Sta vam je bre film izasao pre nekoliko dana u bioskopu(gledao ga odlican je) a vi odma ocete Blue-Ray, ljudi masovno skidaju cam verziju a ovo The Dark Knight Prologue (2008) 720p Blu-ray x264 vam je 6 minuta u 720p koji su uzeti sa Batman Begins Blue Ray diska.
Choveche pa ti si sam u naslovu svog posta stavio `The Dark Knight Prologue `, a to ti je 6min. filma, na HD-u jos ne postoji nigde ceo film da se skine, nema jos ni dvdrip-a a kamoli to. I to sto si video sigurno je neko napravio cam kopiju i samo je odradio u x264 kodeku pa kao aj nek ljudi navale sa skidanjem a on ce da dobiije gomilu rapidshare poena, batali se coravog posla. Inace uvek kad vidis nesto tako, neki novi film kojeg nigde nema a ono kao super extra slika, ako nema sample-a za skidanje da vidis na sta to lici, zaboravi...
:: to je samo 6 minuta ... nekog kao trejlera .... neki lik je stavio blu-ray snimak na rapid... ali je izbraisano : :: __________________________________ :: :: PLANET rauter :) :: :: ::
Thanks, ali meni to ne treba, skinuo sam jos pre nedelju dana, prvih 6min. filma. Ovde se radi o celom filmu u HD-u kojeg jos uvek nema nigde na netu da bi se skinuo. Pozz
:: naziv rip :: :: The.Dark.Knight.Prologue.2008.720p.Blu-ray.x264-SI :: :: to je jedino sto postoji, a to su prvih 6 minuta filma sa bluray- :: :: poslacu na mail svima :)
Ima valjda da se skine onaj jedan sto je sniman HD kamerom, mada ocigledno kvalitet nece biti bas nesto ali ako se nekome zuri da pogleda film moze onda to da skine pa kad izbace blu-ray rip onda skinemo kvalitetnije..
hmm.. nisam cuo za taj snimak sa HD kamerom.. a dosta pratim HD scenu, mozda mi je promaklo mada tesko :D.. mislim da je ovo sto sam vamo poslao jedini klip u HD koji postoji od novog batmana, naravno osim trailera..
Kucaj na google samo film i HD Cam videces vec i sam, mislim da su RS linkovi pukli ali ima na torentima, inace valjda je neko snimao kamerom pa je to to.
ajd baci link od torrenta da vidim to.. ali o5 bilo hd ili obicna kamera isti qrac.. lose se vidi.. nema nista bez Bluray-a :D jedino sto znam da je izaslo je TS
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.