Meni je bas dobra, nego ljudi ocekuju ne znam ni ja sta posle prve, odgledaju je sa uzivanjem i posle daju negativne kritike. Ocekujem da ce treca biti nesto novo i jos bolja.
:: :: Svi kukaju na tu drugu sezonu kako je ocajna itd. Ocekivao sam tezak trash, ali uopste nije tako, solidna je druga sezona, naravno, prva je bolja :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Sto se tice druge sezone meni je super legla, odlicna je. Mislim da je problem to sto je ljudima tesko palo da nema Metjua i onakve zajebancije od price kao u prvoj sezoni, odnosno dosta ljudi je nesvesno, verovatno, ocekivalo nekakav nastavak, a to ovde nije slucaj, niti su price povezane, niti likovi, ma nista, totalno dve razlicite stvari, a i to je tako i bilo najavljeno odmah po zavrsetku prve sezone. Ako neko tek pocinje da gleda, apsolutno nema nikakve veze kojim redosledom ce, odnosno prvu ili drugu sezonu prvo.
Meni se bas svidelo sto su zavrsili pricu u prvoj sezoni, umesto da je otegnu do tamo negde osme.. A negde sam procitao da se opet pojavljuju Mekonagi i HerLson u trecoj
:: Sto se tice druge sezone meni je super legla, odlicna je. Mislim da je problem to sto je ljudima tesko palo da nema Metjua i onakve zajebancije od price kao u prvoj sezoni, odnosno dosta ljudi je nesvesno, verovatno, ocekivalo nekakav nastavak, a to ovde nije slucaj, niti su price povezane, niti likovi, ma nista, totalno dve razlicite stvari, a i to je tako i bilo najavljeno odmah po zavrsetku prve sezone. :: Ako neko tek pocinje da gleda, apsolutno nema nikakve veze kojim redosledom ce, odnosno prvu ili drugu sezonu prvo :: :: Isti slucaj ocekujem i sa, takodje odlicnom, serijom Fargo :: http://www.imdb.com/title/tt2802850/?ref_=chttvtp_tt_2 :: :: AMD FX-8350 + Noctua NH-D1 :: MSI 990FXA-GD8 :: Kingston 16GB 1600MHz Hyper Gre :: MSI GTX780 Lightnin :: Dell U2412M + LG D2343 3 :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: Creative X-Fi Titanium + Z-5500 :: ::
Pazi, njih dvojica su producenti serije, sto ce reci da su non stop tu negde, bilo u pozadini ili u glavnim ulogama. Ko zna, sve je moguce, iskreno voleo bih opet da ih gledam, genijalno su odglumili u prvoj sezoni. Cekamo svakako zvanicno saopstenje pa da vidimo.
Ako nisi gledao Fargo, obavezno.
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-5500
:: Meni se bas svidelo sto su zavrsili pricu u prvoj sezoni, umesto da je otegnu do tamo negde osme.. A negde sam procitao da se opet pojavljuju Mekonagi i HerLson u treco :: :: :: :: Sto se tice druge sezone meni je super legla, odlicna je. Mislim da je problem to sto je ljudima tesko palo da nema Metjua i onakve zajebancije od price kao u prvoj sezoni, odnosno dosta ljudi je nesvesno, verovatno, ocekivalo nekakav nastavak, a to ovde nije slucaj, niti su price povezane, niti likovi, ma nista, totalno dve razlicite stvari, a i to je tako i bilo najavljeno odmah po zavrsetku prve sezone. :: :: Ako neko tek pocinje da gleda, apsolutno nema nikakve veze kojim redosledom ce, odnosno prvu ili drugu sezonu prvo :: :: :: :: Isti slucaj ocekujem i sa, takodje odlicnom, serijom Fargo :: :: http://www.imdb.com/title/tt2802850/?ref_=chttvtp_tt_2 :: :: :: :: AMD FX-8350 + Noctua NH-D1 :: :: MSI 990FXA-GD8 :: :: Kingston 16GB 1600MHz Hyper Gre :: :: MSI GTX780 Lightnin :: :: Dell U2412M + LG D2343 3 :: :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: :: Creative X-Fi Titanium + Z-5500 :: :: :: ::
Da, znam, smesan mi je bio Harrelson sa njegovim cuvenim grimasama tokom cele sezone:) Krenuo sam u skidanje, ne znam sta cu pre, Fargo, Homeland, Boardwalk Empire, House of cards, Boardwalk Empire.. ako si neke gledao, daj utiske, sve imaju dobre ocene, a mozda je neka dosadna sa sporim odvijanjem radnje itd., pa da preskocim
:: Pazi, njih dvojica su producenti serije, sto ce reci da su non stop tu negde, bilo u pozadini ili u glavnim ulogama. Ko zna, sve je moguce, iskreno voleo bih opet da ih gledam, genijalno su odglumili u prvoj sezoni. Cekamo svakako zvanicno saopstenje pa da vidimo :: :: Ako nisi gledao Fargo, obavezno :: ::
Sve sto si naveo, Fargo, Homeland, Boardwalk Empire, House of cards, sam vec odgledao i pratim ih redovno svake godine kako izlazi nova sezona. Sve sto si naveo su vrhunske serije. Boardwalk Empire je zavrsena i bas mi je nekako krivo, jer je vrhunska serija, videces i sam, ali bilo je dosta sezona i verovatno nisu zeleli vise da je crpe pa da onda ode u drugom smeru. House of cards odlicna politicka serija, ko to voli, ja sam uzivao. Homeland je po malo dosadna posle druge sezone, sve se vrti oko iste price i tako u krug, nije losa svakako, ali smatram da su trebali malo vise da je razvijaju u nekim drugim smerovima.
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-5500
:: Da, znam, smesan mi je bio Harrelson sa njegovim cuvenim grimasama tokom cele sezone: :: Krenuo sam u skidanje, ne znam sta cu pre, Fargo, Homeland, Boardwalk Empire, House of cards, Boardwalk Empire.. ako si neke gledao, daj utiske, sve imaju dobre ocene, a mozda je neka dosadna sa sporim odvijanjem radnje itd., pa da preskoci :: :: :: :: Pazi, njih dvojica su producenti serije, sto ce reci da su non stop tu negde, bilo u pozadini ili u glavnim ulogama. Ko zna, sve je moguce, iskreno voleo bih opet da ih gledam, genijalno su odglumili u prvoj sezoni. Cekamo svakako zvanicno saopstenje pa da vidimo :: :: :: :: Ako nisi gledao Fargo, obavezno :: :: :: ::
Gledaću onda, za cards, ne volim baš tu tematiku, ali ako kažeš da je dobra, pogledaću, pa ako mi ne odgovara, lako ću prestati, za ovu drugu Homeland zanimljiva mi je priča i sa slika. Skinuo sam i par epizoda novijih serija tipa Killerjoys, Agent Carter, itd., stvarno ima puno. Filmove sam maltene batalio, samo neke omiljene žanrove i to je to.
:: Sve sto si naveo, Fargo, Homeland, Boardwalk Empire, House of cards, sam vec odgledao i pratim ih redovno svake godine kako izlazi nova sezona :: Sve sto si naveo su vrhunske serije. :: Boardwalk Empire je zavrsena i bas mi je nekako krivo, jer je vrhunska serija, videces i sam, ali bilo je dosta sezona i verovatno nisu zeleli vise da je crpe pa da onda ode u drugom smeru :: House of cards odlicna politicka serija, ko to voli, ja sam uzivao :: Homeland je po malo dosadna posle druge sezone, sve se vrti oko iste price i tako u krug, nije losa svakako, ali smatram da su trebali malo vise da je razvijaju u nekim drugim smerovima ::
:: Meni je bas dobra, nego ljudi ocekuju ne znam ni ja sta posle prve, odgledaju je sa uzivanjem i posle daju negativne kritike. Ocekujem da ce treca biti nesto novo i jos bolja :: :: :: :: :: :: Svi kukaju na tu drugu sezonu kako je ocajna itd. Ocekivao sam tezak trash, ali uopste nije tako, solidna je druga sezona, naravno, prva je bolja :: :: :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Da, znam, smesan mi je bio Harrelson sa njegovim cuvenim grimasama tokom cele sezone: :: Krenuo sam u skidanje, ne znam sta cu pre, Fargo, Homeland, Boardwalk Empire, House of cards, Boardwalk Empire.. ako si neke gledao, daj utiske, sve imaju dobre ocene, a mozda je neka dosadna sa sporim odvijanjem radnje itd., pa da preskoci :: :: :: :: Pazi, njih dvojica su producenti serije, sto ce reci da su non stop tu negde, bilo u pozadini ili u glavnim ulogama. Ko zna, sve je moguce, iskreno voleo bih opet da ih gledam, genijalno su odglumili u prvoj sezoni. Cekamo svakako zvanicno saopstenje pa da vidimo :: :: :: :: Ako nisi gledao Fargo, obavezno
Nemoj da preskočiš bordvok empajr. Fenomenalna serija. Odlično dočarana atmosvera dvadesetih godina u americi, odlična muzika, priča, likovi... Sve... Zadnji serijal je doduše snimljen potpuno usiljeno, ali svi ostali su fenomenalni. Po kvalitetu je možda čak rame uz rame sa brejking bed.
Haus of kards je stvarno dobra, ali mi je bolji utisak ostavio bordvok.
pre koji dan.Film je tesko sranje.Detalji su ocajno odradjeni,2 scene je uzivo sve ostalo odradjeno jadno kompjuterski.Takodje prica je promasena.hitman je ubica a ovde u filmu se pojavljuje nekiubica koji ima titanijum ispod koze pa mu metak nista ne moze :P Totalan promasaj od filma....
Sad upravo sa devojkom odgledao Unknown 2011 prvi put, dobra prica stvarno preporucujem. Jel ima neko da preporuci neku dobru dramu, jos bolje ako je film ovakvog tipa, kradja identiteta itd.?
Takodje ako neko moze da mi kaze naziv neke bolestine, tipa Hide And Seek 2005 ili Orphan 2009, samo da nije naucna fantastika u pitanju, ili da je ima jako malo... :D
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
:: pre koji dan.Film je tesko sranje.Detalji su ocajno odradjeni,2 scene je uzivo sve ostalo odradjeno jadno kompjuterski.Takodje prica je promasena.hitman je ubica a ovde u filmu se pojavljuje nekiubica koji ima titanijum ispod koze pa mu metak nista ne moze : :: Totalan promasaj od filma... :: :: Asus CUcore 6770 1g :: msi 870-c4 :: 2x2 kingston hyperX blu 1600mh :: athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3 :: Hitachi 500g :: SSD SP 120g :: lc600 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647789. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.