Jel se neko seca one grupe 7 up,koja je palila i zarila klinke pre jedno 7-8 godina? Grupa je bila imitacija onih Americkih boy bendova poput Backstreet Boys,East 17... E sad,pokusavam da nadjem njihove spotove,ali mi to nikako ne polazi za rukom! O njima ni Google nista ne zna,kao da nikada nisu ni postojali. To trazim za jednu komsinicu iz mladje generacije,pokusavam da joj objasnim ko su ti momci ali ne uspevam,pa bi mi trebao spot. Inace danas popularni DEEN je karijeru zapoceo u toj grupi,a njoj je to bitno. Ako neko zna gde mogu skinuti njihove spotove...
Pa rekoh za komsinicu,ona obozava tog FAGGOT-a kako ga ti zoves!!! Ona zna za Deen-a ali hoce da vidi gde je zapoceo karijeru!!!
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: :: DEEN - bosansko-muslimanski FAGGOT :: Za koga ti to treba :: :: hahahahahhaaaaaaahahahahahahahahhahahahahahahahahahhaha :: :: :: :: *************************************************** :: *************************************************** :: :: :: ~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze. :: ::
TOG FAGGOTA KAKO GA TI ZOVES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D CAAAAAAAAAAAAR!!! Kako si me dobro nasmejao covece!!!!! :D
:: :: Pa rekoh za komsinicu,ona obozava tog FAGGOT-a kako ga ti zoves!!! Ona zna za Deen-a ali hoce da vidi gde je zapoceo karijeru!! :: :: :: KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!! :: :: :: :: :: DEEN - bosansko-muslimanski FAGGOT :: :: Za koga ti to treba :: :: :: :: hahahahahhaaaaaaahahahahahahahahhahahahahahahahahahhaha :: :: :: :: :: :: :: :: *************************************************** :: :: *************************************************** :: :: :: :: :: :: ~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze. :: :: :: ::
Danas popularni Deen.... Hmm... Bas me zanima gde je to popularan... Mora da je negde u Zimbabveu...
:: Jel se neko seca one grupe 7 up,koja je palila i zarila klinke pre jedno 7-8 godina? Grupa je bila imitacija onih Americkih boy bendova poput Backstreet Boys,East 17... E sad,pokusavam da nadjem njihove spotove,ali mi to nikako ne polazi za rukom! O njima ni Google nista ne zna,kao da nikada nisu ni postojali. To trazim za jednu komsinicu iz mladje generacije,pokusavam da joj objasnim ko su ti momci ali ne uspevam,pa bi mi trebao spot. Inace danas popularni DEEN je karijeru zapoceo u toj grupi,a njoj je to bitno. Ako neko zna gde mogu skinuti njihove spotove... :: :: :: :: KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
Faggot, indeed. ___________________________________________________________________ Why should man be protected, what has he done to justify it? This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have!
Ma kakvi!!! Pronasao sam milion gluposti o soku 7 up,kompanijama,i neke totalne nebuloze,a o Bosancima NISTA. Jedino me je nasmejao jedan vic koji sam procitao. Glasi ovako-STA SE DESI KADA 7 PATULJAKA GLEDAJU SNEZANU DOK SE KUPA???DESI SE 7 UP!!! HEHEHE!
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: I doco pronadje li ista!! :: :: Pozdrav :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.