Inace ,pravo zboris ...Neka covek poradi malo i za par dana imace pozivnice.
A za torrentleech trazim svuda ali ne vredi ...Kad bi mogao da nadjem i za hd-torrents ,onda bi mi zivot bio ispunjen :) hahah
CARPE DIEM
:: Ti budi dobar na trackeru, pa zaradi jednu za ortaka, a ostale podeli ovde na berzi. :D :: :: I meni treba za torrentleech, ako treba nekome imam viska 2 za xtremespeeds, i 1 za iptorrents :: Postujte ovde gde se clanovi, da se menjamo malo, nekad slicice, danas pozivnice. :: :: Lizanje kvaka je na drugim planetama zabranjeno. :: :: :: oki...a ako budes mogao prvom prilikom da posaljes na onaj mail...to mi je za drugara...poz :: ::
Poslao. Dodaj me za prijatelja tamo, da i ja imam nekog :D Javi obavezno ako nadjes za hd torrents ili bithdtv meni to treba ko leba, ovaj torrentleech mi vise treba za razmenu.
Za TorrentLech ces tesko naci pozivnicu tesko ljudi daju jel se dobiju mnogo retko ja sam clan vise od godinu dana i dobio sam samo 1.za ova dva trakera pozivnice porbaj da nadjes na bencmarku ako imas upload na nekim dobrim trakerima neko ce ti dati bez problema....
koliko sam ja podelio pozivnica za Bitgamer sigurno preko 40-50.....RM zakon
Asus N61J Intel Core i7-720qm Asus N61Jq Series Kingston 4GB (DDR3-1333 DDR3) ATI Mobility Radeon HD 5700 Series Momentus 5400 640GB
Imam 700GB na XS i 150 na IPT(1.9 ratio) Inace ovo je jako koristan sajt: https://www.torrent-invites.com Odvojite samo malo vremena i budite realni kad popunjavate onaj upitnik.
Što se tiče TL-a mislim da sada dobijaju pozivnice samo donatori, a čini mi se da je minimalna donacija 25 evra...
:: Za TorrentLech ces tesko naci pozivnicu tesko ljudi daju jel se dobiju mnogo retko ja sam clan vise od godinu dana i dobio sam samo 1.za ova dva trakera pozivnice porbaj da nadjes na bencmarku ako imas upload na nekim dobrim trakerima neko ce ti dati bez problema... :: :: koliko sam ja podelio pozivnica za Bitgamer sigurno preko 40-50.....RM zako :: :: :: :: Asus N61 :: Intel Core i7-720qm :: Asus N61Jq Series :: Kingston 4GB (DDR3-1333 DDR3) :: ATI Mobility Radeon HD 5700 Series :: Momentus 5400 640GB :: :: :: ::
Pošalji mi na mail link do tvog profila sa IPT-a i tvoj mail, pa ću ti poslati pozivnicu za BTN (broadcasthe.net - mnogi kažu da je mnogo bolji od BitMeTV), no ratio tracker, dužan si samo da sedduješ epizodu 24h, a seriju 5-6 dana, ako `budeš dobar` poslaću ti i BitMeTV da možeš da uporediš.
:: Poslao. Dodaj me za prijatelja tamo, da i ja imam nekog : :: Javi obavezno ako nadjes za hd torrents ili bithdtv meni to treba ko leba, ovaj torrentleech mi vise treba za razmenu :: :: Lizanje kvaka je na drugim planetama zabranjeno. :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.