http://www.imdb.com/title/tt5174766/ Cela sezona je dostupna u `zalivu` ,ja sam 8 u kontinuitetu dok nisam zaspao moze se reci nalik Stranger Things. Preporuke za misteriju i Scifi...
Drugari, jel znate neki dobar i jeziv film vezano za mentalne ustanove, izivljavanje nad pacijentima i tome slicno. Znaci, trazim neku surovu i poucnu pricu, a ne naucnu fantastiku...
Jezivo, mentalno, izivljavanja ima dosta, a poucno i surovo svakako, serija Walking dead, meni se bas bas svidja.
:: Drugari, jel znate neki dobar i jeziv film vezano za mentalne ustanove, izivljavanje nad pacijentima i tome slicno. Znaci, trazim neku surovu i poucnu pricu, a ne naucnu fantastiku.. :: :: Hvala. :: :: ::
:: Drugari, jel znate neki dobar i jeziv film vezano za mentalne ustanove, izivljavanje nad pacijentima i tome slicno. Znaci, trazim neku surovu i poucnu pricu, a ne naucnu fantastiku.. :: :: Hvala. :: :: ::
:: Drugari, jel znate neki dobar i jeziv film vezano za mentalne ustanove, izivljavanje nad pacijentima i tome slicno. Znaci, trazim neku surovu i poucnu pricu, a ne naucnu fantastiku.. :: :: Hvala. :
Nije mi baš jasno šta može biti poučno u `iživljavanju nad pacijentima`, ali ako tražiš zadovoljenje u sadizmu, deskripciju koja obiluje crvenom bojom, predlažem ti film Inside (2007).
mozes pogledati One Flew Over the Cuckoo`s Nest (1975),
u obzir moze doci i Shutter Island (2010). Na osnovu trazenog opisa, ova dva filma mi padaju na pamet i rekao bih da se uklapaju (posebno ovaj iz 1975e)...
Pomoc drugari. Kako se zove film koji je vezan za ruski rulet, opklade u vezi toga itd. takva desavanja se odvijaju valjda u nekom napustenom objektu ili kuca odredjena samo za to, ne mogu tacno da se setim... Hvala najlepse.
Jos jedna molba. Da li znate neki film slicne tematike kao sirom zatvorenih ociju recimo...
Deer hunter je vrhunski legendarni film, ali noviji sam i ja gledao, ne mogu da se setim kako se zove, secam se da je u pitanju jedna zajednica u velikoj vili, VIP clanovi samo mogu da igraju, tu upada jedan mladic koji pojma nema u sta se upleo, mozda se zove u vidu nekog broja.
:: Pomoc drugari. Kako se zove film koji je vezan za ruski rulet, opklade u vezi toga itd. takva desavanja se odvijaju valjda u nekom napustenom objektu ili kuca odredjena samo za to, ne mogu tacno da se setim... Hvala najlepse :: :: Jos jedna molba. Da li znate neki film slicne tematike kao sirom zatvorenih ociju recimo.. :: ::
Da, to je taj, sad me podseti na scenu u prevozu sa Statham-om, odlican je film.
:: 13, valjda bese :: Onako, moze da prodje :: :: http://www.imdb.com/title/tt0798817 :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Gledao sam ga davno. Pokusacu ponovo, samo znam da je onako dosta napet...ne secam se svih scena. Znam da je kraj dosta dobar...da ne otkrivam da li se omlatio ili ne. :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.