:: Houston we have a problem? (Od onog slovenca, dokumentarac o jugoslovenskom svemirskom programu :: Da li je film uopste izasao i ako jeste moze li negde da se skine/gleda online :: :: :: i7-950@3.6GHz/GA-EX58 Extreme/Kingston 24GB@1600MH :: Sapphire Radeon 7950 3GB Dual-X O :: OCZ ARC100 120GB/WD Green 2TB/Purple 2TB/Blue 320G :: LC Power LC6650GP3 v2.3 650 :: Gericom GM2600/Philips 220 :: Cyborg R.A.T.7 & M.M.O.7/Logitech Wav :: ::
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Evo sad se zavrsi film.Ukratko: prodali smo Amerima svemirski program za 3 godisnja budzeta nase ili ti 20 milijardi.Normalno nije radio,pa Ameri to pretvore u zajam.Zajam je trebalo da vrati super luxuzan auto koji ce se proizvoditi u Kragujevcu,ali inzinjeri sklepali Yuga.Sve u svemu zanimljiv film.
:: Bio je valjda danas na HBO, sada sam video po rasporedu :: Ici ce i u cetvrtak u 22:05, zatim u petak 22:05 na HBO2.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: Nisam pronasao nigde zasad, tako da ne znam kakav je :: :: :: :: :: :: i7-950@3.6GHz/GA-EX58 Extreme/Kingston 16GB@1600MH :: :: Sapphire Radeon 7950 3GB Dual-X O :: :: OCZ ARC100 120GB/WD Caviar Green 2TB/Blue 320G :: :: LC Power LC6650GP3 v2.3 650 :: :: Gericom GM2600/Philips 220 :: :: Cyborg R.A.T.7 & M.M.O.7/Microsoft Natural Erg :: :: :: ::
:: Evo sad se zavrsi film.Ukratko: prodali smo Amerima svemirski program za 3 godisnja budzeta nase ili ti 20 milijardi.Normalno nije radio,pa Ameri to pretvore u zajam.Zajam je trebalo da vrati super luxuzan auto koji ce se proizvoditi u Kragujevcu,ali inzinjeri sklepali Yuga.Sve u svemu zanimljiv film :: :: :: Hero 8,6700K,H-100,Predator 16GB,390X,Nitro 850,HyperX 120GB,U7,7C :: :: :: :: Bio je valjda danas na HBO, sada sam video po rasporedu :: :: Ici ce i u cetvrtak u 22:05, zatim u petak 22:05 na HBO2.. :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: :: :: Nisam pronasao nigde zasad, tako da ne znam kakav je :: :: :: :: :: :: :: :: :: i7-950@3.6GHz/GA-EX58 Extreme/Kingston 16GB@1600MH :: :: :: Sapphire Radeon 7950 3GB Dual-X O :: :: :: OCZ ARC100 120GB/WD Caviar Green 2TB/Blue 320G :: :: :: LC Power LC6650GP3 v2.3 650 :: :: :: Gericom GM2600/Philips 220 :: :: :: Cyborg R.A.T.7 & M.M.O.7/Microsoft Natural Erg :: :: :: :: :: ::
Tile je svuda imao pristup nesto kao `cistacica `... Gde god da odes ako znas neku cistacicu zavrsen posao 100% pre nego nekog `Glavonju` jer je ona sa svima OK pride i ako uzme mito nije velika buka nego neko na polzaju. Tako se `Majstor` uvlacio gde god je mogao... Isto tako je krajem 60-tih i pocetkom 70-tih za Izraelce uradio/izgladio sa Egiptom i oni su donirali ogromnu svotu novaca za navodnjavanje Vojvodine.Imalo je novaca za 50% da se navodnjava ali su `Jagnjece Brigade ` pojele onu 0 ... Tako da i dan danas ima samo 5% i prinosi kukuruza u Srbiji su u poseku 4-5 t/ha Inace ako se zaliva svaki od ZP hibrida moze da da do 15 t/ha tj. 3 klipa pune velicine i mozda 4 polovina... Tako da ona prica da damo Japancima Vojvodinu i hrane pola Evrope nije bajka...
Citava njihova nazovi kinematografija je smece. Americki filmovi su pravljeni da zarade novac a ne da ostane trag u vidu dela koje ima svoju duhovnu vrednost i dubinu. Drugo je sto smo mi naucili na Hollywood, moc navike pa `zavisimo` od onog sto nam serviraju. Ko zeli da oseti nesto drugacije, da se kulturno uzdize, da oseti umetnost morace da okrene ledja i da zakoraci na drugu stranu.
Amerikanci znaju da naprave dobar blockbuster, za komercijalu su ok.
@Ishmerish
Solidna serija.
:: narode mehanicar je cisto americko smece, toliko predvidiv i namazan, pogledajte pa cete videti sami ali bacanje vremen :: :: sausage party je izasao moze da se skine, crtani je lud do 00 mnogo su bolesni, a od filmova jedino dobro sto je u zadnje vreme izaslo je warcraft :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: :: :: ::
surovi kapitalizam ne moz` da prodje bez ekstremnog podizanja dekadencije kod mase. S`razmerno tome na svim poljima se pristupa tako, a mediji kao bitan faktor u krojenju jedne persone moraju najvise da odu(all ready gone with flying colors if I may add) u krajnost.
Filmovi su po meni otisli dalje od serija i tu je dibidus gotovo, doduse i serije su na dobrom putu i od svih onih opasnih ostale su samo neke fuzije Spanskih sapunica. Nema tu vise Prison Break-a ili takvih razbijacina, sada se sve svodi na suplje scenarije, hebeno prilagodjene ometenim osobama ili onima koji ce to uskoro da postanu. Tek tu i tamo se izbaci neka koja je glitch u sistemu(prim. Breaking Bad), ali to postaje sve redje i redje.
Kad se već pominje sunovrat hollywooda i američkih serija, nije loše pogledati Black mirror, super je serija, nije svakidašnja. Hollywood je odavno sranje, ja ne znam kad je izašlo nešto da valja, poslednji put sam bio u običnom bioskopu pre 3-4 godine... Od bioskopa jedino što vredi je kinoteka. Mene jedino zanima odkad su ljudi kod nas počeli da se lože na ona super heroj sranja, aj donekle razumem u americi kod njih je to deo kulture kroz stripove, ali kod nas mi je potpuno o nepojmljivo (a neću uopšte ni da pominjem ispraznost tih filmova).
Ja sam se zeznuo, odgledao sam Game of Thrones ove sezone koje su izasle, sad mi je sve sranje, svaki film i svaka serija, ne znam sta dalje.. Nikako da me nesto zainteresuje
:: surovi kapitalizam ne moz` da prodje bez ekstremnog podizanja dekadencije kod mase :: S`razmerno tome na svim poljima se pristupa tako, a mediji kao bitan faktor u krojenju jedne persone moraju najvise da odu(all ready gone with flying colors if I may add) u krajnost :: :: Filmovi su po meni otisli dalje od serija i tu je dibidus gotovo, doduse i serije su na dobrom putu i od svih onih opasnih ostale su samo neke fuzije Spanskih sapunica :: Nema tu vise Prison Break-a ili takvih razbijacina, sada se sve svodi na suplje scenarije, hebeno prilagodjene ometenim osobama ili onima koji ce to uskoro da postanu :: Tek tu i tamo se izbaci neka koja je glitch u sistemu(prim. Breaking Bad), ali to postaje sve redje i redje :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/Jx__vtgiW1 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Nije bitan toliko zanr, samo da nije neka klasicna drama ili smesna komedijica. Stranger things po ko zna koji put vec vidim preporuku, tako da cu definitvno gledati.
ne znaci da su sranje filmovi i serije. U bioskopu gledam samo blokbastere za koje znam da su dobri filmovi...od novijih serija koje sam gledao dobra je Wayward Pines i zadnju sezonu Supernatural, a recimo gledao sam i GoT i za mene ta serija nije nesto toliko najbolja ikada, dobra je ali u dosta epizoda sam se smorio zesce jer su neke epizode uprazno pricanje i slicno sto uopste nije bitno jer vecina karaktera poginu ili sta vec pa je nebitno...
Ti si prvi covek koji je rekao da GOT nije nesto WOW. Ne moze svaka epizoda da bude puna akcije, ali je svaka zanimljiva svakako za mene.
Prvi mehanicar je remake originalnog sa Charles Bronson-om i za respect je, odradjen je smekerski, a drugi deo je stvarno preterivanje koje podseca na MI. I ja moram da se slozim da prodje ihahaj dugo vremena dok naidje samo 1 dobar film koji odgledam i posle opet dugo vremena nista nema pametno. Tako da, sve vise naginjem ka serijama, i to starijim koje nisam gledao jer sam gledao filmove, nestali su, ispraznila se lista...
:: ne znaci da su sranje filmovi i serije :: U bioskopu gledam samo blokbastere za koje znam da su dobri filmovi...od novijih serija koje sam gledao dobra je Wayward Pines i zadnju sezonu Supernatural, a recimo gledao sam i GoT i za mene ta serija nije nesto toliko najbolja ikada, dobra je ali u dosta epizoda sam se smorio zesce jer su neke epizode uprazno pricanje i slicno sto uopste nije bitno jer vecina karaktera poginu ili sta vec pa je nebitno.. :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
@Gare Može preporuka za neki dobar novi film koji se daje u našim bioskopima ili se davao u skorije vreme? Problem je što kod nas, sem na festivalima i sl, retko dolaze filmovi koji nisu na engleskom jeziku. Španci recimo imaju odlične filmove, italijani takođe, ali se to ne plasira skoro uopšte. Južna koreja takođe ima dobre filmove.
@Imarković Evo i ja ću se pridružiti kolegi i reći da Got nije nešto. Prve 2-3 sezone su bile znatno bolje, ovo sada se pretvorilo u stvaranje atmosfere za poslednju epizodu sezone, a do tada ima 2-3 bitna događaja. Previše su razvodnili jer su videli da će ljudi svejedno gledati, a ovako će imati materijala za više sezona po jednoj knjizi.
idem preko reda... Gledao sam Avengere, Man of Steel, Hobita, Suicide Squad, Genesis, trenutno onaj film sa Melom Gibsonom je odlican itd ima jos dosta koji su dobri i koji mi se svidjaju :D
Nemamo niti približan ukus za filmove (bar po ovim što si izneo), al šta da radimo :).
Superman, Avengers, Suicide i sl, su stripske adaptacije koje se poslednjih godina štancuju na po pola godine, i meni je stvarno čudno kako to do sada ljudima nije dosadilo. Gledam istu radnju (ako se može tako nazvati) po hiljaditi put. Hobit su pokušali da približe svakom uzrastu publike raznim (nazovi) komičnim trenucima i situacijama, tako da film luta u potrazi za pravom publikom. Da nije Piter Džekson u pitanju, još gore bi prošao.
Genesis (ne uspevam da nađem film) i Blood father (ako si na njega mislio), ne znam kakvi su, mada mi ovaj Blood deluje kao tipična akcija.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.