- Dođi da mi pričaš bajku pred spavanje! - Konjino matora, imaš 30 godina, si normalan? - Imaš i ti 29, pa i dalje ne znaš musaku da spremiš. Ajde, izvadi jednu sisu da se držim za nju dok ne zaspim i udri po... ZLATOKOSI. Nemoj crevo od usisivača ponovo da radi!
- Hoćeš ja da vozim, ti si pijan? - Otkad je čovek sa 2 i po promila pijan. To što jedva idem ne znači da ne mogu da vozim bolje od tebe trezne. Sedi u gepek i veži se.
Kako su stvari krenule: rođen sam i detinjstvo proveo u SFRJ, mladost u SRJ, srednje doba ću provesti u Srbiji, starost dočekati u Beogradskom pašaluku, a umreću u krugu dvojke!
Na Gazeli gužva, svi automobili stoje. Jednom liku, neko kuca na prozor. Otvara prozor i pita zaintrigirano : - Šta se ovde dešava ? Ma, pusti, teroristi oteli celu vladu i ministre i traže 10.000.000 miliona eura da ih puste ili će ih politi benzinom i zapaliti, pa skupljamo? -Pa, koliko ljudi daju ? Kako ko, litar - dva.
Popravlja pop ogradu.Decak stoji sa strane i posmatra ga. - Sta je,mali ucis kako se zakivaju ekseri? - Ma,jok.Cekam da vidim sta pop kaze kada se udari po prstima :D
Ciga: Doktore, moja Ciganka stalno trudna, pomagaj, vec imam mnogo decu ! Doktor: Uzmi onda ove kondome, evo danas bas akcija, besplatni, a za tablete nemas knjizicu, pare, komplikovano...
Posle par meseci, dolazi Ciga opet...
Nista ne valjaju ti kondomi, ona opet trudna ! Doktor: Nemoguce, to je 100% sigurno, sta si radio ? Ciga: Pa nista, gut`o sam, al ne radi... Doktor: Neeee, to se ne guta, to se navlaci na k..tu ! Ciga: Ahhaaa, a zato ja serem govna u kesama.. !?
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
- Dajte mi dve karte. - Šta će ti dve karte? - Ako izgubim jednu, da imam drugu. - A ako izgubiš i drugu? - Imam mesečnu. - A ako i nju izgubiš? - Eee, uniformisana lica ne plaćaju kartu.
Jednog dana, dolazi ćerka kod oca da traži blagoslov za udaјu: • Tata, došla sam da tražim tvoj blagoslov, mnogo sam se zaljubila u Rikarda, onog što radi u tvojoj firmi! • Znaš kćeri, moram da ti kažem, ne možeš se udati za njega, znaš, јa sam nekad davno imao vezu, Rikardo јe tvoј polubrat, ali nemoј molim te da kažeš maјci. Ćerka se sva izbedačila, tugovala par meseci i kad јe konačno našla novu ljubav, opet dolazi kod oca: • Tata, došla sam da tražim tvoj blagoslov, mnogo sam se zaljubila u Manuela, isto radi u tvojoj firmi! • Znaš kćeri, meni јe opet stvarno žao, ali јa sam svoјevremeno imao јoš јednu aferu, i Manuel јe tvoј polubrat, ne možeš da se udaš za njega! Ona se opet sva izbedačila, niјe znala šta da radi i reši da se požali mami: • Mama, јa sam bila dvaput pred venčanjem, ali me јe tata sprečio, јer su oboјica moјa polubraća iz njegovih afera! • Kćeri, udaј se slobodno, niјe on tvoј otac!
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.