Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Intervju (od juče) Emira Kusturice ruskoj verziji BBC-a (RT-u)
STRANA 4 OD 4
bigbluepro DUPLI NALOG - MUHAHAHA 17.12.2013. 20:50 #532446

status: user
broj poruka: 239
SAMO TI POGADJAJ...

MUHAHAHAHA...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Shomiman `... Neko bi da minira celu temu i time onemoguci Sky-a da odgovori na pitanje ...` 17.12.2013. 21:03 #532452

broj poruka: 1187
A tebi je zesce stalo..? S`o se primas rodjace..? Vidis li da te pale..?

MUHAHAHAHA... Ops...

`Velika slova, nema razmaka posle 3 tacke a onda slucajno razmak posle zareza... `
Nije tebi lako, RODJO... U SVEMU VIDIS ZAVERU..!

`There`s someone in my head, but it`s not me?`

sashai Muhahaha? Mislim, sta? 17.12.2013. 21:16 #532454

broj poruka: 417
Bigbluepro, Skyfire... Ovaj... Skyfire-a chekam, vi ostali uzivajte. Valjda je zavrsio sa obavezama pa ce uskoro da se javi i odgovori. Secate se, ona epizoda Drevnih vanzemaljaca...

Muhahaha? Hoce neko bonu?

Shomiman Znaci... 17.12.2013. 21:21 #532457

`Suva zemlja je, tako je suva
Ko kuce zedna je, a vetar duva
Moje misli sarene neka me nose
Da kisu osete noge bose

Grom neka bije, moje srce tamo nije
Sve hoce i zeli da ga reka razveseli
Gore na planini, ruke ka dolini
Tisini molim se
CEKAM TE
CEKAM TE
CEKAM TE`

Admini, reagujte...

vladapsd Re: Muhahaha? Mislim, sta? 17.12.2013. 21:21 #532458

broj poruka: 1017
Da bi se intimno dopisivao sa sky-em i saznao njegovo misljenje, posalji mu mail, ova tema nije tvoja licna chat sobica koju si kreirao i u kojoj nameces pravila...
i reci koja je to epizoda...
ali izgleda ti ignorises moja pitanja i konstatacije posto nemas argumenata za odgovor, vec si resio da se sprdas sa odredjenim clanovima (kao i neki od njih sa tobom)...

I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100

:: Bigbluepro, Skyfire... Ovaj... Skyfire-a chekam, vi ostali uzivajte. Valjda je zavrsio sa obavezama pa ce uskoro da se javi i odgovori. Secate se, ona epizoda Drevnih vanzemaljaca..
::
:: Muhahaha? Hoce neko bonu
Shomiman Ti..? 17.12.2013. 21:23 #532459

`Niko, niko
Kao ja
Nikad niko kao ja
I niko
I nikad
I niko

Ja!`

sashai Re: Re: Muhahaha? Mislim, sta? 17.12.2013. 21:24 #532460

Da se sprdam sa gledaocima Farme nema svrhe ali sa gledaocima Ancient A mogu i hocu. Ne postavljam pravila i ne pitaj me za epizodu, posto Sky vrlo dobro zna koja je. Samo sam ga zamolio za odgovor a on pobeze, gonjen obavezama.
Valjda ce naci vremena da odgovori.

:: Da bi se intimno dopisivao sa sky-em i saznao njegovo misljenje, posalji mu mail, ova tema nije tvoja licna chat sobica koju si kreirao i u kojoj nameces pravila..
:: i reci koja je to epizoda..
:: ali izgleda ti ignorises moja pitanja i konstatacije posto nemas argumenata za odgovor, vec si resio da se sprdas sa odredjenim clanovima (kao i neki od njih sa tobom)..
:: I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100
:: :: Bigbluepro, Skyfire... Ovaj... Skyfire-a chekam, vi ostali uzivajte. Valjda je zavrsio sa obavezama pa ce uskoro da se javi i odgovori. Secate se, ona epizoda Drevnih vanzemaljaca..
:: ::
:: :: Muhahaha? Hoce neko bonu
Shomiman Re: Re: Re: Muhahaha? Mislim, sta? 17.12.2013. 21:30 #532464

Odavno cekas..?

sashai Re: Re: Re: Re: Muhahaha? Mislim, sta? 17.12.2013. 21:37 #532466

Uteche Sky, bice da ima dosta posla. Neka, imam ja vremena da chekam. Sutra je novi dan. Uskoro i NG. Mozda navrati dogodine, nije problem. Ima tajna dokumenta? Muhahaha, sto bi neko rekao.
Sho, javi mu se tajnom linijom i kazi da sada idem, ali bicu tu sutra, nadam se.
Hocesh bonu? Zasluzio si.

:: Odavno cekas..
:: `There`s someone in my head, but it`s not me?
SkyFire Eve me .. Eve me bar na kratko..Elem Epizoda.. 17.12.2013. 23:29 #532484

broj poruka: 18472
Dragi moj kolega Sasha koji tako cinicno,arogantno i podrugljivo vodi razgovor sa svojim kolegama da ti kazem nesto.. Samo nesto..Ali nemoj da se naljutis ok ?

Ocigledno je da si ti nastao od majmuna posto imas cvrsta ubedjenja da je homo sapiens postao evolutivnim procesom tj potvrdjujes da si pobornik Darvinove teorije..

Po svemu sudeci ja i ti i tamo neki drugi smo razlicite rase , Darvin je mozda bio u pravu za neke od vas a za ove druge pak i nije jer ja za sigurno znam da nisam nastao od majmuna :D

Ja samtram da sam ja vaznemaljac a da ti jednostavno koegzistiras sa mnom.
Moguce je da si evoluciom stekao visi stepen inteligencije te smo da kazem `tu nedge` pa se i razumemo ..No Annunaki kad se budu vratili na zemlju onda cemo videti ko kosi a ko vodu nosi..Moze se desiti da mi postanes rob posto nemas plemicke krvi - vanzemaljskih gena ..
Ako sve ovo uspes da percepiras i prihvatis me kao svog gospodara mozda ti jednog dana i oprostim za ove klevete da vanzemunci ne postoje i da smo sami u svemiru ..
Ej , dozvolicu ti da imas svoju bastu i gajis paradajz i luk , ne moras da kopas rudu :)))

P.S.Kolega tebi je izgleda jako dosadno mada sam ocekivao da ces pokazati malo veci intelektualni otpor kad ono..

Bilo mi je interesantno donekle , sad je vec finito..
Lepo mi spavaj a pre spavanja odgledaj bar jednu epizodu Ancient Aliens cisto u edukativne svrhe .. Cove se uci dok je ziv :D

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

sashai Re: Eve me .. Eve me bar na kratko..Elem Epizoda.. 17.12.2013. 23:58 #532493

Evo i mene. Dobro veche. Drago mi je da ste se vratili.
Darvinova teorija, iako prepuna rupa, jedina je koja donekle pije vodu. Ne bih ja u tu pricu meshao vanzemaljce. Mogu da se pokolju kreacionisti i vi koji mislite da su nas vanzemaljci stvorili, ali stari chika Darvin je josh glavni baja.
Mozda budem rob, ali nece ni vasa svetleti do zore. Dici ce se Zemljani i zbaciti okove vanzemaljske.

Ustajte vi zemaljsko roblje,
svi suznji koje mori glad...

Mislim, jel mozemo da se malo uozbiljimo? Ne znam zasto prebacujete prichu na to da li ja verujem ili ne verujem u vanzemaljce? Hecate postavio novu temu i link onog matorog zulu ratnika u penziji, koji tupi 6 sati pricu sa tuznim krajem. Glupo je verovati da smo sami u kosmosu, ali je moronski verovati da vanzemaljci drze u pokornosti, nadasve tajno, celu jednu planetu.
Ja bih samo da dobijem odgovor, nadam se iskren, u vezi epizode upravo posvecene Jetiju/Saskvochu/Bigfutu/IliKakoVec. Elem, da nije malo retardirana, upravo ta epizoda? Retardirane su sve, ali ova je jedna od retkih koju sam pratio sa posebnim uzivanjem i osmehom na licu.
Kao sto rekoshe oni idioti i neznalice u jednom malooooo kvalitetnijem shou programu od Ancient Aliensa, Universum-u, prvi vanzemaljci na planeti Zemlji ce verovatno biti poslednje sto ce Zemljani videti. Parafrazirao sam, ali sustina je otprilike upravo to. Nazovite me slepom budalom, ali naucnicima vise verujem od onih dileja iz Ancient Aliena, pa makar ti ludi nauchnici bili u sluzbi reptiloidnih vanzemaljaca.
A da, ljubiteljima gosn Duhovnija i Dosijea X predlazem mnogo bolju seriju - Californication! Ebi ga, odraslo se, mora da se...

:: Dragi moj kolega Sasha koji tako cinicno,arogantno i podrugljivo vodi razgovor sa svojim kolegama da ti kazem nesto.. Samo nesto..Ali nemoj da se naljutis ok
:: Ocigledno je da si ti nastao od majmuna posto imas cvrsta ubedjenja da je homo sapiens postao evolutivnim procesom tj potvrdjujes da si pobornik Darvinove teorije.
:: Po svemu sudeci ja i ti i tamo neki drugi smo razlicite rase , Darvin je mozda bio u pravu za neke od vas a za ove druge pak i nije jer ja za sigurno znam da nisam nastao od majmuna :
:: Ja samtram da sam ja vaznemaljac a da ti jednostavno koegzistiras sa mnom
:: Moguce je da si evoluciom stekao visi stepen inteligencije te smo da kazem `tu nedge` pa se i razumemo ..No Annunaki kad se budu vratili na zemlju onda cemo videti ko kosi a ko vodu nosi..Moze se desiti da mi postanes rob posto nemas plemicke krvi - vanzemaljskih gena .
:: Ako sve ovo uspes da percepiras i prihvatis me kao svog gospodara mozda ti jednog dana i oprostim za ove klevete da vanzemunci ne postoje i da smo sami u svemiru .
:: Ej , dozvolicu ti da imas svoju bastu i gajis paradajz i luk , ne moras da kopas rudu :))
:: P.S.Kolega tebi je izgleda jako dosadno mada sam ocekivao da ces pokazati malo veci intelektualni otpor kad ono.
:: Bilo mi je interesantno donekle , sad je vec finito.
:: Lepo mi spavaj a pre spavanja odgledaj bar jednu epizodu Ancient Aliens cisto u edukativne svrhe .. Cove se uci dok je ziv :
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud
sashai Jos samo malo pa 300... 18.12.2013. 00:15 #532500

Sada stvarno idem, iako mi dodje da sa onim zulu buckom cekam zoru. Odgledacu celu sagu kada maske najzad padnu i reptili pochnu da kupuju (ili otimaju, tkz. privatizacija) srpska preduzeca i plodnu vojvodjansku zemlju, na veliko.
Ne ljutim se, Sky. Ja ne umem bez arogantnosti, ali ti si pokazao ostalima kako se polemishe. Nema uvreda, samo tvoje vidjenje date teme, argumentovano i bez padanja u vatru, sa po kojom podj..ancijom, ali valja se. Jedina zamerka je sto si zaboravio da odgovorish, ali i ne morash - i kada nesto precutimo, svesno ili nesvesno smo dali odgovor.

Izvinjavam se Fetku sto je tema otishla u 3 lepe.
Izvinjavam se svakako i Kusti i nadam se da ce nastaviti snimanje na Mokroj gori.

gliga79 Vanzemaljci 18.12.2013. 01:02 #532504

broj poruka: 4641
U univerzumu nismo sami i po meni tu je kraj bilo kakve diskusije zato sto nema svrhe.
Mnogo bi bili sebicni kao sto i jesmo pa da tvrdimo suprotno.
Meni samo ne dolazi do mozga sebicna zamisao zemljana da su oni ipak covekolikog izgleda( dve ruke , dve noge i sl.)
Kad bi vec dosli ovde i nasli planetu zemlju, ja mislim da bi ljudi bili za njih toliko primitivni da bi nas gledali kao amebe.
U covekolikost vanzemaljaca bas i ne verujem ali da postoje u to ne sumnjam.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G

Shomiman Zig hajl! 18.12.2013. 03:26 #532510

SkyFire® (`...chlan shto uvek ima najnovije komponente i ne gotivi proizvode odredjenih kompanija...`)

` ...Ustajte vi zemaljsko roblje,
svi suznji koje mori glad...`

`...Ja bih samo da dobijem odgovor...`

`...Ima tajna dokumenta?..`

`El overena?

MUHAHAHAHA...

SkyFire Dokumenta .. 18.12.2013. 03:32 #532511

broj poruka: 18472
I sa pecatom i preko toga vanzemaljska slina kao uzorak dnk.
Original originala ..

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Shomiman E pa onda, 18.12.2013. 03:38 #532512

izvinjavam se Fetku, svakako i Kusti...

`Izvinjavamo se, mlogo se izvinjavamo...`

Ne bi se ja mesao, al` tip je izmislio karoganciju...

alrad Re: Vanzemaljci 18.12.2013. 03:48 #532514

broj poruka: 4873

A brodove kojima bi dosli ovde grade pipcima?
Antropomorfna pretpostavka nije proizvod sebicluka nego princip astrobioloske logike. Ako pod vanzemaljcima podrazumevas bakterije i amebe, onda ok.

Mada neki ljudi jesu primitivni cak i za amebe, to stoji.

:: U univerzumu nismo sami i po meni tu je kraj bilo kakve diskusije zato sto nema svrhe.
:: Mnogo bi bili sebicni kao sto i jesmo pa da tvrdimo suprotno
:: Meni samo ne dolazi do mozga sebicna zamisao zemljana da su oni ipak covekolikog izgleda( dve ruke , dve noge i sl.
:: Kad bi vec dosli ovde i nasli planetu zemlju, ja mislim da bi ljudi bili za njih toliko primitivni da bi nas gledali kao amebe
:: U covekolikost vanzemaljaca bas i ne verujem ali da postoje u to ne sumnjam
:: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
sashai Muhahaha? 18.12.2013. 07:20 #532519

Dobro jutro svim uzivaocima u raznim teorijama zavere, domacim ufomanijacima a najvise normalnom clanstvu. Poseban pozdrav Shomiju. Sjajno grabish ka vrhu 1k, a sve to dok ne pishesh nista i ne radish nista. Do zore si bio ovde? Kako ces na posao, mukice? Sky, vidim na drugom postu se malo sprdash glede nashe polemike. A taman sam pomislio da u tebi ima nesto, a ti se predao i pobegao. Steta. Dobijao si me, ali par pogresnih poteza i ostade ti bez topa i oba lovca. Unakazio te Bigfut ali najvise dokumenta tajnih sluzbi, sa pecatom naravno. No, jos mozes da se vratis u igru ako odgovorish na Bigfuta. Shomi, si na poslu? Javi se da dogovorimo neko zezanje. Pozdrav normalnima.
Bobi4ever Moje misljenje je da nismo sami u univerzumu. 18.12.2013. 09:45 #532532

broj poruka: 4888
A opet ne bih ni da prizeljkujemo bliski susret sa nekom naprednom vanzemaljskom civilizacijom jer setite se recimo sta se desilo kad je Kolumbo naisao na indijance. Kapiram da bi se slicno desilo nama, samo sto bi mi bili indijanci tj. topovsko meso. .)

nisavici re: 18.12.2013. 09:59 #532535

broj poruka: 908
Ja mislim da ce Decepticoni da izvsre invaziju na nasu planetu,samo ovaj put nece biti Autobota da nas spasu,Optimus Prime uzeo godisnji odmor

sashai The truth is out there... 19.12.2013. 08:47 #532708

Dobro jutro svima. Odoshe vanzemaljci, Sky, Shomi, svi...
Verujte ljudi u sta zelite ali gledanje Ancient Aliens shou programa i smatranje istog relevantnim za bilo sta, suvishe je slichno smatranju da gosn Kusturica zna bilo sta o svetskim politichkim gibanjima u drugoj deceniji 21. veka i da predstavlja autoritet u toj oblasti. Odvelo ga tamo, dali mu text da nauchi i to je otprilike to. Moze biti da greshim i da je on ipak otisao tamo chvrstih uverenja i smatra da je ok da se stranac mesa u odnose izmedju jedne donekle suverene zemlje, Ukrajine, i demokratske majke Rusije.
Neko reche da je siguran u postojanje vanzemaljske inteligencije, samo ne znam kako. Mozete da verujete, ali sigurica ne moze da bude opcija, osim ako kao Sky niste u posedu tajnih dokumenata. Sky, ja bih voleo da budem u ekipi sigurnih, pa ako nije problem... Podeli te tajne dokumente sa svima nama - predlazem da to bude nova svetska senzacija - https://www.Skyleeks.com! Leeks? Sta fali, moze svakom da se dogodi :).
Radio talasi sa nase planete vec skoro 100 godina putuju svemirom, odgovora sa druge strane za sada nema. Sta ako je zaista nemoguce putovati brze od svetlosti (iako je u Zvezdanim Stazama to moguce), kao sto neki priglupi nauchnici tvrde? Mozda su nas chuli i krenuli su, ali ce im trebati mnooogo godina da dodju. Verujte, ali nemojte da budete sigurni. Univerzum je ogroman i verujem da ih ima, tamo negde, far far away. Jedino smatram da ce zbog nemogucnosti da se putuje brze od svetlosti, kontakt biti tesko izvodljiv. Mozda nam navrati neka njihova sonda, upucena ko zna kad, u dubine svemira sa njihove strane.
Ancient Aliens? Uozbiljite se ufo struchnjaci, sa pechatom ili bez.
Shomi, gde si bre? Guzva na poslu, ne stizes za komp? Nista, kad budesh imao vremena, slobodno se javi.
Pozdrav normalnim chlanovima, koliko god da vas ima.

STRANA 4 OD 4
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs