:: Izvini što te cimam, al` `ajde mi pošalji baš taj link koji si probao, pošto ja ne nalazim Terminatora u Free Leech-u. :: :: Uzeo sam ga samo za primer, jer je ``poznat``, ne zanima me konkretan film :: :: I, za bilo koji drugi i izvan Free Leech-a izbaci isto, tj. :: http://www.dodaj.rs/f/39/vc/1RCV17iv/untitled.jp :: :: Glavni štab.
Dobri ljudi , nesto mi nije jasno ! Dobio sam pozivnicu od `servis pc` i kada odem da se prijavim preko tog linka pise da je uspesno konfirmisano i da nastavim da se ulogujem a nisam ni kreirao acount ?!? Servis pc mi je prosledio ono sto je on dobio od nekog od vas ! Da li je fora u tome sto je to njegova pozivnica pa je vec iskoriscena ili ... ??? A ka kad god pokusam bilo sta , baca me na neku belu stranu gde je samo neka donacija od 20$ !!! Glup sam ili ........ :)???!!!
Idi u FAQ i pogledaj da li si podesio sve sto treba...Stavi u uTorrentu svoju brzinu, iskljucis DHT i Peer Exchange itd...
========== BLEJA:)))
:: Izvini što te cimam, al` `ajde mi pošalji baš taj link koji si probao, pošto ja ne nalazim Terminatora u Free Leech-u. :: :: Uzeo sam ga samo za primer, jer je ``poznat``, ne zanima me konkretan film :: :: I, za bilo koji drugi i izvan Free Leech-a izbaci isto, tj. :: http://www.dodaj.rs/f/39/vc/1RCV17iv/untitled.jp :: :: Glavni štab.
Hvala prijavio sam se, ali sam morao da koristim user name gepard iz nekog razloga nije mogao da prihvati nesto drugo ili je to bilo vezano za pozivnicu.
Vec sam se prikacio u seed (Twilight[2008]DvDrip-aXXo), da bi ratio sto brze rastao, sto se mene tice sigurno neces imati problema!!!
pozdrav i hvala jos jednom
:: :: :: :: :: Ako moze i jedna pozivnica za IP Torrents na mai :: :: mboban@kbcnet.r :: :: :: :: Hvala unapred!
Peasant Users with a ratio below .30 & who downloaded more than 1 GB for 1 week (7 days) will be warned to correct their ratio. They will only be able to seed torrents. The browse page will not be accessable so past torrents will need to be seeded to get back to the user class. If they don`t fix their ratio after 2 weeks they will be automatically demoted to peasant. Peasants will have 2 weeks to increase their ratio or their account will be deleted. User The default class of new members. Power User Are able to make requests for torrents. Star Has donated money to http://www.iptorrents.com and are immune to automatic demotion. VIP Same privileges as Power User and is considered an Elite Member of http://www.iptorrents.com. Immune to automatic demotion. Other Customized title. Uploader Same as PU except with upload rights and immune to automatic demotion. Moderator Can edit and delete any uploaded torrents. Can also moderate user comments and disable accounts. Administrator Can do just about anything. IPT Gods SystemOperator (site owner).
Evo ovde ti pise, peasant...Inace kada ti padne ispod 1.05 dobijas warn... Vec seedujem 93 torrenta i imam 43.8 poena:)!!! ========== BLEJA:)))
:: @Hvala T.Force :: Samo jedno pitanje. Ako je ratio ispod 1 ispadas? Ako je tako koliko dugo treba da bude ratio ispod 1 pa da ispadnes sa IP? :: :: :: ::
:: kome treba pozivnica? da ne dupliramo :: :: p :: nadam se da mogu da posaljem pozivnicu iako sam se juce registrovao :: :: :: za Turboforce: Hvala :: :: ::
Ako sam ja dobrom shvatio , potrebno ti je da nakupis bar 600 bonus points-a da bi mogao da posaljes 3 pozivnice! Kako se dolazi najlakse do tih bonus poena je vec podrobno objasnio TurboForce.....
:: Nikako da dobijem mogucnost da nekoga pozovem. :: Kako da povecam ratio, da li ima neka caka :: Hvala :: :: ::
Invites are for giving to people you know and trust. If you invite a cheater you could also be banned. The sale of invites to this site is strictly forbidden and results in both the inviter and invitee losing their accounts. If you come across an auction from someone claiming to have permission to sell invitations to this site, it`s a lie. Do not believe positive feedback ratings. if you buy an invite, we will know about it and you will lose your account.
How does this invite thing work anyway?
Invites are given out every 10 days and depend on your stats: Invites Stats 1 Downloaded 1-4 GB and the ratio is greater than .90 2 Downloaded 4-7 GB and the ratio is greater than .95 3 Downloaded 7-10 GB and the ratio is greater than 1.00 4 Downloaded greater than 10 GB and the ratio is greater than 1.05
If an invite is not confirmed within 3 days it is automatically deleted. You also have the option to delete invites by going to your `User details` page and selecting `Given` under `Invites.` A table will be generated that displays all the invites you have given. select `delete` to delete an unconfirmed invite. All deleted invites will be replaced with an additional invite so do not worry about deleting them.
You can view how many given/available invites by going to your `User details` page and looking at the number next to `Given`/`Available.` To invite someone select `Available`, enter an email/message on the following page, and press `Invite!` A confirmation email will be sent to the email address you have entered and the person will be given 3 days to confirm it.
Mislim da ovde sve pise:)!!!
========== BLEJA:)))
:: :: Ako sam ja dobrom shvatio , potrebno ti je da nakupis bar 600 bonus points-a da bi mogao da posaljes 3 pozivnice! Kako se dolazi najlakse do tih bonus poena je vec podrobno objasnio TurboForce.... :: :: :: Nikako da dobijem mogucnost da nekoga pozovem. :: :: Kako da povecam ratio, da li ima neka caka :: :: Hvala :: :: :: :: :: ::
Pozivnice se dodeljuju besplatno posle nekog vremena, a mogu i da se kupe pomocu bonus poena. Da bi povecali Ratio-n morate da uploadujete fajlove koje ste skinuli, sobzirom kako kod nas u zemlji provajderi daju mali upload morate da skupljate bonus poene tako sto skinete nekih 50 torrent fajlova ne vecih od 1mb da bi dopijali po 1 bonus poen na svaka 5 do 6 sata, a posle klikom na te bonus poene mozete zameniti za 10 gb uploada i tako povecavate ratio.
:: Nikako da dobijem mogucnost da nekoga pozovem. :: Kako da povecam ratio, da li ima neka caka :: Hvala :: :: ::
Meni ide oko 40 poena dnevno mada dosta i uploadujem tako da i tu dosta navlaci bodova. Cini mi se da u prvo vreme mozes samo 10 ili 20 torrenta da uploadujes ili sam to procitao sa nekog drugog sajta posto imam racune na deonoidu, crnoj berzi, errorbit, a sad jurim racun na Zamunda.net, valjda cu da ubodem registraciju.
:: :: :: Postupam po svim tvojim uputstvima,za sada 50 poena!?Bicce valjda bolje ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.