pa, to nije moje dete niti sam to na slici ja pored toga, moje dete sisa sisu, a ne cuclu! nisam ni lep ko Son Koneri niti sam bogat kao Bil Gejc a i taj wallpaper je promenjen posle krace borbe...
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ikonica My Computer je Obsidian 650D sa CORSAIR Foruma skinute sve ikonice. Neki CORSAIR Fan je napravio svima sa CORSAIR kucistima sliku male ikonice i da izabere koje kuciste ima. Postoje i 600T White i Carbide i Graphite i 700D i 800D.
Ako jos neko ima CORSAIR kucista moze da skine sa Foruma njihovog. Zamislite na IT Svetu CORSAIR kucista od 60-280e pa kako ko voli. Ako vama od tih kucista vise se pobrkalo sve pa druga i ne vidite, Stalno ista.
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647758. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.