Ovo je jedna od jednostavnijih varijanti mada imas i gomilu foruma koji imaju download sekciju koja se uglavnom oslanja na rapidshare servis. Mada ukoliko ne zelis da se smaras sa registrovanjem na tim forumima i da trpis kasniji spam od istih http://rapidshare-search-engine.com/ ti je moja preporuka. Naravno prvo instaliraj neki od alata za proveru ispravnosti linkova sa rapida, ta tema vec postoji na forumu
Sve sto sam ikad trazio nasao sam preko googl-a i to vrlo brzo i jednostavno.
Sve sto treba da uradis je da ukucas IME FILE-A RAPIDSHARE.COM (nprimer: Rambo IV rapidshare.com). Izbacice ti mnogo linkova na kojima su adrese za skidanje onoga sto trazis - najcesce je to na raznim forumima za neke je potrebno da se registrujes da bi mogao da vidis adrese, ali za vecinu nije. Otvaram one linkove na googl-u gde se odmah i vidi adresa ili njen deo. Inace, za download koristim IDM (Internet Download Manager) i imam uplacen premium nalog. Sve sto je potrebno da uradim je da selektujem linkove prevlacenjem misa i desnim klikom odaberem opciju Download with IDM (naravno prethodno se IDM mora podesiti unosenjem usera i sifre za rapidshare premium acount).
i ja isto sam vrsio pretragu preko googla i nisam bas neki Download-men ali hteo sam da cujem i vasa misljenja,iskustva itd..... ponekad mi trebaju odredjene stvari i nekako sam najvise siguran u Rapid mada mozda gresim ali to je vec polemika koja i mene muci sta za download da li torenti, dc, rapid,megaupload ili ............
i nervira me sto moras biti uporan ko konj ponekad
naravno neki servisi imaju veze i sa samom konekcijom na internet
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.