zasto niko ne spominje KATZ.CD kad on obuhvata sve te forume sa linkovima ka upl/dwnl serverima. ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Jeste ali katz ima dosta djubreta i mnostvo popucalih i nesipravnih linkova...Nije ni blizu warez-u i dosta je nepregledniji mada i na njega stvratim opusteno!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: zasto niko ne spominje KATZ.CD kad on obuhvata sve te forume sa linkovima ka upl/dwnl serverima :: __________________________________________________________________ :: It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, :: that has grown and spawned a darkness, :: a darkness we can not tolerate :: ::
kakav katz skinuo sam par fajlova i pola nije radilo warez bb je mama .medjutim nije los ni ovaj PROJECTW
:: zasto niko ne spominje KATZ.CD kad on obuhvata sve te forume sa linkovima ka upl/dwnl serverima :: __________________________________________________________________ :: It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, :: that has grown and spawned a darkness, :: a darkness we can not tolerate :: ::
Kad smo vec tu, jel zna neko neki forum/sajt gde su samo HD filmovi? Mislim na filmove od 720p i one od 4-5gb-a ,kao i na m-HD od 1-2gb-a. Unapred hvala.
Imaš baš na Warez-u, u Moviez sekciji, Sticky temu Micro HD, ili kako se već zove. Zadnji put kada sam gledao bilo je preko 330 filmova.
:: :: :: :: Kad smo vec tu, jel zna neko neki forum/sajt gde su samo HD filmovi :: Mislim na filmove od 720p i one od 4-5gb-a ,kao i na m-HD od 1-2gb-a :: Unapred hvala.
Ja sa katz.cd nemam problema. Pa kolega, po meni je katz pregledniji od warez-a, prvo zato sto nije forum, drugo imas tabove i search koji fino radi. @FCB to sto si ti skinuo PAR fajlova i nije ti radilo, pa nemas srece jbg. Ja sam do sada skinuo preko 20gb sa pomenutog `search engina` ajd... ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
:: Ja sa katz.cd nemam problema. Pa kolega, po meni je katz pregledniji od warez-a, prvo zato sto nije forum, drugo imas tabove i search koji fino radi. @FCB to sto si ti skinuo PAR fajlova i nije ti radilo, pa nemas srece jbg. Ja sam do sada skinuo preko 20gb sa pomenutog `search engina :: ajd.. :: __________________________________________________________________ :: It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, :: that has grown and spawned a darkness, :: a darkness we can not tolerate :: ::
Sto se tice foruma, i za mene je warez-bb broj 1, ali od nedavno redovno koristim jos jedan, rame uz rame sa pomenutim, pa cak za filmove mozda i dosta bolji.
xaxaxa auuu kakav sajt...gde li se samo denuo kad mi nismo znali za nj ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
:: :: :: :: evo jedan zanimljiv warez sajt https://WWW.WAREZ-BB.ORG Ima mnogo igri,programa,filmova,sve sto treba....
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647718. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.