Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Uhapšen Ratko Mladć
STRANA 5 OD 9  
MilosNBG ... 27.05.2011. 09:54 #328137

status: user
broj poruka: 1586
Strelo, hvala za linkove o ovim nasim provrednicima, studiram menadzment i generalno, zanima me sve u vezi nase zemlje, trzista itd, itd...

A za hapsenje Mladica, no comment. Nista nam vise nije sveto. Vratice im se to sve sa kamatom, kad tad. Svi oko nas su branili i podrzavali svoje pa i kad su bili krivi, samo smo mi ti koji su samo izrucivali i cim predje granicu - gotovo, paket otisao, mi vise nemamo veze s tim.

U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dukiduledu kada se izgubi dostojanstvo 27.05.2011. 09:54 #328138

broj poruka: 826
nista vise ne ostaje...Ovaj osvedoceni homoseksualac se juce pohvalio kako je ponosan na zlikovce koji su uhapsili simbol Srpskoga vojnika,simbol ponosne Srbije.Evo vama braco zuta,sto tetosete ove sto se u bulju jebu nekih cinjenica:
Spoljni dug Srbije 2000 godine je iznosio 9.000.000.000 dolara,sada nekon prodaje svega sto su nasi preci teskom mukom stekli iznosi 40.000.000.000 evra!Bez obzira na bombardovanje u kojem je citav Srpski narod stao kao jedan da zastiti svoju zemlju,iako je znao da ce se tesko odbraniti protiv citavoga sveta,oni nisu okupirali Srbiju,kao sto su je okupirali sada od dolaska tzv demokratske vlade na celo!Srbija je izgubila dignitet,postala je vreca za istresanje bleosvetskih kurceva,izgubila je svaku moralnu vrednost i dostojanstvo,ponizena i posramljena,gde svakodnevno trpimo sve vece ponizenja...Kukali su(tzv demokrate) kako zelimo bolji zivot,kako zelimo usvet,kako zelimo da svet dodje kod nas...Pa eto,ovi sad vladaju vise nego oni prosli,i to znacajno duze,pa niti dodje bolji zivot,niti dodje svet,niti mi odosmo u svet...Sta ja kao jedinka i pripadnik ovog unizenoga naroda mogu?Ne mogu nista sem da osecam bes i mrznju ka citavoj tzv Evropii,i da se osecam ponizeno.Na kraju krajeva svi smo mi deca onih koji su preziveli boj na Kosovu i svetske ratove,izgleda da nem se seme zagadilo,cim ima ovakvih koji likuju na ovu i ovakvu izdaju...Jedino mi nije jasno gde je kraj,i gde je ono dno na koje cemo konacno pasti,kad sa svakim novim unizenjem Srbije ja mislim da gore ne moze...Boze pomozi nam,spasi nam Srbiju....

Dexter013 E jbg 27.05.2011. 11:23 #328151

broj poruka: 17098
Izbegavam ovakve teme , ali ajde i ja nesto da pridodam.

Po meni svako ko je kriv treba da odgovara za svoje postupke, da li je covek kriv ili nije to ja ne znam.Ali 100% nista on nije drugacije radio od Hrvatskih vojskovodja ili muslimanskih.

Cela poenta i moje misljenje je da se slazem sa vecinom ovde
da nasa trenutna vlada daje guzu zapadu na izvol`te.

Iste stvari su radili i Hrvati i Muslimani , ali je taj hag najvise napunjen Srbima,
kao da smo mi jedini ucestvolali u tom ratu...

Selektivna pravda.

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
toothless Re: ... 27.05.2011. 11:34 #328156

broj poruka: 3241
Da se bunimo kad su nas uvlacili u ratove?Protiv koga bre?Da odbijemo da podrzimo nasu vojsku i nas narod koji je bio pod pogromom?Da se bunimo kada su nam narod proterivali i ubijali, da zabranimo izbeglicama da dodju u Srbiju?Pa ciji su oni narod, Indijanski ili nas?Jel` ti slusas sebe?Pa da smo tako uradili, ne bi odavno bilo ni Leskovca, a ni tebe da prdis tako neuk i neobavesten......
A jedini koji ovde uvlaci rasizam i nacizam si ti.Kakvi cisti Srbi ili polu Hrvati?Pa nesretnice od malena, jer nam Siptar Goran Svilanovic bio ministar spoljnih poslova?Jel` nam Hrvat Bruno Vekaric glavni tuzilac?Jel nam Rasim Ljajic ministar u vladi?Jel` nam Radovan Jelasic koji je vise Madjar nego Srbin , bio guverner NBS?Demokratija i ubija ovu zemlju sto svi imaju vise prava nego Srbi...
Meni je jedan od najboljih drugova Musliman, imam dosta prijatelja i Hrvata i svih ostalih nacija i vera...kakvi bre uber Srbi?Svako ko postuje i brani Srbiju je mopj prijatelj...a sto se tice vas koji samo gledate svoje dupe a nicime necete da pomognete narodu, predsednik Slovacke i predsednik Rumunije su veci Srbi od vas...Idite gde ima bolji narod i bolja drzava, ionako kazes `NISTE ZABOLjE`, a ti jesi jel`?Ti si neki Super Srbin?

http://sve.rs/
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED
3 macke,dve i

:: Lelecite jos malo nad svoom nesretnom kolektivnom sudbinom ko neke babe narikace. Svi nas mrzeee, uuuu, k@r@ju nas u bulju, uuuuuu. Niste za bolje. Sto se niste bunili kad su vas uvlacili u ratove, nego sad kad moramo da placamo cehove
:: Znam ja ko je general i koji su cinovi, a o pukovniku i pokojniku je pesma Azre. Al ti to ne bi znao, jer je Dzoni Stuulic poluhrvat, nije CIST SRBIN kao ti, pa je zbog toga smrad, jel da? Nije ubermensch, nema cistu krv. Zbog ovakvih majmuna Dzoni i zivi u Holandiji.
toothless Re: E jbg 27.05.2011. 11:42 #328159

Nemoj da poredis Mladica sa Ustaskim generalima!Ja znam kakav je on i vojnik i staresina i moj deda i mnogo mojih rodjaka su se borili zajedno sa njim.Za njega imaju svi samo reci hvale o komandnim i ljudskim osobinama.Sam NATO pakt ga i trazi zbog njegove inteligencije i brilijantne taktike uz pomoc koje je uzimao najvise teritorija za vreme najjacih napada NATO-a i Ustasa i Muslimana.Njegova je cerka ubijena da bi njega unistili, ali on je velicina, ima moral kao nijedan Srbin, i to prenosi na svoje vojnike.

AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED
3 macke,dve i

:: Izbegavam ovakve teme , ali ajde i ja nesto da pridodam
::
:: Po meni svako ko je kriv treba da odgovara za svoje postupke, da li je covek kriv ili nije to ja ne znam.Ali 100% nista on nije drugacije radio od Hrvatskih vojskovodja ili muslimanskih
:: Cela poenta i moje misljenje je da se slazem sa vecinom ovde
:: da nasa trenutna vlada daje guzu zapadu na izvol`te
:: Iste stvari su radili i Hrvati i Muslimani , ali je taj hag najvise napunjen Srbima,
:: kao da smo mi jedini ucestvolali u tom ratu..
:: Selektivna pravda
:: AMD Phenom II x6 105
:: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH
:: 470 gtx gigabyte
:: MSI 760 GM-E5
:: Chieftec Drago
:: LC power 600
:: CpuCooler:Titan Vanesa
Dexter013 Re: E jbg 27.05.2011. 11:48 #328161

Bezubi, slazemo se.

Ja sam odmah rekao da ne znam da li je on naredjivao neke odluke poput streljanja civila ili slicno , odmah sam rekao da ne mogu da krivim coveka niti da ga branim.

Ali kazem da smo mi definitivno crna ovca jer nasi politicari imaju takav stav ,
kad te neko jebe ti mesaj damu bude jos lepse, umesto da ne das guzu oupste...

Sramota

Hag = selektivna pravda...

A ovaj lik sto lozi ovde , samo napred i te fore ,to tako treba itd.
nemojte da se sekirate , on je jedan od onih gay je kul i te fore.

Ja nikada ne bih tukao ili vredjao na bilo koji nacin nekoga ko je gay ,ne zanimama me,
ali sam generalno protiv toga u smislu ne trljajte nam na nos, radite u svojoj sobi sta hocete ko vam brani...

Zbog takvih likova kao on smo tu gde jesmo , sve prodajemo , svi imaju sva prava sem obicnih Srba...

AMD Phenom II x6 1055
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w

:: Nemoj da poredis Mladica sa Ustaskim generalima!Ja znam kakav je on i vojnik i staresina i moj deda i mnogo mojih rodjaka su se borili zajedno sa njim.Za njega imaju svi samo reci hvale o komandnim i ljudskim osobinama.Sam NATO pakt ga i trazi zbog njegove inteligencije i brilijantne taktike uz pomoc koje je uzimao najvise teritorija za vreme najjacih napada NATO-a i Ustasa i Muslimana.Njegova je cerka ubijena da bi njega unistili, ali on je velicina, ima moral kao nijedan Srbin, i to prenosi na svoje vojnike
JOSILENKO ... 27.05.2011. 12:00 #328168

broj poruka: 1013
Ma dobro, i ja sam cuo da je on napredovao zbog izuzetnih ratnickih vestina i da je bio odlican vojnik. I da je voleo svoju zemlju. I da je spasio mnogo Srpskih zivota itd.
Takodje sam video njegovu izjavu gde kaze da je konacno dosao trenutak da se osvetimo Turcima za vekovno ropstvo... da se svetimo Turcima, alo bre?
Kako god, bio on heroj ili ne, posteni ili neposten, kriv ili nevin - stvar je jasna: mi smo potpisali jos sa dejtonskim sporazumom da priznajemo haski tribunal i da cemo saradjivati sa njim. Oni su ga optuzili, nase je da ga hapsimo. I toliko.
A na vlasti su lopovi. I to je tacno. I Sladja je guska. I Amerika je puna zla. I svet je neposten. I Hag sudi neposteno, Seselja drzi 8 godine u pritvoru. I to sve nije u redu, sta da se radi. Na zalost nemamo moci da ispravimo te stvari. Velike nacije su se uvek ponasale kao gangsteri, a male kao prostitutke, rece Stenli Kjubrik.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
toothless Re: ... 27.05.2011. 12:27 #328177

Zna se dobro na koje je Turke mislio Mladic Tada.Na one El-Mudzahedin jedinice koje su pekle zivu decu brenerima,kopali oci zenama i deci,ubijali ih macolama i igrali fudbal Srpskim glavama.Mladic nije dozvolio da se unisti kuca coveka koji je Mladicevu kucu zapalio!On je ispratio zene i decu iz Srebrenice!Jel` to zlikovac?Kada je Seselj pricao o grupi `pauk` koja je dobila zadatak od francuske obavestajne sluzbe da iscenira Srebrenicu, svi su se smejali.A sada Francuska glavni stub NATO-a, zato sto su zasluzili!

POZDRAV ZA GENERALA MLADICA I SVE ONE LjUDE KOJI SU SA MOJIM DEDOM I MOJIM RODjACIMA BRANILI SRPSKI NAROD!HVALA IM SVIMA STO SAM JEDAN OD RETKIH KOJI JOS IMA SUME, NjIVE, I LIVADE, ZEMLjU MOJIH DEDOVA I PRADEDOVA!DA NjIH NIJE BILO, NE BI BILO VISE NI MOG DEDE, NI MOJE RODBINE PREKO DRINE!SLAVA ONIMA KOJI SU POGINULI BRANECI NAS, NIJE BILO UZALUD SVE DOK POSTOJI MAKAR JEDAN SRBIN KOJI JE PONOSAN NA NjIH!

3 macke,dve i

:: Ma dobro, i ja sam cuo da je on napredovao zbog izuzetnih ratnickih vestina i da je bio odlican vojnik. I da je voleo svoju zemlju. I da je spasio mnogo Srpskih zivota itd
:: Takodje sam video njegovu izjavu gde kaze da je konacno dosao trenutak da se osvetimo Turcima za vekovno ropstvo... da se svetimo Turcima, alo bre?
:: Kako god, bio on heroj ili ne, posteni ili neposten, kriv ili nevin - stvar je jasna: mi smo potpisali jos sa dejtonskim sporazumom da priznajemo haski tribunal i da cemo saradjivati sa njim. Oni su ga optuzili, nase je da ga hapsimo. I toliko
:: A na vlasti su lopovi. I to je tacno. I Sladja je guska. I Amerika je puna zla. I svet je neposten. I Hag sudi neposteno, Seselja drzi 8 godine u pritvoru. I to sve nije u redu, sta da se radi. Na zalost nemamo moci da ispravimo te stvari. Velike nacije su se uvek ponasale kao gangsteri, a male kao prostitutke, rece Stenli Kjubrik.
toothless Re: ... 27.05.2011. 12:30 #328179

Potpisana je i deklaracija UN 1244, pa sto se ne postuje?Malopre si nazivao Mladica idiotom, a sada je dobar vojnik jel`?Pustite coveka na miru, bolestan je ,star, izgubio je cerku zbog borbe za svoj narod.Najmanje sto mozemo da uradimo za njega je da organizujemo skup podrske i da mu pokazemo da ga nismo zaboravili...

3 macke,dve i

:: Ma dobro, i ja sam cuo da je on napredovao zbog izuzetnih ratnickih vestina i da je bio odlican vojnik. I da je voleo svoju zemlju. I da je spasio mnogo Srpskih zivota itd
:: Takodje sam video njegovu izjavu gde kaze da je konacno dosao trenutak da se osvetimo Turcima za vekovno ropstvo... da se svetimo Turcima, alo bre?
:: Kako god, bio on heroj ili ne, posteni ili neposten, kriv ili nevin - stvar je jasna: mi smo potpisali jos sa dejtonskim sporazumom da priznajemo haski tribunal i da cemo saradjivati sa njim. Oni su ga optuzili, nase je da ga hapsimo. I toliko
:: A na vlasti su lopovi. I to je tacno. I Sladja je guska. I Amerika je puna zla. I svet je neposten. I Hag sudi neposteno, Seselja drzi 8 godine u pritvoru. I to sve nije u redu, sta da se radi. Na zalost nemamo moci da ispravimo te stvari. Velike nacije su se uvek ponasale kao gangsteri, a male kao prostitutke, rece Stenli Kjubrik.
raic ... 27.05.2011. 12:40 #328183

broj poruka: 9006
Nego, povodom onog što pomenuh o oporavku ekonomije i tome slično...

Pitam pre neki dan na pijaci jednog lika što od njega svake godine kupujem jagode što ih ima tako slabo ovaj put a trešnje uopšte nije ni dovozio. Kaže Rusi zašli po selima i pokupovali sve, godinama su čekali da se mi organizujemo i napravimo neki sistem za izvoz i izgleda da im je dokurčilo, došli kamionima i potovarili sve što se moglo, jedva ih ubediše da ovčji brabonjci nisu borovnice.

Lepo rekoše pre par godina, kolko god proizvedete mi ćemo da kupimo, samo da ne moramo da se naganjamo baš za svaku gajbu jabuka, s njima sporazum o slobodnoj trgovini imamo, ništa nas ne sprečava da se omastimo osim sopstvene gluposti i lenjosti.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

Modena ... 27.05.2011. 12:41 #328184

broj poruka: 497
Meni najvise smeta sto niko od onih ljudozdera koji su pocinili zlocin u selu Kravice i mnogim mestima u Bosni nece biti kaznjeni za svoja nedela.
Da li znate koliko je mudzahedina posle rata ostalo da zivi u bosni,svi su dobili drzavljanstva,zemlju i naravno svi se pozenili i nakotili.

DFI DK 790FX M2RS
Amd Athlon II x2 265 3.5Ghz & CM Hyper 212
Transcend 2x1 gb DDR2 900 mhz
WD 3200AAKS
nvidia 8500 GT
LG W2243S-PF
Chieftec gps 400w
Logitech X-230 2.1
Audigy LS sb 0310

raic Re: ... 27.05.2011. 12:45 #328186

Eto im ih sad, nakotiše im se vehabije muku muče s njima, šetaju gradovimai selima i lupaju šamare svima koje vide bez čalme.

Pazi ove bilmeze što ruše binu zbog `šejtanske muzike`
http://www.youtube.com/watch?v=xXX1JyDUkm4

:: Da li znate koliko je mudzahedina posle rata ostalo da zivi u bosni,svi su dobili drzavljanstva,zemlju i naravno svi se pozenili i nakotili
pedjag Re: ... 27.05.2011. 13:41 #328198

broj poruka: 424
Male nacije koje vode racuna i sebi i svoju odbrambenu mogucnost ne uniste dobrovoljno, mogu drugacije da se ponasaju. Predlazem ti da se u ime svih nas zadrtih koji podrzavamo mladica, izvines i posaljes u hag (sud onih sa kojima si ratovao) i prineses zrtvu u obliku saradnje o kojoj govoris.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59

strela75 @josilenko: opet isto... 27.05.2011. 13:58 #328203

broj poruka: 1590
... pljuni pa polizi. Kao sto rekoh u nekom od prethodnih postova:

`... kod tebe je sve relativno. Moze da bude okruglo, a mozda je i na cosak. Zavisi kako ti se trenutno cini.`

Iliti shodno trenutnim `interesima` - pravi politikant.

Pozdrav.

-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
JOSILENKO ... 27.05.2011. 15:13 #328229

Cela ova situacija lici na stanje u Hrvatskoj od pre par nedelja kad su im osudili generale a njihovu tzv. oluju nazvali pravim imenom - zlocinacki poduhvat. Bacim pogled na HRT, kad ono neka snajka iz NVO prica da su se Srbi udruzili sa amerima i englezima pa preko holandjana pokusavaju da srede hrvate i da im vrate milo za drago. Sta ti paranoja i ksenofobija cini od mozga...
Tacija su uhvatili za jaja, videcemo kako ce proci prica sa zutom kucom. Zalosno je samo sto smo nesaradnjom sa Hagom dozvolili da se Naser Oric izvuce a on je stoka zlocinacka. Nadam se da ce ga stici pravda.
Moze okruglo moze i na cosak. Upravo tako. Svet nije crno beo, ima 16 miliona boja, ako ne i vise. I u njemu ne vlada pravda.
Jedna stvar za rusofilne patriote - Rusija je u dumi usvojila zvanicnu doktrinu spoljne politike - realpolitik. Ukratko - lisena mitova proslosti i ostalih gluposti kojima se opterecuju emotivci. Bazirana na realnom stanju i interesima. Mogli bi i mi da uradimo nesto slicno.
strela75 A da li su Rusi to usvojili... 27.05.2011. 15:23 #328234

broj poruka: 1590
... da posto su ameri najveci kabadahija na svetu, da skinu gace i naguze se. Posto je to interes, da se ne kace sa jacim?

Porediti nas i hrvate je u najmanju ruku smesno. Njihove drzave su oduvek bile zasnovane na genocidu. A posto su se priklonili papi, uvek su uspevali da izbegnu odgovornost za svoja zlodela (kao malo dete, kad mu kazes `NoNo- nisi bio dobar` - takve su njihove kazne). Oni odlicno znaju sta su radili i sta rade. A pokusavaju da odrze sliku lepog o sebi. E zbog te slike - sva desavanja tamo. Pa tamo su ubili reditelja i snimatelja filma, koji su napravili realnu pricu o onome sta se desavalo tokom Oluje. Sto kod nas nije slucaj. Ovde Vuco, Kovacevic, ..., josilenko :):):) mogu da kenjaju po srbima koliko hoce, nece im faliti dlaka sa glave, dok nekome bas ne dopizdi (jednom u recimo 600 godina). Tako da poredjenja ti nemaju veze sa zivotom, ali nemam vremena da ti crtam i pisem...

Ti se preobrati u katolike, ako sa te strane duva (interes je interes), a ako dune sa istoka - ti u muslimane (opet interes). Ali ne propagiraj to kao ok, normalno,...

Pozdrav.

-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Ishmerish Generalno Rale je legenda i jedan veliki Srbin 27.05.2011. 15:31 #328236

broj poruka: 7285
ali bilo bi nemoralno zazmuriti na cinjenicu da je covek pukao pri kraju totales.

To sto mi ne postujemo svoje i sto je onaj homic Tadic isao godinam u Srebrenicu a ni jednom dan kasnije u Bratunac ce nas generalno i pokopati.

Strasno je to sto se desilo u Srebrenici, a jos strasnije na koji nacin, svestan sam ja da samo nas Srbe razvlace i optuzuju i boli kada vidimo da Naser i ostale mudze i ustase izlaze iz tog istog tribunala kao heroji ali pravda ce kad tad biti zadovoljena.

Da je Ratko uleteo u Srebrenicu i pobio sve sto se mrda ne bih imao ovakvo misljenje, jer Naser je godinama klao i pustosio sve zivo u kantonu Srebrenice, ali sistem i planiranje sa kojima je izveden taj masakr je zastrasujuce i za svaku osudu. Danima je to planirano i sto je jos gore Ratko je pustio sve one ratne lesinare poput skorpiona i ostalih da se bukvalno igraju sa tim ljudima.

Ne branim nikoga ali do tog dogadjaja bar smo mi Srbi znali da smo cisti pred bogom i tima muslimanskim i ustaskim neandertalcima, a onda za samo par dana ostacemo dok je sveta i veka zapisani kao daleko najgori u tom ratu, a zasto????,dok se to dogadjalo oluja i bljesak su vec krecali....Zar nije bilo pravednije da predjemo Savu i pomognemo onima u koje smo se busali i zbog kojih smo i usli u rat????

I cija je danas Srpska Kraijna?????

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

raic Re: Generalno Rale je legenda i jedan veliki Srbin 27.05.2011. 15:36 #328237

E to bar znamo - ničija.

Mahom pusta sela zarasla u korov i gradovi duhova, dokle pogled doseže ladni odžaci, nema ni srba ni hrvata, tek poneki starac što se mu nije ni do čega već se samo vratio da umre na zemlji svojih pradedova.

:: I cija je danas Srpska Kraijna?????
Dexter013 Lepo si ovo rekao 27.05.2011. 15:38 #328238

Pa ko su sadasnji muslimani u bosni? Ljudi koji su gledali svoj licni interes...

Srbi i Hrvati koji su se prodali Turcima , tj presli u islam...

Sada je to nacija, kako, nemam pojma .
Mi ovde sad osnujemo pc berzashku religiju
i za 50 godina trazimo drzavu na osnovu te iste vere...

Ili jos bolje kao kolege Bosanci uzmemo
tudju jer smo vagine da se usprovtivimo , nego lepo gledamo interes.

Inace sam ateista i sve vere su mi podjednako ka kazem glupe...

AMD Phenom II x6 1055
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w

:: Ti se preobrati u katolike, ako sa te strane duva (interes je interes), a ako dune sa istoka - ti u muslimane (opet interes). Ali ne propagiraj to kao ok, normalno,..
JOSILENKO Re: A da li su Rusi to usvojili... 27.05.2011. 15:43 #328240

tesko je voditi sa tobom bilo kakav normalan razgovor jer iz nekog razloga svodis medjunarodnu politiku na seksualni cin, metafore se svode na trpanje u bulju i lizanje i pusenje i slicnu pornicarsku prostacku terminologiju. A politicare volis, mrzis, besan si na njih itd. Pun si emocija a one su dobre jedino kad dodjes kuci pa se volis sa zenom i igras sa decom, a ne za ljude koji pricaju o politici.
Rusi u najvece trguju sa Nemcima i Amerima, dok se mi mali glodjemo. Moramo da saradjujemo sa Hrvatima i Crnogorcima i Makedoncima i Bugarima i ostalima. Ne da bi nam bilo bolje, nego da bi opstali. Tako ja na to gledam.

:: ... da posto su ameri najveci kabadahija na svetu, da skinu gace i naguze se. Posto je to interes, da se ne kace sa jacim
:: Porediti nas i hrvate je u najmanju ruku smesno. Njihove drzave su oduvek bile zasnovane na genocidu. A posto su se priklonili papi, uvek su uspevali da izbegnu odgovornost za svoja zlodela (kao malo dete, kad mu kazes `NoNo- nisi bio dobar` - takve su njihove kazne). Oni odlicno znaju sta su radili i sta rade. A pokusavaju da odrze sliku lepog o sebi. E zbog te slike - sva desavanja tamo. Pa tamo su ubili reditelja i snimatelja filma, koji su napravili realnu pricu o onome sta se desavalo tokom Oluje. Sto kod nas nije slucaj. Ovde Vuco, Kovacevic, ..., josilenko :):):) mogu da kenjaju po srbima koliko hoce, nece im faliti dlaka sa glave, dok nekome bas ne dopizdi (jednom u recimo 600 godina). Tako da poredjenja ti nemaju veze sa zivotom, ali nemam vremena da ti crtam i pisem..
:: Ti se preobrati u katolike, ako sa te strane duva (interes je interes), a ako dune sa istoka - ti u muslimane (opet interes). Ali ne propagiraj to kao ok, normalno,..
:: Pozdrav
:: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
toothless Vreme ce pokazati... 27.05.2011. 15:45 #328242

i ko je odgovoran za Srebrenicu i ko je tamo sahranjen.Nadam se da ce uskoro izaci dokazi o Srbima koji su pokopani u tim istim Potocarima, kao i istina o muslimanima koji su prijavljeni kao sahranjei tamo, a zive slobodno u Srbiji i raznim zemljama u inostranstvu.Isto kao i Markale, i racak.Sto nema dokaza za desetine hiljada ubijenih Srba u okolini Siska kada su ulice prali smrkovima od srpske krvi?Pa pojela ih zelezara sve!Pa jel` smo mi Srbi bas toliko retardirani da ostavljamo sve dokaze na izvol`te i pakujemo siptare u hladnjace pored nasih zelezara i fabrika?!Shvatite ljudi, toliko je ocigledno samo sto niko ne zeli da vidi!Gde je kapetan Dragan karleusa,Jelenin cale?Nestao je posle 2000godine!Odradio posao pakovanja siptara koji su poginuli u razmeni artiljerijske vatre sa OVK i od NATO bombardovanja!To vam nije palo na pamet?Hladnjace sakrili u dvoriste SAJ-a?!Pa to ni retardirano dete ne bi progutalo, stvarno.Da smo stvarno hteli da istrebimo sve ostale narode u Bosni i na Kosovu, ne bi ih vise bilo,sigurno...

3 macke,dve i

raic O, da 27.05.2011. 15:57 #328243

Šta ima vreme da pokazuje kraj ovako lepe statistike. Mi načinili genocid u bosni i hrvatskoj, ima li sad tamo srba - nema, mi načinili genocid na kosovu - isti rezultati.

Matematička dedukcija nalaže ili da smo genocid izveli sami nad sobom ili da crva nije ni bilo... ili bar ne u tom obliku u kojem ga međunarodni mediji prezentuju.

bunjevac RE 27.05.2011. 16:06 #328246

broj poruka: 578

Dugo sam razmišljao da li da se uopšte javljam.Na moju veliku žalost vojsku sam služio u sklppu 72 specijallne brigade 92 i 93 godine pa znam dosta pojedinosti o temi pre srebrenice.Da rezimiram u ovom ratu niko nije pobedio već je narod izgubio.Uspešno je uništena jedna Jugoslavija iza koje je ostalo devastiranih republika i pokrajina jer je tako svet HTEO.Od jedne lepe zemlje u kojoj je bilo more koja je imala planine ostlo je ništa.Ja pamtim vremena pre rata to su bile godine sa 17 prvi put na more bez roditelja 1990 a posle toga nastaje totalni moralni i ekonomski krah srednjeg staleža gde bih ja danas voleo da se svrstam.Ja nisam ni sudija ni dželat i nemogu da sudim nikom.Verovatno će se jednom doznati svačija istina i pokazati da je rat nepotreban i nemože da se dobije.Uvek će biti onih koji su se okoristili ali uvek iza njih ostaju stotine razbijenih familija koje su ostale bez voljenih zarad nečijih suludih idaja.Nadam se da nikog nisam uvredio ili omalaovažavao jer mi nije to bio cilj.

Danijelk ...... 27.05.2011. 16:29 #328248

broj poruka: 1541
Ovakvim temama i raspravama nije mesto na IT forumu, al kad ste vec poceli, da dodam neko svoje misljenje: Dokle ce ovaj narod da trpi nepravdu i ostala sranja, zbog nekih pojedinaca i njihove tvrdoglavosti i vlastitog licnog interesa??? Narod je taj koji na kraju uvek ispasta, kakvi pobednici u ratu i ostalo. Zato smo i dogurali ovde gde smo, u dupetu Evrope, i to ne krivicom samog naroda vec onih koji su bili na vlasti i radili sta su hteli, bolela ih ona stvar sta ce posle biti i sa drzavom i sa narodom jer bitno im bilo da se oni obezbede i da im bude lepo a vi se jebite. Vlast treba da slusa narod i da radi u njegovu korist a ne obrnuto. Jedina licnost po meni, koja je imala volju, sposobnost, ideju i odlucnost da uradi nesto dobro za ovu drzavu je bio Zoran Djindjic. Hteo je da ocisti ovu zemlju od sljama i zato su ga i likvidirali, jer postao je pretnja po njih. Nazalost on je bio jedini, a sljama ima koliko hoces...

Ishmerish Re: ...... 27.05.2011. 16:45 #328251

broj poruka: 7285
Knjige u ruke pa sve ponovo.

Zoran Djindjic je jedino imao kefalo za sopstveni budzet, nije ostavljao vile i dvorove kao ostali primati, nego je lepo kupio akcije Coca-Cole i obezbedio cukun unucice.

A citio je on moju prangiju, pa sta mislis ko ga je doveo na vlast, interesantno da covek njegovog intelekta nije mogao da shvati staru jednostavnu poslovicu: NE GRIZI RUKU KOJA TE HRANI.

Mada tu mozemo da pripdodamo i alavost pojedinca,jer sta mislis ko bi kontrolisao underworld da je uspeo u svojoj nameri???

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Ovakvim temama i raspravama nije mesto na IT forumu, al kad ste vec poceli, da dodam neko svoje misljenje: Dokle ce ovaj narod da trpi nepravdu i ostala sranja, zbog nekih pojedinaca i njihove tvrdoglavosti i vlastitog licnog interesa??? Narod je taj koji na kraju uvek ispasta, kakvi pobednici u ratu i ostalo. Zato smo i dogurali ovde gde smo, u dupetu Evrope, i to ne krivicom samog naroda vec onih koji su bili na vlasti i radili sta su hteli, bolela ih ona stvar sta ce posle biti i sa drzavom i sa narodom jer bitno im bilo da se oni obezbede i da im bude lepo a vi se jebite. Vlast treba da slusa narod i da radi u njegovu korist a ne obrnuto. Jedina licnost po meni, koja je imala volju, sposobnost, ideju i odlucnost da uradi nesto dobro za ovu drzavu je bio Zoran Djindjic. Hteo je da ocisti ovu zemlju od sljama i zato su ga i likvidirali, jer postao je pretnja po njih. Nazalost on je bio jedini, a sljama ima koliko hoces...
:: ________________________________________________________________
:: ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 - Kingston 4 Gb DDR2 800 - LC Power 600W - Philips 22`
STRANA 5 OD 9  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs