mislim da bi definitivno trebalo otvoriti granice sto je moguce sire i pomoci ljudima u potrebi...
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Ova prica cekanja Mesije je cisto gubljenje vremena. Ako ja moram da cekam da budem spasen umesto da u startu sasecemo debilizme i sami sebe spasimo dizanjem kolektivne svesti, izem ti ja to nebesko blagostanje koje posle usledjuje.
Drugim recima, pravac Novi Zeland i Australija, pa neka naklapaju prorocanstva kako im volja. Ne idu bez razloga bogatasi u tom pravcu, eventualno neka od ostrva.
Sta da se radi kad ljudi pocinju da misle tek kada ih zvekne po nosu. 3 probudis 4 zaspu, slabo ide ta matematika :(...
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
ma sve je to meni bilo jasno, o, ho, hooo, pre ikakvog igranja sa Hrvatskom. Na nekoliko mesta gde sam sljakao, konstantno sam nailazio na doticne `uljeze` pardon, migrante i nikada nisu imali sitno i bas te novcanice od 500 jura su sevale, gde su grupice uglavnom brojale po 20-tak solidno uhranjenih muskaraca i po neka zena sa decom uleti. Najveca koma je kada zena izlazi iz WC-a, a muslimanka je, muz dize peskir u nebesa da je niko ne vidi - pravi paravan, a zena u full-u obucena...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647750. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.