1 `Big Brother` CCTV KAMERA ZA SVAKA 32 STANOVNIKA
STRANA 4 OD 4
PhatPhuck
@Daum
04.03.2011. 20:23
status: user broj poruka: 1886
Problem je što troluješ i UNIŠTAVAŠ TEME - radi te tvoje zabave, KAKO I SAM PRIZNAJEŠ, pokušavajući da uvek `nad*beš` nekog drugog, jer su te mama i tata, svog malog sina jedinca, zenicu oka, 20 godina ubeđivali kako ti `JESI zaista najpametnije mamino dete`, pa sada ceo život provodiš pokušavajući da od tog ubeđenja napraviš realnost.
Zvanično dižem ruke od ove teme, jer vidim da ovde, OSIM PAR IZUZETAKA, nema nikakve zahvalnosti niti cenjenja ovakvih informacija, a moj život ne finansiraju mama i tata, pa da imam vremena po vasceli dan i noć da se prepucavam sa 2-3 dežurna `attention-seeking` trolla.
:: Zvanično dižem ruke od ove teme, jer vidim da ovde, OSIM PAR IZUZETAKA, nema nikakve zahvalnosti niti cenjenja ovakvih informacija, a moj život ne finansiraju mama i tata, pa da imam vremena po vasceli dan i noć da se prepucavam sa 2-3 dežurna `attention-seeking` trolla.
AHAHAHAHHAHAHAHA. Odgovor GODINE, VEKA, MILENIJUMA!!!
Kao da je bitno što ti imaš privlačnu devojku - svi iole iskusni momci znaju da se ružnjikave devojke najbolje seksaju! Da li ti stvarno misliš da si se usrećio što imaš vrh ribu? Posao iz snova ima svako ko voli da radi posao koji ima, tako da ni to nije prednost .) A i ne znam koji je kurac muškarcima koji idu na more... sa ribom .)
:: Ih, kako ne. Zdrav sam, prav sam, imam nenormalno sexualnu/privlačnu devojku, posao iz snova, jedina briga godišnje mi je gde ću da odem na more, i na šta ću platu da potrošim. Nema mesta tu za okretanje preko ramena i razmišljanja od kamera.. ::
... čitajući ovoliku količinu vulgarnosti, nepristojnosti, patološkog egocentrizma, i verbalnog nasilništva. Svi napadate autora kako ovo nije tema za ovaj forum, a ista ima ubedljivo najveći broj čitanja - odgovora (?!), kao i sve slične njoj. Ne stavljam se ni na čiju stranu, niti branim ikog, ali APSOLUTNO SVI preterujete. Svi ste ultimativni, vrhunski u svemu što radite, bez mane, straha i greške u molekularnoj strukturi, a dajete sebi pravo da se svaka diskusija svodi i rešava na banalno vređanje, psovanje i nipodaštavanje bilo koga čije vam se pisanje ne sviđa. Ponavljam, ne polarišem se. Nit` me je briga za PhatPhuck-ov post, niti ga uvažavam. To o čemu on priča, dešava se poodavno: nekada onako, sada ovako.
Suština je da se najmanje konstruktivno polemisalo, 90% prepiski je vređanje i neolitsko ubeđivanje. Pitam se da li vam i u svakodnevnom životu stvari funkcionišu na taj način: Ma ti jebem mater bre seljačku, gnjido kompleksaška i bedna!
Blah...
Prokleta je zemlja u kojoj je kamenje svezano, a paščad puštena. (poznat autor, ovde trenutno nebitan)
Ne bih znao za ružnjikave, poprilično uživam sa svojom devojkom, a veruj mi, ne razmišljamo o tome koje nas kamere snimaju, i jel ima fluora u vodi. Nema tih ružnjikavih da mi nadoknadi ono što imam pored sebe...
Usrećio sam se ja sasvim, ne brini se, a svoj posao jako volim, što je retkost danas, a s`obzirom da radim na globalnom nivou, nemam na šta da se žalim... Kao što rekoh, na forum dolazim iz zajebancije i zabave :D
Samo vas gledam __________________ Scourge of PCBerza
:: AHAHAHAHHAHAHAHA. Odgovor GODINE, VEKA, MILENIJUMA!! :: :: Kao da je bitno što ti imaš privlačnu devojku - svi iole iskusni momci znaju da se ružnjikave devojke najbolje seksaju! Da li ti stvarno misliš da si se usrećio što imaš vrh ribu :: Posao iz snova ima svako ko voli da radi posao koji ima, tako da ni to nije prednost . :: A i ne znam koji je kurac muškarcima koji idu na more... sa ribom . :: :: :: :: Ih, kako ne. Zdrav sam, prav sam, imam nenormalno sexualnu/privlačnu devojku, posao iz snova, jedina briga godišnje mi je gde ću da odem na more, i na šta ću platu da potrošim. Nema mesta tu za okretanje preko ramena i razmišljanja od kamera.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.