Ovo je odličan film.Mislim da ga je neko već ranije `označio` u ovoj temi (zato ga nisam ni postavio)
:: Bio na RTS I 5.2. u 21:10 skup nekoliko ludih prica naj ludja je Inzinjer `Bombica`.. :: :: ko ima 72h unazad vredi pogledati, jedan od producenata je Pedro Amoldovar.. :: :: http://www.imdb.com/title/tt3011894 ::
Ne igram Dijabolu 3. Preskupa je igra i komp mi je zastareo (iz 2010.). Odigram ponekad Path of Exile i Torchlight 2 na Steamu ili kad se uzelim bacim malo Nox, Arcanum ili Neverwinter Nights na GOG-u.
Intel i7 6700K Skylake @4.2 MSI M5 Z170A Gaming Series 16 GB Corsair Vengeance DDR4 @3000 CAS15 msi GTX 970 4GB twin frozr Samsung Syncmaster S24A450MW LED 1920x1200 W
:: :: Baba o uštipcima,ja o serijama.. :: :: Gangland Undercover http://goo.gl/0M6VXs :: :: (Ko je voleo `Sons of Anarchy`,svideće mu se i ova :: :: :: The Missing http://goo.gl/NNn37 :: :: Britanska krimi drama o potrazi za nestalim detetom
Gangland Undercover ekstra onaaj diler i user kristal meta ulazi u Vagos moto bandu,a pojavila se i serija o hells angels-ima koja ima 6 epizoda,i isti onaj karakter Carli je bio navodno u andjelima pakla i odlucio da progovori..Outlaw chronicles-hells angels se zove jeste ovo topic o filmovima,ali serije su vrh,nemogu filmovi da se porede sa seijama :: ::
Samo da napisem par reci o novoj(nastavku) seriji The X-Files.
Znaci ljudi, i istinski obozavaoci originalne serije, koja nam je svima ostala u lepom secanju, batalite ovo sranje. Pa ovo je komedija, da ne kazem parodija na originalnu seriju. Odgledah prve 2 epizode i ono, prvo gluma je katastrofalno losa, prica tu i tamo, ali sto je produkcija losa, pa nemam reci, svaka epizoda je totalno drugacija od one prethodne i deluje kao da je reziju i snimanje radio svaku epizodu drugi lik, uzas. Kada sam poceo 3. ep. i video onu komediju/parodiju, bilo mi je toliko mucno da gledam dalje, da sam posle 15min prekinuo i stavio tacku na ovu glupost.
Jednostavno nisam zeleo dalje da dozvolim da mi ova glupost blati lepo secanje na originalnu seriju. Steta zaista!
Eto, nadam se da cu barem nekome da pomognem ako se kojim slucajem kani da gleda ovo.
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium+Z-5500
Takvih epizoda je bilo i u starom serijalu ali se ti ocigledno ne secas dobro. Drugo, odgovorno ti tvrdim da ovaj serijal uopste nisi razumeo i da je poenta u sasvim necem drugom. Ovaj nastavak je sa namerom napravljen, ne da bi napravili profit.
I prva, i druga a i treca epizoda ostavljaju jasnu poruku. Sad ko razume, razume.
Potpisujem. Preporuka onim koji nisu gledali da ne kvare secanje na originalnu seriju pošto ovo svakako to nije.
:: Samo da napisem par reci o novoj(nastavku) seriji The X-Files :: :: Znaci ljudi, i istinski obozavaoci originalne serije, koja nam je svima ostala u lepom secanju, batalite ovo sranje :: Pa ovo je komedija, da ne kazem parodija na originalnu seriju. Odgledah prve 2 epizode i ono, prvo gluma je katastrofalno losa, prica tu i tamo, ali sto je produkcija losa, pa nemam reci, svaka epizoda je totalno drugacija od one prethodne i deluje kao da je reziju i snimanje radio svaku epizodu drugi lik, uzas :: Kada sam poceo 3. ep. i video onu komediju/parodiju, bilo mi je toliko mucno da gledam dalje, da sam posle 15min prekinuo i stavio tacku na ovu glupost :: :: Jednostavno nisam zeleo dalje da dozvolim da mi ova glupost blati lepo secanje na originalnu seriju. Steta zaista :: :: Eto, nadam se da cu barem nekome da pomognem ako se kojim slucajem kani da gleda ovo :: :: i7 6700K + Noctua NH-D1 :: GTX980ti Gigabyte G :: MSI Z170A Krait Gamin :: Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savag :: Dell U2515H + LG D2343 3 :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: Creative X-Fi Titanium+Z-550 :: ::
Do pre neki dan,ovaj sajt mi je radio i sa uključenim AdBlock-...sad moram da ga gasim/pauziram.
Ovakvih `servisa` sa on line gledanjem sa sve prevodom ima barem 7-8 kom.Ja sam stavio `serijal` jer sam najčešće na njemu,a ima i drugih sa dobrom arhivom. :: :: Meni ne radi ni na Chromu ni na FF-u taj sajt, disable-ovan AdBlock Plus, 4 sekunde nesto loaduje i nista se ne desava.
:: Ugasi Adblock LoL.. i radice normalno.. Serije su sa prevodom, navodno HD, meni ne deluje bas toliko cisto slika ali moze da prodje. :: :: Mene zanima da li prevod vec imaju kako izadje nova epizoda ili mora da se ceka?
Disable-ovan znaci ugasen. Uninstall-irao ga sad i isti Q. Load-uje 4 sekunde i nista. Greb`o mu pas malter.
Vrhunski film, ima mnostvo fora i zajebancija, pritom je prica itd zaista dobra.
:: Recite mi neki film koji podseca na ``Wolf Of Wall Street`` ili ``Pain and Gain`` tako neko americko djubre za razbibrigu i smejanje... :: :: :: :: http://valid.x86.fr/cx7bt :: ::
:: Recite mi neki film koji podseca na ``Wolf Of Wall Street`` ili ``Pain and Gain`` tako neko americko djubre za razbibrigu i smejanje... :: :: :: :: http://valid.x86.fr/cx7bt :: ::
::Ovaj nastavak je sa namerom napravljen, ne da bi napravili profit ..
Jok, napraviše ga slučajno, onako... Iz dosade. Pa ako im neko donira džak trnjina, pošto profit nije cilj, Dejvid i Džilijan će u sveprisutnoj holivudskoj dokolici da skuvaju malo džema, čisto da zašećere gorke dane teškog besposlenog života.
:D
Eto, nisam razumeo, pa bih voleo da malo razbistriš tvoje opskurno objašnjenje.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647790. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.