pa sad,ko ostane ravnodusan na ovo(ne mislim na pesmu).......... ovo je malo za opustanje od svakodnevnih tema kao sto su virusi,problem sa ovim onim...bla bla bla.... mesi,mesi,nece nista da ti skodi.....i tata bi sine....
Previse provokativno bez i malo stila..Ali sta se moze ocekivati od narodnjaka?! Inace ,prvo sam mislio da stvarno setaju gole ali sam kasnije ukapirao da je ipak montirano ... Inace ona Mia je fakultetski obrazovana i kulturna osoba ali jeb_ga ,bzinis je sve,sve se vrti oko para pa moras malo da zamazes oci sa sexipilom jer je to kod nas na najvecoj ceni! Danas se muzika gleda a ne slusa!
I Want to believe - The truth is out there
:: http://www.youtube.com/watch?v=hJmoZCcTo4I&feature=relate :: :: a evo i `domaca` verzija http://www.youtube.com/watch?v=7L4ypc5b9J :: :: pa sad,ko ostane ravnodusan na ovo(ne mislim na pesmu).......... ovo je malo za opustanje od svakodnevnih tema kao sto su virusi,problem sa ovim onim...bla bla bla.... mesi,mesi,nece nista da ti skodi.....i tata bi sine.... :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
Jeste previse provokativno,al` ne smeta...ali moras priznati da Mia izgleda...za 3 medalje!!! Kako si skontao da je montirano? Ja sam cuo da nije montaza, da je Mia BILA k`o od majke rodjena,i da se na snimanju spota dogodio manji udes,dva lika se ocesala kolima dok su buljili i njene...obline. Ovo nije provereno,vec samo glasina koju sam cuo...
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: Previse provokativno bez i malo stila..Ali sta se moze ocekivati od narodnjaka? :: Inace ,prvo sam mislio da stvarno setaju gole ali sam kasnije ukapirao da je ipak montirano .. :: Inace ona Mia je fakultetski obrazovana i kulturna osoba ali jeb_ga ,bzinis je sve,sve se vrti oko para pa moras malo da zamazes oci sa sexipilom jer je to kod nas na najvecoj ceni :: Danas se muzika gleda a ne slusa! :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=hJmoZCcTo4I&feature=relate :: :: :: :: a evo i `domaca` verzija http://www.youtube.com/watch?v=7L4ypc5b9J :: :: :: :: pa sad,ko ostane ravnodusan na ovo(ne mislim na pesmu).......... ovo je malo za opustanje od svakodnevnih tema kao sto su virusi,problem sa ovim onim...bla bla bla.... mesi,mesi,nece nista da ti skodi.....i tata bi sine.... :: :: :: :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
Ništa novo, al šta ćemo, broj ljudi koji ta sr@nja sluša se povećava iz dana u dan. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ko je spomenuo slusanje ovo bre treba GLEDATI...Kad god nesto radim,popravljam,majstorisem,a posao ne ide,sve sto moze krene naopako,je ostavim posao,prelistam berzu,pogledam ovako nesto(bez tona) pa posle mi prosto ne padne tesko da se vratim poslu.. a pos`o ideeee ko od sale...
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: Ništa novo, al šta ćemo, broj ljudi koji ta sr@nja sluša se povećava iz dana u dan :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
:: Ništa novo, al šta ćemo, broj ljudi koji ta sr@nja sluša se povećava iz dana u dan :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :
u moru istih ovo je ipak malo drugacije...Bar ne glume finocu nego su se lepo skinule i pokazale ostalima kako to u stvari treba, mada sve je to isto i na Strandu, ovaj, htedoh reci, Grandu!
Ko želi da je gleda uživo Valjevo-klub Randevu mislim ga dolazi sutra koliko sam čuo!Milsim valjda znate za onaj grafit `Valjevke su najlepše Beograđanke.A siguran sam da malo vas zna da je jedna extra poznata pevačica, sa vrlo, vrlo, nabudženim određenim ženskim atributima ( ne znam samo kako ne puknu )gulila šipku ( a i neke druge stvari ) u jednom poznatom striptiz klubu u Valjevu pre nego što je počela da peva!
Obzirom da poznajem dobro grad Valjevo mogu reci da taj grafit ne pije vodu! Devojke nisu ni blizu devojkama iz Beograda!Cak je mali procenat lepih devojaka koje mozes da proberes..Ne znam kakvo je sad stanje,verujem da su dosle nove genracije ali sam siguran da je to po statistici daleko ispod Beograda!
Eto cisto prokomentarisah samo onako...
@100noga@ Kakvo bre crno slusanje>??!!!Ko to jos slusa?!Uzas...
I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: :: Ko želi da je gleda uživo Valjevo-klub Randevu mislim ga dolazi sutra koliko sam čuo!Milsim valjda znate za onaj grafit `Valjevke su najlepše Beograđanke.A siguran sam da malo vas zna da je jedna extra poznata pevačica, sa vrlo, vrlo, nabudženim određenim ženskim atributima ( ne znam samo kako ne puknu )gulila šipku ( a i neke druge stvari ) u jednom poznatom striptiz klubu u Valjevu pre nego što je počela da peva!
Pozvan si da dođeš pa sam proveri a mogu ti reći da ćeš biti prijatno iznenađen!Nove generacije, pa fakulteti...ima da biraš ( ako ti je do toga )!BG ima samo obilniju ponudu ipak je mnogo veći grad!Mada ovo ipak nije mesto za ovakvo komentarisanje,Pozz
:: Obzirom da poznajem dobro grad Valjevo mogu reci da taj grafit ne pije vodu :: Devojke nisu ni blizu devojkama iz Beograda!Cak je mali procenat lepih devojaka koje mozes da proberes..Ne znam kakvo je sad stanje,verujem da su dosle nove genracije ali sam siguran da je to po statistici daleko ispod Beograda :: :: Eto cisto prokomentarisah samo onako... :: :: @100noga@ Kakvo bre crno slusanje>??!!!Ko to jos slusa?!Uzas.. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ko želi da je gleda uživo Valjevo-klub Randevu mislim ga dolazi sutra koliko sam čuo!Milsim valjda znate za onaj grafit `Valjevke su najlepše Beograđanke.A siguran sam da malo vas zna da je jedna extra poznata pevačica, sa vrlo, vrlo, nabudženim određenim ženskim atributima ( ne znam samo kako ne puknu )gulila šipku ( a i neke druge stvari ) u jednom poznatom striptiz klubu u Valjevu pre nego što je počela da peva!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.