Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Američka komičarka vređala i ismevala Srbe
STRANA 6 OD 8  
Sub-Z Re: Re: Re: Re: Re: Ojha, paljevine 29.06.2011. 11:17 #340411

status: user
broj poruka: 1621
Opet si se nalupetao a nisi ništa konkretno rekao. To što si me etiketirao gorepomenutim razglabanjem (glava u dupetu, pijaca, navijači), u najmanju ruku, govori da si isti kao ja, tj. da je idiot svako ko ne misli kao ti (ja). Tako da to `usko shvatanje ` stvari možeš da primeniš za sebe.
To što smo mi raspali SIrbistan, nije poenta, jer ja volim svoju zemlju, pa i da je najgora na svetu, i imam pravo da se nadam da će jednom bilti bolje i da će nam neke stvari doći iz dupeta u glavu (a ima ih bezbroj). Umesto što si izabrao lakši put, da misliš da smo svi debili osim tebe i kenjaš o nekakvim zapadnim vrednostima po ceo dan na it forumu, što svoju pamet ne usmeriš na promenu stvari ovde, budi King, Gandi, Gvozdena Lejdi, Goku...
Jedino se slažem sa tehnološkim napretkom i organizacijom rada, sve je to lepo, ali, opet nije tema ovde. Mada, kako bi se Engleska, Španija, Portugal, Holandija, Francuska razvile da nije bilo kolonija koje su masovno pljačkali? Pomrli bi od gladi pre 500 godina...
Cenim što imaš svoje mišljenje, to je svačije pravo, ali ne moraš 95% nas ovde da smatraš debilima zato što nismo maxximalni...
Fiat iustitia, et pereat mundus

:: :: Ovo za stripove je klasična idiotska retorika...mi smo sad glupi klinci, čitsamo stripove, a ti si Captain America pa sve znaš...ako već čitaš knjige, mani se Hari Potera (i vesti B92) i pročitaj Deretićev Efemeris, prosvetlićeš se. Ono o čemu pričam i iza čega stojim govorim iz ličnog iskustva i iskustva meni bližnjih...rođen sam u komšiluku, dugo živeo u inostranstvu i nemam ništa od polemisanja o stvarim o kojima nemam pojma. Kako je rekao Oskar Vajld, `Any fool can make history, but it takes a genius to write it`
:: :: Pošto ti je Kip Slobode zvezda vodilja u mraku srpske realnosti, jel si se zapitao kako su postali najrazvijeniji...možda zbog prirodnih resursa, ili bezbroj raznih intervencija širom planete kojima su obezbeđivali i proširivali svoj uticaj...Evo malo vojnih da se prosvetliš http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_United_States_military_operation
:: :: To što mi sami sebe vekovima zakopavamo nije tema ovde, već američka komičarka, i neverovatno je da svaku temu koristiš da pljuješ po Srbiji. U svakom slučaju, nikog normalnog ne možeš da `prosvetliš`, pa nije ni bitno
:: :: Over and out
::
:: Nemoj da se plašiš, neće niko na sebe da preuzima Sizifov posao tebe da prosvetljuje. Svako iole pametan zna da je takvima najbolje da nastave da drže glavu duboko zabodenu u ono mesto gde sunce ne sija, jer samo u takvom ambijentu je moguće ignorisati sve ono što ovaj raspali Srbistan čini zadnjom rupom na svirali. Poentu mojih postova sam već pojasnio, a to je da treba prvo počistiti sopstveno dvorište, pre nego što se krene sa izrugivanjem drugim nacijama za `glupost`, ali me uopšte ne čudi što ta jednostavna istina pojedinim paljevinama ne prodire kroz splačine kojima su im od malena punjene tvrde balkanske glavurde
:: Etiketiranje sa B92, Hari Poterom, Kipom slobode i sličnim glupostima ostavi za pijacu i komšiluk, jer ne znači da svako ko svet ne posmatra pojednostavljeno poput šupjlih frazera tvog kalibra mora da pripada jednom od dva žalosna srbistanska tabora.
:: `Ono za stripove` je prvo što se nameće kada se pročitaju tvoje umotvorine o tome ko je i kako osnivao Ameriku i Australiju, a koje podbacuju pod nivo znanja prosečnog osnovca
:: Najrazvijeniji se postaje tehnološkim napretkom i usavršavanjem organizacije rada, a ne golom pljačkom kako to zamišlja forumski mali Perica
:: Što se `američke komičarke` tiče, ona i može da bude tema samo ovako retardiranoj naciji, koja će pre da se uzbudi oko toga šta lupeta neka budaletina poput nje, nego oko bilo koje 1000 puta ozbiljnije stvari od koje zavisi opstanak naroda i države
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dukiduledu kada mi Srbi pocnemo da cenimo sebe malo vise 29.06.2011. 11:38 #340414

broj poruka: 826
i prestanemo da sami sebe ponizavamo,i da budemo poslusnici i sluge zapada,e tada nam se ni Amerikanci nece podsmevati...Sluge ne ceni niko...Nekaqda nas Ameri nisu voleli(ne vole nas ni sada)ali su nas postovali,jer smo znali ko smo,a sada smo samo poltroni i dupeulizice...

JOSILENKO Re: kada mi Srbi pocnemo da cenimo sebe malo vise 29.06.2011. 13:00 #340434

broj poruka: 1013
A ko nas je to voleo, reci mi da te odmah demantujem? Politika se ne vodi zbog ljubavi, nego interesa.

:: i prestanemo da sami sebe ponizavamo,i da budemo poslusnici i sluge zapada,e tada nam se ni Amerikanci nece podsmevati...Sluge ne ceni niko...Nekaqda nas Ameri nisu voleli(ne vole nas ni sada)ali su nas postovali,jer smo znali ko smo,a sada smo samo poltroni i dupeulizice..
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Re: Re: kada mi Srbi pocnemo da cenimo sebe malo vise 29.06.2011. 13:23 #340443

broj poruka: 9006
To se zna.

E, sad to što mi tu pričamo o nekoj ljubavi i nesvrstanoj braći umesto da radimo na tome da imamo nešto što treba drugim zemljama... u tom grmu leži zec propasti naše spoljne politike. Mi evropi nemamo šta da ponudimo, a da to i ovako ne mogu da dobiju od nas.

Nešto mi još pade na um...
Ono što bi mi mogli vidiš da prodajemo osim voće i povrća bi mogao lako da bude slobodan provod, totalno bezakonje u očima stranih turista željnih opuštanja koji kod kuće žive bezukusnim životom pod krutom stegom propisa i normi. Malo labaviji zakoni kad su kocka i opijati u pitanju zajedno sa šarenijom turističkom ponudom i mogli bi da zajebemo ibicu, amsterdam, monte karlo i las vegas zajedno. Samo to ukusno da se upakuje i uz dobar marketing uskoro bi bili bogati ko vatikan.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

:: A ko nas je to voleo, reci mi da te odmah demantujem? Politika se ne vodi zbog ljubavi, nego interesa.
ribolovac He, he 29.06.2011. 13:25 #340444

broj poruka: 1305
Dobra idea raicu. Tada ces moci da prodajes te cevape sto przis na kuleru i ako ne zadovoljavas hasap standard

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

nemanja21 Re: Re: Re: kada mi Srbi pocnemo da cenimo sebe malo vise 29.06.2011. 13:32 #340446

broj poruka: 1227
Ne znam zašto al ovo me u potpunosti asocira na Exit

:: Ono što bi mi mogli vidiš da prodajemo osim voće i povrća bi mogao lako da bude slobodan provod, totalno bezakonje u očima stranih turista željnih opuštanja koji kod kuće žive bezukusnim životom pod krutom stegom propisa i normi. Malo labaviji zakoni kad su kocka i opijati u pitanju zajedno sa šarenijom turističkom ponudom i mogli bi da zajebemo ibicu, amsterdam, monte karlo i las vegas zajedno. Samo to ukusno da se upakuje i uz dobar marketing uskoro bi bili bogati ko vatikan
Dexter013 Pecenje cevapa 29.06.2011. 13:34 #340447

broj poruka: 17098
Tu bi i ja mogao da se umesam sa mojom gtx470 sto se pecenja cevapa tice ,
smanji se fan speed na 2-3 , i eto ocas posla 100 stepeni za cevape na brzaka.

AMD Phenom II x6 1055
7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
CoolerMasterElite430
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa
Mx518

:: Dobra idea raicu. Tada ces moci da prodajes te cevape sto przis na kuleru i ako ne zadovoljavas hasap standard
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Re: He, he 29.06.2011. 13:36 #340450

Ma čim može da se hasa, moj hasap zadovoljava.

Nego kad si već pomenuo klopu, zamisli mehanu u kojoj bi posvećen musliman daleko od kuće mogao u najstrožoj zagarantovanoj diskreciji da proba ono za čim vene čitavog života - praseći kotlet i domaću ljutu. Petsto godina im je ovde mirisala šira pod nosom, nije ni čudo što su na kraju utekli odavde.

Kolko god da može da se zaradi na voću, to je sića prema onom što može da donese zabranjeno voće. Jeftina, neoporezovana plastična hirurgija (moglo bi da se uloži i u pogon za proizvodnju estetskih implantata koji recimo nemamo u zemlji a nije preveliko ulaganje), a to bi se nadoknadilo oporezivanjem prostitucije koje ionako ima de oćeš samo bi sad bial pod kontrolom države.

Mogućnosti kolko voliš, već mi miriše i na novi slogan: `Što se desi u Srbiji, ostaje u Srbiji`

:: Dobra idea raicu. Tada ces moci da prodajes te cevape sto przis na kuleru i ako ne zadovoljavas hasap standard
:: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
ribolovac Da, da 29.06.2011. 13:38 #340453

broj poruka: 1305
odlican slogan
Ahahahhahahahahah

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

Dexter013 Re: Re: He, he 29.06.2011. 13:42 #340459

broj poruka: 17098
+1

AMD Phenom II x6 1055
7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
CoolerMasterElite430
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa
Mx518

:: Ma čim može da se hasa, moj hasap zadovoljava.
:: Nego kad si već pomenuo klopu, zamisli mehanu u kojoj bi posvećen musliman daleko od kuće mogao u najstrožoj zagarantovanoj diskreciji da proba ono za čim vene čitavog života - praseći kotlet i domaću ljutu. Petsto godina im je ovde mirisala šira pod nosom, nije ni čudo što su na kraju utekli odavde
:: Kolko god da može da se zaradi na voću, to je sića prema onom što može da donese zabranjeno voće. Jeftina, neoporezovana plastična hirurgija (moglo bi da se uloži i u pogon za proizvodnju estetskih implantata koji recimo nemamo u zemlji a nije preveliko ulaganje), a to bi se nadoknadilo oporezivanjem prostitucije koje ionako ima de oćeš samo bi sad bial pod kontrolom države
:: Mogućnosti kolko voliš, već mi miriše i na novi slogan: `Što se desi u Srbiji, ostaje u Srbiji`
Snoopy- - - 29.06.2011. 14:01 #340466

broj poruka: 6083
E sad mi se svidja na koju stranu je krenula tema. Raicu, aj da pravimo peticiju za tvoj predlog na onom sajtu sto smo glasali protiv ove chelzi kuje, pa da vidimo, mozda se i mi oparimo pa kupimo gtx580 ko d`wla

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9,
Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

krkub Re: Eto 29.06.2011. 14:36 #340470

broj poruka: 1030

A na kog `jadnička` misliš?
Ima ih koliko hoćeš...?

:: Što ne volim kad sam u pravu, jadničku očigledno nema pomoći
:: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
raic Re: Re: Eto 29.06.2011. 15:13 #340485

Dobro pitanjce. Ali ovde sam na maksu mislio, izgleda da su sirotana tucali u glavu dok ga nisu totalno zatucali.

Al nije bitno, da se ne vraćamo sad na diskusiju `rodoljupci protiv dupeljubaca`, ima li još neko neki konstruktivan predlog za poboljšanje situacije u zemlji, da ne idemo samo s ovim mojim na noge ministarstvu za razvoj, kapitalne investicije i turizam?

:: A na kog `jadnička` misliš
:: Ima ih koliko hoćeš...
Snoopy- Re: Re: Re: Eto 29.06.2011. 15:25 #340491

Ja dadoh gore predlog da pisemo peticiju, a ti nista

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9,
Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

:: Dobro pitanjce. Ali ovde sam na maksu mislio, izgleda da su sirotana tucali u glavu dok ga nisu totalno zatucali
:: Al nije bitno, da se ne vraćamo sad na diskusiju `rodoljupci protiv dupeljubaca`, ima li još neko neki konstruktivan predlog za poboljšanje situacije u zemlji, da ne idemo samo s ovim mojim na noge ministarstvu za razvoj, kapitalne investicije i turizam
:: ::
:: :: A na kog `jadnička` misliš
:: :: Ima ih koliko hoćeš...
raic Re: Re: Re: Re: Eto 29.06.2011. 16:13 #340505

To se ne pita, sto mu gromova daj da pravimo nešto svojim glavama i rukama, da se ide nekuda sopstvenom snagom pa kud ode da se ode, u pičku materinu - u pičku materinu, bar ćemo moći da kažemo `eto sami smo to uradili s ovih deset prstiju a da nismo slepo kopirali druge`.

:: Ja dadoh gore predlog da pisemo peticiju, a ti nist
Antilohije Re: Re: Re: kada mi Srbi pocnemo da cenimo sebe malo vise 29.06.2011. 16:47 #340529

broj poruka: 690
Malo zakasnela ideja, juzni susedi Monteniggersi vec to rade. Kocka, gudrovina, sigurnost za krimose, toorizam... Mi bi smo pre mogli da budemo `titty twister` za njihov `el ray`...
:: Nešto mi još pade na um...
:: Ono što bi mi mogli vidiš da prodajemo osim voće i povrća bi mogao lako da bude slobodan provod, totalno bezakonje u očima stranih turista željnih opuštanja koji kod kuće žive bezukusnim životom pod krutom stegom propisa i normi. Malo labaviji zakoni kad su kocka i opijati u pitanju zajedno sa šarenijom turističkom ponudom i mogli bi da zajebemo ibicu, amsterdam, monte karlo i las vegas zajedno. Samo to ukusno da se upakuje i uz dobar marketing uskoro bi bili bogati ko vatikan
:: :: A ko nas je to voleo, reci mi da te odmah demantujem? Politika se ne vodi zbog ljubavi, nego interesa.
Snoopy- Re: Re: Re: Re: Re: Eto 29.06.2011. 18:35 #340562

Vala, valjalo bi da se krene bilo kuda, pa gde stignemo da stignemo. Al potrebno je vise od ideje i caskanja na forumu :/

:: To se ne pita, sto mu gromova daj da pravimo nešto svojim glavama i rukama, da se ide nekuda sopstvenom snagom pa kud ode da se ode, u pičku materinu - u pičku materinu, bar ćemo moći da kažemo `eto sami smo to uradili s ovih deset prstiju a da nismo slepo kopirali druge`
:: :: Ja dadoh gore predlog da pisemo peticiju, a ti nist
raic Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eto 29.06.2011. 19:04 #340587

Hmm, imam i jednu motku s žlebovima jako pogodnu da je pre akcije umočim u septičku jamu, možda bi to pomoglo?

Već kad pomenusmo usrane motke, jel opazio neko pre koji mesec po većim gradovima punktove za skupljanje potpisa za nalaženje nestalih i identifikaciju leševa u ratu u bosni? Rekao sam im da moji mrtvi mirno spavaju i da se nose u kurac jer sam njušio da je neka mahinacija. Kad ono stvarno, akciju su vodili ona kandićka valjda i njem muž, skupljeno je dva miliona potpisa po čitavom balkanu i na osnovu toga dobijene su pare za sprovođenje akcije. U međuvremenu gospođa je dala ostavku i kaže da više nema veze s parama.
Ne znam samo de će im duša, pare za mrtve, ej?

:: Vala, valjalo bi da se krene bilo kuda, pa gde stignemo da stignemo. Al potrebno je vise od ideje i caskanja na forumu :
Slavuj Izgleda da nisam džabe krečio 29.06.2011. 19:19 #340595

broj poruka: 2236
Teško da bi kod nas uspela reforma ugostiteljskih objekata.
Opet mentalitet, pre ili kasnije bi opet iskočila neka budala da uvede novu vazdušarinu na svaki normalan pokušaj preduzetništva, kao što je bez sramote iskakala i svaki put do sada.
U državi je stanje takvo da je perspektivnije otvoriti trafiku, menjačnicu, kafić i pekaru nego završiti fakultet, biti inženjer.
Svaka budala se dohvatila natprosečne zarade, a magistri i doktori prodaju daske za WC šolje na buvljaku ili rade kod nekoga za 300 eura(ako nisu ``pobegli`` i ``izdali otadžbinu``).
Na stranu što su 80% vlasnika kafića bivši šverceri bele tehnike, današnji šverceri narkotika - khm, perači para i ``zašto bi nešto menjali kada i ovako super ide``.
Ti ljudi nemaju pojam kvalitet u svojim glavama(kao što vidiš, svuda je sve na isti kalup, ista muzika, sve isto izgleda, svi guraju iste sijalice u spuštene plafone, sve rekvizite i sav nameštaj kupuju kod istog uvoznika, ista pića, ista jela, iste čaše i pepeljare).
Nema specifičnosti ni u najavi, bez obzira što su kafići najmanje ``ekskluzivna`` mesta. Moralo bi makar malo da bude razlike. Ali nema, čak ni najmanje.
Prosto, talog. I ko god odudara, dobiće po glavi.
Tražiće mu 20 puta mesečno plan gradnje, skice temelja iz 1928., dovodiće svakih 15 dana protivpožarne inspekcije, vodovodske, sanitarne, veterinarske, tržišne, finansijske, tražiće mu bukvalno prašinu na lusteru, pisaće kazne za prljav otirač i nedostatak mesta za odlaganje šešira itsl.
I opet kada sve uradiš i sva idiotska ubeđenja i očekivanja ispuniš uz sve vreme osmeh do ušiju i klimanje glavom, opet će se samo tražiti način da ti se naudi.
Jer ovde nema tržišnog poslovanja, mada ni to ne bi bilo neki problem kada bi na bitnim mestima bili ljudi jačeg karaktera od šibicara.
Nego se talog proširo svuda... Bukvalno... Ne znam dokle se stiže ovako...

Vidim neki dan se hvali neki čovek kako je dobio od države neke pare i posadio borovnice, pa od toga ima 50k eura godišnje...
Hvale se neki i da se med dobro prodavao ove godine...
Mada to je sve opet sviranje kurcu, to su pare samo za tekuće troškove, tako se ne razvija ništa.
Može od toga da se priušti jedan novi Mercedes za dve godine, ali nije to poenta u stvarnom svetu,
jer nisi bogat ako su svi oko tebe gladni. Jedino ako ti je bitnija statistika od života.
Snoopy- Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eto 29.06.2011. 21:09 #340611

Eee, ne zezaj?? Dal je moguce?? Kakvi su to..necu ni da pocinjem.

Elem, da, usrana motka je dobra ideja, cuo sam da cesto zna da bude vrlo korisna i od pomoci.

:: Hmm, imam i jednu motku s žlebovima jako pogodnu da je pre akcije umočim u septičku jamu, možda bi to pomoglo
:: Već kad pomenusmo usrane motke, jel opazio neko pre koji mesec po većim gradovima punktove za skupljanje potpisa za nalaženje nestalih i identifikaciju leševa u ratu u bosni? Rekao sam im da moji mrtvi mirno spavaju i da se nose u kurac jer sam njušio da je neka mahinacija. Kad ono stvarno, akciju su vodili ona kandićka valjda i njem muž, skupljeno je dva miliona potpisa po čitavom balkanu i na osnovu toga dobijene su pare za sprovođenje akcije. U međuvremenu gospođa je dala ostavku i kaže da više nema veze s parama
:: Ne znam samo de će im duša, pare za mrtve, ej
:: :: Vala, valjalo bi da se krene bilo kuda, pa gde stignemo da stignemo. Al potrebno je vise od ideje i caskanja na forumu :
codeus ... 29.06.2011. 22:57 #340672

broj poruka: 4054

stavite i neki stitnik na tu motku .. ako slucajno umocite u proliv da vam necuri po laktovima .. :)
mslavko82 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eto 30.06.2011. 00:00 #340689

broj poruka: 721
Ne pomaže više usrana motka. Odavno smo prešišali taj stadijum. Možda kolac, neomašaćen, tj. par stotina komada. Metode grofa Drakule su bile efikasne protiv Turaka, pa možda budu bile efikasne i protiv ove pošasti ovde.

maxxio: života ti, nemoj više. Kad te molim. Da si nekada prošao pored škole, da si nekada učio istoriju, možda bi i znao malo više od toga što sad baljezgaš. Osmotrio si 50 godina, i to iz svog ugla, i popio si svu pamet ovoga sveta. Ali džabe, očigledno si stvarno tucan u glavu, i potpuno zatucan, lepo reče čovek. Najlakše je kenjati kako je negde drugde bolje, a pri tome ne raditi ništa. Takvih je puna Srbija, takvih kao ti - koji znaju da smo mi propast od naroda i da nam nema pomoći, a pri tome oni sami rade... šta ?!? Takve kao ti imamo za izvoz, i smatram da treba da vas izvezemo, jer ste oličenje onoga što kritikujete. Ili izvoz, pa nek vam je sa srećom tamo daleko, ili motka...

Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!

:: Već kad pomenusmo usrane motke, jel opazio neko pre koji mesec po većim gradovima punktove za skupljanje potpisa za nalaženje nestalih i identifikaciju leševa u ratu u bosni? Rekao sam im da moji mrtvi mirno spavaju i da se nose u kurac jer sam njušio da je neka mahinacija. Kad ono stvarno, akciju su vodili ona kandićka valjda i njem muž, skupljeno je dva miliona potpisa po čitavom balkanu i na osnovu toga dobijene su pare za sprovođenje akcije. U međuvremenu gospođa je dala ostavku i kaže da više nema veze s parama

Rekom :))) Da ne pričamo što su dobili i milionče od države :))) Mnogo duševni ljudi, hoće da utvrde istinu :) Čim sam čuo da je Kandićka u pitanju, znao sam da je neki gadan zajeb! Ne daj Bože da je utvrde, odgovaraće Srbija i za genocid nad starim Egipćanima :) Mada izgleda da su se zadovoljili milionima i to je to :) Koji je .!. ta baba kada je toliko moćna, ja ne znam, ali mi da je se ratosilajmo ne možemo nikako, iako bi je 95% populacije obesilo na Terazijama. I to je demokratija... Đavo se bre boji od nje, i on zazire od tog zla...
Sub-Z Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eto 30.06.2011. 00:11 #340697

broj poruka: 1621
Ma čim sam video ko je sve potpisivao, Kandićka, Biserko, Marko Karadžić, Karanovićka, sve moj do moga, ode mast u propast....Samo me zanima odakle im ta 2 miliona evra za kampanju, ko to plaća...Cija, snajka, cija....
Fiat iustitia, et pereat mundus

:: Hmm, imam i jednu motku s žlebovima jako pogodnu da je pre akcije umočim u septičku jamu, možda bi to pomoglo
:: :: Vala, valjalo bi da se krene bilo kuda, pa gde stignemo da stignemo. Al potrebno je vise od ideje i caskanja na forumu :
maxxio Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ojha, paljevine 30.06.2011. 05:26 #340730

broj poruka: 665
:: Opet si se nalupetao a nisi ništa konkretno rekao.
itd.

Rekao sam ja i više nego što je dovoljno, ali osim pokušaja da se diskusija prebaci na lični plan, praznog etiketiranja i šupljih fraza adekvatan odgovor nisam dobio.
Al` nije problem da se nacrta još jednom, za sve vas koji ne pazite na času:
- koja to zemlja ima najveću stopu nezaposlenosti u Evropi?
- koja to zemlja ima najmanji GDP u Evropi (pored Albanije)?
- u kojoj to zemlji vlada totalna korupcija?
- u kojoj to zemlji nezavisno sudstvo ne postoji ni u tragovima?
- koja to zemlja je sama u pljačkaškoj `privatizaciji` uništila sopstvenu industriju i poljoprivredu?
- koja to zemlja uvozi i ono što sama proizvodi?
- u kojoj to zemlji i na vlasti i u `opoziciji` BEZ IZUZETKA sedi kriminalna ekipa kojoj je jedini cilj lično bogaćenje po svaku cenu?
- koja to zemlja je dojučerašnjim neprijateljima Hrvatima i Slovencima dopustila da iznose novac iz Srbije lopatama, dok ova šaka jada od domaćih firmi tamo ne može ni da prismrdi?
- ko je to rasprodao svoje ljubljene `šume i livade` avnojevskim komšijama, a na rečima se i dalje `kune` u njih?
- koji to narod trči u buljucima na more kod onih koji su do juče klali njihove sunarodnike?
- koji to narod se i dalje kune u jednog od svojih najvećih krvnika Tita?
- koji to narod se zaluđuje farmom, velikim bratom i pederskim paradama, dok mu na Kosovu preostali sunarodnici žive kao psi u getu?
- koji to narod je za samo 10 godina prešao put od `nebeskog naroda koji se saginjati neće`, do najgorih EU dupelizaca koji su se sagli svima - od šipaca, preko Hrvata, do Brisela?
itd.

A sada svi koji po onoj biblijskoj vide trn u tudjem, a ne vide balvan u svom oku slobodno mogu da nastave sa podsmevanjem `glupim` Amerikancima i da lepe smešne etikete svima koji ih podsećaju na bolnu istinu, a to je da Srbistanu ni Bog ne može pomoći.
maxxio Re: Re: Re: kada mi Srbi pocnemo da cenimo sebe malo vise 30.06.2011. 05:29 #340731

broj poruka: 665
Po dobrom starom običaju, srbistanske lažne patriJote i licemeri posle svakog junačkog verbalnog zaletanja na svetske moćnike i podsmevanja stranim glupacima iz svojih mišijih rupa, u stvarnosti uredno zauzmu svoje pravo mesto - a to je uloga sitnih provincijalnih prostitutki za male pare, baš kao što to lepo оdražava i domaća politička scena.
Da se taj običaj ispoštuje, ovde se potrudio gospodin Indijanac svojim `konstruktivnim predlogom`:

U prevodu: `volem da k*njam po forumima o zlim zapadnjacima, al` bih rado od zemlje napravio kanalizaciju gde bi najgori odande dolazili da istresu muda i ižive najniže strasti za par črvenih...`
Da sve bude crnje, u naslovu posta mu stoji: `kada mi Srbi pocnemo da cenimo sebe malo vise`... /facepalm

Nije ni čudo što ovom nesrećniku Indijanci deluju kao gospoda, jer su u odnosu na takve i trandže sa Tajlanda primer poštenja i dostojanstva.
STRANA 6 OD 8  
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs