Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Debeli ,idem tvojim stopama :))) Warning!
STRANA 4 OD 4
drum ... 06.06.2013. 00:13 #496592

status: user
broj poruka: 1301

A i ti što se prezivaš bolid možeš za jaja da me počešeš...

Izraz `krava muzara` postoji već 20-30 godina,to nije nešto što je sad Čanak izmislio.Vojvodina sa 2 miliona stanovnika sačinjava oko 27% stanovništva,dok joj pripada 12% iz budžeta.Vojvodina kao regija ima potencijal da nahrani celu Evropu i da živi samo od poljoprivrede,a ljudi u Vojvodini jedu govna zbog ološa koji sedi u takozvanom pašaluku.Sad nam kao otvaraju narodne kuhinje.Velika hvala!!!
Crna Gora od kako se odcepila-cena nekretnina je skošila za nekoliko puta.Znam primer gde su ljudi za `običnu` spratinicu dobijali 400.000 evra.`Izbeglice` sa Kosova su prodavali svoje kuće po nekoliko puta većoj ceni od realne.

Da li ste čuli da je i jedna od `velikih` firmi koje su skoro došle u Srbiju otvorile nešto u Vojvodini?Čačak,Niš,Valjevo,pička materina,to su sve mesta u koja se nešto ulaže i gde se firme otvaraju,a Vojvodini se gradi još jedna narodna kuhinja...

Naravno da nam je pun qrac svega i svi su svesni da ako se Vojvodina otcepi,ljudi ovde će progledati i živeti život dostojan čoveka,samo ne znam koga če onda ovaj ološ muzti.

@precedniče:hoćeš i mene da pomiluješ?!

toto je piča,ja tam domov...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Svi bi kod Mice na pice :D 06.06.2013. 00:13 #496593

broj poruka: 18472
Da ta mesalica nije komsijina zena? :)))

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Shomiman `Da ta mesalica nije komsijina zena? :)))` 06.06.2013. 00:18 #496595

broj poruka: 1187
Ne... Naša, naširoko omražena mati... ... ... Srbija... Sa Vojvodinom, `natürlich`!

`There`s someone in my head, but it`s not me?`
Ispicutura @drum 06.06.2013. 00:29 #496601

broj poruka: 268
Mora da su te nedavno otpustili iz Gvantanama, imas tu retoriku momce, samo tako, nastavi, nije lose...

Shomiman CIA 06.06.2013. 00:35 #496604

broj poruka: 1187
se okrenula `klasičnoj` špijunaži...

`There`s someone in my head, but it`s not me?`

sashai Same all, same all... 06.06.2013. 07:23 #496652

broj poruka: 417

Da, u svakom slucaju je najbolje da se svadjamo i napushavamo. Nego, ova tema je i onako otisla u totalni off, Fet nikako da mi odgovori ono u vezi avatara, pa da ja malo poentiram, te chlanstvu predlazem malu anketu: Da li i zasto pratite Drevne vanzemaljce?
sashai ... 06.06.2013. 08:18 #496654

Evo, dok chlanstvo i ostali vredni pregaoci spavaju/mamuraju, odvojio bih par minuta za anketu glede fantasticne emisije o vanzemaljcima. Lm, mogao bih da budem kratak i kazem samo... Dno dna. Bicu opshirniji ako neko proba da me ubedi u suprotno. Hvala na paznji.
codeus Re: ... 06.06.2013. 08:40 #496656

broj poruka: 4054

hehehe ..

evo ja gldam drevne vanzemunce ..

evo ti samo neke cinjenice pa probaj da ih raskinkas

nas dnk lanac .. genom projekat je pokazao da nas mitohondrijski dnk vodi poreklo od 1 .. i slovima jedne zene (adam i steva)

izjave svih astronauta koji su boravili u orbiti o konstantnoj poseti NLO-a .. ruski astronauti su doziveli 3 fizicka kontakta na stanici mir ..

NASIni snimci NLO u blizini spejs shutla .. desetine snimaka

postojanje `black knight` vestackog satelita u geostacionarnoj orbiti iznad antarktika .. koji nije man made .. ciji je signal prvi uhvatio tesla ... space junk nemoze da ima stacionarnu orbitu !!!

piramide hebote ... ko je njih napravio ? danas nismo u stanju tako nesto da napravimo

:: Evo, dok chlanstvo i ostali vredni pregaoci spavaju/mamuraju, odvojio bih par minuta za anketu glede fantasticne emisije o vanzemaljcima. Lm, mogao bih da budem kratak i kazem samo... Dno dna. Bicu opshirniji ako neko proba da me ubedi u suprotno. Hvala na paznji.
bomid Re: @Shomiman 06.06.2013. 09:01 #496658

broj poruka: 1563
Druze, kolega, brate, nisi me razumeo a ocigledno nisi ni procitao moj post do kraja. Ne radi se o tome da ja nisam progledao `ranije-na vreme` nego o tome da su svi drugi (Slovenci, Hrvati, Bosnjaci-Muslimani, Crnogorci i dr.) godinama u nazad (do 1990.) gajili nacionalizam u sebi i samo cekali povoljan momenat da ga ispolje a ja kao i mnogi drugi uglavnom Srbi, smo moram priznati bili `naivni` verujuci u `nesto`. Kada su svi poceli da se deklarisu po nacionalnoj osnovi, logican sled dogadjaja i odgovor na to je bilo pitanje:`Cekaj bre o cemu se ovde radi, gde sam ja-mi u celoj prici?` Moramo sesloziti da je to jednostavno prirodna ljudska reakcija.
Kao sto vec rekoh, nisi citao moj post do kraja pa da ponovim. Nakon svih ovih godina `stradanja`, napominjem da nemam protiv i jedne nacije-naroda (sa prostora bivse SFRJ-da ne idemo dalje) nista kao ni protiv ljudi druge veroispovesti i da bih ponovo mogao da zivim sa svima u istoj drzavi. Veruj mi tako nesto je sasvim izgledno i moguce u nekoj blizoj ili daljoj buducnosti. Zakon prirode i opstanka - male iscepkane drzavise jednostavno ne mogu da prezive i opstanu vec je potrebno ujedinjenje-ojacavanje.
@drum druze cemu takav recnik. Cini mi se da nisam nikoga ukljucujuci i tebe vredjao ili direktno prozivao za bilo sta. Mislim da sam uvek bio jako korektan i biranim recima se svakom obracao. Ne znam sta te je navelo da tako odreagujes i vulgarno se izrazis?

un1 @drum 06.06.2013. 09:33 #496665

broj poruka: 320
Je l` znas ti geografski polozaj Crne Gore?!
Pa znas ti kad ce neka seoska stracara u selima u Banatu na primer kostati vise od 10k eura?

`Skocice nekretnine` - hoce hoce, skocice k....

I sta ces imati ako se Vojvodina otcepi od Srbije? STA?!

toothless Vojvodina se nikada neće otcepiti od Srbije... 06.06.2013. 10:50 #496676

broj poruka: 3241
To što se budale kod nas lože na šiptarsku ideju krađe identiteta i krađe tuđe zemlje, to okačite mačku o rep. Bošnjačka nacija ne postoji, vojvođanska nacija ne postoji...postoje samo Srbi i ostali narodi koji žive tu(Hrvati, Slovaci, Rumuni, Mađari,...) i svi ti narodi imaju svoje države-Hrvatsku, Slovačku, Rumuniju, Mađarsku,... ako im se ne sviđa ovde-slobodno idite u SVOJE države i nemojte da otimate NAŠE, ono što pripada NAŠEM NARODU. Jel` vam ne valja Srbija? Izvolite u VAŠE države, ne znam što ste uopšte dolazili ako je u VAŠIM državama tako lepo i svima rastu ruže iz dupeta? To što VI živite u ovoj državi vam ne daje nikakvo pravo da je rasparčavate. Mi, Srbi smo uvek bili najgostoljubivija zemlja na planeti i svi koji ovde dođu to zloupotrebljavaju.

Nemojte da mislite da mrzim bilo koji narod nego samo želim da napomenem drugim narodima koji žive kod nas da prestanu da nam cepaju zemlju. Ionako nam je pun qrac problema u državi još nam samo falite vi da povampirujete separatizam. Samo je vama loše a nama je do jaja, jel` da?

A Crnogorci su se otcepili pa se deo ljudi koji je imao placeve i kuće blizu mora obogatio zbog toga što je Crna Gora mafijaška država i što se tamo peru pare. Činjenica je da ostatak države nema leba da jede jer je SVE u vlasništvu mafije i da ih polako ali sigurno gutaju Albanci koji završavaju projekat `Velika Albanija`. Da nije tako, ne bi Milo morao da falsifikuje hiljade ličnih karata i da dovodi Albance iz Albanije da lažno glasaju za njega na izborima, i ne bi Beograd bio pun Crnogorskih kadrova i studenata. I na kraju, gle qrca, baš svi Crnogorci se preseliše u Beograd...i sutra će opet tražiti da otcepe Beograd jer će biti većina?

http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - G

un1 ..... 06.06.2013. 10:53 #496677

broj poruka: 320
Toothless objasnio.

sashai Re: Re: ... 06.06.2013. 11:25 #496681

I dalje tvrdim da je ta `emisija` dno dna. Bude u emisiji i pravih naucnika, ali oni ni jednom recenicom ne spominju vanzemaljce jer nauchnici se bave egzaktnim stvarima, ne naklapanjima. Oni su tu samo da daju legitimitet emisiji i ufo frikovima koji drve djoku do kraja emisije.

::
:: hehehe .
:: evo ja gldam drevne vanzemunce ..
:: evo ti samo neke cinjenice pa probaj da ih raskinkas
:: nas dnk lanac .. genom projekat je pokazao da nas mitohondrijski dnk vodi poreklo od 1 .. i slovima jedne zene (adam i steva)
:: izjave svih astronauta koji su boravili u orbiti o konstantnoj poseti NLO-a .. ruski astronauti su doziveli 3 fizicka kontakta na stanici mir .
:: NASIni snimci NLO u blizini spejs shutla .. desetine snimak
:: postojanje `black knight` vestackog satelita u geostacionarnoj orbiti iznad antarktika .. koji nije man made .. ciji je signal prvi uhvatio tesla ... space junk nemoze da ima stacionarnu orbitu !!!
:: piramide hebote ... ko je njih napravio ? danas nismo u stanju tako nesto da napravimo
:: :: Evo, dok chlanstvo i ostali vredni pregaoci spavaju/mamuraju, odvojio bih par minuta za anketu glede fantasticne emisije o vanzemaljcima. Lm, mogao bih da budem kratak i kazem samo... Dno dna. Bicu opshirniji ako neko proba da me ubedi u suprotno. Hvala na paznji.
codeus Re: Vojvodina se nikada neće otcepiti od Srbije... 06.06.2013. 11:42 #496682

broj poruka: 4054

opusteno ... nece vosha nigde ..

ali za vas SRBE juzno od dunava .. kad smo izglasavali da udjemo u SFRJ .. pre glasanja smo izbacili Nemce i Madjare sa glasanja !!! da smo njih ostavili nebi nikad usli u SFRJ via Serbia ..

sta cemo sa Sentom, Adom , taj deo voshe smo 1946 uzeli od Madjarske za zelenim stolom .. kao sto sad gubimo kosovo ...

:: To što se budale kod nas lože na šiptarsku ideju krađe identiteta i krađe tuđe zemlje, to okačite mačku o rep. Bošnjačka nacija ne postoji, vojvođanska nacija ne postoji...postoje samo Srbi i ostali narodi koji žive tu(Hrvati, Slovaci, Rumuni, Mađari,...) i svi ti narodi imaju svoje države-Hrvatsku, Slovačku, Rumuniju, Mađarsku,... ako im se ne sviđa ovde-slobodno idite u SVOJE države i nemojte da otimate NAŠE, ono što pripada NAŠEM NARODU. Jel` vam ne valja Srbija? Izvolite u VAŠE države, ne znam što ste uopšte dolazili ako je u VAŠIM državama tako lepo i svima rastu ruže iz dupeta? To što VI živite u ovoj državi vam ne daje nikakvo pravo da je rasparčavate. Mi, Srbi smo uvek bili najgostoljubivija zemlja na planeti i svi koji ovde dođu to zloupotrebljavaju
:: Nemojte da mislite da mrzim bilo koji narod nego samo želim da napomenem drugim narodima koji žive kod nas da prestanu da nam cepaju zemlju. Ionako nam je pun qrac problema u državi još nam samo falite vi da povampirujete separatizam. Samo je vama loše a nama je do jaja, jel` da?
:: A Crnogorci su se otcepili pa se deo ljudi koji je imao placeve i kuće blizu mora obogatio zbog toga što je Crna Gora mafijaška država i što se tamo peru pare. Činjenica je da ostatak države nema leba da jede jer je SVE u vlasništvu mafije i da ih polako ali sigurno gutaju Albanci koji završavaju projekat `Velika Albanija`. Da nije tako, ne bi Milo morao da falsifikuje hiljade ličnih karata i da dovodi Albance iz Albanije da lažno glasaju za njega na izborima, i ne bi Beograd bio pun Crnogorskih kadrova i studenata. I na kraju, gle qrca, baš svi Crnogorci se preseliše u Beograd...i sutra će opet tražiti da otcepe Beograd jer će biti većina
:: http://tiny.cc/msvoj
:: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED -
toothless @Codeus: 06.06.2013. 12:27 #496687

broj poruka: 3241
Pa pričamo o današnjim granicama, realno. Ako bi se pozivali na istoriju, neko bi se pozvao na Londonski sporazum, neko na Jedrenski, neko na granice Cara Dušana, neko na granice Aleksandra Makedonskog... i opet bi počeo novi svetski rat za novi svetski poredak...

http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - G

MaliAbner Re: ... 08.06.2013. 17:11 #497236

broj poruka: 7783
@Drum
Kao i uvek za svoju nesposobnost je uvek lakse optuziti drugoga...
Moja majka je iz Banata a otac sa juga srbistana... tako da mi je pola rodbine iz vojvodine...
Inace uvek sam mrzeo tu rodbinu iz vojvodine koja mi je uvek govorila `vi Srbijanci`...

A koji ste moj pa vi...

Jedina razlika izmedju vojvodjana i `srbijanaca` je sto su se vojvodjani ranije iselili sa KiM i igrom slucaja ih primise u Austrougarsku i rekose im vi mozete da zivite samo tu i nigde vise... pa su se malo vise kultivisali pod Austrougarskom dvojnom monarhijom i nista vise...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: A i ti što se prezivaš bolid možeš za jaja da me počešeš..
:: Izraz `krava muzara` postoji već 20-30 godina,to nije nešto što je sad Čanak izmislio.Vojvodina sa 2 miliona stanovnika sačinjava oko 27% stanovništva,dok joj pripada 12% iz budžeta.Vojvodina kao regija ima potencijal da nahrani celu Evropu i da živi samo od poljoprivrede,a ljudi u Vojvodini jedu govna zbog ološa koji sedi u takozvanom pašaluku.Sad nam kao otvaraju narodne kuhinje.Velika hvala!!
:: Crna Gora od kako se odcepila-cena nekretnina je skošila za nekoliko puta.Znam primer gde su ljudi za `običnu` spratinicu dobijali 400.000 evra.`Izbeglice` sa Kosova su prodavali svoje kuće po nekoliko puta većoj ceni od realne
:: Da li ste čuli da je i jedna od `velikih` firmi koje su skoro došle u Srbiju otvorile nešto u Vojvodini?Čačak,Niš,Valjevo,pička materina,to su sve mesta u koja se nešto ulaže i gde se firme otvaraju,a Vojvodini se gradi još jedna narodna kuhinja..
:: Naravno da nam je pun qrac svega i svi su svesni da ako se Vojvodina otcepi,ljudi ovde će progledati i živeti život dostojan čoveka,samo ne znam koga če onda ovaj ološ muzti
:: @precedniče:hoćeš i mene da pomiluješ?
:: toto je piča,ja tam domov..
STRANA 4 OD 4
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs