Da li vam se nekad desilo da oterate auto kod majstora zbog neke najbanalnije sitnice,nesto kao `cujem neko sitno kuckanje ispod haube mozda 2x u nedelju dana,majstore proverite jel sve u redu`!!! A on se zagleda,zaslusa,pa se malo ceska po glavi,pa vrti glavom,pa kaze`da da, mora da vam se presteluje samostelujuca stelzvrcna za gumbznu na blajzblingeru,crkao je ajnspric kod luftdekle i samoventilirajuca cincilatorska bolcna`!!! A vi onako socno zinete jer nemate pojma o cemu ovaj prica! I onda kazete`Auuuuuuu,majstore,pa koliko ce to da kosta` a on kaze `paaa ne znam,jedno dveipohiljadeosamsto dinara`!!! Vi se uvatite za glavu,pa za novcanik,i izadjete laksi za pola novcanika iz te radionice, a dosli ste u stvari zbog gotovo neprimetnog kuckanja koje je najverovatnije bila neka nebitna sitnica! Ma sigurno vam se desilo nesto tako nekada! E sad,pade mi na pamet,kao sto postoji ovaj forum o it-u,na kom mnogi ljudi dobiju odgovore koje traze,verovatno postoji neki mehanicarski forum na kom ljudi pricaju o problemima sa kolima. Ako znate,kazite!!!
ovde kod mene u kraju, izmedju trafike i fast food-a, svako vece visi bar 10 likova koji ce ti dati veoma egzoticne dijagnostike :) valjda ces naci ali zamisli kako majstori podmazuju kolomascu tastaturu pa onda po celu noc razmenjuju iskustva na netu? nisam bas siguran...
Najbolje je sad da ti odes kod tog istog majstora i kazes mu neki kvar u vezi racunara. Slusaj vic. Po Ajnstajnovoj teoriji relativiteta, Chuck Norris moze da vas udari juce!!!
Ma mora da ima nesto...kad ima pekarski forum,sto ne bi bio mehanicarski...Kad pekari mogu ceo dan da mese,pa dodju kuci pa moraju da mese,verovatno jedva cekaju da to nekom na netu ispricaju uvece... hehehe
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: :: valjda ces naci ali zamisli kako majstori podmazuju kolomascu tastaturu pa onda po celu noc razmenjuju iskustva na netu? nisam bas siguran...
:: Da li vam se nekad desilo da oterate auto kod majstora zbog neke najbanalnije sitnice,nesto kao `cujem neko sitno kuckanje ispod haube mozda 2x u nedelju dana,majstore proverite jel sve u redu`!!! A on se zagleda,zaslusa,pa se malo ceska po glavi,pa vrti glavom,pa kaze`da da, mora da vam se presteluje samostelujuca stelzvrcna za gumbznu na blajzblingeru,crkao je ajnspric kod luftdekle i samoventilirajuca cincilatorska bolcna`!!! A vi onako socno zinete jer nemate pojma o cemu ovaj prica! I onda kazete`Auuuuuuu,majstore,pa koliko ce to da kosta` a on kaze `paaa ne znam,jedno dveipohiljadeosamsto dinara`!!! Vi se uvatite za glavu,pa za novcanik,i izadjete laksi za pola novcanika iz te radionice, a dosli ste u stvari zbog gotovo neprimetnog kuckanja koje je najverovatnije bila neka nebitna sitnica! Ma sigurno vam se desilo nesto tako nekada! E sad,pade mi na pamet,kao sto postoji ovaj forum o it-u,na kom mnogi ljudi dobiju odgovore koje traze,verovatno postoji neki mehanicarski forum na kom ljudi pricaju o problemima sa kolima. Ako znate,kazite!!! :: :: :: :: KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!
Zasto li je tako tesko koristiti google, nikad mi nece biti jasno. :) P.S. Mozda ces naci ovde ono sta ti treba A kad vec pricamo o pekarima i kuvarima..... http://forum.djesi.ba/forumdisplay.php?f=30
Google nije tesko koristiti, nego covek je mislio da vec neko zna pa da se on ne muci, ali ovo je najjace sit sam se ismejao djesi.ba. Jos kada bi nasli neki forum na kome dobijas pare bilo bi odlicno!!!
@gile23: To sam rekao uopsteno. A ni ja nisam znao forume, vec sam otkucao i guglu `forum za automehanicare` i ti sajtovi su bili na prvoj strani. Ono sto sam hteo reci je da treba uvek pogledati u pretrazivacu, pa tek onda pitati. A nije nesto tesko pogledati za druge, tu smo da pomazemo. pozdrav
Osim ako kvar nije u kvarcnutoj žicni šestocilindričnog kolena u bregastoj šulcni, onoj odmah do gumenog provodnika el. ulja. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
doco doco .-) evo ja koristim ovaj forum http://www.cannonballforums.se/ imas posebno forume za marke automobila...odlicni su...ja sam na mazda forumu :-) pozz
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.