To sto se pojavilo je 1080p web-dl verzija, i generalno takve verzije su skroz korektne. Naravno ne moze da se meri sa 1080p DTS od desetak gigabajta i vise, ali ko ne mari za tolikom perfekcijom skroz je OK za gledanje.
EDIT: Inace 1080p WEB-DL je cesto dosta bolja opcija nego opste prihvaceni i poznati ripovi od Yify-a.
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD Samsung 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium
:: Mislis na ovu verziju od 2.94GB :: :: To se zaobilazi :: :: :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: :: :: http://www.imdb.com/title/tt2911666 :: :: :: :: Asus CUcore 6770 1g :: :: msi 870-c4 :: :: 2x2 kingston hyperX blu 1600mh :: :: athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3 :: :: Hitachi 500g :: :: SSD SP 120g :: :: lc600 :: :: :: :: :: ::
Razumem te! I ja isto kada je neki blokbaster u pitanju, pogotovo neki sci fi, to jednostavno mora da je 1080p i obavezno sa DTS zvukom, kako bi uposlio tv i Z-5500 kako dolikuje, i uzivao u projekciji. .)
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD Samsung 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium
:: @Shon :: :: Bas tako, za sve receno si u pravu, ali ja ipak marim za `tolikom perfekcijom` :: :: Jbg :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: ::
pogledajte ovaj film i sasvim drugačije ćete videti rat: http://www.imdb.com/title/tt2084970/ takozvana `ratna sreća` nije sreća već matematika, kombinatorika, analiza i doziranje podataka taman toliko da liči na `ratnu sreću` a da si uvek u maloj ali dovoljnoj prednosti da taj rat i na kraju dobiješ. Žrtve nisu bitne, jer malim žrtvovanjem, ustvari spasavaš veliki broj života skraćivanjem trajanja rata. kao šah!
Појавио се добар снимак. Ово је филм који се гледа у даху, филм који је оставио на мене такав утисак да верујем да ћу данима размишљати о њему. После филма Shutter Island нешто најбоље што сам одгледао.
Ni u jednom filmu nisam video vise nelogicnosti. Bas sam fan sci-fi kategorije i ne ocekujem previse neke logike, ali ono me je bas nasmejalo. Doduse efekti su, kao i u svim ostalim slicnim filmovima koji su izasli protekle godine vrhunski, ali price bez..
fx6300 | 990fxa-ud3 rev4.0 | Samsung 840 EVO | 4Gb @ 1866 | gtx 460 Hawk | Seasonic X-series 650KM3 dead silent pc
Nisu nelogicnosti vec su se suviše upleli u kompleksnost price a nisu dobro to odradili. Najiritantniji je njegovo postojanje u nekom paradoksalnom prostoru plakara.
Prostor vreme daje svakakvi moguci ishod i to nije problem. Problem je loše isprican upravo taj deo u filmu.Deluje suviše nedoreceno ali ne tako da ostavlja na razmišljanje vec na podsmeh.
Ne žalim da ulazim u naučni deo, ali meni film deluje kao omaž na Odiseju u svemiru, odrađenu kako treba, a ne ono Kjubrikovo nedorečeno smaranje. Film traje jedno 40 minuta duže, a možeš da ga odgledaš u jednom dahu, dok Odiseju možeš slobodno da prebaciš na poslednji 20-30 minuta i da se još više razočaraš kad pročitaš knjigu.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech V7
:: Prostor vreme daje svakakvi moguci ishod i to nije problem :: Problem je loše isprican upravo taj deo u filmu.Deluje suviše nedoreceno ali ne tako da ostavlja na razmišljanje vec na podsmeh
Ja sam se vala baš nasmejao kad su se vratili na brod posle dva sata provedena na onoj planeti, a crnja ih je tu čekao 24 godine.
E pa ja sam malo stariji, meni Odiseja i dan danas izaziva zmarce kad gledam, daleko vise nego Interstelar, mada je Interstelar dobar film. Probaj igricu Lifeless planet, mislim da ce ti se mnogo dopasti ako volis stvari na foru interstelara. poz
:: Ne žalim da ulazim u naučni deo, ali meni film deluje kao omaž na Odiseju u svemiru, odrađenu kako treba, a ne ono Kjubrikovo nedorečeno smaranje. Film traje jedno 40 minuta duže, a možeš da ga odgledaš u jednom dahu, dok Odiseju možeš slobodno da prebaciš na poslednji 20-30 minuta i da se još više razočaraš kad pročitaš knjigu :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech V :: :: ::
ovamo users na imdb su vecina rekli da je film cisto gubljenje vremena, pregledao sam jedno 4 5 strane, na svim stranama je uglavnom receno da se previse digla halabuka oko filma koji nije nista posebno, ima na strani mozda jedan 2 korisnika koji su rekli da je `master-peace` totalne suprotnosti u odnosu na ono sto je vecina napisala
za ovaj iznad Nightcrawler vecina napisali da je dobar...
Ne bih kao relevantnu i merodavnu referencu uzeo ono što useri napišu, jer useri mogu, ali i ne moraju imati dobar ukus. Sa druge strane, zvanična kritika, od strane filmskih kritičara (postoji izvesna referenca u filmu koja o tome govori, onako kako je vidi režiser) predstavlja autohtono telo, koje takođe može imati varijacije u svojim impresijama, ali je oblast definisanosti istih, naravno uža. Nije mi cilj da pljujem jedne, niti da hvalim druge, ali za film koji ima odličan scenario, kompleksan i slojevit, unikatnu režiju, dobru glumačku postavu, ne vidim kako je moguće napisati nešto poput `gubljenje vremena`.
@operator Ti si se prvi probudio iz razloga što tvoja podsvest nije mogla da ostane ravnodušna prema takvom zaključku, pa je pokušala da te probudi na vreme, kako bi film odgledao do kraja. Nažalost, nije uspela u tome, jer ste tvrdoglavo prigrlili san, pa ste svi nagrađeni - kašnjenjem na posao. :)
:: ovamo users na imdb su vecina rekli da je film cisto gubljenje vremena, pregledao sam jedno 4 5 strane, na svim stranama je uglavnom receno da se previse digla halabuka oko filma koji nije nista posebno, ima na strani mozda jedan 2 korisnika koji su rekli da je `master-peace` totalne suprotnosti u odnosu na ono sto je vecina napisal :: :: za ovaj iznad Nightcrawler vecina napisali da je dobar.. :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: http://www.imdb.com/title/tt2562232/?ref_=nv_sr_ :: :: :: :: Obavezno pogledati :: :: :: :: Intel® i7 4820K | Corsair H55 | Asus X79 Sabertooth | Gigabyte R9 280X & Sapphire 7970 Dual-X | 4x4GB Crucial Ballistix Tactical Tracer | Philips 32PFL3017 32`` | Corsair 600T | Enermax Revolution87+ 850W :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647778. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.