Klinac pita babu: • Bako, reci mi, gde je tata? Baba odgovara: • U kupatilu je. Ima problema sa triperom i ne može da pronađe rastvor! Tata dobacuje iz kupatila: • Daj kevo, ne plaši mi dete. Imam problema sa tviterom i ne mogu da pronađem pasvord!
Bili Italijan, Francuz i Bosanac i prepirali se, ko na bolji način dovede žensku do ludila. • Ja počnem da joj ližem ruku, penjem se do vrata, a onda silazim dole. Tada svaka ženska poludi do daske - kaže Italijan. • Ja joj ližem nožne prste, a zatim sve višlje. Dok dođem do one stvari, ona definitivno otkači - kaže Francuz. • Ja to prosto, onako seljački, samo guraj-vadi - kaže Bosanac. • I kada ona poludi? - pitaju ovi Bosanca. • Pa kad ga obrišem o zavesu ...
Dabogda te Sveti Petar prihvatio za prijatelja na Fejsu!
I još jedan aktuelan:
Nalazi čovek na ulici malog dečaka kako plače: • Šta ti je, zašto plačeš? • Umrla mi majka – odgovara dečak. • Pa hoćeš da zovem sveštenika? • Ma neću, nije mi sad do seksa!
ide narkoman ulicom ,uhvatio fajtalicu i prska svuda gde stigne,zaustavi ga jedan starac i pita sta bre to radis sinko,gledam te al ne shvatam...na to ce narkoman...bezi deda pusti me u qrac zar ne vidis da prskam protiv krokodila...a deda ce na to smejuci se ...gde si bre ti video krokodila u vranje... narkoman:pa nema kad prskam :)
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Pitali momka da li bi se radije oženio mladom Beograđankom ili matorom seljankom? • Naravno, matorom seljankom - reče on. • Zašto? • Zato što matora seljanka ima 22 godine, a mlada Beograđanka 37.
Učiteljica u Zemunu ispituje prvake matematiku: - Marice, ajde ti, koliko je 2+2? - 4, učiteljice! - Bravo! A 3+3? - 6! - Odlično Marice! A koliko jeeee.... 3+2?? - Mmmmmm.... 5!!!! - Odlično, sve znas Marice! U tom momentu mali Zemunac ustaje, vadi utoku i ispaljuje par metka u Maricu. Učiteljica: - Po...pobogu, dete, šta si to uradio???!!!! Mali Zemunac: - Morao sam Uciteljice brate... Previše je znala!
zaustavi Muju policajac i trazi mu dokumenta, ovaj kaze nemam druze nista stvarno vozim ovako daj nemoj pusti me. Ma kakvo pustanje ne dolazi u obzir daj licnu kartu. Nemam ni to, sta cu jbg. Kako nemas sta je bilo Ma nisam ni vadio ovu novu kad se pojavila. A ok gde ti je stara Eno je kuci zavija sarmu
vratio se rom iz italije i napao zenu kaze dodji vamo da ti pokazem sta sam naucio u italiji ona kaze sta si naucio? ma dodji vamo da te lizem jao bre nemoj bre imamo onu menstruanaciju nema veze dodji uzme on lize lize ovo ono i neko zvoni na vrata on se obrise izadje na vrata ono komsija e komso komso daj malo secer da skuvam kafu a cekaj komso sto si krvav sta je bilo to ma udario sam se a gde si se udario? ma u vrata jbg u koja vrata, da nije od WC-a? Jeste otkud znas? Pa vidim imas go*no na bradi.
Zaustavi pandur saobracajac narkomana jer je jurcao kolima:
-Vozacku dozvolu -Jao brate pa ja ne znam gde sam... -Molim vas onda licnu kartu -Brate ali ja stvarno ne znam gde sam... -Gospodine dajte mi bilo kakvu legitimaciju odmah! -Mnogo mi lose, ja stvarno ne znam gde sam... -Gospodine il vi znate ko sam ja?! -Brate kakav trip, pa sta je ovo, ja ne znam gde sam ti ne znas ko si...
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.