2. http://www.youtube.com/watch?v=nzoG2MnZZxc Ova reklama se neko vreme i kod nas davala. Elem, treba mi ova stvar kao `lebac. Ako je neko izbunari, svaka mu dala. inače muziku izvodi DJ Tiesto.
Našao sam na nekom španskom sajtu brdo njegovih stvari, među njima i tu pesmu, ali linkovi su skinuti... Inače, baš tako bi i trebalo da se zove stvar. Tražim stvar godinama, tj. od kako je izašla i još uvek ništa. Našao sam inače, kompilaciju njegovih stvari na nekom od torent sajtova i tu numeru među njima, ali ceo `paket` ima `samo` 47 GB...
:: :: Tako nešto ne postoji.....bar ne na internetu :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
mp3 pesme u torrentu, skipuj sve što možeš osim te pesme. Osim ako nike sve u nekom RAR-u. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
...DJ Tiësto and Kirsty Hawkshaw`s production and single `Just Be` appeared in the Nip / Tuck: Original TV Soundtrack, and `Love Comes Again` was used in a Coca-Cola commercial...
Što se torenta tiče, sve je zapakovano u jedan fajl, tako da mogu da se češem... `Love comes again`, je možda korišćena u nekoj Cola reklami, ali ne u ovoj koju ja tražim, ali hvala u svakom slučaju. @ io62s Što bi (čini mi se Abner) rekao, pesma je do kesice.
zao mi je, panduru, sto moj upit ne odgovara tvom htenju...
a ti skaj fajer, ti si ******** *********
jebotedzifors
to je to
pozdrav gelozu, baksu2003, i naravno crnogorskom pobratimu... gde si bre llloglasnice!
mada: pisko, dyca i vmarc imase shlif za proser... salut for them
zmajko! pa di si ti!
i kako bese onaj.... onaj sto me provalio za potpis...dok ga imah... hmmm... a da, `lama`
salut i za njega
kako su ove virtualne komune glupe
jbt :/
`kako da klokujem moj proc, da kada se sjebe imam sta da vas pitam... zasto mi krajsis ne fercera kako treba kada mi tetris leti... moja sestra je akcidentno obrisala `system32` folder, i windows mi ne radi... kako to?`
`...kada bi giljotinirali sve glupane na ovom svetu, ostalo bi nas jako malo...` - Broj Jedan, strip `Alan Ford`
`kako da klokujem moj proc, da kada se sjebe imam sta da vas pitam... zasto mi krajsis ne fercera kako treba kada mi tetris leti... moja sestra je akcidentno obrisala `system32` folder, i windows mi ne radi... kako to?`
da je u pravu i to je tacno.
Take care krkub(ulju)
@geloso lllo = Oglasnik
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
A di si ti pos`o mladicu??? I zasto ako smem da znam? Nemoj da begas sad ce da secemo lubenicu...
:: zao mi je, panduru, sto moj upit ne odgovara tvom htenju.. :: :: :: a ti skaj fajer, ti si ******** ******** :: :: :: jebotedzifor :: :: :: to je to :: :: :: pozdrav gelozu, baksu2003, i naravno crnogorskom pobratimu... gde si bre llloglasnice :: :: :: mada: pisko, dyca i vmarc imase shlif za proser... salut for the :: :: :: zmajko! pa di si ti :: :: :: i kako bese onaj.... onaj sto me provalio za potpis...dok ga imah... hmmm... a da, `lama :: :: salut i za njeg :: :: :: kako su ove virtualne komune glup :: :: :: jbt : :: :: :: `kako da klokujem moj proc, da kada se sjebe imam sta da vas pitam... zasto mi krajsis ne fercera kako treba kada mi tetris leti... moja sestra je akcidentno obrisala `system32` folder, i windows mi ne radi... kako to? :: :: :: :: `...kada bi giljotinirali sve glupane na ovom svetu, ostalo bi nas jako malo...` - Broj Jedan, strip `Alan Ford :: :: :: :: it voz fa :: :: :: salut agen, bro :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.