status: user broj poruka: 7779 | Prosto mi je neverovatno da niko ne koristi ADrive, nije valjda da su svi (sem DAUM-a) jednostrani u koriscenju Rapidshare-a. Problem brzine sam resio uz pomoc IDM-a, preuzme skidanje datoteke od opere i vozi punom brzinom 110kb/s.
Pomalo sam razocaran totalnim neznanjem velike vecine forumasa u vezi bilo cega sto nije cista hardverizacija, 1-2% ljudi ume da se pozabavi nekim sistemskim problemom, ako neko zapati virus univerzalni lek je FORMAT C: , kad neko upita za mrezu ako mu ne das detaljno uputstvo nece to raditi kako valja, velika vecina ima problem da ustanovi cime se otvaraju fajlovi koje su skinuli (zast li su ih onda uopste i skidali), itd...
Evo ja sam prosto pitao cime da ubrzam skidanje sa `ADrive file shering service` i izgleda da niko nije ni cuo za to.
O sigurnosti ni da ne govorimo, covek zapocne temu o sigurnosti a vecina se smeje ko da to njima ne moze da se desi.
@Zandarm, hvala na pokusaju, vecina (ne i svi ali ko sto rekoh vecina uglavnom nekvalifikovana) korak nazad.
Tomato Republic Of Serbia !!!
|