Rado gledam filmove sa Katherine Heigl, ali ovaj je tesko njesra. Isto kao poslednji sa J.Statham-om.. Wild Card.
:: http://www.imdb.com/title/tt2802136 :: :: Film je nekako blesav i neobican :: Do sad nisam video Katherine Heigl u ovakvoj ulozi :: :: Za ubijanje dosadnog popodneva ili slobodnog vikenda moze da prodje :: ::
:: Rado gledam filmove sa Katherine Heigl, ali ovaj je tesko njesra. Isto kao poslednji sa J.Statham-om.. Wild Card :: :: :: :: http://www.imdb.com/title/tt2802136 :: :: :: :: Film je nekako blesav i neobican :: :: Do sad nisam video Katherine Heigl u ovakvoj ulozi :: :: :: :: Za ubijanje dosadnog popodneva ili slobodnog vikenda moze da prodje :: :: :: ::
:: meni se wild card dopao .- :: :: Intel i5 3570 :: Intel DZ77BH-55 :: 16GB Hyperx @160 :: 120GB SS :: :: :: :: Rado gledam filmove sa Katherine Heigl, ali ovaj je tesko njesra. Isto kao poslednji sa J.Statham-om.. Wild Card :: :: :: :: :: :: :: http://www.imdb.com/title/tt2802136 :: :: :: :: :: :: Film je nekako blesav i neobican :: :: :: Do sad nisam video Katherine Heigl u ovakvoj ulozi :: :: :: :: :: :: Za ubijanje dosadnog popodneva ili slobodnog vikenda moze da prodje :: :: :: :: :: ::
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 4x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w Samsung ue40eh5000 logitech mk320
Probao sam da gledam Hunger games, nakon 15 min odustao od smora. Retko kad se desi cak i trash film da ne mogu da pogledam ali ovaj me je umorio do smrti :-/
i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
@Peki 22 Hvala za preporuku za filmove. Rijetko da mi je neko predložio 3 filma i da su svi toliko dobri da niko od nas nije zaspao sinoć. A i dobio sam danas nagradu :D @DaSickSyst Reci mi samo kako si uspio Birdmana ga pogledaš 15 minuta, a nisi zaspao ? Čestitam. Društvo kod mene će ga sačuvati, ako budu imali problema da zaspu. :D Cpu: AMD PII955 Cooler: Omicron HG-232 Mbo: Gigabyte GA-770T-D3L GPU: AMD Sapphire Radeon R9 285 2 GB GDDR5 HDD: 3xRed WD30EFRX,4xWDC WD10EALX Ram:2x4 GB PC 2400 Kingston Case:Cube Merlok PSU:Enermax EPM750AWT
praise Lilith,praise Jesus,Praise Moses`s cock I`m born again
17.03.2015. 14:36
status: user broj poruka: 227
praise tv shows..better call saul,American crime,the originals,justified,Battle Creek,black sails,Empire neki moj top izbor trenutno u nedostatku konkretnih filmova,sta znam,a gledao sam i neke serije vise puta zaredom,e sad su zavrsene msm Arkham,Gang related,Supernatural,grimm..,game of thrones krece od 22 aprila valjda,the walking dead sam pratio do mozda trece cetvrte sezone,vampire diaries su soft core feget genre,ali svako ima pravo na svoj izbor,smatram da postoji dosta dobrih serija za koje nismo ni svesni jer ne mozes sve pohvatati,i nebi bilo lose da ubacujete nazive novo otkrivenih kao i kratak opis istih :) Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king
Odgledao sam ovaj sinoc i nije los,msm extenzija je bila web rip ali je slika skroz ok i film je dobar nije cista 10ka ali preporuka http://www.imdb.com/title/tt1121096/
Evo mogu da se nadovezem na listu serija koje sam napisao u prethodnom postu,..Gangland Undercover,Vikings,nisam pominjao neke starije kao sto su:Breaking Bad,True Blood,Game of Thrones Itd...
Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king
@Operator Odgledao sam ga sa uživanjem, sam ambijent koji pravi ona muzika u filmu i scenografija koja mi je skroz relaksirajuća, ali ne dosadna... Nisam tražio nikakvu skrivenu poruku filma već sam uživao u vrlo jednostavnoj radnji i lepo dočaranoj atmosveri... Film je jednostavno dobar. Dok su me na primer smorili i nikad do kraja nisam odgledao: gospodara prstenova 3, insepšn, avatara i još tako neke popularne paljevinske blokbasterčiće.
Ja sam druže zaspao kao klada. Jednostavno previše monotono za moj ukus. Imam takve dijaloge u staračkom domu, ako ih poželim. Do sada, ni jednom nisam imao takav gušt da sam otišao u starački dom. Crtići za djecu do 5 godina, imaju bar nekakvu poentu. Ovaj film... Mentalni sklop je u pitanju. O ukusima ne vrijedi raspravljati. Jedino se ograđujem od turbofolka. To mi razgrađuje moždane sinapse. Maksimalno, Dragana Mirković.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Hunger games nisam odgledao do kraja,na pola se totalno smorio,i prekinuo pola sata do kraja,prosto nisam vise mogao.Prvi je sa druge strane bio ok.Exodus takodje nisam mogao do kraja,nzm,toliko izlizana i poznata prica,pa plus ocajno (po meni)odradjen film.Iako je Bale po meni jedan od najboljih glumaca danasnjice ovo je bilo katastrofa.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647779. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.