Veoma zanimljiv sajt sa stvarnom srpskom istorijom - KNJIGE...
STRANA 4 OD 8
BataCele
Хе хе
30.05.2010. 17:37
status: user broj poruka: 1532
Ово значи да немаш аргумената.
Момчино, Дезмонд Морис је написао најчитанију научнопопуларну књигу 20-ог века под називом `Naked Ape` (у преводу `Голи мајмун`). На основу његових истраживања формирано је деловање ЦИА, као и МИ6 и Мосада, само ти то не знаш. Целокупна пропаганда данашњице је основана на његовим закључцима.
О Јевђевићу не знаш ништа, а о Јаши Томићу знаш да је био антисемита. Па шта и да је био ? Веран Матић са Б92 је антисрбин, а то је горе.
Књигу `Јутро чаробњака` прво прочитај, па онда коментариши.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
mrzi me da trazim al cini m ise da bal-kan=med-krv,krvavi med na turskom,bemliga. uzgred,zna li iko kakav je bio odnos stanovnistva u bg-u pre prvog srpskog ustanka? Bg je trenutno nas glavni grad,pa je zabavno znati koliko je dugo nas,tj.,koliko je bio u posedu onih koji bi mozda pretendovali da je duze bio njihov i da ga na osnovu tog legitimiteta pononovo pozele u nekom buducem prekrajanju?
Čoveče odakle tebi pravo sa sudiš o svemu i svakome na ovom forumu i to sve ćešće ovako pogrdnim rečima ? Jel te to zadovoljava, ispunjava, jel ima teme i ideje u kojoj ti nisi bio sudija ko je kakav i kakvo je šta ?
Sve češće kad čitam tvoje komentare mislim `Ne verujem....evo ga Alfa i Omega....`
:: Koji ste mentoli ne verujem.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Imam svako pravo da kažem šta hoću na forumu. To što se tebi to ne sviđa je tvoj problem, ali vidim da si se našao u mojoj rečenici iako nije namenjena tebi...
Moj komentar je bio šaljiv jer mi je smešno oko čega se svi prepiru... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Čoveče odakle tebi pravo sa sudiš o svemu i svakome na ovom forumu i to sve ćešće ovako pogrdnim rečima ? :: Jel te to zadovoljava, ispunjava, jel ima teme i ideje u kojoj ti nisi bio sudija ko je kakav i kakvo je šta :: :: Sve češće kad čitam tvoje komentare mislim `Ne verujem....evo ga Alfa i Omega.... :: :: :: Koji ste mentoli ne verujem.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: ::
Ma ne radi se o tome, sviđa mi se ili ne, nego na koji način se ti ljudima obraćaš...`Mentoli`.....jesti u ovom slučaju veliki poznanik srpske istorije, doktor nauka, pa time imaš pravo da reaguješ na komentare iz ove teme.
I nije samo ova tema, često se pojavljuješ sa komentarima takvog tipa `Kakvi ste biiiiiiiiiiip....`
Mene bi bila sramota, naročito jer ovde ima obrazovanijih i pametnijih ljudi i od tebe i od mene.
Ona tema od juče vezana za South Park.....koliko je to matoro......`Pa ?` Ne ti jednostavno moraš da budeš tu sa nekom svojom negativnom energijom......odakle u tebi toliko želje da nešto negativno prokomentarišeš.....ma u stvari baš me briga.....nisi ni svestan koliko ljudi ignoriše tovje postove baš zbog toga.
:: Imam svako pravo da kažem šta hoću na forumu. To što se tebi to ne sviđa je tvoj problem, ali vidim da si se našao u mojoj rečenici iako nije namenjena tebi.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: Čoveče odakle tebi pravo sa sudiš o svemu i svakome na ovom forumu i to sve ćešće ovako pogrdnim rečima ? :: :: Jel te to zadovoljava, ispunjava, jel ima teme i ideje u kojoj ti nisi bio sudija ko je kakav i kakvo je šta :: :: :: :: Sve češće kad čitam tvoje komentare mislim `Ne verujem....evo ga Alfa i Omega.... :: :: :: :: :: Koji ste mentoli ne verujem.. :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: ::
Ne, ne sećam se kada sam ostavio sličan komentar. Uglavnom kažem šta imam, ali u ovom slučaju jednostavno nemam živaca da ulazim u polemiku iako imam šta da kažem jer vidim da većina priča uglavnom iz nekog prekora i dečijeg razmišljanja tipa `šta ti znaš, ja znam bolje`...
Nisam ni mislio da vređam bilo koga već govorim generalno da nema poente prepirati se oko cele priče jer niko neće promeniti mišljenje zato što je jedan ili drugi rekao svoj stranu priče...
Niko ovde ni nije vrsni poznavaoc istorije ili doktor nauka pa opet svi polemišu. Ti ne možeš baš da pričaš ko je obrazovaniji i pametniji od mene jer me ne poznaješ...
Trebao sam samo da preformulišem odgovor, koji ste mentoli oko čega se prepirete... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Ma ne radi se o tome, sviđa mi se ili ne, nego na koji način se ti ljudima obraćaš...`Mentoli`.....jesti u ovom slučaju veliki poznanik srpske istorije, doktor nauka, pa time imaš pravo da reaguješ na komentare iz ove teme :: :: I nije samo ova tema, često se pojavljuješ sa komentarima takvog tipa `Kakvi ste biiiiiiiiiiip.... :: :: Mene bi bila sramota, naročito jer ovde ima obrazovanijih i pametnijih ljudi i od tebe i od mene
i treba da ides od samog pocetka ti nije bilo mesto u ovoj temi, imarkovic je postavio temu da zainteresovani vide ovaj sajt, a ne da tamo neki pametnjakovici ubedjuju masu da je sve to imisljotina (a da pritom verovatno nisu nista od toga procitali), na kraju krajeva svaki ce pojedinac doneti sud o tome prema svom nahodjenu, a ovo sto si ti radio je jednoumlje i nametanje tvog misljenja javnosti i takav covek kao ti se ne moze nazvati humanista nego sovinista.
Даум, ти си, видим, интелектуалац. Можда је у твом окружењу нормално некоме рећи да је ментол, у мом окружењу - није. Иначе, јесам прилично добар познавалац српске историје јер сматрам да је то важно како ме не би сваки `ментол` лагао како хоће. Америчке председнике набројати не знам, нити ме интересује.
Медведе, о `најстаријем` народу говорили сте ти и Јосиленко, нико други. Не импутирај ми речи које нисам рекао. Класичан манир са Б92.
Обрадми, управо то је почетак ових глупости о Илирима и сличним маштаријама. Хвала за цитат.
Јосиленко, ја те учим, а ти прдиш. Нажалост.
Матз, то је било духовито ? МОРАМ да поновим: СРБИ СУ СА БАЛКАНА !!! Нису се досељавали ниодакле. То је моја тврдња.
Лоце, ти нешто знаш, али нећеш да поделиш са нама ? Нека митоманија ? Па има ли веће глупости од теорије о досељавању Словена на Балкан? Има ли веће комунистичке митоманије ? Па ТИ си митоман ако у ту бесмислицу верујеш.
ja sam vise za amputacije nego za imputacije :))))
D E M I G O D
:: Даум, ти си, видим, интелектуалац. Можда је у твом окружењу нормално некоме рећи да је ментол, у мом окружењу - није. Иначе, јесам прилично добар познавалац српске историје јер сматрам да је то важно како ме не би сваки `ментол` лагао како хоће. Америчке председнике набројати не знам, нити ме интересује :: :: Медведе, о `најстаријем` народу говорили сте ти и Јосиленко, нико други. Не импутирај ми речи које нисам рекао. Класичан манир са Б92 :: :: Обрадми, управо то је почетак ових глупости о Илирима и сличним маштаријама. Хвала за цитат :: :: Јосиленко, ја те учим, а ти прдиш. Нажалост :: :: Матз, то је било духовито ? МОРАМ да поновим: СРБИ СУ СА БАЛКАНА !!! Нису се досељавали ниодакле. То је моја тврдња :: :: Лоце, ти нешто знаш, али нећеш да поделиш са нама ? Нека митоманија ? Па има ли веће глупости од теорије о досељавању Словена на Балкан? Има ли веће комунистичке митоманије ? Па ТИ си митоман ако у ту бесмислицу верујеш :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: ::
Nek cita, ja nisam mogao jer mi je previse komicno bilo, samo sam bacio pogled.
@BtaCele, odnosilo se na temu ne na tebe uopste... To sto ti imas problema s time sto neko tvrdi to je tvoj problem. I ne nisi me uvredio s time MEDVEDE ako ti je to bio cilj.
MACHINE - bre, daj bre da amputiramo\imputiramo te palacinke :)
:: ja sam vise za amputacije nego za imputacije :))) :: :: :: D E M I G O D :: :: :: Даум, ти си, видим, интелектуалац. Можда је у твом окружењу нормално некоме рећи да је ментол, у мом окружењу - није. Иначе, јесам прилично добар познавалац српске историје јер сматрам да је то важно како ме не би сваки `ментол` лагао како хоће. Америчке председнике набројати не знам, нити ме интересује :: :: :: :: Медведе, о `најстаријем` народу говорили сте ти и Јосиленко, нико други. Не импутирај ми речи које нисам рекао. Класичан манир са Б92 :: :: :: :: Обрадми, управо то је почетак ових глупости о Илирима и сличним маштаријама. Хвала за цитат :: :: :: :: Јосиленко, ја те учим, а ти прдиш. Нажалост :: :: :: :: Матз, то је било духовито ? МОРАМ да поновим: СРБИ СУ СА БАЛКАНА !!! Нису се досељавали ниодакле. То је моја тврдња :: :: :: :: Лоце, ти нешто знаш, али нећеш да поделиш са нама ? Нека митоманија ? Па има ли веће глупости од теорије о досељавању Словена на Балкан? Има ли веће комунистичке митоманије ? Па ТИ си митоман ако у ту бесмислицу верујеш :: :: :: :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: :: :: ::
Vidis da neumorno radim na tom scenariju, na vise strana :))) zaliha nikad dosta :PPP
D E M I G O D
:: bata cele`s on the road again : :: :: MACHINE - bre, daj bre da amputiramo\imputiramo te palacinke : :: :: :: :: ja sam vise za amputacije nego za imputacije :))) :: :: :: :: :: :: D E M I G O D :: :: :: :: :: Даум, ти си, видим, интелектуалац. Можда је у твом окружењу нормално некоме рећи да је ментол, у мом окружењу - није. Иначе, јесам прилично добар познавалац српске историје јер сматрам да је то важно како ме не би сваки `ментол` лагао како хоће. Америчке председнике набројати не знам, нити ме интересује :: :: :: :: :: :: Медведе, о `најстаријем` народу говорили сте ти и Јосиленко, нико други. Не импутирај ми речи које нисам рекао. Класичан манир са Б92 :: :: :: :: :: :: Обрадми, управо то је почетак ових глупости о Илирима и сличним маштаријама. Хвала за цитат :: :: :: :: :: :: Јосиленко, ја те учим, а ти прдиш. Нажалост :: :: :: :: :: :: Матз, то је било духовито ? МОРАМ да поновим: СРБИ СУ СА БАЛКАНА !!! Нису се досељавали ниодакле. То је моја тврдња :: :: :: :: :: :: Лоце, ти нешто знаш, али нећеш да поделиш са нама ? Нека митоманија ? Па има ли веће глупости од теорије о досељавању Словена на Балкан? Има ли веће комунистичке митоманије ? Па ТИ си митоман ако у ту бесмислицу верујеш :: :: :: :: :: :: :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: :: :: :: :: ::
nemoj samo nesto da smuljas\smuckas pa da me iskusno izostavis, nisam jeo palacinke godinu dana, dobro, lazem, od kad me devojka ostavila...nije joj se vise isplatilo da mi pravi :P
:: Vidis da neumorno radim na tom scenariju, na vise strana :))) zaliha nikad dosta :PP :: :: :: D E M I G O D :: :: :: bata cele`s on the road again : :: :: :: :: MACHINE - bre, daj bre da amputiramo\imputiramo te palacinke : :: :: :: :: :: :: :: ja sam vise za amputacije nego za imputacije :))) :: :: :: :: :: :: :: :: :: D E M I G O D :: :: :: :: :: :: :: Даум, ти си, видим, интелектуалац. Можда је у твом окружењу нормално некоме рећи да је ментол, у мом окружењу - није. Иначе, јесам прилично добар познавалац српске историје јер сматрам да је то важно како ме не би сваки `ментол` лагао како хоће. Америчке председнике набројати не знам, нити ме интересује :: :: :: :: :: :: :: :: Медведе, о `најстаријем` народу говорили сте ти и Јосиленко, нико други. Не импутирај ми речи које нисам рекао. Класичан манир са Б92 :: :: :: :: :: :: :: :: Обрадми, управо то је почетак ових глупости о Илирима и сличним маштаријама. Хвала за цитат :: :: :: :: :: :: :: :: Јосиленко, ја те учим, а ти прдиш. Нажалост :: :: :: :: :: :: :: :: Матз, то је било духовито ? МОРАМ да поновим: СРБИ СУ СА БАЛКАНА !!! Нису се досељавали ниодакле. То је моја тврдња :: :: :: :: :: :: :: :: Лоце, ти нешто знаш, али нећеш да поделиш са нама ? Нека митоманија ? Па има ли веће глупости од теорије о досељавању Словена на Балкан? Има ли веће комунистичке митоманије ? Па ТИ си митоман ако у ту бесмислицу верујеш :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: :: :: :: :: :: :: ::
1. Нисам имао намеру да те увредим. Писано ћирилицом `Тхе Беар` заиста глупо изгледа, а значи у преводу управо - медвед.
И када бих писао латиницом, не могу `The Bear` да протерам кроз падеже никако.
Већ се љутио човек са надимком `Hell Master` (господар пакла, тј. сатана) што сам му се обраћао са `сатанисто`. Људи, ја само пишем на српском, ништа друго, немам задње мисли.
2. Свака част за линк :) Где их нађе ?
Није ми то извор информација :)
:: Нисам имао намеру да те увредим. Писано ћирилицом `Тхе Беар` заиста глупо изгледа, а значи у преводу управо - медвед :: :: И када бих писао латиницом, не могу `The Bear` да протерам кроз падеже никако :: :: Већ се љутио човек са надимком `Hell Master` (господар пакла) што сам му се обраћао са `сатанисто`. Људи, ја само пишем на српском, ништа друго, немам задње мисли :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.