Accident Man 2018 gledao prije par mjeseci. Najgori film 2 najbolja glumca akcionih filmova današnjice Michael Jai Whitea i Scott Adkinsa. Utisak je za film oko 5, ništa više. 6.1 na IMDB je pretjerana, kao i za 95% filmova.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Mozda, ali ja sam se super zabavio i drzao mi je paznju iz scene u scenu, non-stop, sto retko koji film danas uspeva.
btw, naslov `Three Billboards Outside Ebbing, Missouri` ima brdo obozavalaca, na imdb-u 8.2 ocena, ljudi pricaju da nisu skoro pogledali ovako dobar film, ODUSEVLJAVAJU se, a meni je to bukvalno protraceno vreme, totalno `pointless` i totalno debilna tema i poenta.
:: Accident Man 2018 gledao prije par mjeseci :: Najgori film 2 najbolja glumca akcionih filmova današnjice Michael Jai Whitea i Scott Adkinsa :: Utisak je za film oko 5, ništa više. 6.1 na IMDB je pretjerana, kao i za 95% filmova :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: ::
Ako ti je druze deadpool extra i smesan onda je kao sto kazu kinematografija ozbiljno propala, gledao sam film isamo mogu reci meh.. par fora sve krca i lomi kao i svi filmovi sadasnjice, hocemo filmove koji su jebeno prejaki sa radnjom kao nekad, necu kurcenje sa efktima to mi malo vredja pamet kao da nemogu da nam zaokupiraju paznju sa pricom onda sve puca i lomi a mi gledamo kao debili
vidim izlazi povratak u buducnost 4 ne znam sta ce biti ali ako useru pricu jebo im ker .....
Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani
:: Extra zabava, meni bolji od prvog dela! 9,5/1 :: :: :: MSI gtx770 2g :: MSI B350 Tomahaw :: 2x8gb Cruical 2400mhz @2933 O :: Ryzen5 1600 3.8ghz OC, LC CC12 :: Hitachi 500g :: SSD SP 120g :: MS Falco :: LG W2453V -P :: superflower 700w modular :: :: ::
prvi i drugi deo su vrh filmovi, o cemu li ti pricas :) Takodje Infinity war je nesto najbolje sto sma gledao u ovoj godini za sad, takodje i Ragnarok i Guardians 1 i 2 su odlicni...
To sto ti kazes to moze samo da bude subjektivno misljenje, nikako objektivno kako zapravo treba da bude.
:: Ako ti je druze deadpool extra i smesan onda je kao sto kazu kinematografija ozbiljno propala, gledao sam film isamo mogu reci meh. :: par fora sve krca i lomi kao i svi filmovi sadasnjice, hocemo filmove koji su jebeno prejaki sa radnjom kao nekad, necu kurcenje sa efktima to mi malo vredja pamet kao da nemogu da nam zaokupiraju paznju sa pricom onda sve puca i lomi a mi gledamo kao debil :: :: vidim izlazi povratak u buducnost 4 ne znam sta ce biti ali ako useru pricu jebo im ker .... :: :: :: Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani :: :: :: :: :: Extra zabava, meni bolji od prvog dela! 9,5/1 :: :: :: :: :: :: MSI gtx770 2g :: :: MSI B350 Tomahaw :: :: 2x8gb Cruical 2400mhz @2933 O :: :: Ryzen5 1600 3.8ghz OC, LC CC12 :: :: Hitachi 500g :: :: SSD SP 120g :: :: MS Falco :: :: LG W2453V -P :: :: superflower 700w modular :: :: :: :: :: ::
Prebaci se na špansku kinematografiju, trileri, misterije i horori kidaju. Ovo štancovanje sa superhorijima na mesec dana je krajnje dosadno i nema nikakvu umetničku vrednost (sem pomeranja tehnoloških granica), ali im se veoma isplati pa zašto i da prestanu. Ne znam da li sam 2-3 filma pogledao sem Betmena i prvog Spajdrmena, krajnje nezanimljivo i plitko.
:: Ako ti je druze deadpool extra i smesan onda je kao sto kazu kinematografija ozbiljno propala, gledao sam film isamo mogu reci meh. :: par fora sve krca i lomi kao i svi filmovi sadasnjice, hocemo filmove koji su jebeno prejaki sa radnjom kao nekad, necu kurcenje sa efktima to mi malo vredja pamet kao da nemogu da nam zaokupiraju paznju sa pricom onda sve puca i lomi a mi gledamo kao debil :: :: vidim izlazi povratak u buducnost 4 ne znam sta ce biti ali ako useru pricu jebo im ker .... :: :: :: Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani :: :: :: :: :: Extra zabava, meni bolji od prvog dela! 9,5/1 :: :: :: :: :: :: MSI gtx770 2g :: :: MSI B350 Tomahaw :: :: 2x8gb Cruical 2400mhz @2933 O :: :: Ryzen5 1600 3.8ghz OC, LC CC12 :: :: Hitachi 500g :: :: SSD SP 120g :: :: MS Falco :: :: LG W2453V -P :: :: superflower 700w modular :: :: :: :: :: ::
Batman je stvarno bio masterpiece, kada bi tako radili sve filmove po stripovima, bilo bi sjajno. Pogledaj ovaj Accident man, svidece ti se.
Deadpool je meni bio simpa, ali mogao je biti i dosta bolji.
:: Prebaci se na špansku kinematografiju, trileri, misterije i horori kidaju :: Ovo štancovanje sa superhorijima na mesec dana je krajnje dosadno i nema nikakvu umetničku vrednost (sem pomeranja tehnoloških granica), ali im se veoma isplati pa zašto i da prestanu. Ne znam da li sam 2-3 filma pogledao sem Betmena i prvog Spajdrmena, krajnje nezanimljivo i plitko :: :: :: ::
Ipak posle toliko glupavih filmova sto se snimaju deadpool je zezancija i sprdnja i prijalo mi je malo otici u bioskop i opustiti se. To nije film sa poentom, to je film da pustis mozak na pasu i malo se nasmejes. Ja recimo vise volim superheroje, CGI efekte nego neki horor ili triler... Stvar ukusa. Ja ne ocekujem od filma zivotnu pouku nego da se odmorim tih 2 sata i opustim. Svi u zadnje vreme ocekuju da film bude wow boom pow kao pre 2000tih sto su se snimali. Ocekuju previse i onda se razocaraju. Ne razmisljajte toliko, opustite se i smejte se :P
Podnošljivi: 24 Hours To Live (2017) Bright (2017) Max Steel (2016) Sleight (2016) Spectral.2016 Suicide Squad (2016) The 5th Wave (2016) Film koji se može pogledati: What Happened To Monday (2017) S moje strane preporuka samo za zadnji.
Pa sve zavisi od toga na koji način se posmatra film i kinematografija, samo kao na zabavu koja služi da ti brže/lakše prođe vreme i da se razonodiš, ili kao na umetnost koja je sposobna za nešto mnogo veće, i koja može da dobrinese tvom ukupnom razvoju ličnosti, da vidiš nešto novo i izvučeš pouku. Slično kao sa knjigama, ima ih svakojakih. Da ne bude zabune, volim svaki žanr da pogledam ako valja film, ali ovo štancovanje superheroja mi nije uopšte zanimljivo, kao ni štancovanje horora koji se oslanjaju jedino na prepadanje glasnim zvukovima i nekim licem koje odjednom iskoči iz mraka, bez ikakve prave suspenzije. Od ekranizacije Marvelovih stripova mi recimo valjaju Blade 1 (veoma dobar) i 2, i prva dva X men-a. PS: Razumem zašto se Marvelovi (i DC) filmovi gledaju u SAD, oni su uz to odrasli, ali kod nas su bile druge škole stripova prisutne, pa mi nije baš jasna tolika popularnost (osim ako se ne gleda zbog gomile eksplozija i `humora`). PSS: Pogledajte malo neholivudsku kinematografiju da vidite čega sve ima, prijatno ćete se iznenaditi.
Dilan Dog postoji, ali je bas veliko djubre tako da malo ko i zna za njega, a i bolje. Ne moze sve da se ekranizuje, a i ne treba, neka se prozivi u originalnoj formi.
sa nekim stavkama se slazem, ali to `kod nas nije toliko popularno` jeste tacno za nekog kog nije zanimalo uopste, meni na primer je zanimalo jos kad sam bio mali, gledao sam Christopher Reeves Superman, Flash-a seriju iz 90tih, posle toga stare Batman filmove, Batman Beyond animirani crtani, verovatno bi jos vise pratio da sam imao mogucnosti i uslova, kad su se stvorili uslovi(brzi internet i slicno) onda sma jos vise poceo da pratim, a pogotovo sada sa mnogim ekranizacijama popularnih heroja, neki me vise neki manje interesuju, ali objektivno gledano, filmovi su fenomenalni, kao sto kazu vecina kriticara ovo su decenije fantasticnih ekranizacija superheroja, sto je do sada bilo nezamislivo jer sada imamo tehnologiju da ekranizujemo sve te stripove...
Kod nas i ne mora da bude popularno jer to nije nase Srpsko, a nasu kinematografiju ne volim nesto mnogo, jer su se obradjivali najvise ratovi jer je to bila kao `nasa stvar`, vise volim nesto u sto nisu umesana ratna desavanja, isto takodje ne volim `americke ratne filmove`, jedine ratne filmove koje volim su WW2, ili istorijski dokumentarci...doslo je vreme da nesto drugo postane popularno :)
:: Pa sve zavisi od toga na koji način se posmatra film i kinematografija, samo kao na zabavu koja služi da ti brže/lakše prođe vreme i da se razonodiš, ili kao na umetnost koja je sposobna za nešto mnogo veće, i koja može da dobrinese tvom ukupnom razvoju ličnosti, da vidiš nešto novo i izvučeš pouku. Slično kao sa knjigama, ima ih svakojakih :: Da ne bude zabune, volim svaki žanr da pogledam ako valja film, ali ovo štancovanje superheroja mi nije uopšte zanimljivo, kao ni štancovanje horora koji se oslanjaju jedino na prepadanje glasnim zvukovima i nekim licem koje odjednom iskoči iz mraka, bez ikakve prave suspenzije :: Od ekranizacije Marvelovih stripova mi recimo valjaju Blade 1 (veoma dobar) i 2, i prva dva X men-a :: PS: Razumem zašto se Marvelovi (i DC) filmovi gledaju u SAD, oni su uz to odrasli, ali kod nas su bile druge škole stripova prisutne, pa mi nije baš jasna tolika popularnost (osim ako se ne gleda zbog gomile eksplozija i `humora`) :: PSS: Pogledajte malo neholivudsku kinematografiju da vidite čega sve ima, prijatno ćete se iznenaditi :: :: @imarkovi :: Baciću pogled :: ::
Preporuka za seriju Travelers 2016 A ova dva o Dilan Dogu ni ne uzimam ozbiljno. MIslio sam na film ne na njesra. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Imate li prijedloga za pogledati akcione filmove. Kažu da je infinity War najbolji, a meni je previše plitak i sa pričom i radnjom, bez obzira na glumačku postavu. Ima li nešto kvalitetnije da se pogleda? Niko se nijejavljao mjesec dana, pa čisto da pitam. I neka serija da se pogleda. Nisam gledao više od 2 mjeseca ništa.
Preporuke su odlične. Hvala ti. Jeste da ne volim, švabski, ali kvalitet je odličan. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
E da.... `Hereditary` a i `A Quiet Place` su meni totalno bezveze, kako su najavljivani ocekivao sam stvarno mnogo vise.
Den of Thieves, Blade Runner 2049, Skyscraper, Rampage, Jurassic World Fallen Kingdom koje sam pogledao u zadnje vreme vise je gubljenje vremena nego vredno istog...
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Slabo sta ima.. ja sam gledao u zadnja 2 meseca Ready Player One i Den of Thieves. Prvi je vizuelno fantastican a drugi je za ubijanje vremena. :: :: Odgledah Hereditary i bezveze, ocekivao sam mnogo vise :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.