Verovatno si skinuo neki torent koji ima malo leecera a vrlo moguce da ne mogu da se konektuju na tvoj komp, za pocetak skidaj freeleech torrente da bi nakupio upload i bodove koje ces zameniti za uplod. I preporucio bi svima verziju 1.6.1 jer sa njom sam uvek dostupan tj. svetli mi zelena lampica dok sa verzijom 1.8.2 uvek mi je upaljena narandzasta, a i primetio sam da mi se bodovi bolje racunaju pa probajte.
:: kako da pazim na ratio kad mi up ne ide , znaci cista 0 :: :: ::
:: Zamisao je sledeca, mogu nabaviti oko 20-ak pozivnica za ip torrents sto mojih sto od prijatelja. Novi clanovi koji su dobli pozivnice bili bi u obavezi da kad dobiju svoje pozivnice da daju nekom novom clanu koji se prijavio sledeci za pozivnicu i tako u krug :: :: Clanovi koji zele pozivnicu neka neka ostave mali na koji je primaju. :: Pre slanja pozivnice oni koji salju neka napisu kom clanu je poslata pozivnica da ne bi jos neko poslao istom :: :: PAZITE na ratio-n da vas ne bi izbacili sa sajta a verujete vrlo su azurni sto se toga tice :: U pocetku skidajte FreeLeech torente da bi zaradili bonus poene koje menjate za upload i skinite iz aplikacija jedno 10 do 20 malih fajlova da bi vam isli bonus poeni za seedovanje :: :: Bonnus Poeni ( kako nakupiti :: :: ako samo seedujete 0KB/s = 1 bonus point every 5-6 hour :: 1-10KB/s = 1 bonus point/hou :: 11-25KB/s = 2 bonus points/hou :: 26-90KB/s = 3 bonus points/hou :: 100KB+/s = 5 Bonus points/hou :: :: Bonus poene mozetei zameniti i za pozivnice :: :: VAZNO :: Na prvoj stranici kad se logujete imate spisak zabranjenih Torrent Clients koji ne rade u skladu sa sajtom tako da skinite one koji su preporuceni da ne bi imali problema :: :: Ako se setim jos neceg vaznog napisacu :: :: SRECNO
Bil teo neko da mi pojasni malo priču u vezi ratio-a. Pretpostavljam u glavi o čemu se radi da ima veze sa odnosom između dl i ul. Hvala Nasiljem protiv argumenata...
:: jel ima jo :: djuraway@yahoo.co :: hval :: :: :: :: Zamisao je sledeca, mogu nabaviti oko 20-ak pozivnica za ip torrents sto mojih sto od prijatelja. Novi clanovi koji su dobli pozivnice bili bi u obavezi da kad dobiju svoje pozivnice da daju nekom novom clanu koji se prijavio sledeci za pozivnicu i tako u krug
Nema potrebe da da ti salju mail jer ne moze dupla pozivnica da se posalje na isti mail, tako da probaj da posaljes na mail koji je ostavljen pa ako prodje napise kome si poslao a ako ne prodje obavestice te da vec postoji mail na koji je poslata pozivnica.
:: :: :: :: Opet pozivnica kome treba neka mi se javi na mail da ne saljemo duple
Da, ratio je odnos izmedju downloada i uploada, sto je upload veci od downloada to je veci ratio.
:: Bil teo neko da mi pojasni malo priču u vezi ratio-a. Pretpostavljam u glavi o čemu se radi da ima veze sa odnosom između dl i ul. Hval :: Nasiljem protiv argumenata.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.