Ovaj gore Just for Laughs fazon je OK, smejati se reakcijama ljudi u očigledno smešnim situacijama je OK, prestrašivanje nekog sa leševima je...ne znam kako to da nazovem, ali smešno - ne. Samo sebe stavi u takvu situaciju, pa razmisli da li bi pravio takve zajebancije na svoj račun. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ono je toliko puta vidjeno, provaljivo i nemastovito da na tako nesto moze da nasedne samo neki amer, kanadjanin i slicni. Na ono se i moja baba jedva nasmeje.
Ova fora je malko morbidna ali ja se smej`o... Sta cu kad sam boles`an u glavu.
E zato mi je i smešmo. Glupi su ko tocila. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Ono je toliko puta vidjeno, provaljivo i nemastovito da na tako nesto moze da nasedne samo neki amer, kanadjanin i slicni. Na ono se i moja baba jedva nasmeje. :: :: Ova fora je malko morbidna ali ja se smej`o... Sta cu kad sam boles`an u glavu.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.