vec neko vreme bas nemogu odgledati video na yuotube ,krene pa stane samo od sebe kad pomerim krene na par sekundi pa Jovo na novo isti slucaj je i sa ovim `Docinim` linkom jel to do mene ili do youtuba inace bufer napunim bez problema
:: vec neko vreme bas nemogu odgledati video na yuotube ,krene pa stane samo od sebe kad pomerim krene na par sekundi pa Jovo na novo :: isti slucaj je i sa ovim `Docinim` linkom :: jel to do mene ili do youtuba :: inace bufer napunim bez problem :: :: ::
Ja u firefoxu taj problem zabadanja klipova na youtube-u resim tako sto odem na tools pa clear private data, oznacim i cookies, posle toga restartujem fox i radi sve normalno do sledeceg puta, sto moze biti kad god, bez pravila....
Ja, inače, vrlo retko posećujem taj sajt, ali nikad nisam imao problema. Evo, sad sam proverio sve ove linkove i izvrti se ceo klip bez stajanja i seckanja. Browser Opera 9.62.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Ma kad mi zaglupi samo instaliram opet flash player.Sekund posla.Inace to mi se desava jednom nedeljno 100%. What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.