Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Migracija
STRANA 3 OD 5  
nenika2009 Kratko i jasno,ko ce u Raj a ko u Pakao 08.09.2015. 05:05 #602363

status: user
broj poruka: 1083
https://www.youtube.com/watch?v=co6lgoN0tHs

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
micika988 Re: Kratko i jasno,ko ce u Raj a ko u Pakao 08.09.2015. 09:04 #602369

broj poruka: 2091
Kako rece Mahatma Gandhi:

`First they ignore you, then laugh at you, then they fight you, then you win.`

Prvo te ignorisu, potom ti se smeju, potom te napadaju, potom pobedjujes...

https://www.youtube.com/watch?v=hTaKpfqtyzA

`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is
simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level,
to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`

:: https://www.youtube.com/watch?v=co6lgoN0tH
::
Simon72 ... 08.09.2015. 12:21 #602379

broj poruka: 2799
`Gdje ima straha, tu nema vere` Gandi
`Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje.` Hese
`Strah je produžena senka neznanja`
`Ljudi koji mrze, to su najpe glupaci, a zatim i kukavice, ali nikad heroji` Dučić
alrad 08.09.2015. 13:26 #602381

broj poruka: 4873

Ko rano rani, nije ustao popodne.
micika988 @Simon72 08.09.2015. 13:43 #602382

no, nooo, moja draga Simona `mrznja je suvise jaka emocija da bi se trosila na nekog koga ne volis` :).
Ako imas bolju `teoriju zavere` od mog gore pomenutog youtube snimka koji manje vise sazima sve prethodne postove kolega forumasa, slobodno izvoli, prosvetli me. Ako ne, ne bih da se natezem sa `pissing contest` retorikom...

Simon72 ... 08.09.2015. 17:22 #602389

Uvek isto.Cim ljudi nemaju argumente posežu za oprobanim kukavickim potezima.Nemaš pojma o zivotu okružen neznanjem i mržnjom jedino možeš bedu nekom da navuceš.

`Mržnja tako izopači i najširi um, poremeti i najbolje obrazovanje, i iskvari i najčistije srce, da unese nered u celu čovekovu prirodu. Zbog ovog mržnja napravi nekog nemogućim u društvu, a nesnosnim čak i u svojoj sopstvenoj kući. Mržnja, dakle, najpre pogađa onog koji je nosi.` Jovan Dučić
micika988 ... 08.09.2015. 18:12 #602395

@Simona
sta da ti kazem, dotukla si me i moralno i intelektualno, smrc, smrc...

@ostali
dobra tema, steta sto ih nema vise, mada ovo je IT forum pre svega :(

SaskaTelek @Simon72 08.09.2015. 18:27 #602396

broj poruka: 101
Migranti,izbeglice,dodjosi nisu pozeljni ovde .Tacka.Ako promene veru u hriscanstvo nisu pozeljni.Tacka.Ako donesu novac.Nisu pozelnji.Tacka.Ako hoce da se pate ovde,nisu pozelnji.Tacka.Nisu pozeljni nikako i ni u kom slucaju.Tacka.

U Arapskim zemljama dodjosi,migranti,izbeglice itd.takodje nisu pozeljni cak i iste vere.Srbin u UAE NE MOZE postati drzavljanin nikako,ni po rodjenju ,ni po zenidbi-udaji,nikako,oni svoje cuvaju a mi gledamo na nasu zemlju kao na Geografski prostor a ne na suverenu teritoriju.Ne moze da postane Sirijac,Avganistanac,Etiopljanin ili Sudanac clan naseg drustva zato sto ce u 2-3 generaciji biti frustriran drustvenim polozajem i biti laka meta za RADIKALIZACIJU Tacka.

VOLIM APPLE

MaliAbner Re: @Simon72 08.09.2015. 18:39 #602398

broj poruka: 7779
Jebo te APPLE !!!

Citat:
`Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`

:: Migranti,izbeglice,dodjosi nisu pozeljni ovde .Tacka.Ako promene veru u hriscanstvo nisu pozeljni.Tacka.Ako donesu novac.Nisu pozelnji.Tacka.Ako hoce da se pate ovde,nisu pozelnji.Tacka.Nisu pozeljni nikako i ni u kom slucaju.Tacka
:: U Arapskim zemljama dodjosi,migranti,izbeglice itd.takodje nisu pozeljni cak i iste vere.Srbin u UAE NE MOZE postati drzavljanin nikako,ni po rodjenju ,ni po zenidbi-udaji,nikako,oni svoje cuvaju a mi gledamo na nasu zemlju kao na Geografski prostor a ne na suverenu teritoriju.Ne moze da postane Sirijac,Avganistanac,Etiopljanin ili Sudanac clan naseg drustva zato sto ce u 2-3 generaciji biti frustriran drustvenim polozajem i biti laka meta za RADIKALIZACIJU Tacka
:: VOLIM APPLE
bosh Niti se razumem niti me zanima politika 08.09.2015. 18:42 #602399

broj poruka: 1332
Samo sto znam i milsim da je kraj blizu,narod je ustao na narod...Covek ne moze da vlada nad covekom a da bude dobro.
Jos pre par godina muslimani su rekli da ce `osvojiti` svet,to se polako i desava.Velike sile kao sto su Amerika i Rusija itd. sve je to monopol,Ja cu tebi to uzeti ti meni to.Ovaj se udruzi sa ovim da srusi onog i tako u krug.Ljudi su samo kolateralna steta u svemu tome.Cini se meni da mi vidimo samo povrsinski ono sto velikani i zele da vidimo.Nznm dal` je tacno ali citao sam da oko 200 ljudi vodi iliti vlada svetom,a da ih ni ne znamo.Sta god da smo i ko god a smo,ovo nece izaci na dobro.Ovo stanje u svetu se ne moze popraviti...Gledam na vestima,zao mi je te dece i ljudi kakvi god da su...Ipak smo ljudi,spavati na mokrom i hladnom...Velikani se bore za resurse(kojih ima sve manje) i teritorije.Videcemo kako ce se sve ovo zavrsiti.Ljudi su pijuni,jako jako mali,bore se za nesto sto nepostoji...Igra koja nema kraja,ne shvatamo koliko smo mali i iskoristavani,drugi obecavaju nesto a mi svi ko pilici za kokoskom :)

Izvinjavam se ako ovo nije tacno ili se neko ne slaze sa ovim,ali to je moje misljenje...

Asus CUcore 6770 1gb
msi 870-c45
2x2 kingston hyperX blu 1600mhz
athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3)
Hitachi 500gb
SSD SP 120gb
lc600h

SaskaTelek @MaliAbner 08.09.2015. 19:32 #602408

Jebala te Malezija i mudzahedini.

VOLIM APPLE

gilopile ... 08.09.2015. 19:37 #602409

broj poruka: 9459
Jebali vas migranti!!

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

micika988 @bosh 08.09.2015. 21:04 #602415

ne mozes drugome pomoci ako sebe ne mozes da prehranis - vrlo prosto rezonovanje. Nisu bez razloga postojale kontrolisane migracije u tzv. zemlje I sveta. Moras da prodjes obuku, pokazes volju i resenost da se prilagodis drustvenim normama zemlje u koju dolazis, prihvatis njene granice, jezik i kulturu. To ti i definise jednu naciju - granice, jezik i kultura. Ovo sto se danas radi moze samo da rezultuje u totalni kolaps i anarhiju. Malo po malo pa izrone vesti tipa:

http://tinyurl.com/qdloxtx

Ovo nisu migracije, vec osvajacki pohodi pod nazovi velom seoba. Koliko ce samo trebati da dodje do verskih i civilizacijskih raskola pridoslih i onih koji su tu bili vekovima, ako ne hiljadama godina?

Kako rece jedan radio voditelj kad ti preko noci dodje 2000 uljeza u selo/grad koji broji 1000 ljudi i vlasti ti kazu da ih moras prihvatiti, hraniti ko da su ti rod rodjeni, sta mislis kakva ce biti reakcija starosedelaca?

Nema te sile ili vojske koja ce moci da te privoli da radis ono sto se kosi sa zdravim razumom. Kada se zalihe hrane istrose i cene osnovnih namirnica predju 50% kupovne moci, neredi ce izbiti na sve strane, a migranti ce biti prvi na udaru kao uzrok svih nedaca - stecenih i novonastalih. Evropa ima da gori ukoliko se ove nzv. seobe ne zaustave...

nenika2009 Žele osvetu: Preko 4 000 militanata ušlo u Evropu kao izbeglice 08.09.2015. 22:22 #602419

http://www.vestinet.rs/tema-dana/zele-osvetu-preko-4-000-militanata-uslo-u-evropu-kao-izbeglice

Sarajevski Imam Nezim Halilović Muderis hutbom pozvao teroriste da u ime Alaha napadnu RS

http://www.vestinet.rs/u-fokusu/sarajevski-imam-nezim-halilovic-muderis-hutbom-pozvao-teroriste-da-u-ime-alaha-napadnu-rs

Simon72 ... 09.09.2015. 04:55 #602434

`Nisu problem budale vec oni koji ćutanjem dozvoljavaju da se nešto mimo njihove volje dešava`

nenika2009 Re: ... 09.09.2015. 07:46 #602436

Problem su ljudi na vlasti koji primaju novac od stranih i domacih raznoraznih donatora i rade sve sto im ovi govore da urade.Pa i zakone donose u skladu sa zeljma donatora.

:: `Nisu problem budale vec oni koji ćutanjem dozvoljavaju da se nešto mimo njihove volje dešava
bosh Re: @bosh 09.09.2015. 07:50 #602437

broj poruka: 1332
To stoji,ali kad pomognes ljudima kojima treba pomoc,drugi ce na Srbiju gledati bolje,moze a i ne mora bit` :)Svako pomaze u svojoj mogucnosti,koliko god moze jelte.Ovo nece zavrsiti na dobro,muslimane bas retko ko voli...Problem je u tome sto se njihovi obicaji i religija bas razlikuju od nase.I to nikad necemo prihvatiti kao svoje,kao sto si tii vec napomenuo.Kod nas se mrze katolici i pravoslavci koji nastali od jedne religije koja se podelila,a kamoli da volimo allaha :)
`Svi smo mi ljudi,ali retko ko je covek`. Moje misljenje cak i ako nekoga ne volimo i nije nam prijatelj,trebamo pomoci u nevolji.Dati malo hrane,odecu,bilo sta moze pomoci toj decici koja jadna ni ne znaju sta se desava.Mnogi od nas Srba zna kako je kad bezis :)Hrvati nas mrze kao i mi njih,ali opet je bilo dobrih ljudi koji su pomogli nama u nevolji...Te male stvari nas i drze,ta nada da jos uvek ima dobrih ljudi na ovom usranom i bezobraznom svetu.

Asus CUcore 6770 1gb
msi 870-c45
2x2 kingston hyperX blu 1600mhz
athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3)
Hitachi 500gb
SSD SP 120gb
lc600h

:: ne mozes drugome pomoci ako sebe ne mozes da prehranis - vrlo prosto rezonovanje. Nisu bez razloga postojale kontrolisane migracije u tzv. zemlje I sveta. Moras da prodjes obuku, pokazes volju i resenost da se prilagodis drustvenim normama zemlje u koju dolazis, prihvatis njene granice, jezik i kulturu. To ti i definise jednu naciju - granice, jezik i kultura. Ovo sto se danas radi moze samo da rezultuje u totalni kolaps i anarhiju. Malo po malo pa izrone vesti tipa
:: http://tinyurl.com/qdloxt
:: Ovo nisu migracije, vec osvajacki pohodi pod nazovi velom seoba. Koliko ce samo trebati da dodje do verskih i civilizacijskih raskola pridoslih i onih koji su tu bili vekovima, ako ne hiljadama godina
:: Kako rece jedan radio voditelj kad ti preko noci dodje 2000 uljeza u selo/grad koji broji 1000 ljudi i vlasti ti kazu da ih moras prihvatiti, hraniti ko da su ti rod rodjeni, sta mislis kakva ce biti reakcija starosedelaca
:: Nema te sile ili vojske koja ce moci da te privoli da radis ono sto se kosi sa zdravim razumom. Kada se zalihe hrane istrose i cene osnovnih namirnica predju 50% kupovne moci, neredi ce izbiti na sve strane, a migranti ce biti prvi na udaru kao uzrok svih nedaca - stecenih i novonastalih. Evropa ima da gori ukoliko se ove nzv. seobe ne zaustave..
:: `The aim of public education is not to spread enlightement at all. It i
:: simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level
:: to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
SaskaTelek Da zavrsimo ovu farsu 09.09.2015. 07:56 #602438

Slika: http://i.imgur.com/Dvhh3UA.jpg?1

Ko podrzava ove neka ih podrzava . Pozdrav

VOLIM APPLE

MaliAbner Re: Žele osvetu: Preko 4 000 militanata ušlo u Evropu kao izbeglice 09.09.2015. 08:01 #602439

broj poruka: 7779
@nenika2009
Pa gde nadje one stranice da citiras...
I konkretno kakve veze oni imaju sa imigrantima...

Kad pogledas sve tri svete knjige nigde ne pise da je Bog stvorio religiju i hramove da mu se u njima `vernici` klanjaju...

Povrh svega treba posebno obratiti paznju na protok novca... odakle stize, na koje racune se uplacuje, kome se u kom procentu deli... tada sve postaje daleko jasnijed... tada se zna cega se treba cuvati i na sta treba udarati...

Kao sto kaze Glenn McCoy `Black lives matter, IF killed by white!` kad sve sagledas u pravom svetlu a ne onako kako ti je prezentovano shtis da nije sve B&W...

@SaskaTelek
Koji mudzahedini, ove beogradske `cke, buduci da sam evo vec 26 meseci u otecestvu...
A kad si vec spomenuo Maleziju da samo znas kako vlada tamo resava problem sa ekstremistima svih religiJskih frakcija... kad je Bozic onda su patrole oko crkava, kad je Bajram onda su patrole oko dzamija, kad je Divali onda su oko indijanskih hramova, oni koji ne zele da slusaju prvo ih peku oci i grla, zatim bezbolenim palicama tuku tikve, a na kraju za one kojima prethodne blage mere ne `mogu nista` sledi `6 feet under`... kukolj treba cistiti ma koje vere bio...

To neces videti u Balkanskom Vilajetu ni pod jednom vlascu, ZASTO ?
Zato sto je najlakse vodu mutiti i zatim ribu rukom vaditi, prosto ne moras da znas da pecas...

Citat:
`Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`

:: http://www.vestinet.rs/tema-dana/zele-osvetu-preko-4-000-militanata-uslo-u-evropu-kao-izbeglic
:: Sarajevski Imam Nezim Halilović Muderis hutbom pozvao teroriste da u ime Alaha napadnu R
:: http://www.vestinet.rs/u-fokusu/sarajevski-imam-nezim-halilovic-muderis-hutbom-pozvao-teroriste-da-u-ime-alaha-napadnu-r
Simon72 ... 09.09.2015. 13:11 #602451

Mržnja paranoika onih pravih ali i lažnih se zasniva na neznanju i plasiranju laži.
Pre nekoliko dana Fejsbukom se munjevito proširila fotografija na kojoj se vidi jedan od izbeglica na granici Srbije i Makedonije, dok se na drugoj polovini iste fotografije nalazi muškarac sa puškom u rukama. Ispod se našao komentar: `Sećate se ovog momka? Pozirao je na fotografijama ISIS-a, a sada je `izbeglica`. Jesmo li naivni ili šta?`
Desetine hiljada komentara odobravanja, kao i više od 70 hiljada `lajkova` dobila je ova fotografija. Sve bi to bilo u redu, da u pitanju nije ksenofobični pir nekog zaludnog Fejsbuk komentatora. Štaviše, izbeglica na slici ima sva potrebna dokumenta, a čak su i UN potvrdile da se radi o osobi koja je oterana iz svog doma u Siriji. Reč je o Laitu al-Salehu, bivšem pripadniku sirijske vojske. Odatle slika sa oružjem, iz perioda dok se borio protiv ISIS-a.
http://goo.gl/R09H4J

micika988 ... 09.09.2015. 13:43 #602454

el o ovo fino drustvance glorifikujes:

http://www.youtube.com/watch?v=ZrSGZswoeL8

ili mozda:

http://tinyurl.com/pu4uoww

Sada je mera reda velicine stotine hiljada, a kada se osile, slede milioni, pa desetine miliona. Kada se popune mesta u zemljama koje predvode Evorpu evo ih i kod nas.
Ti prvi bi trebao da primis bar 30-tak cisto da pokazes kako si fino/liberalno vaspitan. Ni mrava ne bi zgazio. Mada budi siguran, kada postanu vecina u slobodno vreme bices im cest gost dok igraju bocanje. Sa jednim malim izuzetkom, jedna od kugla koju treba pogoditi bice tvoja glava...

p.s.

https://www.youtube.com/watch?v=-BDqzmG-rH8

SaskaTelek ::: 09.09.2015. 15:27 #602457

1.generacija izbeglica je zahvalna na prijemu i ne pravi probleme ali se razmnozava kao zecevi.
2.generacija izbeglica ne moze se asimilirati u EU drustvo i oseca frustraciju gledajuci bogate kako zive pored njih.
3.generacija izbeglica se radikalizuje,vraca svojim korenima i pocinje terorom da otima od starosedelaca.
4.generacija dize dzamije i crne zastave u EU.

Mi se sa njima borimo vekovima i bili smo jedina odbrana Evrope jos od Otomanskog carstva.Mi ih znamo kako disu i zato nismo magarci i naivcine kao oni.Tacka.

Da su dobri,Izrael ne bi dizao 7 metara zid prema svim komsijama.Ucite od tog naroda kako opstaje hiljadama godina u neprijateljskom okruzenju.

VOLIM APPLE

Simon72 ... 09.09.2015. 16:09 #602459

https://goo.gl/4YTCJ6

micika988 ... 09.09.2015. 18:07 #602466

ajde idi setaj kera i pleti helanke ili jos bolje unajmi nekog od tebi dragih pridoslica da to rade za tebe.
Kolektivna svest se budi hteo ti to da priznas ili ne, a mali trolici ko sto si ti ce biti izbunareni pre ili kasnije. Stace se na rep i ovim novim azdahama sa sve giljotinom pri ruci :)...

nenika2009 POCELO JE 09.09.2015. 18:23 #602470

Za ne informisane,Shabatna godina,pocela je semtembra 2015 godine.To je SEDAM godina ZLA.

Pakleni plan: Albanci sa juga Srbije u subotu planiraju da Bujanovac, Preševo i Medveđu proglase asocijacijom opština!

http://www.vestinet.rs/u-fokusu/pakleni-plan-albanci-sa-juga-srbije-u-subotu-planiraju-da-bujanovac-presevo-i-medvedu-proglase-asocijacijom-opstina

RUSKA ARMADA STIŽE U SIRIJU: Putin poslao razarače, avione i pešadiju, NATO digao uzbunu!

http://www.kurir.rs/planeta/ruska-armada-stize-u-siriju-putin-poslao-razarace-avione-i-pesadiju-nato-digao-uzbunu-clanak-1925707

STRANA 3 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647751.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs