Sta ako vam ja kazem da posedujem dokumenta ali validna dokumenta tajnih sluzbi koji imaju ne dokaze vec saznanja o realnom postojanju vanzemaljskih bica zabelezenih u `bukvar` tj katalog?! Fizicki kontakti i interakcija se podrazumeva u tim krugovima koji se bave takvim aktivnostima.. Konkretno odnosi se na te sluzbe..

Sta ako je 90% stvari sto je predstavljeno u AA deo onog sto je zaista istina ?
Ja vas zato i pitam , neznanje je opasna stvar a biti u neznanju i verovati u isforsirano jednoko je jos opasnije jer se na taj nacin vrsi laksa manipulacija..

AA je i nastao kao emisija koja bi trebalo da ostavi trag na ljudima koji mogu da prime signal , koji nisu zakljucani ili koji nekim slucajem mogu i da budu otkljucani tj open minded.
Neko shvati kao dobru zabavu neko vidi opipljive i jasne dokaze a neko jednostavno i zna sta je istina a sta ne..

U svemu ovome sto sam obuhvatio predstavio sam vam vise vrsta ljudi i njihovo percepiranje.Svako od njih je razlicit .. Da li svi mi gresimo i samo ste vi u pravu ?

P.S.AA je jedini serial tog tipa koji je obuhvatio sve oblasti i gde je pokusano da se pojasni na koji nacin bi ti fenomeni mogli da budu prihvaceni..
Niko od njih ne tvrdi i ne zeli da tvrdi vec to ostavljaju na nama samim..

To je jako bitna stvar sto se ne propagira `to je tako i tako` vec se daje misljenje i ako iza toga mozda postoji i opipljiv dokaz..

Ja svakako to dozivljam na svoj nacin..Ali to sam ja a svi smo razliciti kao sto rekoh..

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

:: Svakako, ali mene interesuje vase mishljenje u vezi epizode sa vadjenjem ruda. Mogu li da chujem vashe mishljenje o njoj. Kako edukativno, pa to je shou program? Bas zato sto sam siguran da ne pratite ove domace baljezgarije, tesko mi je da shvatim zasto bas Ancient Aliens??? Da je shomi rekao da prati AA to bih svakako razumeo
Lug u siriji traže 17.12.2013. 19:45 #532407

broj poruka: 995
isto ono što je tažio indijana džons. a još više ih zanimaju vimane, one letelice iz bagadgite. čuo sam da u siriji ima par komada.

AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7

gliga79 Re: Intervju (od juče) Emira Kusturice ruskoj verziji BBC-a (RT-u) 17.12.2013. 19:45 #532409

broj poruka: 4641
Ruska cizma je poznata kao blagonakolna i pravicna ?
Sve je to isti k...., samo je problem sa koje strane gledas.
Svaka cast Kusti, ali on je umetnik i nije merodavan.
Nek radi ono sto najbolje radi i neka se ne bruka sa vodjenjem svetske politike.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G

:: O ovom intervjuu nećete čitati u našim `slobodnim`, `prozapadno-orijentisanim` medijima, kao što su BLIC, B92 i ostali koji mrze Ruse
:: http://www.youtube.com/watch?v=Q9nM2cHmbj
:: Govori o NATO-u, o pridruživanju Evropskoj Uniji, o onome što se sada dešava u Ukrajini (a nama se dešavalo 2000.-te, kad nas je CIA `radila` preko `Otpora`), itd..
Shomiman E jBG, `svetske politike`... 17.12.2013. 19:48 #532410

Brrrrrrruka...

Beograd na vodi, Srbija na `lebu... `Sjutra`svi medj punoglacima...

sashai Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... 17.12.2013. 19:51 #532411

Sky, nadao sam se vasem misljenju o epizodi edukativnog shou programa po imenu Ancient Aliens koju sam pomenuo. No, arogantan i dosadan kakav vec jesam, cekacu odgovor. Znam kakav bi trebao da bude, pa chak i ako bude onakav kakav ochekujem, logichan pre svega, nece znaciti da je ceo shou djubre, samo ta i josh po neka epizoda, vecina uglavnom, da ne kazem svaka - ali to je samo moje mishljenje. To svakako nece znaciti da sam ja u pravu, ali da li i vi uvek mislite da ste u pravu? Makes me wonder...
Posedujete dokumente tajnih sluzbi? O, ne! Opet je neka budala ostavila sef bez nadzora. Obican svet ne sme da sazna!
Svetska elita svim silama krije tajnu o postojanju vanzemaljske inteligencije, chak postoje kontakti sa njima, dok neko uspeva da se ukurva kroz sistem i snimi emisiju Ancient Aliens, ne bi li obichan svet otvorio ochi, dok izvesni chlan Pc Berze ima tajne dokumente? Ovaj svet mora propasti, ja vam kazem.
Meni ovo malo smesno. Izvinjavam se.

:: Da li ste se ikad zapitali da li ste zaista deo izmanipulisanog sistema i da li vam je dozvoljeno da znate ? Koliko je isforsirano putem pa skoro savrsene masinerije ispiranja mozga da ljudi budu u ubedjenju da je to sve show program i jedna velika laz , obmanjivanje naroda a u stvari.
:: Hipoteticki ili ne..Sta ako vam ja kazem da posedujem dokumenta ali validna dokumenta tajnih sluzbi koji imaju ne dokaze vec saznanja o realnom postojanju vanzemaljskih bica zabelezenih u `bukvar` tj katalog?! Fizicki kontakti i interakcija se podrazumeva u tim krugovima koji se bave takvim aktivnostima.. Konkretno odnosi se na te sluzbe.
:: Sta ako je 90% stvari sto je predstavljeno u AA deo onog sto je zaista istina
:: Ja vas zato i pitam , neznanje je opasna stvar a biti u neznanju i verovati u isforsirano jednoko je jos opasnije jer se na taj nacin vrsi laksa manipulacija.
:: AA je i nastao kao emisija koja bi trebalo da ostavi trag na ljudima koji mogu da prime signal , koji nisu zakljucani ili koji nekim slucajem mogu i da budu otkljucani tj open minded
:: Neko shvati kao dobru zabavu neko vidi opipljive i jasne dokaze a neko jednostavno i zna sta je istina a sta ne.
:: U svemu ovome sto sam obuhvatio predstavio sam vam vise vrsta ljudi i njihovo percepiranje.Svako od njih je razlicit .. Da li svi mi gresimo i samo ste vi u pravu
:: P.S.AA je jedini serial tog tipa koji je obuhvatio sve oblasti i gde je pokusano da se pojasni na koji nacin bi ti fenomeni mogli da budu prihvaceni.
:: Niko od njih ne tvrdi i ne zeli da tvrdi vec to ostavljaju na nama samim.
:: To je jako bitna stvar sto se ne propagira `to je tako i tako` vec se daje misljenje i ako iza toga mozda postoji i opipljiv dokaz.
:: Ja svakako to dozivljam na svoj nacin..Ali to sam ja a svi smo razliciti kao sto rekoh.
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud
:: :: Svakako, ali mene interesuje vase mishljenje u vezi epizode sa vadjenjem ruda. Mogu li da chujem vashe mishljenje o njoj. Kako edukativno, pa to je shou program? Bas zato sto sam siguran da ne pratite ove domace baljezgarije, tesko mi je da shvatim zasto bas Ancient Aliens??? Da je shomi rekao da prati AA to bih svakako razumeo
Lug blago onome koga rus brani i grk hrani 17.12.2013. 19:51 #532412

broj poruka: 995

AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7

Shomiman Ja sam `vjeru` promenio nakon filma... 17.12.2013. 19:58 #532413

Prometheus... Sada sam `nevjernik`... Etoooo, i serija moze biti `tak`a`...

SkyFire The truth is out there :) 17.12.2013. 20:01 #532417

@Sashai

Ja sam pokusao na veoma opsiran nacin da vam pojasnim situaciju koja je i te kako povezana sa svim o cemu smo polemisali..

Posedujete dokumente tajnih sluzbi? O, ne! Opet je neka budala ostavila sef bez nadzora. Obican svet ne sme da sazna!
Svetska elita svim silama krije tajnu o postojanju vanzemaljske inteligencije, chak postoje kontakti sa njima, dok neko uspeva da se ukurva kroz sistem i snimi emisiju Ancient Aliens, ne bi li obichan svet otvorio ochi, dok izvesni chlan Pc Berze ima tajne dokumente? Ovaj svet mora propasti, ja vam kazem.
Meni ovo malo smesno. Izvinjavam se.

Opet vas podrugljiv stav..Neverovatno je koliko ste zadrti kad moram tako da kazem i koliko terate mak na konac.
Ne znam da li shvatate ali svaki moj pokusaj je u startu propao tako da ne postoji nacin da se nasa konverzacija nastavi a da bude produktivna.
Ko je kriv ? Ja svakako nisam jer nikog ne osudjujem ..

Hipoteticki ? Ne znaci nista a mozda i nije hipoteticki ko ce ga znati..Mozda sam ja u Matrixu a mozda sam stvarno mnogo glup ili sam preinteligentan da sam na granici samog ludila

Sad imam trenutno pametnijih stvari da uradim a ako izdvojim malo vremena za ovo piskaranje po forumu za kasnije mozda se i javim..

Do tad .. Bukvar u ruke ``Ancient Aliens` kao edukativno stivo pa se vidimo do sledeceg prosvetljenja

Superior Technology

xenox Postovani... 17.12.2013. 20:05 #532419

broj poruka: 1408
Ako moze malo krace. Mrzi me da citam sve, a verovatno propustam stogod, citajuci na preskok, sto moze biti od znacaja.

Kratko i jebitacno...

Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570k
3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win XP
Frontier DIVA

sashai Re: The truth is out there :) 17.12.2013. 20:09 #532421

Nece niko ovde pobediti, ja samo hocu da isteram da je jedna epizoda djubre. Molim vas za vase misljenje o toj epizodi. Evo, da ponovim za neupucene. Nekada davno, drevni jelte vanzemaljci su stvorili hiljade i milione Saskvocha/Jetija/StaGod da bi ovi za njih kopali rudu, na planeti Zemlji, dabome. Ogromnu vecinu su pobili, da se ne sazna, jelte, ali ipak je ostao po koji za gledanje, obicno od strane neke domacice koja je posvedocila da je videla Big Futa dok se vozila pored obliznje shume i bez problema to potvrdjuje i pred kamerom lokalne televizije. Zanemarite moj arogantan stav i nipodashtavanje ovog shou programa i sve ostalo i iznesite svoje mishljenje o ovoj epizodi, ako nije preveliki napor, i ako vas nije blam da uopshte pishete bash o toj epizodi, edukativnoj. Zanemarite, bilo je jache od mene. Tajni dokumenti? O boze! Opet jache od mene. Izvinjavam se.
Obecavam da nestajem u mraku kao leteci tanjir ako dobijem odgovor u vezi te epizode. Hvala na saradnji.

:: @Sasha
:: Ja sam pokusao na veoma opsiran nacin da vam pojasnim situaciju koja je i te kako povezana sa svim o cemu smo polemisali.
:: Posedujete dokumente tajnih sluzbi? O, ne! Opet je neka budala ostavila sef bez nadzora. Obican svet ne sme da sazna
:: Svetska elita svim silama krije tajnu o postojanju vanzemaljske inteligencije, chak postoje kontakti sa njima, dok neko uspeva da se ukurva kroz sistem i snimi emisiju Ancient Aliens, ne bi li obichan svet otvorio ochi, dok izvesni chlan Pc Berze ima tajne dokumente? Ovaj svet mora propasti, ja vam kazem
:: Meni ovo malo smesno. Izvinjavam se.
:: Opet vas podrugljiv stav..Neverovatno je koliko ste zadrti kad moram tako da kazem i koliko terate mak na konac
:: Ne znam da li shvatate ali svaki moj pokusaj je u startu propao tako da ne postoji nacin da se nasa konverzacija nastavi a da bude produktivna
:: Ko je kriv ? Ja svakako nisam jer nikog ne osudjujem .
:: Hipoteticki ? Ne znaci nista a mozda i nije hipoteticki ko ce ga znati..Mozda sam ja u Matrixu a mozda sam stvarno mnogo glup ili sam preinteligentan da sam na granici samog ludila
:: Sad imam trenutno pametnijih stvari da uradim a ako izdvojim malo vremena za ovo piskaranje po forumu za kasnije mozda se i javim.
:: Do tad .. Bukvar u ruke ``Ancient Aliens` kao edukativno stivo pa se vidimo do sledeceg prosvetljenja
Shomiman Re: Postovani... 17.12.2013. 20:12 #532423

`...izvesni chlan Pc Berze ima tajne dokumente...` Izvesni, sashai ih divlje osporava...
`Tko` zna sta bi moglo da se desi ako u tome ne `uspije`..?

alrad Najbitnije 17.12.2013. 20:16 #532425

broj poruka: 4868

http://goo.gl/Pj2sLF

sashai Re: Re: Postovani... 17.12.2013. 20:19 #532426

Shteta shto je pobegao... pardon, morao da ode, zbog obaveza. U kom je on tripu? Ima tajna dokumenta? Gleda Drevne vanzemaljce a ne gleda Farmu i Grand Show? Pa sve tri shou emisije su namenjene istoj klijenteli. Sada nista ne razumem. Stvarno je u nekom Matrixu.
Delovao je kao izuzetno inteligentan mladic, cvrsto na zemlji, spreman da brani svoje stavove, i pored moje arogancije i trolovanja, strpljivo da me ukori zbog mojih greshaka a ja sada vise ne znam sa kim sam polemisao. Visok nivo inteligencije a opet prati emisiju za retardirane amere i ine moronizovane zapadnjake? Ladno smo i mi usli u zapadnu civilizaciju. Bez kritike jedemo sta god nam servirali, bila to kaka ili neko remek delo, nama svejedno. A ja ovde lepo godinama ukazujem da smo kao nacija otisli u...

:: `...izvesni chlan Pc Berze ima tajne dokumente...` Izvesn,i sashai ih divlje osporava..
bigbluepro HA HA HA 17.12.2013. 20:24 #532433

broj poruka: 239
STVARNO STE DOBRI...

ZA REKTALNI ALPINIZAM...NARAVNO...

NAPRAVITE KONTEST, PA OBJAVITE REZULTATE...

sashai Re: HA HA HA 17.12.2013. 20:38 #532440

Pitam se ciji li je ovo dupli nalog??? Tesko je pogoditi. Velika slova, nema razmaka posle 3 tacke a onda slucajno razmak posle zareza... Neko bi da minira celu temu i time onemoguci Sky-a da odgovori na pitanje oko izvesne epizode Drevnih vanzemaljaca? Sky, zanemari ovog padobranca i odgovori, cim nadjes vremena. Unapred hvala.

:: STVARNO STE DOBRI..
:: ZA REKTALNI ALPINIZAM...NARAVNO..
:: NAPRAVITE KONTEST, PA OBJAVITE REZULTATE..
vladapsd RE: 17.12.2013. 20:43 #532442

broj poruka: 1016
Sto se tice pomenutog serijala AA, pratim ga od pocetka jer volim emisije tog tipa, kao i klasicne naucnen emisije (through the wormhole i sl.)
@sashai
stvarno se ne secam epizode gde su vanzemaljci (anunaki) pravili jetije?...vec su dosli na Zemlju u potrazi za resursima, zlatom pre svega...
Na Zemlji su zatekli pretece homo sapiensa (homo erectus veovatno...) i pokusali su da ih `ukrote` da rade za njih tj. da kopaju rudu...
Medjutim oni su bili vrlo neposlusni, pa su ih Anunaki genetskim inzenjeringom pretvorili u homo sapiensa (dodavsi im svoje gene) koji je bio poslusniji i pokorniji...
Posto smatras da vanzemaljci ne postoje, molim te objasni mi ko je pisao smaragdne tablice - po meni postoje samo 2 solucije - napredni vanzemaljci ili izuzetno napredna drevna zemaljska civilizacija koja je nekuda nestala...
Takodje, kako su ljudi iz drevnog perioda napravili puma puncu i cuzco?

I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100

STRANA 3 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs