Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Veoma zanimljiv sajt sa stvarnom srpskom istorijom - KNJIGE...
STRANA 7 OD 8  
BataCele Добро 31.05.2010. 18:20 #218453

status: user
broj poruka: 1532
Ево нећу више.

Јосиленко, хвала на инспиративној расправи.

.
.
.

Дакле, каква Ксенија ? То се Милош примио као млад пастув. Зар се ниси, несрећниче, оженио ?

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Re: Добро 31.05.2010. 18:21 #218455

broj poruka: 5714
hehehe, odkud ti to??? Nisam, umalo, al` sam se spasio golgote...mada najbolja je ona srpska: ozenjen sam a k`o momak zivim :)))

D E M I G O D

:: Ево нећу више
::
:: Јосиленко, хвала на инспиративној расправи
:: Дакле, каква Ксенија ? То се Милош примио као млад пастув. Зар се ниси, несрећниче, оженио
:: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
BataCele ... 31.05.2010. 18:23 #218456

Ајде, ајде, родитеље да обрадујеш, а родбини образ да осветлаш...

MACHINE Re: Musko devinitivno :)) 31.05.2010. 18:26 #218458

ti da cutis, zna se ko je najveci zenoljubac/nimfoman .) pa u tom kontekstu...kako ide sa komsinicom? :)

D E M I G O D

:: Da nije tako do sad bi pala na MACHINE fore definitivno
hogar81 Re: Re: Musko devinitivno :)) 31.05.2010. 18:35 #218467

broj poruka: 365

Pssst to je tajna veza

Idu ispiti nema se vremena za zene
Pop93 A very special message from JRR`s Shut The Fuck Up Foundation 31.05.2010. 18:44 #218473

broj poruka: 46
http://images.encyclopediadramatica.com/images/d/df/Retarded.jpg
JOSILENKO ... 31.05.2010. 18:55 #218481

broj poruka: 1013
znaci sad sam i skojevac... e ovo je strava
Vatreni ostrasceni skojevac, shovinista, strani placenik, domaci izdajnik, strani agitator sto bolesno i perverzno mrzi sredinu u kojoj zivi, ukrainac, clan nevladinih organizacija (koje su u stvari vladine samo tudjih zemalja), beogradski student iz provincije sa kompleksom nize vrednosti sto prdi dok ga najpametniji sin ovih prostora (geneticar nad geneticarima, filozof nad filozofima, istoricar nad istoricarima) poducava pravoj istini koju je cuo u prici sa nekim prijateljima i procitao u knjigama srboubice i antisemitiste Jase Tomica, koja glasi:

`Бела раса Германа, Романа на челу са Јеврејима јесте пошаст планете Земље. Свуда су само зло доносили и доносе...`

Gospodo draga, ni jednu stvar u vezi sa mnom niste pogodili od gore navedenih. Vasa logika i moc zakljucivanja je odavno zardjala od zuci i gneva.
Prepuni ste mrznje, vredjate i trujete na kilometar. Vi nemate elementarnu kulturu dijaloga da bi uopste razgovarao sa vama. Ja sam za vas gospodin covek i mozete da mi pljunete pod prozor jer to je jedino sto verovatno i radite u zivotu. Dovidjenja
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BataCele ... 31.05.2010. 19:24 #218503

?

Испадох будала са ранијим постом `помирења`. Нема везе.

phoboskv HAhahhahha.... 31.05.2010. 19:30 #218506

broj poruka: 940
... morao sam da se podsetim Jevdjeviceve knjige `Od Indije do Srbije`.

Pa Srbi, jbt, vode poreklo iz Indije. Na balkan smo dosli upravo iz Indije. Nasi paganski obicaji su najslicniji obicajima Indijaca.

@BataCele

Ti rece da smo ipak mi na Balkanu oduvek, da nismo pali s Marsa....izgleda da nismo, nego smo dosli iz Indije.

Covek inace kaze da su svi slovenski narodi nastali od Srba, pa i Rusi naravno.Citat iz knjige: `Ostaje jos da vidimo kako su i Rusi potekli iz tog starog srpskog, opsteslovenskog stabla`. Kaze da je i Herodot u svom delu `Istorija` pominjao Srbe ...ja je procitah 2 puta i nigde ne videh to....ali sta ja znam. Jevdjevic kaze da kad Herodot kaze Tracani ili Skiti, pa on zapravo misli na Srbe :)

Pa covek na pocetku knige kaze:` A u stvari pre nemanjicke Srbije, Srbi su imali dva ili tri carstva i drzave, pocevsi od svoje kolevke Indije, preko beskrajnog prostranstva Azije, dok se nisu izlili u sadasnje ruske nizine i zapljusnuli Evropu sve do obala Spanije i Britanije`.

To me je stvarno zainteresovalo da citam dalje, ali dalji argumenti su u najmanju ruku smesni.

Covek kaze da su svi slovenski jezici proizasli iz prasrpskog jezika indoarijskog porekla.

Pa ko jos moze za ozbiljno da ga shvati?

Joj, ima jos mnogo bisera...moracu da ih se podsetim

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`

TheBear @ phoboskv 31.05.2010. 19:43 #218520

broj poruka: 6502
Takva su dela i ovog Deretica i Olge kako vec bese...

Ti ljudi koriste metode dokazivanja kojima prakticno sve sto hoces mozes da dokazes.

Knjige su im pune netacnih cinjenica i nebuloza.

I naravno to nikada nece biti priznato i njih pravi strucnjaci ne uzimaju za ozbiljno.

Prosto je smesno da neko veruje tom Dereticu, covek se toliko izlupetao u delima da je to strasno !

Pre cu verovati ozbiljnoj istoriji nego tim smesnim delima raznih budala da ih tako nazovem.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mslavko82 kad bolje razmislim... 31.05.2010. 20:06 #218531

broj poruka: 721
... znam koje je nase poreklo i odakle su Srbi. Mi vodimo poreklo od Grka - ili Grci vode poreko od nas. Imamo jednu kljucnu zajednicku osobinu - da mozemo tako lepo medjusobno da se popljujemo i pokoljemo, da to nema nigde. Relativno prost razgovor o istorijii Srba se zacas pretvori u prozivanje tzv. izdajnika, tzv. nacionalista, tzv. ludaka i ostalih.

Ako ste zavrsili sa navodjenjem literature, sajtova, naucnih istrazivanja i ostalog, mogu da vam preporucim jednu knjigu za citanje, a nije istorijska: Knjiga o Milutinu, Danko Popovic. Knjiga govori o prvoj polovini XX veka u Srbiji i daleko bolje i tacnije iznosi istorijske cinjenice od bilo kakvih istoricara...

Poenta: kada budemo u centru glavnog gradaa imali spomenik i Drazi i Titu, kada odmah pored toga budu bili spomenici i Slobi i Djindjicu, bice nam bolje. Jer ce to biti znak da smo svoje duhove definitivno ostavili u proslosti i da nas ne progone, pa ce i ova prica o domacim izdajnicima i domacim fasistima postati proslost, nadam se... Ko razume, razume, ko ne... jbg :(
Daum Re: Javi se XENDZA !!!! 31.05.2010. 20:13 #218533

broj poruka: 12805
Ti misliš da će da ti kaže tek tako? Provali se to sve lako kad čitaš između redova, ne treba niko to da ti kaže...

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

:: Daj bre covece/curo, umrecu u neznanju da li si Male ili Female
:: MACHINE je izgleda Streptomicin za Female i opet nista se ne desava, ako ne laze :))))
:: Daj neku fotku da resimo rebus
:: Necemo ti zameriti ni ako si ruzna, jer si deo ove porodice(nasa si pa kakva god da si), zato izadji u susret nasim zeljama.
:: Evo dajem predlog da se napise peticija da se XENDZA vec jednom predstavi u onoj tamo temi. Ipak smo mi demokratska zemlja, kao sto je to i ovaj forum
:: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
:: Thermaltake Soprano RS 200
:: Intel Q6600. CM - TX3
:: Asus P5QL-E
:: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
:: WD Caviar 640 Gb, AAKS
:: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
gliga79 Daum druze, svaka tebi cast.... 31.05.2010. 20:21 #218539

broj poruka: 4641
Ne znam sta da mislim , ali ako je zensko ozenicu je:)))
Volim kad je onako drska i bezobrazna uuuuuhhhhh:))))

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Daum Re: Daum druze, svaka tebi cast.... 31.05.2010. 20:23 #218541

broj poruka: 12805
Jel voliš i to što se njemu sad diže na tvoje komentare?

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

:: Ne znam sta da mislim , ali ako je zensko ozenicu je:))
:: Volim kad je onako drska i bezobrazna uuuuuhhhhh:)))
:: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
:: Thermaltake Soprano RS 200
:: Intel Q6600. CM - TX3
:: Asus P5QL-E
:: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
:: WD Caviar 640 Gb, AAKS
:: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
DaSickSyst Re: ... 31.05.2010. 20:33 #218547

broj poruka: 2909

:: DaSickSystem, шта да ти кажем ? Ако буде довољан број људи који мисле као ти, настављамо у бољу будућност. Сви на изборе ! Сада смо на правом путу, не треба мењати курс
Sta je tebi da kazem???
Jel mislis da je bolje da se vratimo na kupovinu goriva na ulici,cigarete od dilera,da plate budu po 10 maraka,da se osnuje jos jedna Dafiment banka,da ponovo krenemo da ratujemo sa svim susedima i da nam se vrate sankcije,da se svi bavimo svercom samo da bi preziveli,da nam ponovo neki Arkan dodje u skupstinu da mase pistoljem i da se kandiduje za precednika???
Mozda je to za tebe pravi put,ali za mene nije.

DaSickSystem
DaSickSyst Re: Vrhunska Bljuvotina 31.05.2010. 20:40 #218549

:: je to da je vlast 90 bila velikosrpaska, pa zar se ta drzava nije zvala jugoslavija pa zar nisu socijalisti (koji su po prirodi anti nacionalisti) bili na vlasti, lepljenje njih i njihovih dela srpskim nacionalistima je za povracanje.
Koje si godiste?Jel si bio rodjen 90-95?
Socijalisti i Jul su stvarno bili anti nacionalisti i propagirali su mir 90tih....Pa i vodje ovih partija su se zvale SLOBODAn i MIRa...Kako ljudi sa takvim imenima da ne prpoagiraju mir i slobodu svih???
U pravu si ovo sto si rekao jeste vrhunska bljuvotina i tu se slazem sa tobom.
:: A sto se tice njihove sudbine oni su danas i dalje na vlasti u nekom 70% istom sastavu samo se sada ne zovu onako kako su se zvali 90 nego se zovu demokrate i humanisti
Eeeee...A vidi koliko je bolje kad smo skinuli samo 30% njih...Zamisli tek da je sva fasisticka gamad pociscena 6.oktobra...Gde bi sad bili.

DaSickSystem
Ishmerish Re: Re: Vrhunska Bljuvotina 31.05.2010. 20:45 #218552

broj poruka: 7285
Nije 6,nego 5 oktobar.
A nemoj mi molim te reci da ti podrzavas ove pedere sa ovim proevropskim idejama i kravama muzarama???

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: :: je to da je vlast 90 bila velikosrpaska, pa zar se ta drzava nije zvala jugoslavija pa zar nisu socijalisti (koji su po prirodi anti nacionalisti) bili na vlasti, lepljenje njih i njihovih dela srpskim nacionalistima je za povracanje.
:: Koje si godiste?Jel si bio rodjen 90-95
:: Socijalisti i Jul su stvarno bili anti nacionalisti i propagirali su mir 90tih....Pa i vodje ovih partija su se zvale SLOBODAn i MIRa...Kako ljudi sa takvim imenima da ne prpoagiraju mir i slobodu svih??
:: U pravu si ovo sto si rekao jeste vrhunska bljuvotina i tu se slazem sa tobom
:: :: A sto se tice njihove sudbine oni su danas i dalje na vlasti u nekom 70% istom sastavu samo se sada ne zovu onako kako su se zvali 90 nego se zovu demokrate i humanisti
:: Eeeee...A vidi koliko je bolje kad smo skinuli samo 30% njih...Zamisli tek da je sva fasisticka gamad pociscena 6.oktobra...Gde bi sad bili.
:: DaSickSystem
MACHINE Sto se tice... 31.05.2010. 20:48 #218554

...dela koji se odnosi na 5/6. oktobar, ja sam prvi bio na barikadama dan pre toga.

Ali je danasnja vlast isto smece kao i ona. Ja sam bio i dalje sam za to da je 6. oktobra najmanje 100nak ljudi trebalo da omasti konopac. I dalje sam za to da se vrati smrtna kazna...da je bilo po mom, danasnji politicari se ne bi ovako bahatili po Srbiji a svi su ista govna: SPS, DSS, DS, LDP, SNS, RS...svi do jedne su stoka, koju kontrolise neka od stranih sila...a jedini uzrok takvih skretanja ka dnu je taj sto 06.10.2000. nismo gledali i uzivali u vesanju onih koji su uzrokovali rat, stradanje nevnih, kradje, korupciju...sada kojim god imenom da ih nazoves isti ljudi se i dalje vrte u politici...

Zato sam skloniji samosvesnoj i pravednoj diktaturi nego ovakvoj demokratiji!

D E M I G O D

JovankaO Re: kad bolje razmislim... 31.05.2010. 20:49 #218555

broj poruka: 446
+1 za Knjigu o Milutinu, taman da se strasti ovde malo smire. Nije obimna moze za vece da se procita. Ja se rasplakah citajuci pojedine delove.

:: Ako ste zavrsili sa navodjenjem literature, sajtova, naucnih istrazivanja i ostalog, mogu da vam preporucim jednu knjigu za citanje, a nije istorijska: Knjiga o Milutinu, Danko Popovic. Knjiga govori o prvoj polovini XX veka u Srbiji i daleko bolje i tacnije iznosi istorijske cinjenice od bilo kakvih istoricara...
codeus Re: ... 31.05.2010. 21:00 #218561

broj poruka: 4054

imas pivo za ovo ..bravo ...

:: Evo nekih linkova sa genetskim istrazivanjima, ako koza laze rog ne laze. Genetika nije diskutabilna kao istorij
:: http://www.eupedia.com/europe/european_y-dna_haplogroups.shtml (na dnu stranice postoji prilicno pregledna mapa evrope koja govori mnogo toga
:: Sloveni su se poslednji naselili na ovim prostorima i u velikoj meri implementirali jezik i kulturu, ali nikad nisu brojcano nadmasili ostatak starosedeoca. Sve u svemu prepricano na naski poreklo sadasnje populacije Srba je veoma slicno Hrvatima i Bugarima i izgleda ovako
:: Slav 30%
:: Illyrian 21%
:: Teuton 18%
:: Celtic 14%
:: Phoenician 9%
:: Hellenic People 6%
:: Vikings 2
DaSickSyst Re: Re: Re: Vrhunska Bljuvotina 31.05.2010. 21:02 #218562

:: Nije 6,nego 5 oktobar
To ti bas i kazem...5. oktobar je bio,ali 6. oktobar se nije desio...Ko razume shvatice.
:: A nemoj mi molim te reci da ti podrzavas ove pedere sa ovim proevropskim idejama i kravama muzarama??
Ne podrzavam ni ove koji su na vlasti,jer su se transformisali u one protiv kojih se narod borio i protestvovao po cicoj zimi...
Ali sigurno ne podrzavan ni one fasiste koji sami sebe nazivaju srpskim patriotama i pozivaju na linch svih koji se ne slazu sa njima.

DaSickSystem
Ishmerish Re: Re: Re: Re: Vrhunska Bljuvotina 31.05.2010. 21:14 #218566

broj poruka: 7285
Samo to me je interesovalo.
Jer ko nije izasao iz ove Srbije nezna sta je beda.Mi bar mozga imamo,za razliku od drugih koji nebi znali ni da se obrisu samostalno.

A realno gledano Srbija nikada nije bila u goroj situaciji(bar koliko ja pamtim),samo dokle god smo mi obican narod ovakvi,ni brige nama.Pare svako moze da stekne,ali mozak je vec druga prica.

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: :: Nije 6,nego 5 oktobar
:: To ti bas i kazem...5. oktobar je bio,ali 6. oktobar se nije desio...Ko razume shvatice
:: :: A nemoj mi molim te reci da ti podrzavas ove pedere sa ovim proevropskim idejama i kravama muzarama??
:: Ne podrzavam ni ove koji su na vlasti,jer su se transformisali u one protiv kojih se narod borio i protestvovao po cicoj zimi..
:: Ali sigurno ne podrzavan ni one fasiste koji sami sebe nazivaju srpskim patriotama i pozivaju na linch svih koji se ne slazu sa njima
:: DaSickSystem
BataCele ... 31.05.2010. 22:24 #218585

Не бих да се понављам. Укратко:

1. Не делим све ставове из набројаних књига Јевђевића и Деретића, али су сасвим солидно штиво за увод у велику обману комунистичке историје. У сваком случају, и њих двојица се не слажу у свему, али су обојица далеко ближе истини него несрећни Станојевић и потоњи комунисти и демократе.

2. Нема НИ ЈЕДНОГ доказа о постојању било каквих `илира` или `теутонаца` ИКАДА на овим просторима.

3. Низ археолошких ископина указује на присуство Срба на овим просторима у време римских освајања и пре.

4. Нема материјалних доказа за било какве `сеобе Словена` на Балкану.

obradmi Evo i od mene prilog temi ,za ljubitelje teorije zavere 31.05.2010. 22:24 #218586

broj poruka: 7732
KAKO I ZAŠTO SE STVARA EPIDEMIJA OD NEPOSTOJEĆIH VIRUSA?
ISTINE I LAŽI O KLIMATSKIM PROMENAMA?
ISTINA O VAKCINAMA
`RADOVANOM` PO `LUDOM NARODU`

http://www.ivonazivkovic.net/

Ima dosta zanimljivih tema ........
BataCele ... 31.05.2010. 22:36 #218590

Титоисти су задужили Србију 5 милијарди долара за 45 година. Деца комунизма (данашње демократе) су дуг Србије повећали са 5 на 32 милијарде долара за последњих 10 година. Алал вера.

ДСС, овако си рекао:
`...Ali sigurno ne podrzavan ni one fasiste koji sami sebe nazivaju srpskim patriotama i pozivaju na linch svih koji se ne slazu sa njima...`

На линч су УВЕК позивали искључиво комунисти и демократе. Српским родољубима то никада није било својствено.

Даље. Молим те прескочи стандардну батерију пропаганде жутих лопова. Када демократу ухвате у крађи, он отприлике овако звучи:

`...Jel mislis da je bolje da se vratimo na kupovinu goriva na ulici,cigarete od dilera,da plate budu po 10 maraka,da se osnuje jos jedna Dafiment banka,da ponovo krenemo da ratujemo sa svim susedima i da nam se vrate sankcije,da se svi bavimo svercom samo da bi preziveli,da nam ponovo neki Arkan dodje u skupstinu da mase pistoljem i da se kandiduje za precednika???...`

Не мислим да си ти у групи лопова, него сам препознао агенду жутих. Молим те, погледај око себе, мани се прича о 90-им годинама, не пију воду јер су тада и сада владали скоро исти. Српски родољуби нису били на власти у Србији од 1915.

STRANA 7 OD 8  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs