molim admina...mislim kapiram ali to nikako nije piraterija. Pa jbt to je vhs snimak nečega od pre 17godina. Kapiram da su i samii producenti tog crtaća zaboravili da su ga pravili. Ok spomenuo sam hup pa šta?
KAd se ti ne bi javio da jedes g*vna ne bi bio pajsgudgud! Covek lepo kaze postuj svoj najzanimljiviji crtani film a ti odmah piraterija ovo ono ko da smo mi glupi. @bax2003 Ima na you tube neki nov crtac Usavich,trebalo bi da ga svi pogledaju ludilo je!
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
Izgleda ti nisi razumeo pajsgudguda. On je okačio link za sajt sa gomilom materijala tog tipa, ali su mu admin(i) obrisali post.
A možda i ja tebe nisam razumeo . Izvinite govorite glasnije, ništa vas ne razumem,.....a jeste vi maločas zvali...... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: KAd se ti ne bi javio da jedes g*vna ne bi bio pajsgudgud :: Covek lepo kaze postuj svoj najzanimljiviji crtani film a ti odmah piraterija ovo ono ko da smo mi glupi :: @bax200 :: Ima na you tube neki nov crtac Usavich,trebalo bi da ga svi pogledaju ludilo je :: :: :: :: Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour :: ::
Verujem da nisi video moj post koji su obrisali tako da je najverovatnije nesporazum.
Zar ja inače kenjam pa si prokomentarisao na način koji vidimo u tvom postu? a sta ti ja znam...
:: KAd se ti ne bi javio da jedes g*vna ne bi bio pajsgudgud :: Covek lepo kaze postuj svoj najzanimljiviji crtani film a ti odmah piraterija ovo ono ko da smo mi glupi :: @bax200 :: Ima na you tube neki nov crtac Usavich,trebalo bi da ga svi pogledaju ludilo je :: :: :: :: Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour :: ::
Ako neko ima snimak LUTKOMENDIJE, molim da se javi ili ostavi link... Uzalud sam trazio, o tome se samo prica po forumima, a snimka nema...
P.S. Da podsetim starije barabe, koje su to gledale, rec je o kamili Matildi (peva: `Ooo zasto nemam 4 noge...`), nekim mravima sa violinama, orlu, pa arapin Spira koji pokusava da se vrati u pustinju ?!?
:: :: Ako neko ima snimak LUTKOMENDIJE, molim da se javi ili ostavi link.. :: Uzalud sam trazio, o tome se samo prica po forumima, a snimka nema.. :: :: P.S. Da podsetim starije barabe, koje su to gledale, rec je o kamili Matildi (peva: `Ooo zasto nemam 4 noge...`), nekim mravima sa violinama, orlu, pa arapin Spira koji pokusava da se vrati u pustinju ?! :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.