:: Jel moze neko da mi ponovo posalje pozivnicu na :: :: putnik1@sbb.r :: :: posto sam sve zivo probao sa pozivnicom od `servispc`-a ali ne vredi jel je izgleda njegova potrosena :: Hvala unapred !! :: ::
:: Kad uhvatis malo vremena zafrljaci jednu na :: :: giguligu@yahoo.co :: :: Hvala :: :: :: kome treba pozivnica? da ne dupliramo :: :: :: :: p :: :: nadam se da mogu da posaljem pozivnicu iako sam se juce registrovao :: :: :: :: :: :: za Turboforce: Hvala :: :: :: :: :: ::
Ne mogu da verujem prilikom registracije mi je izaslo: The ip 85.90.166.58 is already in use. Only one account is allowed to be registered to an ip address. Register on a different network to create an account.
TurboForce hvala u svakom slucaju,a sad uzimam motku i pravac kod provajdera!
Koliko sam ja video...mislim da veoma malo ljudi sa ovih prostora uchestvuje u takmichenju za lpgo?!Shteta...mogli smo da ga izlobiramo!!!T F-zamunda????
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647759. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.