Veoma zanimljiv sajt sa stvarnom srpskom istorijom - KNJIGE...
STRANA 5 OD 8
imarkovic
Re: Mene me interesuje gde ima jeftini cvarci i kavurma!
30.05.2010. 23:20
status: user broj poruka: 19078
druze, opet si naceo temu, a nisi sigurno procitao sve ispocetka, neki tvrde ono, neki ovo, nabavi materijal, ili sa ovog sajta, gde ima knjiga i knjiga, fektova i fektova, pa procitaj i kad saberes 2 i 2, skontaces neke stvari, i mozda se frapiras, mozda ne...zavisi od tebe.
:: Srbi nisu najstariji narod na svetu, ali to niko nije ni tvrdio... tako da ja nista ne razumem o cemu vi pricatie : :: :: ::
Uh, procitah ovaj tvoj link i ovo da nije tuzno bilo bi smesno. Ove pravo u Lazu, mada ni to ne moze da im pomogne... @imarkovic: mislio sam na relevantne istoricare, ne na kojekakve price i sajtove... Nasa istorija je malo zamrsena i zamazana, i tu ima dosta neistina, ali te price da smo najstariji narod na svetu... ma daj :(
:: http://www.stormfront.org/forum/t142566 :: :: Nek cita, ja nisam mogao jer mi je previse komicno bilo, samo sam bacio pogled :: :: @BtaCele, odnosilo se na temu ne na tebe uopste... To sto ti imas problema s time sto neko tvrdi to je tvoj problem. I ne nisi me uvredio s time MEDVEDE ako ti je to bio cilj :: :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CFX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: ::
Ne mogu stvarno da čitam bilo šta što napiše rasistički šljam, još manje da se oslanjam na informacije na netu za ovako pipavu temu... __________________ Scourge of PCBerza
:: http://www.stormfront.org/forum/t142566 :: :: Nek cita, ja nisam mogao jer mi je previse komicno bilo, samo sam bacio pogled :: :: @BtaCele, odnosilo se na temu ne na tebe uopste... To sto ti imas problema s time sto neko tvrdi to je tvoj problem. I ne nisi me uvredio s time MEDVEDE ako ti je to bio cilj :: :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CFX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: ::
dobro, ne verujem ni ja prvi sajtovima, ali ovo nije klasican sajt, ako si primetio, tu su knjige poznate uvazene istoricarke Olge Lukovic, verujem da, ako te interesuje i ako si poznavalac, mozes nakon citanja da sam sklopis kockice i skontas neke stvari, e sad, tvoja stvar u sta ces da verujes, u pitanju su neke cinjenice, koje su tako ocigledne, a nisu zvanicno izlozene iz odredjenih razloga i zbog toga je to tako...
:: Uh, procitah ovaj tvoj link i ovo da nije tuzno bilo bi smesno. Ove pravo u Lazu, mada ni to ne moze da im pomogne.. :: @imarkovic: mislio sam na relevantne istoricare, ne na kojekakve price i sajtove... Nasa istorija je malo zamrsena i zamazana, i tu ima dosta neistina, ali te price da smo najstariji narod na svetu... ma daj : :: :: :: :: http://www.stormfront.org/forum/t142566 :: :: :: :: Nek cita, ja nisam mogao jer mi je previse komicno bilo, samo sam bacio pogled :: :: :: :: @BtaCele, odnosilo se na temu ne na tebe uopste... To sto ti imas problema s time sto neko tvrdi to je tvoj problem. I ne nisi me uvredio s time MEDVEDE ako ti je to bio cilj :: :: :: :: :: :: _____________________________ :: :: ATI HD5750 CFX :: :: Vantage Score OC930/1240: :: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: :: :: :: ::
:: ove dve, aj da kazem da su opcija, ali xendza, mislim da se necemo ogrebati bas od nje.. :: :: :: :: opet skrecete temu sa palacinki : :: :: :: :: Xendza, Tia, Jovanka...koliko vas je...di su nase palacinke? :((( :: :: :: :: :: :: D E M I G O D :: :: :: ::
cek bre, koliko mi se cini pise u zenskom rodu? :S
D E M I G O D
:: ...misliš o njega.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: ove dve, aj da kazem da su opcija, ali xendza, mislim da se necemo ogrebati bas od nje.. :: :: :: :: :: :: :: opet skrecete temu sa palacinki : :: :: :: :: :: :: Xendza, Tia, Jovanka...koliko vas je...di su nase palacinke? :((( :: :: :: :: :: :: :: :: :: D E M I G O D :: :: :: :: :: ::
hahahahahaha, ma mislio je da se TI ogrebes...a meni je rekao o njega (tebe), zbunio se Daum, trebao je da kaze `mislis on ogrebe`..smesno je ispalo :) Daum - pa ocu i ja da se ogrebem, sta fali, mislim, mogu svi da se ogrebu kolektivno :PP mislim na palacinke :)
:: cek bre, koliko mi se cini pise u zenskom rodu? : :: :: :: D E M I G O D :: :: :: ...misliš o njega.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: ove dve, aj da kazem da su opcija, ali xendza, mislim da se necemo ogrebati bas od nje.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: opet skrecete temu sa palacinki : :: :: :: :: :: :: :: :: Xendza, Tia, Jovanka...koliko vas je...di su nase palacinke? :((( :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: D E M I G O D :: :: :: :: :: :: :: ::
`Доброслав Јевђевић је написао најпродаванију књигу у српској дијаспори након Другог св.рата под називом `Од Индије до Србије`.`
Hahahaha.... Ljudi, pa ko moze da se poziva na ovu knjigu?
Pricam kao neko ko je procitao ovu knjigu. Kupio sam je na niskom sajmu knjiga pre 5-6 godina, dok sam studirao dole. Inace, istoriju sam oduvek voleo i slazem se da je mnogo puta prekrajana i prepravljana, pa sam uvek trazio alternativne dokumente. Doduse, moram priznati da me nasa istorija nikada nesto nije privlacila, osim perioda do kraja Dusanove vladavine.. I stidim se zbog toga. Cvrsto sam resio da krenem ispocetka sto se tice srpske istorije. Jednostavno, jos od osnovne skole pa sad do 29. godine, moje interesovanje je bilo usmereno ka starogrckoj istoriji. Mogao bih za sebe da kazem da sam `expert` za istoriju stare Grcke. Ali to nije sada tema. Citao sam ove vase postove i nadao se da niko nece pomenuti doticnu knjigu.
Naime, prvu trecinu knjige sam sa velikim interesovanjem citao (jer sam pomislio da se radi o stvarnim argumentima), a zatim, se sve vise pitajuci da li je ovaj Jevdjevic normalan i da li zaista veruje u sve ovo sto je napisao. Pomisljao sam da je mozda bio pijan dok je pisao. Mnogo puta sam ostajao bez daha, zbog smejanja, dok sam je citao. Vrhunac je bio i njegovo misljenje o Aleksandru Makedonskom, za koga je doticni, pa ne mogu reci tvrdio, ali smatrao da je takodje bio Srbin . Jednostavno, knjigu sam jedva do kraja procitao bas zbog gluposti koje su tu napisane. Uuuu, sad kad se setim...moracu opet da bacim pogled da se podsetim strasnih tvrdnji....da l je bese i Isusa Hrista pominjao? (nek me podseti neko ko je citao) - izvinjavam se ako sam pogresio. Ali u ovoj knjizi smo definitivno najstariji narod i mnogi drugi su od nas nastali, a i `najvece istorijske licnosti` (opsteprihvacene istorije) su uglavnom bili Srbi (mozda malo karikiram)
I tako... mislim da ne vredi raspravljati o ovome jer niko ne moze dokazati svoje tvrdnje. Mozemo verovati u ovo ili u ono i to je pravo svakog.
Neverovatno je da sam na HRT-u pre godinu-dve gledao nekog njihovog alternativnog istoricara koji je pricao slicno Jevdjevicu, s tim sto je na mesto Srba stavljao Hrvate. Haahahaha, jos crnje. Samo fali da jos i Ameri pocnu da tvrde kako su najstariji narod i da sve ode u...
Znam, znam da tema nije i da niko nije ovde pricao da smo mi Srbi najstariji narod, ali to je Jevdjevic sa ovom knjigom pokusao da dokaze i zaslepljene ljude verovatno i uverio.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Нашао сам се у незахвалној ситуацији. Човек је поставио питање о књигама на тему предхришћанске историје Срба. Мало их је. То је што је на тржишту. Пре 100 година ломила су се копља међу историчарима око писања поменутог Константина Порф. да би, потом, комунисти пресекли и допустили само једну верзију приче у литератури.
Да ли је Александар Македонски био Србин ? Грк није био сасвим сигурно. Припадао је народу који је живео на просторима данашње Србије, а Грци су за њега говорили да је `варварин` и да од његове статуе `смрди цела Атина`.
Е, сад, писац је поставио једноставно питање: Који је то био народ ? Ја тврдим да су тада, као и сада, словенска племена насељавала ове просторе. Доказа за супротну тврдњу нема, само агресивно истрајавање на комунистичким теоријама историје.
Са друге стране, присутна је маса АРХЕОЛОШКИХ доказа да су у време римских освајања овде живела словенска племена. Читав низ локалитета то доказује, али - не вреди.
Када су у основној школи усвајали теорију `сеоба`, никакве доказе нису тражили. Сада неко треба да ДОКАЖЕ супротно ? Када се те две могућности размотре без предрасуда, `сеобе` немају никакве шансе да опстану, смешне су.
Иначе, Јевђевић је био лични пријатељ мога деде и био је ванредан интелектуалац. У поређењу са комунистичким историчарима који су сервирали причу о `сеобама`, словио би за генијалца којем Кардељ не може ципеле да чисти.
П.С. Заслепљен је онај који верује у сервирану теорију `сеоба`, а не онај ко је пажљиво градио своје ставове.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Aleksandar Makedonski je pripadao dinastiji Argeada koji su poreklom sa Argosa sa juga Grcke, daleko od bilo koje Srbije. Za to postoje pisani dokazi iz tog perioda, jer su stari Grci bili pismeni za razliku od te tvoje imaginarne drevne civilizacije Srba koja nije ostavila ni jedan pisani dokument iza sebe.
Iza tvrdnji koje sam ja ranije naveo postoje dokazi u vidu markera na Y hromozomima. Istrazivanje su sprovele 2 nezavisne ekipe i dosle do identicnog rezultata.
Jedna od njih je Igenea, sa Dipl. Biol. Joëlle Apter (M.Sc.) , Dr. sci. Tamara Brown (PhD). Prof. Dr. Reinhard Renneberg, inace partnerska firma sa jednom od najrenomiranijih firmi u poslu genetike Family Tree DNA za koju rade Michael Hammer (PhD), Bruce Walsh (PhD), Doron Behar (MD, PhD), Theodore G. Schurr (PhD), Alan J. Redd (PhD), Connie Bormans (PhD), Thomas Krahn (Msc), Matthew Kaplan (PhD cand.)
Njihova istrazivanja su uradjena na nivou cele Evrope i bazirana na mapiranju Y hromozoma, a ne na baljezganjima i pretpostavkama. Njihove DNK analize se priznaju u svim sudskim procesima na svetu. Izvolte bibliografija firme Igenea pa se smej malo i na to http://www.igenea.com/docs/bibliographie.pdf
Jel hocete neki jaci dokaz?
Koji dokaz vi imate? Zelim da cujem neko DNK istrazivanje koje potkrepljuje vase tvrdnje. Bilo koje istrazivanje gena koje drugacije govori? Molim? Koj bre Jasa Tomic, CIA Mosad, komunisticke lazi oxvordske zavere ... Ajde ubaci jos i viteze templare, to si zaboravio.
To je ovde poenta. Sta se peglas vise, sa samoprozvanim nacionalistima i velikosrbima. Na recima mnogo veliki i jaki, a kad treba dela da se pokazu, ispostavi se da su u stvari slabici i kukavice. To su kompleksi i traume koji se potiskuju time sto se izdizu iznad drugih, naravno na recima. Jos je najgore sto stvarno utripuju da su veci Srbi od drugih. Pored samoprozvanih` Velikosrba` i galamdzija, pokazalo se da nam neprijatelj i ne treba. Sto vise seru o Srpstvu, sve veci kapital i pljacka naroda. Obogatise se za naredna 10 kolena, kriujuci se ispod laznog patriotizma. Jbt, da li ste normalni. Pojavi se neki kreten u BG, i onda on sere i uci druge kako treba da se ponasa da bi se postao Srbin. Za njega su u stvari svi ostali : Seljaci, Provincijalci, Juznoprugasi, Raja i Placenici, dok se on bogati i kapital vrtoglavo narasta, pljackajuci narod, na sve moguce nacine. Takvi su najveci neprijatelji Srba i Srpskog naroda i drzave. Muka mi je od takvih i morao sam da napisem ovo sto sam napisao, jer se kenja preterano. Ne kazem da je neko od foprumasa lopov i kriminalac(da ne kazem terorista), ali me pojedini podsecaju na takve, svojim izjavama.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Pa zaboravljas da su na jugu grcke takodje ziveli Srbi,
skoro je u univezitetskoj biblioteci bila izlozena strana karta(Italijanski kartografi su cini mi se u pitanju nisam siguran) iz neke ~700godine, gde je Srbija nacrtana kao cela bivsa Juga+Albanija i pola grcke sa sve celim Korintom i da to je jedina kompletna karta Evrope iz tog doba, pa sad ti idi pa i to reci da je sa storm fronta.
@gliga79 ta posast o kojoj ti govoris jeste zlo, ali je licemerno sto to pricas jer nema sumnje da bi ti isto to radio da si na njihovom mestu kao i 95% ljudi takva je jednostavo priroda ljudi. I da ti bogatasi o kojima pricas ne haju mnogo na poreklo oni ce i ovako za koju generaciju biti Amerikanci ili tako nesto.
peglam se, zato sto ove notorne neistine koje propagiraju nisu nimalo naivne. Te arijevske price se javljaju u svakoj drzavi evrope, i sve su jace. Sad kad narod ostane bez posla, a ostace mnogi u evropi, izfrustrirani covek ce progutati ovakve stvari. Evropa je jos vek bure baruta, za balkan da ne pricam... mnogo narasciscenih racuna i suijanih glava koji bi da pale fitilj. U Austriji je na izborima ogroman napredak zabelezila ultradesnicarska stranka ciji je vodja majka 8 deteta kojima je dala neka drevna starogermanska imena. U celoj evropi jaca desnica i ultradesnica. To nisu oportunisti, obmanjivaci i lopovi. To su opasni ljudi celicne volje i suludih ideja koji ne shvataju posledice svoje politike. Tridesete se ponavljaju, nemojte ljudi i cetrdesete da nam se ponove... A ti paraziti i oportunisti o kojima ti pricas, oni koriste situaciju
Dobro, dobro razumem te jer pises cirilicom, nebitno to, ali ovaj link sto sam dao to sam nesto trazio po google-u pa naleteo na to. To sam u vezi teme stavio jer se na sajtu iz naslova upravo prikazuju dela gospodina Deretica.
Ko one gluposti moze ozbiljno da shvati ?!
SRPSKA DRZAVA TRAJE 4.000 GODINA
LOLcina
Taj Deretic ima bujnu mastu, i to sto on pise je sve vec poznato samo je on sve izvrnuo i izlupetao se samo tako postojala je titula Knez, Zupan, Vojvoda, BAn sve to 2k godina pre nove ere hahahaaahaha, neverovatno kakve gluposti je covek u stanju da napise.
Covek je napisao da je izvesni Nino dosao iz Srbije i izgradio Vavilon, hahahahaha.
Uzimaju pare na to sto izmisljaju isto ko Milan Tarot :D Covek je samo mastovit nista vise....
:: 1. Нисам имао намеру да те увредим. Писано ћирилицом `Тхе Беар` заиста глупо изгледа, а значи у преводу управо - медвед :: :: И када бих писао латиницом, не могу `The Bear` да протерам кроз падеже никако :: :: Већ се љутио човек са надимком `Hell Master` (господар пакла, тј. сатана) што сам му се обраћао са `сатанисто`. Људи, ја само пишем на српском, ништа друго, немам задње мисли :: :: 2. Свака част за линк :) Где их нађе ? :: :: Није ми то извор информација : :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: ::
Писани трагови иза `старих` Грка (пре римских освајања) у оригиналном облику практично не постоје. Ми све што знамо о нпр.Аристотелу и Сократу потиче углавном из арапских извора.
Опет се петљаш у генетику. Боље немој.
1. Истраживања ипсилон хромозома указују на заједничко порекло различитих популација, а не династија. Династија није популација већ породична линија, што је велика разлика с обзиром да не можеш бити сигуран у распону више стотина година ко је коме децу правио, по дворовима и ван њих. Нпр. остало је велико питање да ли је Урош уопште био син цара Душана.
2. Родоначелник династије Аргеада био је Филип Македонски, родом са ових простора, баш као и његов отац и његов син. Дакле, ако су то и доказали (а нису) то би само ишло у прилог моме тврђењу јер Аргеади нису били Грци.
3. Управо записи из старе Грчке говоре да је Александар био `варварин` (тако су звали све оне који нису Грци), али тебе то не занима.
4. Мапирање ипсилон хромозома полази од претоставке да цела људска популација на Земљи има једног заједничког претка. Тај појединац је имао једну или више жена, а његови потомци су се даље размножавали. Током времена неко дете би се родило са изменом на ипсилон хромозому која би се пренела на његово потомство. Свака измена на том хромозому данас би се регистровала као карактеристика посебне популације.
Велике популације представљале би расе. Временом, главна карактеристика расе постала је боја коже (нпр. бела, црна, жута...), вероватно због услова живота. У оквиру раса, даљим мењањем гена настају подрасе (нпр. Германи, Словени, Романи...), а у оквиру подраса мање популације (нпр. Руси, Срби, Словаци...).
У овом примеру, пронашли су генску линију У ОКВИРУ словенске подрасе и прогласили је за НОВУ подрасу која НЕМА представнике ?! Бесмислица. Па то здрав разум не може да прихвати. Класично бацање прашине у очи.
Не могу да кажем да грешиш. Можда је само маштовит. Или, можда има истине у томе што он пише, али ја све то једноставно - не знам. И немам никакве доказе у било ком смеру. За мене то остаје непознаница.
`...Sto vise seru o Srpstvu, sve veci kapital i pljacka naroda. Obogatise se za naredna 10 kolena, kriujuci se ispod laznog patriotizma...`
Није истина.
Од 5.10.2000-е на овамо српство је задња рупа на свирали, нико га у уста не узима осим нас ретких ентузијаста, а пљачке, преваре и отимачине - као никад пре.
Покажи ми ЈЕДНОГ `великосрбина` у власти ? Све су то деца комунизма, интернационалисти, трула масонерија, наркомани и сексуални јадници.
Igenea je radila istrazivanje genetskog porekla naroda Evrope (ono od kog te zabole stomak od smeha), a ne Aleksandra Makedonskog, nisi me dobro razumeo. Ne moram da znam, tu si ti koji bolje znas istoriju od istoricara, genetiku od gomile doktora nauka geneticara, programiranje od programera, arhitekturu od arhitekte. Pricao si sa prijateljima, procitao par knjiga i znas sve.
Mogu li da znam koja si naucne radove napisao o genetici, obzirom da osporavas rad Dipl. Biol. Joëlle Apter (M.Sc.) , Dr. sci. Tamara Brown (PhD). Prof. Dr. Reinhard Renneberg, Michael Hammer (PhD), Bruce Walsh (PhD), Doron Behar (MD, PhD), Theodore G. Schurr (PhD), Alan J. Redd (PhD), Connie Bormans (PhD), Thomas Krahn (Msc), Matthew Kaplan (PhD cand.), Oxwordsko Udruzenje za Genetiku i Evoluciju itd...
:: Причаш, а не знаш :: :: Писани трагови иза `старих` Грка (пре римских освајања) у оригиналном облику практично не постоје. Ми све што знамо о нпр.Аристотелу и Сократу потиче углавном из арапских извора :: :: Опет се петљаш у генетику. Боље немој. :: :: 1. Истраживања ипсилон хромозома указују на заједничко порекло различитих популација, а не династија. Династија није популација већ породична линија, што је велика разлика с обзиром да не можеш бити сигуран у распону више стотина година ко је коме децу правио, по дворовима и ван њих. Нпр. остало је велико питање да ли је Урош уопште био син цара Душана :: :: 2. Родоначелник династије Аргеада био је Филип Македонски, родом са ових простора, баш као и његов отац и његов син. Дакле, ако су то и доказали (а нису) то би само ишло у прилог моме тврђењу јер Аргеади нису били Грци :: :: 3. Управо записи из старе Грчке говоре да је Александар био `варварин` (тако су звали све оне који нису Грци), али тебе то не занима :: :: 4. Мапирање ипсилон хромозома полази од претоставке да цела људска популација на Земљи има једног заједничког претка. Тај појединац је имао једну или више жена, а његови потомци су се даље размножавали. Током времена неко дете би се родило са изменом на ипсилон хромозому која би се пренела на његово потомство. Свака измена на том хромозому данас би се регистровала као карактеристика посебне популације :: :: Велике популације представљале би расе. Временом, главна карактеристика расе постала је боја коже (нпр. бела, црна, жута...), вероватно због услова живота. У оквиру раса, даљим мењањем гена настају подрасе (нпр. Германи, Словени, Романи...), а у оквиру подраса мање популације (нпр. Руси, Срби, Словаци...) :: :: У овом примеру, пронашли су генску линију У ОКВИРУ словенске подрасе и прогласили је за НОВУ подрасу која НЕМА представнике ?! Бесмислица. Па то здрав разум не може да прихвати. Класично бацање прашине у очи :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: ::
Odoste na stvari koje nikakve veze sa temom nemaju: velikosrbi, terotise, arijevci, desnica i ostalo... Gluposti uglavnom! Da li postoji neka diskusija o srpskoj istoriji koja nece da skrene na temu velikog srpstva i nazovi beogradjana ?!? @Josilenko: jel ti to poveza pricu o nasoj istoriji sa austrijskom ultra-desnicom? Kakve mi veze imamo sa time sto oni nisu normalni, zivota ti?
`Покажи ми ЈЕДНОГ `великосрбина` у власти ? Све су то деца комунизма, интернационалисти, трула масонерија, наркомани и сексуални јадници.`
Ja bi napomenuo da ste izostavili nazovi humaniste , kobajagi mundijaliste koji brinu o opstem dobru evrope i njegovoj buducnosti i to sve za dz. moram reci i da se meni pocepao stomah od smeha na te njihove izjave o brizi za opste dobro, cudo su ove nevladine organizacije
Njihova nenormanost ima identicne korene kao i srpska nenormalnost sadrzana u knjigama na sajtu koji si postavio. Zove se extremni nacionalizam baziran na arijevskim izmisljotinama
Zivota ti jel citas ti postove ili samo pises bezveze? Nikakav sajt ja nisam postavio, postavio ga je TheBear. A onda smo se svi slozili da su doticni za Lazu Lazarevica i da su gomila manijaka. I TO NIJE NIKAKAV NACIONALIZAM, NEGO NAJOBICNIJI FASIZAM, fino prikriven... Nemoj da mi stavljas u usta nesto sto nisam rekao i kad vec sudis o nekome, prvo procitaj sta je taj neko napisao!
:: Njihova nenormanost ima identicne korene kao i srpska nenormalnost sadrzana u knjigama na sajtu koji si postavio. Zove se extremni nacionalizam baziran na arijevskim izmisljotinam :: :: ::
Ako nisi primetio isti autor je na tom Bear linku http://www.stormfront.org/forum/t142566/ kao i na tvom linku http://www.monastvo.org/istorija/ gosn Jovan I. Deretic Prvo ti procitaj sta postavljas na net, pa onda postavljaj. Ako smo se slozili da `su doticni (Jovan I. Deretic) za Lazu Lazarevica i da su gomila manijaka` onda je sve OK.
Ovde sam optuzen da sam izdajnik, strani placenik, Ukrainac i nesrbin... to mi je sasvim dovoljno da zakljucim da se radi o optuzbama extremnih desnicarskihh nacionalista koji se odusevljavaju onim knjigama Jovana I. Deretic koje si postavio
:: Zivota ti jel citas ti postove ili samo pises bezveze? Nikakav sajt ja nisam postavio, postavio ga je TheBear. A onda smo se svi slozili da su doticni za Lazu Lazarevica i da su gomila manijaka. I TO NIJE NIKAKAV NACIONALIZAM, NEGO NAJOBICNIJI FASIZAM, fino prikriven... Nemoj da mi stavljas u usta nesto sto nisam rekao i kad vec sudis o nekome, prvo procitaj sta je taj neko napisao :: :: :: Njihova nenormanost ima identicne korene kao i srpska nenormalnost sadrzana u knjigama na sajtu koji si postavio. Zove se extremni nacionalizam baziran na arijevskim izmisljotinam :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.