Film je golo govno. Ko je pročitao knjigu, pa nažalost odgledao film, znaće o čemu pričam.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech V7
Normalno da ne može film da bude bolji od knjige, ali ako se već odluče da ekranizuju knjigu, onda treba da prenesu što više iz knjige, a ne da izostave pola, a pola od druge polovine ispričaju na svoj (pojednostavljeni) način. Šta na kraju ostane? Praktično ništa. A Hipnotizer je mnogo dobra knjiga, da bi imala ovako lošu ekranizaciju.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech V7
Odgledao sam Horns sa Harry Potter-om u glavnoj ulozi. Mislio sam da je film los ali je interesantan jer govori o devijantnosti ljudske civilizacije, ono sto se ne vidi na prvi mah.
Sto se tice glume glavnog lika, nije me bas odusevio. Rekao bih da i nije bas tako kvalitetan i talentovan glumac. Sto se proslavio, proslavio se dok je jos bio klinac.
Onako, nije los. Pocetak mi je ok, ali kasnije mi je malo konfuzan. Nisam uopste ocekivao da ce ici u tom nekom `isterivac pravde` pravcu. Mozda zato sto sam greskom mislio da je Sci-fi, pa sam ocekivao svasta :D
Odgledah dugoocekivan Gone Girl. Dobar je film. Lepo spakovan. Drago mi je sto nisu uradili seriju od 5 sezona po ovom scenariju, a bas bio pogodan za tako nesto :)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647776. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.