Pogledao sam 6 filmova u zadnjih 5 mjeseci i samo ovaj još mogu dodati da je pristojan. Svi ostali su dno dna, blago rečeno. Ako neko ima prijedlog šta da se pogleda, imaću vremena naredna dva dana.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
5820k @ 4.5ghz Alphacool NexXxoS Cool Answer 360 D5 / UT Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock Asus R9 280X Dc2T 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 Samsung 840 EVO 256gb 1tb WD Black Seasonic 760w XP2 Platinum CM Storm Stryker <
:: Dajte neku dramu, misteriju, nesto jako kao zemlja. Moze i starije, ne mora da znaci da sam gledao.. :: :: ::
betmen protiv supermena vece djubre nisam gledao gori je od tarzana, nepreporucujem ga nikome, apsolutno sranje da uzmu pare, a the room apsolutno preporucujem
Pa naravno da ce da bude vnogo. Pa pazi, kako moze da valjaju te gluposti tipa, supermen vs betmen, ajkula vs oktopod i sl :D Dosadise vise sa tim super junacima.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ja sam coveka od gvozdja gledao u NS u areni cim je izasao,sta znam,razocarao sam se jedino u cuveni 3D,sam film ko film bem li ga,gledao sam i bolje.
:: betmen protiv supermena vece djubre nisam gledao gori je od tarzana, nepreporucujem ga nikome, apsolutno sranje da uzmu pare, a the room apsolutno preporucuje :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: :: :: ::
Houston we have a problem? (Od onog slovenca, dokumentarac o jugoslovenskom svemirskom programu) Da li je film uopste izasao i ako jeste moze li negde da se skine/gleda online?
...na YT ceo film ne bih ni pitao sigurno. Samo neke varijante koje vode na druge sajtove koji se `kao`ne placaju ali samo traze broj kreditne kartice `za verifikaciju`... Tako da ako ne znas gde moze da se pogleda onda ne komentarisi...
i7-950@3.6GHz/GA-EX58 Extreme/Kingston 16GB@1600MHz Sapphire Radeon 7950 3GB Dual-X OC OCZ ARC100 120GB/WD Caviar Green 2TB/Blue 320GB LC Power LC6650GP3 v2.3 650W Gericom GM2600/Philips 220E Cyborg R.A.T.7 & M.M.O.7/Microsoft Natural Ergo
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647791. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.